Pet razlogov za nakup Ripple XRP maja 2018

Valovanje – XRP je trenutno eden najbolj trdnih projektov na trgu kripto. Z donosnostjo naložbe 36.000% je bil XRP leta 2017 najbolj donosna naložba na trgu Crypto. Ripple je na tretjem mestu tržna kapitalizacija Crypto Market, in je podjetje, ki ga podpira podjetje, s pisarnami v San Franciscu, New Yorku, Londonu, Luksemburgu in Sydneyu. Voditelji podjetja Ripple združujejo desetletja izkušenj na področju tehnologije, finančnih storitev in skladnosti. Ripple je navedel cilj uporabe tehnologije čezmejnega plačevanja in uporabe XRP kot blažilnika med finančnimi nakazili.

Ekipa Ripple lani je dosegel osupljiv napredek pri uvajanju svoje tehnologije. Orodje XCurrent trenutno uporablja več kot 100 finančnih institucij po vsem svetu. V prvem četrtletju 2018 je Ripple napovedal pet novih kupcev pilota XRapid – Western Union, Cambridge Global Payments, MercuryFX, IDT in MoneyGram. V tem letu naj bi eno od teh podjetij objavilo živo uporabo XRapid in XRP pri čezmejnih denarnih nakazilih.

Januarja letos je Cuallix lansiral orodje Cuallet. Cuallix je prva finančna institucija na svetu, ki uporablja XRapid in, implicitno, valuto XRP pri čezmejnih denarnih nakazilih. Cuallix opravlja denarna nakazila med Mehiko in ZDA.

Vsaka naložbena odločitev se sprejme po raziskavi osnovnih podatkov zadevne družbe. Naredil sem lastno raziskavo in prišel do zaključka, da je XRP trenutno najboljši nakup. Tu je pet razlogov, zakaj menim, da je kovanec XRP najboljši nakup.

1. Vrhunska tehnologija

hitrost valovanja xrp

XRP je bil posebej zasnovan za spreminjanje trenutnih čezmejnih denarnih nakazil. Govorimo o starem in počasnem SWIFT-u. Trenutno lahko prenos s SWIFT med dvema državama traja od 3 do 5 dni. Da ne omenjam stroškov teh prenosov, ki niso zanemarljivi, še posebej, če govorimo o transferjih v višini deset tisoč dolarjev.

Uporaba XRapid in XRP pri čezmejnih denarnih nakazilih zniža stroške prenosa klasičnega SWIFT-a za 60%. XRP je tehnologija verižne verige tretje generacije. Na primer, Bitcoin je prva kripto valuta s tehnologijo blockchain prve generacije.

Prenos XRP se opravi v 4 sekundah. Za primerjavo, prenos Ethereuma se opravi v približno 3 minutah, prenos Bitcoinov pa v 10 do 30 minutah.

XRP lahko izvede 1500 prenosov na sekundo, Ethereum 15 prenosov na sekundo in Bitcoin 7 prenosov na sekundo. Vidite lahko, da je tehnologija XRP veliko boljša od ostalih dveh kovancev.

2. Cenejša cena (TA)

cena valovanja

No, poceni cena je glavni razlog, zakaj bi bilo treba XRP kupiti maja. Crypto Market je v zadnjih treh mesecih močno popravil. XRP se je v primerjavi z ATH znižal za približno 90% s 3,60 USD. The najnižja cena dosežen z XRP je 0,45 USD.

PREBERITE XRP, ki bo končno dodan kot valuta ponudbe na Binance – CZ

Današnje karte kažejo, da je medvedjega trga konec in smo v konsolidacijskem obdobju. Bitcoin, tisti, ki daje ton celotnemu kripto trgu, je prebil linijo trendov in jo bo potrdil kot podporo. Kazalnik MACD, ki ga mnogi trgovci uporabljajo za nakup signalov, je na območju pozitiven. Vsak trgovec ve, da bo valuta, kupljena pri -70, -90% v primerjavi z ATH, prinesla zelo dober dobiček.

V tem trenutku je XRP podcenjena valuta. Spodaj imate dnevno XRP / USD grafikon. Kaj lahko tam vidimo?

poloniex xrp usdt apr 28 2018 16 24 16

Januarski padec nasilja je bil tih. Trenutno imamo akumulacijsko obdobje. Predvidevamo oblikovanje obrnjenega vzorca glave in ramen. Do zdaj je bilo oblikovano levo rame in spodnje (spodnje). Pričakujem, da bo dnevni grafikon prikazal desno ramo (0,65-0,70 USD) in da se bo cena razvijala na način, ki je zelo podoben zarisani rumeni črti. Prav tako je razvidno, da je cena spet presegla 200-dnevno povprečje (modra črta). Če že drugič presežemo mobilno povprečje 200 dni, to kaže, da so medvedi utrujeni in kmalu biki ujamejo trend.

