Ripple (XRP) se povzpne na najvišjo vrednost 0,51 USD, razloge za vzpon in vse o nakupu in delovanju te platforme.

Ripple XRP je ena izmed tistih uglednih digitalnih valut, ki redno naraščajo. Valuta, ki se je začela prodajati leta 2012, je v svoji zgodovini doživela velik porast. Strokovnjaki za kripto valute so to opazili 4300-odstotno povečanje vrednosti do zdaj. Njegova vrednost se je sinoči povečala za 50%. Novice so vse banke, vladne regulatorne in druge finančne institucije zajele v nevihto. Danes ljudje ne govorijo samo o tem Bitcoin, Ethereum in Litecoin. Namesto tega, Ripple XRP je tudi presenetil ljudi. To je zato, ker v bližnji prihodnosti nihče ni pričakoval takega skoka. Poleg tega smo že zdavnaj videli takšen vzpon pri Ripple XRP.

Glavni razlogi za Ripple XRP Spike

zvišanje cen

Čeprav je leto 2017 za kriptovalute ostalo uspešno leto, ko je Bitcoin podrl vse rekorde. Tudi Ripple XRP se je v kratkem času povzpel s 0,0066 na 0,34 USD. To pa ne deluje samo kot valuta, temveč tudi kot plačilna platforma. Povečal je hitrost čezmejnih transakcij in s tem pustil Bitcoin daleč zadaj. To je posledica uporabe najnovejšega tehnologija veriženja blokov. Valuta je pred kratkim čez noč narasla na 0,51 dolarja. Večina ljudi se sprašuje o tem bikovskem znamenju. V nadaljevanju so lahko glavni razlogi za nenadno povečanje vrednosti valute.

  • Prvi in ​​glavni razlog za to povečanje vrednosti je naraščajoči ekosistem Ripple. Kot vemo, da je več državnih regulatorjev, finančnih institucij in bank po vsem svetu začelo Ripple kot plačilno platformo. Ta rast ekosistema valute je postala največji dejavnik porasta. Ripple je pred kratkim sklenil partnerstva s številnimi vrhunskimi azijskimi bankami, da bi služil kot varen in hiter protokol plačil.
  • Naslednji razlog za to vrednotenje je zaklenili 55 milijonov dolarjev kot založna sredstva. To pomeni, da je podjetju z deponiranjem sredstev uspelo pridobiti zaupanje vlagateljev. To pomeni, da več kot polovica sredstev podjetja zdaj ni na voljo na borzah. Vlagatelji so na to napoved čakali dolgo.
  • Nekateri strokovnjaki so tudi mnenja, da so naraščajoče cene Bitcoinov povečale tudi zaupanje vlagateljev v vse digitalne valute. Bitcoin se je dotaknil doslej visoke vrednosti več kot 15000 ameriških dolarjev, kar je koristilo vsem kripto valutam.
  • Rippleovo partnerstvo z American Express je tudi pomemben dejavnik tega bikovega vpisa Ripple XRP cena. American Express ima dolgo zgodovino trgovanja s kreditnimi karticami. Zdaj je skupaj z Rippleom uporabil nov način plačilne tehnologije s tehnologijo verige blokov.

PREBERITE Ripple CTO želi do božiča XRP za 1 USD –XRP Community Cheering Up Again

Za boljše razumevanje koncepta bomo razložili resnično delovanje te digitalne valute.

Delovanje Ripple XRP in dejavniki tveganja, vključeni v to

xrapid valovanje xrp

Ripple deluje na dva različna načina. Eno je plačilno omrežje RippleNet druga pa valuta Ripple XRP. Skozi hitro omrežje se globalne transakcije zgodijo v nekaj sekundah. Podjetje trdi, da traja le 2 sekundi, da dokončate transakcijo prek svojega omrežja. Po drugi strani traja več kot 2 minuti do 10 minut, da dokončate transakcijo.

Ripple se bolj osredotoča na banke, ker jim ponuja cenovno ugodno plačilno rešitev. Družba trdi, da lahko uporabniki RippleNeta prihranijo 3,69 USD na plačilo. To pa zato, ker podjetje neposredno sodeluje z bankami brez posrednikov.

PREBERITE Ripple uvršča na seznam 100 najboljših čezmejnih plačilnih družb

Zaradi tega osredotočanja na banke se kriptovaluta sooča z veliko kritikami. To je zato, ker se je platforma začela uporabljati za navadne ljudi. Zdaj po drugi strani olajšuje banke in finančne institucije. Nekateri tudi pravijo, da jih hekerji zlahka vdrejo, saj so njegova vozlišča odprta. Prav tako je res, da sta valuta in omrežje v povojih.

Kje kupiti Ripple

Nakup Ripple ni težka naloga, ker ga lahko kupite z drugimi kriptovalute in tudi lokalne valute. Vlagatelji bi morali imeti a denarnico za shranjevanje valute. Uporabniki lahko enostavno kupijo preko njihovih kreditnih / debetnih kartic. Lastniki denarnice lahko ne samo kupijo Ripple, temveč jih lahko pošljejo tudi drugim uporabnikom v zameno za druge kriptovalute ali fizične valute.

Sledite tem navodilom za nakup Ripple XRP in ga shranite:

Kako kupiti Ripple XRP s kreditno / debetno kartico

4 Najboljša Ripple XRP denarnica za leto 2018

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me