Takojšnji pregled roba: je to prevara ali zakonitost?

Ko je svet prvič slišal za Bitcoin, so mislili, da gre za šalo. A od takrat se je povzpel na visoko vrednost, ki je nekaterim njenim vlagateljem prinesla veliko denarja. Bitcoin je bila ena prvih kripto valut in od takrat je na trg prišlo še veliko več. 

Ta zelo likviden in donosen trg je povzročil povečanje števila trgovcev s kriptovalutami in tistih, ki želijo začeti trgovati. Za dobro trgovanje potrebujete dobro programsko opremo za trgovanje. Je torej Immediate Edge ta programska oprema? Oglejmo si programsko opremo in poglejmo.

Kaj je takojšen rob?

Takojšnji rob je najnovejša programska oprema za trgovanje, vse v enem. Sistem je bil zgrajen tako, da je trgovanje videti skoraj brez napora. Pokazalo se je tudi, da je ob dobri strategiji mogoč visok delež zmag. 

Platforma ima nov in vrhunski vmesnik, ki ustreza tako začetnikom kot strokovnjakom. Nekatere raziskave so pokazale, da so uporabniki z novim vmesnikom zelo zadovoljni.

Ekipa v podjetju Immediate Edge si je močno prizadevala, da bi zapletene podatke o trgovanju prikazala na enostaven in lahko razumljiv način. 

Je takojšen robni zakon?

Ko se trgu pridruži toliko novih trgovalnih platform, je razumljivo, da želite ugotoviti, ali je platforma zakonita. Številne študije in pregledi so pokazali, da je Immediate Edge gotovo legitimna platforma. 

Izogibanje neregistriranim in nezavarovanim sistemom je v spletnem svetu ključnega pomena, zato je podjetje Immediate edge registrirano tam, kjer deluje, in ima varen spletni sistem z najnovejšo tehnologijo šifriranja. To pomaga varovati vaše podatke in denar. 

Kako naj začnem s takojšnjim robom

Zdaj ste verjetno pripravljeni na trgovanje. Kako pa dobite nastavitve? Na srečo je postopek registracije in namestitve enostaven. Takole začnete z uporabo programa Immediate Edge:

Prijavite se

Najprej najprej. Izpolniti morate svoje podatke. To vam omogoča, da vam Immediate Edge dodeli upravitelja osebnega računa. Ta upravitelj računov vam bo pomagal skozi postopek, ki bo olajšal in naredil manj stresnega. 

Izpolnite spodnji obrazec in vaš upravitelj računa bo vzpostavil stik z vami.

Kavcija 

Naslednji korak je polog. To je del postopka registracije in vam omogoča dostop do programske opreme za trgovanje. Priporočamo, da začnete z minimalni polog 250 £ / 250 €. Začeti z majhnim je bolje kot začeti prevelik, še posebej za nove trgovce. 

Pomembno je, da boste morali najprej začeti s preverjanjem, da začnete trgovati. Ko pa končate, lahko prosto trgujete.

Depozite lahko vplačate prek spleta z Mastercard, Visa ali Maestro. Pomembno je vedeti, da boste morali pred začetkom trgovanja potrditi in preveriti svojo identiteto. 

Platforma za vse transakcije uporablja najboljšo varnost po pravilih GDPR in potrdilih SSL. To pomaga varovati vašo kreditno kartico in osebne podatke.

Predstavitveni račun

Demo račun je najboljše mesto za začetek uporabe platforme. Omogoča vam preizkušanje strategij in spoznavanje programske opreme. Težava nekaterih ljudi v preteklosti pri drugi programski opremi za trgovanje je ta, da demo račun ni realen. 

Na vašo srečo je Immediate Edge to popravil. Razvili so svojo demo platformo, ki je enaka platformi Live. 

To omogoča uporabnikom, da se navadijo na platformo Immediate Edge, ne da bi tvegali svoj pravi denar. Preizkusite lahko nove strategije in ideje na predstavitvenem računu, nato pa se premaknite na račun v živo, ko ste pripravljeni.

Trgovina za resnično

Po uporabi predstavitvene programske opreme se morate pozanimati po platformi. Priporočamo vam, da še naprej uporabljate predstavitveni račun, dokler se ne počutite pripravljeni trgovati v živo. Ker lahko trgovanje povzroči izgube.

Ko začnete trgovati v živo, boste lahko videli, kako programska oprema za trgovanje resnično prevzame in izstopa nad konkurenco. Lahko preizkusite samodejno trgovanje in začnete dosegati cilje donosnosti. 

