Ulike faser i utviklingen av Ripple XRP

I dag vil vi se tilbake for å se hva Ripples første skritt har vært og hvem som står bak den nåværende suksessen til dette selskapet. Vi vil også se hvordan Ripple og XRP digitale eiendeler vil revolusjonere internasjonale pengeoverføringer.

Ripple er et privatfinansiert selskap. Den har stengt fem finansieringsrunder, som inkluderte to runder med engelfinansiering, en runde med frøfinansiering, to runder med runde A og en serie B-runde.

Dato

Finansiering

type

Investor

Beløp

(millioner $)

April 2013

Engel

Andreessen Horowitz, FF Angel LLC, Lightspeed Venture PartnersPantera Capital, Vast Ventures, Bitcoin Opportunity Fund

2.5

Mai 2013

Engel

Google VenturesIDG Capital Partners

3.0

November 2013

Frø

Core Innovation Capital, Venture51, Camp One Ventures, IDG Capital Partners

      3.5

Mai 2015

Serie A

IDG Capital PartnersSeagate TechnologyAME Cloud Ventures, ChinaRock Capital Management, China Growth Capital, Wicklow Capital, Bitcoin Opportunity Corp, Core Innovation Capital, Route 66 Ventures, RRE Ventures, Vast Ventures, Venture 51

28

Oktober 2015

Serie A

Santander InnoVentures

         4

September 2016

Serie B

Standard CharteredAccentureSCB Digital VenturesSBI HoldingsSantander InnoVenturesCME GroupSeagate Technology

        55

Som du kan se, investerte mange investorer i det. Noen av dem er viktige navn. Ripples inntektskilder inkluderte profesjonelle tjenester levert til finansnettoperatører integrert med Ripple, programvare bygget for å integrere eldre finansielle systemer med Ripple og native currency (XRP). Ripple støttes også av flere etablerte investorer som gir et ekstra lag med finansiell stabilitet.

Ryan Fugger unnfanget Ripple i 2004. Hensikten var å skape et desentralisert pengesystem som effektivt kunne styrke enkeltpersoner og samfunn til å skape egne penger. I mai 2011 begynte Jed McCaleb å utvikle et digitalt valutasystem der transaksjoner ble bekreftet ved konsensus blant medlemmer av nettverket i stedet for gruveprosessen som ble brukt av Bitcoin..

I august 2012 hyret Jed McCaleb Chris Larsen og sammen presenterte de Ryan Fugger sin idé. Deretter forlot Ryan Fugger Ripple-teamet.

I september 2012 var Chris Larsen og Jed McCaleb medstifter av OpenCoin-selskapet. OpenCoin begynte å utvikle Ripple Protocol (RTXP) og Ripple betalings- og utvekslingsnettverk. 26. september 2013 endret OpenCoin offisielt navnet til Ripple Labs.

6. oktober 2015 ble selskapet omdøpt fra Ripple Labs til Ripple. 13. juni 2016 fikk Ripple en lisens for virtuell valuta fra New York State Department of Financial Services, noe som gjorde det til det fjerde selskapet med en BitLicense..

LES SEC-søksmål forlot XRP Crumbling som en annen børs, OKCoin suspenderer XRP-handel

23. september 2016 kunngjorde Ripple at de har inngått en avtale, den første i sitt slag, med flere store bankinteresser for å opprette GPSG eller Global Payments Steering Group. Bankinteressene som var involvert i grunnleggelsen av denne nye satsingen var en virtuell who’s-who. Dette inkluderte Bank of America / Merrill Lynch, Santander, UniCredit, Standard Chartered, Westpac Banking Corporation og Royal Bank of Canada.

I løpet av 2017 kunngjorde Ripple at mer enn 100 finansinstitusjoner tester sin grenseoverskridende betalingsteknologi. Også i 2017 kunngjorde Ripple etableringen av tre instrumenter. Disse ble opprettet spesielt for at Ripple Plan skulle bli oppnådd. De tre verktøyene er: XCurrent, XRapid, XVia.

