5 grunner til å kjøpe Ripple XRP Coin

I går, mens du lette etter en trend på Google Trend-side med XRP-tag, Jeg fant en fantastisk økning i søk gjort av mennesker over hele verden. Slovenia er rangert først i antall søk etter XRP, og Korea er det andre. Hva ville være årsaker til denne økningen i antall søk?

Folk over hele verden vil tjene penger. Den siste store bommen i kapitalmarkedene var fremveksten og utviklingen av Crypto Market (et nytt kapitalmarked utviklet de siste årene). XRP-mynt ligger på 4. plass blant de 10 beste Crypto-myntene.

Ripple er en oppstartsstøttet oppstart med kontorer i San Francisco, New York, London, Luxembourg og Sydney. Ripples ledere samler tiår med erfaring innen teknologi, finansielle tjenester og compliance. Ripple’s uttalte et mål som er bruk av grenseoverskridende betalingsteknologi og bruk av XRP som buffer mellom pengeoverføringer fra fiat. De mest kjente navnene i Ripples ledelse er: David Schwartz, Stefan Thomas, Miguel Vias og Brad Garlinghouse.

Utviklingsteamet på Ripple har for tiden nesten 200 ansatte. Mange av dem er supportingeniører og feltteknikere. Teamet er veldig flink i det tekniske kapittelet og i markedsføring og reklame også. Dette kan ses av det faktum at de klarte å overbevise flere 80 banker om å teste teknologien for grenseoverskridende betalinger.

La oss se hva denne valutaen har og hvorfor den skal kjøpes i september i år.

  1. Nyheter:

Ripple nyheter i dag

Nesten alle de som handler i kapitalmarkedene vet at positive nyheter gir en positiv impuls til prisen.

Mot slutten av 2017 forventer vi en serie nyheter som vil påvirke XRPs pris positivt.

-SWELL konferanse som arrangeres 16. – 18. oktober i Toronto. Ben Bernanke – styreleder – (Federal Reserve System (2006-2014)) og Sir Tim Berners-Lee (oppfinneren av World Wide Web) er blant de viktigste navnene kunngjort der. Andre viktige navn som vil være til stede der er Brad Garlinghouse (administrerende direktør Ripple), Stefan Thomas (CTO Ripple), Takashi Okita (administrerende direktør for SBI Ripple Asia), Ed Metzger (leder for innovasjon Santander) og Dr. Arak Sutivong (strategileder Siam Forretningsbank).

Som du kan se, folk fra ledelsen i bankene som er for tiden teste Ripple-teknologi er invitert. Det er ikke utelukket at Ripple-tjenestemenn vil gi oss beskjed om implementering og adopsjon av Ripple-teknologi.

 Den offisielle uttalelsen fra Ripple er følgende:

“I dag fjerner vi den usikkerheten permanent ved å forplikte oss til å plassere 55 milliarder XRP i en kryptografisk sikret sperringskonto innen utgangen av 2017. Ved å sikre størstedelen av vår XRP kan investorer nå matematisk verifisere den maksimale tilførselen av XRP som kan komme inn markedet.”

Fra totalt 100 milliarder mynter, 55 milliarder mynter vil bli plassert i en deponering regnskap. Dette vil redusere tilbudet på markedet og implisitt vil føre til høyere priser. Kunngjøringen om at blokkering er oppnådd vil utvilsomt føre til prisstigning.

– Ripples offisielle Miguel Vias uttalelse var som: “I Q3-Q4 vil du høre gode ting om Ripple.” I prinsippet forventer vi at testperioden for Ripple-teknologien til bankene vil slutte, og minst en bank vil kunngjøre vedtakelsen av Ripple-teknologien. Når jeg sier minst en bank, her refererer jeg til National Bank of Abu Dhabi (NBAD). De gjorde en offisiell uttalelse om at de ville gjøre det vedta Ripple-teknologi snart. Adopsjon kunngjøringer fra andre banker som nå tester Ripple teknologi kan også vises.

Eventuelle nyheter fra september til desember 2017 kan påvirke prisen på XRP positivt. I denne situasjonen er det bedre for deg å gå på toget enn å holde deg på perrongen. Det er selvfølgelig en metafor.

  1. Høyere avkastning på investeringen (i prosent)

krusning roi

Vel, dette er en veldig god grunn til at du bør kjøpe XRP. XRP er for tiden den mest undervurderte valutaen i topp 4 valutaer i kryptomarkedet. Dette betyr at denne valutaen har gjort en betydelig fremgang for bruk i den virkelige verden, men den har fortsatt vært billig.

