Een beginnershandleiding voor sociale handel in 2021

sociale handelsgids

Of u nu nieuw bent in de handelswereld of gewoon geïnteresseerd bent in het genereren van wat extra inkomsten uit de online markten, social trading kan u helpen. We begrijpen dat sociaal handelen misschien niet de voorkeur heeft van elke handelaar, dus hebben we besloten om deze gids samen met een overzicht van de beste sociale handelsplatforms in 2021 te maken. Om ermee aan de slag te gaan is snel en eenvoudig.

Lees onze gids verder voor meer informatie.

Wat is sociale handel?

Sociale handel kan het beste worden omschreven als het kopiëren van de transacties van deskundige handelaren. Dit omvat niet alleen copy trader, waar slechts een enkele transactie wordt gekopieerd, maar ook mirror trading waarbij de minder ervaren handelaar de exacte handelsstrategie kopieert als de meer ervaren handelaar. Social trading is geen nieuw concept, het bestaat zelfs al een hele tijd. Er zijn nu talloze handelsplatforms die sociale of kopieerhandel mogelijk maken voor potentiële investeringen. Het is belangrijk op te merken dat social trading niet voor iedereen is weggelegd.

Social trading is ideaal voor nieuwe beginners, omdat het u inzicht geeft in elementaire en complexe strategieën, u helpt het handelslandschap te achterhalen en u een idee krijgt van wat werkt en wat niet. Met sociaal handelen kunt u ook handelstactieken en best practices leren die u op uw platform kunt gebruiken. Er is gewoon geen betere manier om te leren dan van de experts.

Wat u in feite gaat doen, is andere handelaren en investeerders en hun beslissingen gebruiken als een basismodel voor het nemen van beslissingen over uw eigen handelstechnieken of investeringsstrategie. U kunt de strategie van een expert repliceren en deze uw eigen maken, of de technieken van experts gebruiken om uw eigen handelsstrategie te inspireren.

Social trading is helemaal niet ingewikkeld. U kijkt gewoon naar één transactie die is voltooid door gebruiker x en gebruikt die informatie om uw eigen handelsbeslissing te beïnvloeden. Sommige mensen gebruiken liever de term copy trading.

De voordelen van copy trading

Veel nieuwe beginners zijn zich niet bewust van de voordelen die social / copy trading kan opleveren. Hieronder zetten we enkele voordelen voor nieuwe en ervaren handelaren op een rij:

1. Waardevol inzicht

Als u kunt zien hoe andere handelaren beslissingen hebben genomen op basis van de markten, krijgt u een beter begrip van activa en prijzen. U vraagt ​​zich misschien af ​​hoe u deze inzichten zult ontvangen? Social trading maakt dit mogelijk door u te laten zien waar, wanneer, hoe en waarom een ​​handelaar besloot iets te implementeren. Dit is erg belangrijk en geeft u, mits correct toegepast, een concurrentievoordeel.

2. Marktsentimenten

Social trading geeft u perspectief als het op de markt aankomt. U kunt zien hoeveel mensen bepaalde activa kopen of verkopen en welke constant winstgevend zijn of afnemen.

3. Intelligentie en automatisering

Het is belangrijk op te merken dat onderzoek een grote rol speelt bij het nemen van bepaalde handelsbeslissingen. Analisten en wiskundigen zijn wekenlang bezig met het verzamelen en analyseren van gegevens. Beslissen over sociale handel betekent dat u betrouwbare handelaren volgt en dat uw beslissingen zijn gebaseerd op onderzoek en degenen die de transacties al hebben getest.

4. Een bron van leren

Zowel nieuwe als ervaren handelaren moeten er altijd voor zorgen dat ze blijven leren en hun kennis uitbreiden, vooral als het gaat om het verhandelen op de markten. Voor die handelaren die geïnteresseerd zijn in de cryptocurrency-markt, is leren bijzonder belangrijk, aangezien de cryptocurrency-markt extreem volatiel is en van dag tot dag verandert..

Voordelen en nadelen van sociale handel

Zoals bij elke handel of investering, is er een risiconiveau. We hebben besloten om alles op de kaart te zetten en ervoor te zorgen dat u begrijpt waar u aan begint wanneer u besluit over sociaal handelen.

