Alt du trenger å vite om Ripple XRapid

Merk: Jeg er ikke engelsk forfatter &# 128577; Men jeg gjør mitt beste for å gjøre denne artikkelen klar og lett å lese for alle &# 128578;

Hvordan kan XRapid defineres? XRapid-verktøyet bruker digital XRP-ressurs, gir kontanter på forespørsel for internasjonale pengeoverføringer. RippleNet-kunder kan bruke XRP for likviditet på forespørsel, mens de fremdeles sørger for at betalinger blir sendt og mottatt i lokal valuta på begge sider av en transaksjon. I mai kunngjorde Ripple at XRapid-finansinstitusjoner sparte 40-70% i gjennomsnitt sammenlignet med tradisjonelle valutameglere som legger til rette for betalinger over landegrensene. Betalingen ble også avgjort på under to dager. Gjør det raskere enn tradisjonelle metoder.

I disse dager leste jeg på internett, alle slags meninger, om hvordan XRapid fungerer. Det ser ut til at veldig få mennesker forstår hvordan man skal gjøre en transnasjon over grensen gjennom XRapid. Alle forestiller seg at når XRapid lanseres, vil den bli verdsatt for titalls millioner USD, og ​​heve XRP-prisen til 10 USD.

Dette er en av grunnene til at jeg skrev denne artikkelen. I følge Ripple-sjef Brad Garlinghouse, innen utgangen av 2018 vil vi ha de første finansinstitusjonene som bruker XRapid til grenseoverskridende pengeoverføringer. Men for at XRapid skal lykkes, bør det være et sunt økosystem med utvekslingspartnere for digitale eiendeler over hele verden.

Ripple sa tidligere i år at å legge XRP til så mange børser ville være deres prioritet i år. Faktisk blir XRP lagt til mange børser den siste tiden. På denne måten vil potensielle nye korridorer FIAT – XRP – FIAT bli opprettet. For at XRapid skal fungere bra, må likviditeten være tilstrekkelig. Disse likviditetene er levert av Market Makers, nemlig børser.

16. august 2018 kunngjorde Ripple: ”I dag er vi glade for å kunngjøre at Bittrex vil fungere som den foretrukne digitale aktivautvekslingen for xRapid-transaksjoner som beveger seg gjennom amerikanske dollar. I tillegg vil Bitso og Coins.ph være foretrukket for henholdsvis de meksikanske pesosene og de filippinske pesosene “.

På de tidlige stadiene, Xrapids utvikling, vil likviditets-XRP være ganske lav. Dette er naturlig. Hva betyr likviditet? Likviditet er mengden digital XRP-eiendel som handles gjennom børser. Jo høyere likviditet, jo lavere pris. For at likviditeten skal vokse, må XRP være notert på så mange børser som mulig. Disse børsene må tilby fiatpariteter: XRP / USD, XRP / JPY, XRP / MXN, XRP / AUD. Børser som bare tilbyr XRP / BTC-pariteter er ikke nyttige for XRapid-drift. I sin tur må disse utvekslingene være så flytende som mulig. For eksempel utgjør Bittrex nå bare 1% av totale XRP-transaksjoner.

LES Ripple Samarbeider med det kinesiske universitetets joint venture for å lansere Blockchain Research Scholarship Program

Tenk deg hvor mye XRapids likviditet vil vokse i fremtiden, når grenseoverskridende børser som Bitbank foretar grenseoverskridende overføringer. Bitbank, XRP / JPY, utgjør nå 15% av alle XRP-transaksjoner. Å sikre større likviditet for XRapid og skape nye fiat-korridorer er en langvarig prosess.

xrp likviditet

Slik ser en XRapid-betalingsflyt ut fra USA til Mexico:

1. En finansinstitusjon som har en konto i Bittrex initierer en betaling i amerikanske dollar via xRapid, som umiddelbart konverteres til XRP på Bittrex.

2. Betalingsbeløpet i XRP gjøres opp over XRP Ledger.

3. Bitso – gjennom sin meksikanske Peso-likviditetsbasseng – konverterer øyeblikkelig XRP til en fiat, som deretter avregnes til en destinasjonskonto.

I løpet av de siste dagene har jeg lest en utopisk forklaring på hvordan XRP-prisen vil øke hvis det skjer en massiv overføring av penger gjennom XRapid. Fyren var en god teoretiker, men han så sannsynligvis aldri prisen utvikle seg, ifølge vareboken på en børs. Eksemplet var som følger:

Han hadde beregnet den totale mengden XRP som ble solgt på en bestemt børs mellom 0,25 og 1 USD. Anta at beregningene krevde 10 millioner USD for at prisen skulle stige fra 0,25 USD til 1 USD. Han var overbevist om at hvis XRapid ville foreta en overføring på 10 millioner USD på den børsen, ville XRP-prisen umiddelbart gå opp til 1 USD. Vel, det vil ikke skje. Før vi fortsetter med artikkelen, bør vi vite hva som er glidning. Når du prøver å kjøpe en stor mengde XRP, blir det en prisglidning når du spiser opp ordreboken.

RippleNet (XRapid) tillater ikke en grenseoverskridende overføring med mindre likviditetsmengden er tilstrekkelig og glid ikke vil overstige et visst beløp. På denne måten vil gebyrene holdes så lave som mulig og overføringen vil være vellykket. Det er naturlig å være det. Mangel på likviditet vil føre til en stor glidning og implisitt til noen høye overføringskostnader. Et av XRapids mål er å ha de laveste kostnadene for overføring. Større likviditet vil sikre mindre glidning.

LES To hovedgrunner til at XRP-prisene steg 18% i løpet av den siste timen

Og mens jeg skrev denne artikkelen, skjønte jeg noe. I årene som kommer vil likviditeten til XRP på en børs naturlig øke. Hva vil jeg si? For tre år siden tiltrekker Crypto Market og XRP implisitt langt mindre penger. Markedsverdi er mye høyere nå enn for tre år siden. Crypto Market er et ungt marked som blomstrer. XRP er en av stjernene på Crypto Market og vil tiltrekke seg mer og mer penger i fremtiden. På denne måten vil XRP dra nytte av mye større mengder likviditet.

Hvis du besøkte Ripple offisielle nettside for noen uker siden hadde du kanskje lagt merke til at tre forskjellige verktøy ble omtalt der: XCurrent, XRapid og XVia. På dette tidspunktet spesifiserer ikke nettstedet den forskjellige eksistensen av disse tre instrumentene. Det er ett verktøy: RippleNet.

Hva er forskjellen? Det ser ut til å ha vært en enhet. Det er en markedsføringsstrategi. En klient som velger RippleNet vil ha nytte av alle de tre verktøyene. Hittil har kunder kunnet velge ett eller flere verktøy. Imidlertid valgte de fleste av Ripples kunder XCurrent, bare noen av dem senere interesserte i XRapid. Å samle de tre verktøyene er en veldig intelligent markedsføringsstrategi.

En klient vil kunne bruke XRapid-verktøyet når som helst, som nå er tilgjengelig i RippleNet-programvarepakken. Den eneste forutsetningen for at XRapid skal brukes av kunder, er at det er tilstrekkelig likviditet på XRP / FIAT-korridorene. Med utviklingen og adopsjonen av XRapid av så mange finansinstitusjoner som mulig, vil XRP øke. XRP-prisen vil stige på grunn av nedgang i tilbudet og det faktum at institusjonelle investorer vil ønske å skaffe seg den beste digitale eiendelen på Crypto Market..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me