LES Ripples Swell Conference Promises

Det er flere grunner til at XRP har holdt seg billig. Først og fremst drar BTC og ETH fordel av størstedelen av oppmerksomheten til de store investorene, men også oppmerksomheten til små investorer, og dette fører til høyere priser. En annen grunn er at Ripple er et bankarbeidende selskap, og i Crypto-verdenen er dette et helligbrøde. Ripple er en av myntene som har mange fiender. Dette kan sees i XRP-dedikerte fora. XRP er for mennesker med åpne sinn, ikke for mennesker med forutinntatte ideer.

En tredje grunn til det Ripple XRP Coin har forblitt billig er nettopp den enorme mengden utstedt mynt: 100 milliarder mynter. Dette har motet store investorer, som var redde for at markedet plutselig kunne bli invadert av en stor mengde mynter. Denne frykten har vist seg å være uforståelig gjennom årene. Denne myten ble knust nylig da Ripple kunngjorde at den ville blokkere 55 milliarder mynter i Escrow bare for å bli kvitt frykten. Men hva mente jeg med prosent avkastning?

Ta for eksempel, BTC. Den handles for øyeblikket til 4500 $. Fra estimater fra forskjellige spesialister kan det ikke øke mer enn 7.000 $ i år. Hvis BTC-prisen når 7 000 $, er avkastningen på denne investeringen 56%. Det er kjent at en dyr valuta vokser tyngre (i%) enn en billig.

La oss analysere XRP nå. Den handles for øyeblikket til 0,20 $. Ifølge mange Crypto-markedsspesialister kan XRP nå en pris på minst 0,75 $  Innen utgangen av året. Avkastningen på dette XRP-investeringen vil være over 300%.

  1. Høyere teknologi

ripple xrp-teknologi

XRP ble spesielt designet for å kunne endre nåværende grenseoverskridende pengeoverføringer. Vi snakker her om den gamle og den langsomme SWIFT. For øyeblikket kan en overføring med SWIFT mellom to land ta fra 3 til 5 dager. For ikke å nevne kostnadene ved disse overføringene, som ikke er ubetydelige, spesielt hvis vi snakker om overføringer på titusenvis av dollar.

XRP er en tredje generasjon blockchain-teknologi for øyeblikket overskredet av IOTAs eneste floke blockchain-teknologi. For eksempel har Bitcoin den første kryptovalutaen, en første generasjons blockchain-teknologi.

En XRP-overføring gjøres på 4 sekunder. Til sammenligning foretas en Ethereum-overføring på omtrent 3 minutter og en Bitcoin-overføring på 10 til 30 minutter.

XRP kan utføre 1500 overføringer / sekund, Ethereum 15 overføringer / sekund og Bitcoin 7 overføringer per sekund.

Du kan se at XRP-teknologien er langt bedre enn de to andre myntene.

Det totale antallet utstedte mynter er 100 milliarder kroner. Dette imponerende antallet mynter er spesielt designet for å gjøre størstedelen av overføringer over landegrensene. Institusjoner som bruker Ripple-overføringsplattformen vil redusere kostnadene for overføringer med 30%. Hvis institusjoner bruker Ripple-plattformen og XRP-valutaen, vil overføringskostnadene reduseres med 60%.

  1. En rekke på omtrent 80 banker tester Ripple-teknologi

ringbanker

For øyeblikket testes Ripple-teknologi nesten 80 banker. Snart vil denne testfasen avsluttes med at bankene angir om de skal ta i bruk Ripple-teknologi eller ikke. Bankene vil kunne ta i bruk to alternativer. De vil bare bruke Ripple-overføringsprogramvaren, og i dette tilfellet vil pengeoverføringskostnadene kun reduseres med 30%. Hvis bankene velger å bruke Ripple-programvaren og XRP-valuta, overføringsprisen vil falle med 60%. Dette 60% fallet i overføringskostnader kan være en oppmuntrende grunn for bankene å bruke XRP-valutaen.

Her er et utdrag fra en artikkel publisert 29. juni 2017 på det offisielle Ripple-nettstedet:

“Takket være SBI Remit, Siam Commercial Bank (SCB) og Ripple, kan 45 000 thailandske statsborgere som bor i Japan sende penger raskere hjem.

