Pridružite se najbolj pričakovani ICO leta in si priskrbite vstopnico v kripto svet

Po 12 letih obstoja je bil že čas, da kripto prepoznamo, kot si zasluži. Korak za korakom se je tehnologija blockchain prebila do javnih ustanov, potem ko je osvojila prodajalce in poslovne navdušence.

Z vsemi težavami, ki so se pojavile pri bančnih storitvah, ni čudno, da so ljudje tako zaskrbljeni nad idejo kripto plačil – ki uporabnikom zagotavljajo podatke in finančno varnost.

Tokenizacija je predvsem v središču pozornosti dobila vse rešitve, ki jih ponujajo v smislu poštenih plačil, posojil in glasov.

Da bi kripto območje naredili korak naprej, je posebna ekipa razvila enega najbolj zanimivih žetonov, ki bodo za vedno spremenili način, kako vidimo kripto – žeton STC, ki je na svojem namenskem ICO na voljo od 1. februarja.

Kaj je žeton STC?

STC je osnovni uporabniški žeton Študentski kovanec blockchain projekt – ki omogoča ustvarjanje personaliziranih žetonov brez močnega tehničnega znanja.

Če imate račun na platformi, lahko ustvarite:

  • Osebni žetoni – edinstvena sredstva, vezana na en račun;
  • Zagonski žetoni – sredstva, ki vam pomagajo narediti korak naprej do vaših sanj;
  • Korporativni žetoni – edinstvena sredstva, namenjena enemu podjetju;
  • Žetoni DeFi – sredstva, ki vam omogočajo izvajanje različnih bančnih dejavnosti brez posredovanja tretjih oseb;
  • NFT Tokens – prenosljivi žetoni, ki omogočajo preklop med platformami.

Vsi ti žetoni se vrednotijo ​​na podlagi žetona STC in jih je mogoče uporabiti za izmenjave, trgovanje, celo množične sklade.

Zakaj je žeton STC poseben?

Zaradi česar je žeton STC boljši od drugih žetonov, je osredotočenost na najpomembnejše ljudi v svetovnem gospodarstvu – študente.

So naslednja generacija zaposlenih, ki bo zaznamovala uspeh sedanjih in prihodnjih podjetij. Da bi ljudem omogočili boljše izobraževanje, moramo univerzitetne programe narediti bolj dostopne.

Ampak to ni tako enostavno. Znižanje šolnin bo privedlo do nižjega proračuna, da bi si lahko privoščili kakovostne raziskovalce, učitelje, programe, mednarodno sodelovanje itd..

Do zdaj so bila rešitev bančna posojila. Vendar pa so ljudje z našim nepredvidljivim gospodarstvom izgubili zaupanje v bančne storitve. In kdo jim lahko očita?

Zato je ekipa Student Coin prišla z rešitvijo, ki decentralizira študentska posojila – množično financiranje z osebnimi žetoni.

Kako deluje?

Prihodnji študent ustvari svoj osebni žeton. Ta žeton je na trgu Student Coin. Imetniki STC kupujejo žetone, dokler študent ne prejme denarja, potrebnega za šolnino. Ko študent diplomira in si najde službo, bo del plače zaklenjen za plačilo posojila. Imetniki STC za svoje sodelovanje prejmejo ciklično izplačilo dobička.

Ta projekt podpira preko 500 vrhunskih univerz po vsem svetu, vključno z univerzo Harvard, Univerzo v Manchestru in Univerzo v Københavnu.

Preprost način, kako študentje dobijo sredstva, ki jih potrebujejo za uresničitev svojih sanj. Vsaj to je glavni poudarek, vendar je ta postopek mogoče izvesti tudi za vizionarske podjetnike.

In to ni edini razlog, zakaj Student Coin izpade. Držanje žetonov STC daje uporabnikom možnost, da glasujejo pri razvoju projekta in celo podpišejo peticije, če so potrebne. To je celoten ekosistem, ustvarjen tako, da daje ljudem tisto, kar potrebujejo, in dvigne koristnost kriptovalut.

Kako lahko kupite žetone STC?

Če želite čim prej dobiti svoje žetone STC, ne pozabite Student Coin Launchpad ICO, na voljo do 30. aprila.

Čeprav se je začelo pred samo 23 dnevi, je ekipa že zbrala 2 milijona dolarjev žetonov STC in opravila 35 faz.

Vsaka do zdaj končana faza je imela trdno omejitev 100.000 USD, cena pa se je z vsakim ponovnim nalaganjem zvišala za 0.0002 USD.

Če se pridružite ICO, ne dobite samo vnaprejšnjega dostopa do teh žetonov, ampak vam da tudi dodatna sredstva.

Če svojim prijateljem priporočite ICO in jim pošljete edinstveno referenčno povezavo, lahko zaslužite 20% ETH, ki ga vloži vsak vaš prijatelj, skupaj s 30% njihovih nakupov STC.

Tudi vaši prijatelji prejmejo dodatnih 5% kupljenega STC.

In temu pravimo zabavna dejavnost!

Kdo stoji za študentskim kovancem?

Študentski kovanec podpira posebna skupina s 44 ljudmi iz 12 različnih držav, ki so pripravljeni razširiti uporabnost kriptografskih podatkov in ustvariti rešitve za svetovne potrebe. Med njimi lahko na primer najdete nekdanjega tehničnega direktorja IBM-a za Evropo ali predsednika poljskega univerzitetnega kluba Harvard.

Do konca leta 2021 skupina načrtuje razviti in izvajati STC Exchange, STC Terminal in celo aplikacijo STC, skupaj z uvrstitvijo žetona na glavne kripto borze..

Če so vam torej pozornost pritegnile njihove inovativne ideje, se pridružite ICO in jim sledite na družabnih omrežjih, da boste na tekočem s svojimi lastnostmi.

Instagram: https://www.instagram.com/student.coin.world/

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/student-coin-worldwide/

Twitter: https://twitter.com/studentcoinorg

Facebook: https://www.facebook.com/studentcoin.org

Telegram: https://t.me/studentcoin

Reddit: https://www.reddit.com/r/Studentcoin/

Neskladje: https://discord.gg/Nx65dMZcMt

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me