  1. XCurrent er Ripples bedriftsprogramvareløsning som gjør det mulig for banker å umiddelbart gjøre opp betalinger over landegrensene med end-to-end-sporing. Ved hjelp av xCurrent melder bankene hverandre i sanntid for å bekrefte betalingsinformasjonen før transaksjonen startes, og for å bekrefte levering når den er avgjort. Den inkluderer en regelbok utviklet i samarbeid med RippleNet Advisory Board som sikrer operativ konsistens og juridisk klarhet for hver transaksjon.
  2. XRapid er for betalingsleverandører og andre finansinstitusjoner som ønsker å minimere likviditetskostnader mens de forbedrer kundeopplevelsen. Fordi innbetalinger til fremvoksende markeder ofte krever forhåndsfinansierte kontoer i lokal valuta over hele verden, er likviditetskostnadene høye. xRapid senker kapitalbehovet for likviditet dramatisk.

xrapid xrp

3. XVia er for selskaper, betalingsleverandører og banker som ønsker å sende betalinger over forskjellige nettverk ved hjelp av et standardgrensesnitt. xVias enkle API krever ingen programvareinstallasjon og gjør det mulig for brukere å sømløst sende betalinger globalt med gjennomsiktighet i betalingsstatus og med rik informasjon, som fakturaer, vedlagt.

xvia krusning

Kort sagt, hva er Ripple-planen? I den første fasen vil finansinstitusjoner bruke XCurrent. Den andre fasen innebærer bruk av XRapid og XRP-mynt. Nå er vi i begynnelsen av den andre fasen av denne planen. I denne andre fasen kan finansinstitusjoner som bruker XCurrent velge å bruke XRapid. Spesielt ble flere tester av XRapid-instrumentet utført av Money Gram og Western Union. Dessuten, Cuallix er den første finansinstitusjonen som bruker live XRapid og XRP-valutaen. Disse brukes til grenseoverskridende overføringer mellom Mexico og USA.

De viktigste fordelene med XRapid-verktøyet er lave kostnader og høye overføringshastigheter. Dette betyr lavere kostnader med 60% enn dagens SWIFT-overføringssystem. Overføringstiden reduseres også fra 3-4 dager for det nåværende overføringssystemet, bare 4 sekunder. Her er hva revolusjonen i grenseoverskridende pengeoverføringer betyr.

LES SWIFT Ikke lenger en øyeblikkelig betaling, Industry Needs XRP, Says Ripple

ripple xrp hastighet

I år er Ripples største bekymring å øke XRP-likviditet. Dette gjøres ved å notere XRP på så mange børser. XRapid-instrumentet trenger den beste likviditeten i fremtiden, når volumet av grenseoverskridende overføringer vil være betydelig.

For opprettelsen og utviklingen av RIPP og Ripple betalings- / utvekslingsnettverk anerkjente MIT Technology Review magazine Ripple Labs som et av 2014s 50 smarteste selskaper i februar 2014-utgaven.

12. januar 2016 ble Ripple oppført av den britiske baserte Richtopia, rangert som nummer 8 på listen over 100 organisasjoner med de mest innflytelsesrike blokkene.

De færreste vet at Ripple har vunnet mange premier:

– Februar 2015 – Fast Company. Ripple Inkludert i verdens topp 10 mest innovative selskaper i 2015 når det gjelder penger.

– Februar 2015 – American Banker fra listen over 20 Fintech-selskaper å se på.

– August 2015 – Ripple Labs tildelt som Technology Pioneer av World Economic Forum.

– Desember 2015 – Forbes. Fintech 50.

– Desember 2015 – H2 Ventures, KPMG. Fintech 100.

– Mars 2016 – PYMNTS Innovation Project 2016. Beste B2B-innovasjonspris.

– Juni 2016 – Fortune inkluderte Ripple i 5 hotteste selskaper i Fintech.

For tiden er XRP et av de sterkeste selskapene på Crypto Market. Jeg tror faktisk ikke at jeg overdriver når jeg sier at det er det mest solide selskapet på Crypto Market. På grunn av bjørnemarkedet den siste tiden gjenspeiler ikke den nåværende prisen på 0,50 USD de veldig gode grunnleggende. La oss ikke glemme at XRP hadde maksimalt 3,4 USD. Dette betyr at nå har prisen falt med mer enn 80%.

XRP-prisen er undervurdert på dette tidspunktet. Store investorer leter etter selskaper med veldig gode grunnleggende og en veldig billig pris. For å kjøpe og holde investorer, kjøper XRP til nåværende priser vil være en uimotståelig attraksjon. På den annen side forventer vi at MoneyGram, Western Union eller SBI i år kunngjør live bruk av Xrapid-instrumentet og den digitale XRP-eiendelen i grensekryssinger.

Dette er en informativ artikkel, ikke en investeringsanbefaling. Vennligst gjør din egen forskning før du investerer i kryptovaluta.

bildekilde: digitaltrends.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me