Overføringsstrømmer mellom Japan og Thailand har vokst jevnlig og utgjør for tiden rundt $ 250 millioner USD årlig. Imidlertid har overføringsinfrastrukturen ikke holdt tritt med kundenes behov. Fondsoverføringer kan ta opptil to dager, gjennomsnittlige avgifter og en hel del 5-7% for hver transaksjon, og det er ingen synlighet for når midlene faktisk kommer. Utrullingen av tjenesten begynner i dag. Det er den første kommersielt tilgjengelige overføringstjenesten drevet av Ripple. De som bruker SBI Remit i Japan, kan umiddelbart sende penger i JPY til mottakerens SCB-sparekonto i Thailand og motta penger på få sekunder. “

LES Ripple kunngjør offisielt ny overføringskorridor fra Saudi-Arabia til India

I henhold til denne artikkelen om offisielle Ripple-side, det er for tiden en grenseoverskridende overføringskorridor mellom Japan og Thailand.

Ovenfor har du en liste over nesten 50 banker som for øyeblikket tester Ripple-teknologien. Dette bildet viser tilstanden til testing av Ripple-teknologi i hver bank.

  1. Teknisk analyse sier KJØP:

ringanalyse

Min erfaring som handelsmann handler om ni år. Jeg handlet i aksjemarkedet, WTY Oil, Forex og Crypto-markedet. Et av verktøyene som hjalp meg mye i handel var den tekniske analysen. De som ikke vet hvordan de skal tolkes, eller bare har en vag idé om det, sa at det ikke hjelper i det hele tatt. Som en gammel handelsmann kan jeg si at teknisk analyse gir deg et skritt foran mange mennesker, og dette fører implisitt til maksimal inntjening. Kjøp og salg skjer ikke lenger hvis du vet teknisk analyse.

Hva forteller teknisk analyse oss om XRP / USD-paritet? Du har et daglig diagram nedenfor på XRP / USD. Maksimal oppnådd pris var 0,42 USD (mai). Siden da har prisen falt i flere måneder og nådd en verdi på 0,15 USD. Fra det synspunktet har vi en ny trend til nå. Prisen i dag mens du skriver denne artikkelen er 0,20 USD.

Som du ser på diagrammet, for 10 dager siden, ga MACD et kjøpesignal. Det skal bemerkes at volumene har vokst siden starten av den nåværende økningen. Der oppe har vi et motstandsnivå på 0,32 USD. Dette kan overvinnes i tilfelle positive nyheter, og det tidligere historiske maksimumet (0,42 USD) kan enkelt overføres. Thers er ikke mer enn ett trinn Herfra opp til nye maksimale priser. Jeg lærte med tiden å sette pris på et kjøpesignal gitt av den tekniske analysen.

Til hvilken pris kan vi klatre hvis vi overskrider den tidligere toppen på $ 0,42 USD? Vel, det er veldig vanskelig å forutse. Det vil avhenge mye av nyheter og hvor mye penger som går på XRP. Hvis du undersøker på Internett, vil du oppdage at de fleste av prognosene anslår en pris på (0,75-0,95) USD ved utgangen av 2017..

krusning xrp kjøp

Du bør også vite at XRP er en av de mest stygge myntene på Crypto-markedet. Og det er fordi de jobber med bankene. For BTC- og ETH-purister er dette helligbrød. Avslutningsvis er XRP for mennesker med åpne sinn, ikke for mennesker med fordommer. Vil Ripple lykkes med å fullføre planen den har foreslått? Ripple-teamet er et godt team som starter fra den tekniske siden til kampanjesiden. Jeg stoler på dem, men det kan selvfølgelig være noen problemer.

Hvis vi ser nærmere på, kan Ripple sammenlignes med selskapene som revolusjonerte verden for mange år siden. Ripple kan sammenlignes med Apple i begynnelsen når ingen trodde på det.

Utvilsomt bør XRP være i porteføljen til enhver mann som er vant til å investere på aksjemarkedet eller på Crypto-markedet siden september. Mitt råd: kjøp på mål og hold 1-5 år. Det er ingen tvil om at det er en langsiktig investering som kan gi deg gode penger. Du må bare være tålmodig.

Denne artikkelen ble opprettet etter ni års erfaring som handelsmann og denne artikkelen inneholder alle viktige data om Ripple og XRP. Jeg anbefaler deg å gjøre din egen forskning før du investerer i Ripple XRP Coin. All informasjonen som presenteres her kan sjekkes på det offisielle Ripple-nettstedet eller på internett.

 

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me