Nakup XRP v ravnem predelu ramen v razponu cen 0,65-0,70 USD bo optimalna strategija v naslednjem obdobju. Na signal za nakup lahko počakate tudi iz orodja MACD.

Preseganje glavnega upora pri 1,25 USD bo odprlo pot do nekdanjega ATH s 3,6 USD. Dotik ATH se seveda ne bo zgodil v nekaj dneh. Doseganje ATH bo verjetno zapletena poteza, ki lahko traja več mesecev. Seveda je treba različico ATH dotakniti veliko hitreje, če se pojavi ena od novic v četrtem odstavku tega članka. Na koncu kupite in DRŽITE eno leto. Upoštevajte, da trenutno, nakup XRP spoštuje eno glavnih pravil trgovanja: »Nakup poceni«.

3. Razvojni potencial.

Načrt valovanja za XRP zagotavlja Najprej orodje XCurrent. Kasneje, ko bodo likvidnostne zahteve zadostne, se lahko finančne institucije in banke odločijo za prehod na orodje XRapid, ki implicitno uporablja valuto XRP.

Eden od ciljev, ki jih letos predlaga Ripple, je uvrstitev XRP na čim več borz. To bo ustvarilo več likvidnosti za valuto XRP.

Pred kratkim je v intervjuju z Japonsko izvršni direktor Ripple – Brad Garlinghouse dejal:

“Spodbujali bomo uvedbo in si zastavili cilj, da bo več kot polovica svetovnih bank v naslednjih petih letih sprejela storitev nakazila podjetja.”

4. Novice

Tukaj je nekaj pomembne novice kar sem včasih pričakoval v letu 2017. Ena izmed novic je uporaba XRapid in XRP v živo pri čezmejnih denarnih nakazilih s strani Western Union, MoneyGram ali SBI.

PREBERITE Uradno rojstvo Bitcoin krize leta 2017 na Kitajskem z zaprtjem BTCChina

Seveda ne izključite možnosti, da bo ena od bank, ki trenutno uporablja orodje XCurrent, objavila prehod na uporabo XRapid in XRP v živo.

Tudi izvršni direktor Ripple-Brad Garlinghouse je pred kratkim dejal, da je stopnja posvojitve instrumenta XCurrent tako hitra, da Ripple teh posvojitev ne bo objavil. Novice bodo le ene, ko bo XCurrent uporabljalo več kot 200 finančnih institucij.

5. Zaslužek (ROI) nad povprečjem.

Z donosnostjo naložbe 36.000% je bil XRP leta 2017 najbolj donosna naložba na trgu Crypto. 

najboljše delovanje valovanje xrp

Letos je kripto trg najhujša kriza v zadnjih letih. Medvedji trg je pri nekaterih kovancih pripeljal do 80-90% zmanjšanja. XRP ni bil nobena izjema in je ATH padel za 90% s 3,60 USD. Znižanje je bilo veliko večje kot pri Bitcoinu.

Toda ta velik padec in dejstvo, da so temeljni podatki Valovanje in XRP so zelo dobri, zaradi česar valuta XRP išče velike vlagatelje. Vedno bodo iskali podcenjene valute, ki imajo zelo dobre temeljne podatke.

Zdaj, ko urejam ta članek, je cena XRP 0,87 USD. Doseganje ATH v višini 3,60 USD bi pomenilo donosnost naložbe skoraj 500%. Če bi Bitcoin dosegel ATH v višini 20000 USD, bi to pomenilo le 250% donosnost naložbe. Znano je, da bo poceni valuta rasla bolj (v odstotkih) kot draga valuta. Razlaga je preprosta. Ta valuta bo “črpana” z veliko manj denarja.

Zaključki

Kot lahko vidite zgoraj, obstaja nekaj utemeljenih argumentov, zaradi katerih sem XRP ocenil kot najboljši kovanec za nakup zdaj. Projekt Ripple je trden in ekipa Ripple je najboljša na kripto trgu. XRP je preizkusilo več čezmejnih plačilnih družb. Rezultati testov so bili zadovoljni. 

Na tej točki je XRP v zaključni fazi uvajanja v živo. Vse, kar morate storiti, je potrpežljivost po nakupu. Ne glede na to, ali traja nekaj mesecev ali leto, je XRP kakovosten izdelek in temeljni podatki Ripplea so zelo dobri. The XRP cena bo sledil zelo dobrim osnovam. Pričakujem napoved finančne ustanove o uporabi XRP v živo za dvig cene ATH s 3,60 USD. Številni analitiki na kripto območju za konec tega leta ocenjujejo ceno 7-10 USD.

Prosimo, opravite lastno raziskavo Ripple in XRP. Ta članek ni investicijsko priporočilo, je informativni članek. Odločitev o naložbi bo v celoti vaša, potem ko boste opravili lastno raziskavo. Vse izjave v tem članku najdete na uradnem spletnem mestu Ripple.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me