Napovedovanje cen Ripple XRP za leto 2018

Valovanje je v svetu kriptovalut pritegnil veliko pozornosti. Tako kot druge kriptovalute, tudi Rippleova kriptovaluta, tudi XRP uporablja tehnologija veriženja blokov. Vendar je v nasprotju z drugimi kriptovalutami urejen in bankam olajša prenos sredstev.

Preberite novo napoved za leto 2021: napoved cene valovanja: napoved XRP 2021-2025

V prvi polovici leta 2017 je Ripple zabeležil 4000-odstotni porast. Danes je tržna kapitalizacija Ripple več kot 100 milijard dolarjev. Ripple trdi, da je bilo v drugem četrtletju leta 2017 transakcij za več kot 11 milijard USD, trenutno pa kotira na 30 borzah.

Zakaj naj bi se XRP v letu 2018 odlično izkazal?

Preberite tudi: 5 razlogov za nakup Ripple XRP Coin

1- Operacije:

Ripple sodeluje z nekaterimi največjimi finančnimi institucijami po vsem svetu. Cilj podjetja Ripple je, da omogoči takojšnje transakcije z delnim zneskom trenutnih stroškov, da oskrbi celoten finančni sektor. Zagotavlja brez trenja izkušnje za globalni prenos sredstev z uporabo tehnologija veriženja blokov. V prihodnosti naj bi delovala kot likvidnostna rešitev za čezmejne transakcije. Banke in ponudniki plačil lahko uporabljajo XRP za poravnavo večvalutnih transakcij, da zmanjšajo vrednost režijski stroški.

Trenutno SWIFT olajša večino mednarodnih plačilnih nakazil. Kadar koli izvedemo kakršno koli čezmejno transakcijo, moramo navesti kodo SWIFT podružnice banke. SWIFT ima monopol nad čezmejnimi naselji. V svoji mreži ima več kot 11.000 finančnih institucij in 200 držav. Ripple se povezuje z velikimi finančnimi institucijami in sodeluje s številnimi bankami, da bi vključil svojo tehnologijo veriženja blokov. Težko je reči, kako hitro in ali bo Ripple zmogel SWIFT dol ali ne. Vendar pa lahko resnično prekine monopol SWIFT nad mednarodnim prenosom sredstev.

PREBERITE Ripple Price Napoved: XRP Napoved 2021-2025

2- Zmogljiva tehnologija:

Ripple lahko obdela 1500 transakcij na sekundo, kar je ogromno v primerjavi z Bitcoinom. Bitcoin lahko obvlada do 7 transakcij na sekundo. Rippleova tehnologija je dovolj zmogljiva, da nadomešča mednarodne plačilne sisteme, kot je VISA, hkrati pa znižuje stroške in omogoča takojšnje prenose.

3- Zaupanje:

Številne banke po vsem svetu aktivno sodelujejo z Rippleom, da bi svojo tehnologijo implementirale v svojo plačilno infrastrukturo. Ripple je vreden zaupanja, vlagatelji pa menijo, da je XRP razmeroma varnejša stava v primerjavi z drugimi kriptovalutami.

4- Kriptovalute kot varno:

Uspešnost kriptovalut v letu 2017 bo odločilni dejavnik njihovega povpraševanja v letu 2018. V letu 2017 je cena XRP hitro naraščala. Drugih kriptovalut ne bo enostavno kopirati razvoja trga Ripple. Vlagatelji, ki jih digitalne valute zanimajo kot raj za negotove čase, bodo Ripple našli kot perspektivnega kandidata.

5- Poznavanje:

Bitcoin in Ethereum sta najbolj trženi kriptovaluti. Velik odstotek trgovcev s kriptovalutami in vlagateljev še vedno ni seznanjen z Rippleom, kljub njegovi obetavni tehnologiji. Ko se omrežju pridruži nekaj institucionalnih vlagateljev in Ripple prežema glavno skupnost vlagateljev, kot sta Bitcoin in Ethereum, lahko zaradi priliva sledilcev trendov cene XRP streljajo skozi streho.

Preberite tudi: 5 nasvetov za zaščito digitalnih valut

Napovedi za leto 2018

– Glede na najnovejša dogajanja in vse večje zanimanje za XRP naj bi do konca leta 2018 cena Ripple vsaj presegla mejo 7 USD.

– Obseg trgovanja z XRP še zdaleč ni blizu najbolj priljubljenim kriptovalutam, BTC in ETH. Obseg trgovanja naj bi se povečal v letu 2018, naraščanje špekulativne aktivnosti na kriptovaluti Ripple pa lahko celo zviša tudi njegove cene na 7 do 10 USD.

– Čeprav na splošno cena XRP pričakuje se porast, ne bodo vsi meseci leta 2018 enaki. Veliko navdušencev nad kriptovalutami ni všeč ideja bank ali katere koli finančne institucije ali podjetja, ki regulira kriptovaluto. Dolgoročno in dokler obstajajo banke, se bo XRP verjetno izkazal kot solidna naložba, vendar lahko njegove cene v nekaterih mesecih opazijo trend upadanja.

PREBERITE Pričakovanja Ripple XRP za leto 2018 Od 2 USD do Lune

Če bi vlagali v valovanje?

Če želite vlagati v Ripple, XRP kot dolgoročno naložbo, ki bi jo radi imeli v prihodnjih letih, se zdi Ripple obetavna naložba. Zgodi se premik paradigme in gremo k digitalizaciji vse valute. V svetu, kjer denar obstaja v digitalni knjigi bank, imajo kriptovalute, kot je Ripple, posebno mesto, saj po naravi niso protibančne kot mnoge druge kriptovalute. Namesto tega so razvite tako, da bankam omogočajo uporabo razvijajoče se tehnologije veriženja blokov.

Če želite v nekaj mesecih do enega leta investirati v XRP za hiter dobiček, se zdi obetavno. V letu 2018 naj bi se močno zvišale cene. Predvideno je, da bo vsaj prešel mejo enega dolarja.

Če ste dnevni trgovec, se mora povečati tudi obseg trgovanja XRP. Z večjo trgovsko dejavnostjo se bodo opazila tudi nihanja cen.

Končna sodba

Z obetavno finančno tehnologijo za prihodnjo in rastočo mrežo bank je Rippleova kriptovaluta videti kot obetavna dolgoročna naložba. Ker se bo več vlagateljev zavedalo XRP in naraščala zavest o njegovi tehnologiji, naj bi se cene XRP zvišale leta 2018. V prvi polovici leta 2017 so se cene XRP zvišale do 4000%. Ker obseg trgovanja s to kriptovaluto ni blizu najbolj priljubljenih kriptovalut, BTC in ETH, naj bi bil priča vsaj četrtini ali polovici poskoka, kot je bil viden leta 2017. Zato naj bi se po napovedih povzpel nad 7 do 10 USD 2018.

Preberite naš novi vodnik: Končni vodnik za začetek vlaganja v Ripple XRP (Vodič za nakup) v letu 2018

Opomba: »Ta članek se ne sme obravnavati kot investicijsko svetovanje in ni namenjen njemu. Pred vlaganjem v katero koli kriptovaluto izvedite temeljito raziskavo.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me