Deze gids voor beleggen helpt u betere financiële beslissingen te nemen

The Bogleheads ‘Guide to Investing

Hier bij Trading Education zijn we gepassioneerd om nieuwe en potentiële investeerders te helpen leren over hoe de aandelenmarkten werken en hoe ze zelf succesvolle investeerders kunnen worden door de trucs en technieken te leren die de professionals gebruiken..

Succesvolle investeerders hebben allemaal één ding gemeen. Ze speuren constant de markt af naar relevant nieuws en bewegingen, denken strategisch na over elke investering en bouwen constant hun kennis en expertise op door elk kwaliteitsinvesteringsboek en -gids te lezen, video’s te bekijken, naar podcasts te luisteren en trainingsseminars bij te wonen. Niets vervangt kennis in dit fascinerende spel, en als u de vaardigheden beheerst die nodig zijn om succesvol te handelen en te beleggen op de aandelenmarkt, kunt u zeer gezonde winsten behalen voor de langere termijn..

Met dit in gedachten bekijken we enkele van de grootste namen en beïnvloeders in de aandelenmarkt en investeringswereld en delen we hun inzichten en tips. Boeken zijn een geweldige manier om nieuwe vaardigheden en technische investeringsvaardigheden te leren en een van de meest interessante op de markt heet ‘De Bogleheads-gids voor beleggen​.

Hier is een samenvatting van de belangrijkste punten.

Waar gaat het boek over?

Vind het op Amazon>> Bogleheads-gids voor beleggen

Dit investeringsboek gaat helemaal over de oprichter van Vanguard Group en zijn benadering van passief beleggen. Het is een eenvoudige en toegankelijke gids die bedoeld is om nieuwe beleggers te laten zien dat de aandelenmarkt voor iedereen beschikbaar is, en niet zo complex is dat ze een professional nodig hebben om ze te helpen navigeren. De boodschap is duidelijk en in lijn met die van ons bij Trading Education; leer de vaardigheden, verzamel de kennis en beheer uw eigen beleggingsportefeuille!

De investeringsfilosofieën van John Bogle zijn zo succesvol geweest dat zijn volgers nu een gewone website lezen die elke dag meer dan 50.000 keer wordt bezocht. In deze tweede editie van de gids wordt de passieve investeringsbenadering uiteengezet en de auteurs, Michael LeBoeuf, Mel Lindauer en Taylor Larimore, zijn allemaal financieel zeker, ouder dan 70 en duidelijk dat ze geen verborgen agenda hebben! Ze zijn niet in dienst van Vanguard en verdienen er geen commissie van.

Mensen lezen ook: De ultieme gids voor forexhandel

Welke onderwerpen behandelt het boek?

De Bogleheads ‘Guide to Investing omvat een reeks onderwerpen, van geldbesparende tips tot moderne portefeuilletheorie en gedragseconomie. Conceptuele tools worden uitgelegd zonder formules. De boodschap van het boek is dat het zinvol is om een ​​inactieve investeerder te zijn om de beste resultaten te zien. Ze leggen uit dat ‘luie’ investeerders met weinig vaardigheid, oefening of inspanning daadwerkelijk een beter resultaat kunnen behalen dan veel van hun leeftijdsgenoten.

Om hun mening te staven, delen de auteurs een aantal onderzoeken die aantonen dat passieve managers over het algemeen betere resultaten behalen dan actieve managers en leggen ze uit dat de aandelenmarkt vol verrassingen zit..

Kernboodschappen

Het boek legt de noodzaak uit om vroeg te beginnen met beleggen en sparen, om een ​​activaspreiding aan te nemen die past bij de leeftijd en om diversificatie serieus te nemen, terwijl belastingen en vergoedingen tot een minimum worden beperkt. Ze bevelen ook online rekenmachines aan om u te helpen bij deze beslissingen en te laten zien hoe hoge vergoedingen uw vermogen om rijkdom op te bouwen kunnen schaden.

Zie ook: De 20 beste financiële tips voor millennials

De auteurs zijn ook van mening dat een gediversifieerde portefeuille buitenlandse investeringen van ongeveer 20-40% van een individuele portefeuille moet omvatten en dat zij de voorkeur geven aan opkomende markten met hogere groeiverwachtingen en lagere waarderingen dan bestaande ontwikkelde aandelenmarkten. Veel hiervan, zo leggen ze uit, komt doordat de beroepsbevolking in ontwikkelingslanden jong en dynamisch is, met nog veel groei in het verschiet. Dit in tegenstelling tot Japan, de VS, Engeland en Europa, waar de beroepsbevolking vergrijst.

Er is een bijzonder interessant hoofdstuk over gedragseconomie, waarin wordt onderzocht hoe ongecontroleerde emoties een echte blokkering kunnen zijn voor het opbouwen van rijkdom. Ze leggen uit hoe beleggers hun strategie moeten bepalen en deze vervolgens moeten volgen voor het beste resultaat.

samengevat

De uitstekende investeringsgids is een echt sterke inleiding voor nieuwere investeerders die hebben gehoord over het passieve model van Vanguard en geïnteresseerd zijn in meer informatie. Het beweert niet nieuw terrein te bestrijken of baanbrekende inzichten te bieden, maar het is op een behulpzame, overtuigende en toegankelijke manier geschreven die nieuwere investeerders aantrekkelijk en boeiend zullen vinden. Het kan lezers ook aanmoedigen om zich aan te melden voor de Bogleheads-website op https://www.bogleheads.org/ en word lid van de gemeenschap van andere investeerders daar. Al met al zijn we van mening dat het een geweldig hulpmiddel is om uw bredere leertraject in de wereld van succesvol beleggen op de aandelenmarkt te ondersteunen en we zouden het zeker aanbevelen als een nuttige gids bij het ontwikkelen van uw eigen vaardigheden en kennis..

Mis het niet: An Investment Horror Story!

Het CFAI Institute heeft een volledige gids en recensie van het boek gepubliceerd, die u hier kunt lezen: https://www.cfapubs.org/doi/full/10.2469/br.v10.n1.9

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me