Ripple XRP-prisforutsigelse for 2018

Ripple har fått mye oppmerksomhet i kryptovalutaverdenen. Akkurat som andre kryptovalutaer, Ripples kryptovaluta, bruker XRP også blockchain-teknologi. I motsetning til andre kryptovalutaer er det imidlertid regulert og letter overføring av penger for banker.

Les vår nye spådom for 2021: Prediksjon for ringepris: XRP-spådom 2021-2025

Ripple har sett en økning på 4000% i første halvdel av 2017. I dag er markedsverdien på Ripple mer enn 100 milliarder dollar. Ripple hevder at det var mer enn 11 milliarder dollar i transaksjoner i andre kvartal 2017. For tiden er det notert på 30 børser.

Hvorfor forventes XRP å prestere bra i 2018?

Les også: 5 grunner til å kjøpe Ripple XRP Coin

1- Operasjoner:

Ripple jobber med noen av de største finansinstitusjonene rundt om i verden. Ripple tar sikte på å drive hele finanssektoren ved å muliggjøre øyeblikkelige transaksjoner til en brøkdel av de nåværende kostnadene. Det gir en friksjonsfri opplevelse for global fondoverføring ved hjelp av blockchain-teknologi. I fremtiden forventes det å fungere som en likviditetsløsning for de grenseoverskridende transaksjonene. Banker og betalingsleverandører kan bruke XRP til å gjøre opp transaksjoner i flere valutaer for å minimere overhead.

Akkurat nå, SWIFT muliggjør det meste av internasjonale betalingsoverføringer. Hver gang vi foretar en transaksjon over landegrensene, må vi oppgi SWIFT-koden til filialen til banken. SWIFT har monopol på bosetting over landegrensene. Den har mer enn 11 000 finansinstitusjoner og 200 land på nettverket. Ripple samarbeider med store finansinstitusjoner og jobber med mange banker for å innlemme blockchain-teknologien. Det er vanskelig å si hvor snart eller om Ripple vil være i stand til å ta SWIFT ned eller ikke. Imidlertid kan det virkelig bryte monopolet på SWIFT over den internasjonale fondoverføringen.

LES Ripple Price Prediction: XRP Prediction 2021-2025

2- Kraftig teknologi:

Ripple kan behandle 1500 transaksjoner per sekund, noe som er stort sammenlignet med Bitcoin. Bitcoins kan håndtere opptil 7 transaksjoner per sekund. Ripples teknologi er kraftig nok til å erstatte internasjonale betalingssystemer som VISA, samtidig som det reduserer kostnadene og tillater øyeblikkelig overføring.

3- Tillit:

Et stort antall banker fra hele verden jobber aktivt med Ripple for å implementere teknologien over betalingsinfrastrukturen. Det gjør Ripple pålitelig, og investorer synes XRP er en relativt tryggere innsats sammenlignet med andre kryptovalutaer.

4- Kryptovaluta som trygg havn:

Kryptovalutaytelse i løpet av 2017 vil være en avgjørende faktor for deres etterspørsel i 2018. I 2017 økte prisen på XRP raskt i løpet av første halvår. Andre kryptovalutaer vil ikke finne det enkelt å kopiere markedsutviklingen til Ripple. Investorer som er interessert i de digitale valutaene som et fristed for de usikre tidene, vil finne Ripple som en lovende kandidat.

5- Kjennskap:

Bitcoin og Ethereum er de mest handlede kryptovalutaene. En stor andel av kryptovalutahandlere og investorer er fortsatt ikke kjent med Ripple til tross for den lovende teknologien. En gang blir noen få institusjonelle investorer med i nettverket, og Ripple gjennomsyrer det vanlige investorsamfunnet som Bitcoin og Ethereum, en tilstrømning av trendfølgere kan få XRP-prisene til å skyte gjennom taket.

Les også: 5 tips for å beskytte dine digitale valutaer

Spådommer for 2018

– Ser vi på den siste utviklingen og økende interesse for XRP, innen utgangen av 2018, forventes Ripple-prisen i det minste å krysse $ 7-barrieren.

– Handelsvolumet til XRP er ikke i nærheten av de mest populære kryptovalutaene, BTC og ETH. Det forventes at handelsvolumet vil vokse i 2018, og en økning i spekulativ aktivitet på Ripple-kryptokurrency kan til og med øke prisene til $ 7- $ 10 i tillegg.

– Selv om det samlede prisen på XRP forventes å være et oppsving, ikke alle månedene i 2018 vil være de samme. Mange kryptovalutaentusiaster liker ikke ideen om banker eller noen finansinstitusjon eller et selskap som regulerer kryptovalutaen. På sikt og så lenge bankene eksisterer, vil XRP sannsynligvis vise seg å være en solid investering, men prisene kan se en nedadgående trend i noen av månedene.

LES forventninger om Ripple XRP for 2018 Fra $ 2 til månen

Bør du investere i krusninger?

Hvis du vil investere i Ripple, XRP som en langsiktig investering som du vil holde i årene som kommer, ser Ripple ut til å være en lovende investering. Et paradigmeskifte skjer, og vi går mot digitalisering av all valuta. I verden der det eksisterer penger i den digitale hovedboken til banker, har kryptovalutaer som Ripple en spesiell plass, ettersom de ikke er antibanker som mange andre kryptovalutaer. I stedet er de utviklet for å la bankene bruke den utviklende blockchain-teknologien.

Hvis du vil investere i XRP for raske gevinster innen få måneder til et år, virker det lovende. I 2018 forventes det en kraftig prisoppgang. Det anslås i det minste å krysse en dollar-mark.

Hvis du er dagshandler, bør XRPs handelsvolum også vokse. Med økt handelsaktivitet vil også svingninger i prisene bli sett.

Endelig dom

Med en lovende økonomisk teknologi for fremtidig og voksende nettverk av banker, ser Ripples kryptovaluta ut som en lovende langsiktig investering. Med flere investorer som blir klar over XRP og en økende bevissthet rundt teknologien, forventes XRPs priser å øke i 2018. I første halvdel av 2017 steg XRPs pris opp til 4000%. Ettersom handelsvolumet til denne kryptovalutaen ikke er i nærheten av de mest populære kryptovalutaene, BTC og ETH, forventes det å være vitne til minst en fjerdedel eller halvparten av spissen sett i 2017. Derfor er det spådd å stige over $ 7- $ 10 i 2018.

Les vår nye guide: En Ultimate Guide for å begynne å investere i Ripple XRP (Buying Guide) i 2018

Merk: “Denne artikkelen skal ikke tas som, og er ikke ment å gi, investeringsråd. Gjennomfør din egen grundige undersøkelse før du investerer i kryptovaluta.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me