Pomembno je, da še naprej raziskujete in se učite, saj so študije pokazale, da je to ključnega pomena za uspeh trgovca. 

Značilnosti takojšnjega roba

Takojšnji rob je napredna programska oprema za trgovanje. Toda s toliko trgovalne programske opreme in nekaj močne konkurence. Torej, kakšne značilnosti et Immediate Edge so ločene? Tu je nekaj:

  • The Uporabniški vmesnik je bil posebej izdelan za enostavno in enostavno uporabo. Raziskave so pokazale, da uporabniki sistem ocenjujejo bolj kot drugi na trgu.
  • Da bi dosegli visoko stopnjo zmage, potrebujete natančno in podrobno poročanje. To je tisto, kar daje neposredni rob svojim uporabnikom. 
  • Svoje sistem za avtomatizirano trgovanje in trgovalni signali niso podobni nobeni drugi. Ta funkcija je zelo koristna in dokazano pomaga trgovcem pri izboljšanju njihovega dobička.  
  • Imajo konkurenčno nizka vloga potrebno za začetek trgovanja. Za začetek trgovanja potrebujejo le depozit v višini 250 GBP / 250 EUR. Zaradi tega je več kot ugoden za nove vlagatelje.
  • Platforma ponuja a demo račun to je popolna kopija žive programske opreme. To omogoča uporabnikom, da se navadijo programske opreme, preden začnejo trgovati s pravim denarjem. 
  • Platforma je PROST! Immediate Edge je uspel to platformo obdržati za uporabnike brezplačno. 
  • Trgovalna platforma pomaga uporabnikom z nastavitvijo zmanjšati in nadzorovati izgube stop izgube in omejitve trgovanja.

Ali je takojšen rob na voljo prebivalcem ZDA?

Ne, Američani ne morejo uporabljati neposrednega roba, vendar je v ZDA registriranih veliko alternativnih trgovinskih platform za ljudi, ki jih zanima trgovanje s kriptovalutami.

Ali obstaja takojšnja aplikacija Edge?

Ne, trgovanje lahko poteka samo v računalniku ali drugih mobilnih napravah prek spletnega mesta.

Takojšnji rob: naša razsodba

Immediate Edge je s svojo sodobno platformo za trgovanje z naprednimi funkcijami odlična programska oprema za začetnike in strokovnjake. Po raziskavi Coininsider smo ugotovili, da je to odlična in zakonita platforma. Vendar vedno priporočamo, da opravite svoje raziskave.

Demo račun je izjemna funkcija, ki uporabnikom omogoča vadbo in učenje, preden tvegajo svoj denar. 

Izpolnite obrazec in začnite trgovati na Immediate Edge.

Pogosta vprašanja o neposrednem robu

Ali obstaja takojšnja aplikacija za iOS?

Trenutno v iOS-u ali Android-u ni nobene mobilne aplikacije. Na voljo je na spletnem mestu za trgovanje, do njega pa je mogoče dostopati prek spleta na mobilnem telefonu ali prenosnem računalniku.

Kaj je takojšen rob?

Takojšnji rob je platforma za trgovanje s kriptovalutami. Ima vrhunski vmesnik, ki je enostaven za uporabo in krmarjenje.

Ali ameriški trgovci lahko uporabljajo Immediate Edge?

Ne. Na žalost sistem Immediate Edge zaradi predpisov ni na voljo trgovcem s sedežem v ZDA. Za trgovce s sedežem v ZDA obstaja veliko alternativ.

Kakšni so stroški te platforme?

Takojšnji rob je brezplačen! Za uporabo programske opreme ni stroškov.

Kolikšen je minimalni polog?

Minimalni polog je ugoden 250 £ / 250 €. Tako je enostavno in dostopno začeti trgovati.

Je takojšen rob prevara?

Ne. Študije in pregledi so to raziskali in vsi so izšli, češ da je takojšnji rob zakonit in ne prevara.

Ali ima platforma predstavitveni račun?

Ja, res je. Immediate Edge je pozdravil svojo realistično predstavitveno platformo, ki je enaka platformi v živo. To omogoča uporabnikom, da vadijo in se seznanijo s programsko opremo, preden tvegajo svoj kapital.

Kakšna je zgornja meja dobička?

Teoretično ni zgornje meje in številne študije so pokazale dobiček nad 80%.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me