Voordelen Nadelen
✔️ Het is een vrij gemakkelijke manier voor een beginner om te beginnen, aangezien sociale handel in wezen de transacties van een meer ervaren handelaar kopieert. U hoeft zich geen zorgen te maken over uitgebreide kennis voordat u begint. Je kunt gaandeweg leren. ❌ Alleen omdat u transacties van ervaren handelaren kopieert, betekent niet dat die handelaren geen fouten maken. Elke handelaar kan fouten maken. Dit is de reden waarom u ervoor moet zorgen dat u ook het eindresultaat van transacties controleert.
✔️ Met sociale handel kunt u met andere mensen praten. Het is voor u mogelijk om te communiceren met andere handelaren en uw collectieve kennis te bundelen ten behoeve van u allen. ❌ Misschien vindt u het moeilijk om een ​​handelaar te vinden die overeenkomt met uw exacte doelen of kapitaalinjectie.
✔️ Het vereist een zeer lage investering. Door transacties van een meer ervaren handelaar te kopiëren, hoeft u niet zoveel tijd te besteden aan het bestuderen van de markten. ❌ Omdat social trading relatief weinig risico met zich meebrengt, doet u niet veel ervaring uit de eerste hand op.

Hoe kies ik een sociaal handelsplatform?

Zoals we nu weten, is sociaal handelen het proces waarbij een platform wordt gebruikt waarmee u met de applicatie of website de transacties van experts kunt kopiëren. Het proces van sociale handel en kopieerhandel is op elk platform anders, ook belangrijk om op te merken dat niet alle platforms deze functie hebben. Alle handelsplatforms hebben hun eigen kenmerken en onderscheid, sommige bieden zelfs bonussen en incentives.

Hier zijn enkele van de beste sociale handelsplatforms in 2021

1. eToro-handelsplatform

eToro is een bekende sociale handelsmakelaar voor fintechs. Het bedrijf is opgericht in 2007 en is gevestigd in Israël. Naar verluidt is eToro een van ‘s werelds grootste sociale handels- en investeringsbedrijven ter wereld. eToro heeft miljoenen klanten in meer dan 140 landen. Aanvankelijk was eToro een grafisch intensief forexplatform, dat nu tools voor cryptohandel heeft geïntegreerd. Klanten die niet in de VS zijn, kunnen op verschillende beurzen handelen in aanvullende activaklassen, zoals CFD’s en aandelen. Het platform is een makkie voor beleggers die een basiskennis hebben van cryptocurrency-handel.

Belangrijkste kenmerk van eToro

 • Gebruiksvriendelijke interface.
 • Niet-Amerikaanse klanten kunnen cryptocurrencies verhandelen.
 • Er worden geen expliciete commissies in rekening gebracht.
 • Handelaren kunnen de transacties van andere winstgevende handelaren volgen en kopiëren.

2. Handel 360 handelsplatform

Kortom, Trade360 speelt in op cognitief onderzoek, dat de mogelijkheid onderzoekt dat een menigte betere keuzes zal maken dan individuele professionals. Er is gemeld dat Trade360 millennial traders aanspreekt die de voorkeur geven aan een sociale benadering van handelen. De broker maakt gebruik van CrowdTrading-technologie en het MetaTrader 5-platform, dat populair is bij brokers over de hele wereld en het lijkt erop dat traders zich prettiger voelen bij het handelen op deze platforms..

Belangrijkste kenmerken van Trade 360

 • Trading Central wordt beschouwd als een van de leiders in onafhankelijk marktonderzoek en als een van de belangrijkste activa van Trade360
 • Handelaren kunnen erop vertrouwen dat ze een solide marktdekking hebben en toegang hebben tot waardevolle activa op Trade360. Handelaren hebben ook toegang tot dagelijkse marktrapporten die handig kunnen zijn bij het nemen van handelsbeslissingen op het platform.
 • Er is een mobiele applicatie beschikbaar voor alle handelaren. Het is toegankelijk voor iOS- en Android-gebruikers.
 • Live koersen zijn beschikbaar voor verhandelbare activa.
 • Trade360 heeft innovatieve CrowdTrading-technologie die volledig is uitgerust.
 • Schakel met één tik tussen demo en echte accounts.
 • Stort geld, verzoek opname en bekijk de accountgeschiedenis.
 • Plaats bestellingen met meerdere bestellingen of wijzig en sluit bestellingen.
 • Prijswaarschuwingen kunnen worden ingesteld voor favoriete activa.
 • Er kunnen maximaal acht diagramstijlen worden weergegeven in tien tijdframes.
 • Meer dan 100 technische indicatoren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me