Top 5 Best Value Investing Books

"Hoe meer u leest, hoe meer dingen u weet. Hoe meer je leert, hoe meer plaatsen je zult bezoeken."

– Dr.Seuss, ik kan lezen met mijn ogen dicht!

… en hoe meer geld je misschien verdient als je de boeken leest die een verschil kunnen maken in je leven, werk of spel. De meeste succesvolle mensen houden van lezen over hun bedrijf, hun passie en hun leven. Succesvolle investeerders zijn niet anders.

Kortom, het is van vitaal belang om te leren succesvol te zijn en lezen is een cruciaal element van dat leren, en dit geldt voor degenen die ervaren of nieuw zijn in boeken over waardebeleggen of waardebeleggen..

Hier bij Handelseducatie, we dachten dat we een lijst zouden samenstellen met de boeken die u het beste platform voor investeringssucces zullen bieden. Dit zijn klassiekers in het veld en iedereen die geïnteresseerd is in het maximaliseren van zijn rendement of wil leren hoe hij een succesvolle waardebelegger kan worden, moet deze onder zijn riem krijgen zodra hij daartoe in staat is..

"De opleiding van een waardebelegger: mijn transformatieve zoektocht naar rijkdom, wijsheid en verlichting" door Guy Spier

De opleiding van een waardebelegger door Guy Spier

Vind het op Amazon >>

Een van de fundamentele lezingen die helpt bij het creëren en ontwikkelen van de juiste houding en succesvolle mentaliteit om een ​​effectieve waardebelegger te zijn. Het bevat misschien niet alle technische details die andere boeken bieden, maar de focus op de gedragselementen van beleggen laat zien hoe deze cruciaal zijn voor succes. Het boek bevat ook Spier’s Tools of Investing, een instrument voor succesvolle investeringen dat hij creëerde om zijn eigen investeringssysteem te perfectioneren. Er zijn een paar algemene regels, zoals "stop met het controleren van de aandelenkoers" en "praat niet met het management en anderen die minder bekend zijn". Een boek dat door iedereen in het veld moet worden gelezen.

Zie ook: Hoe te denken als een investeringsgoeroe?

"The Art of Value Investing: hoe ‘s werelds beste investeerders de markt verslaan" door John Heins en Whitney Tilson

The Art of Value Investing door John Heins en Whitney Tilson

Vind het op Amazon >>

Gemaakt op basis van interviews met wereldwijd succesvolle waardebeleggers, "De kunst van waardebeleggen" geeft antwoord op de belangrijkste vragen die iedereen die geïnteresseerd is in waardebeleggen zichzelf zou moeten stellen. Vragen als: wat zijn de marktinefficiënties die ik moet exploiteren? Wat is mijn geografische focus? Welke methodologieën moet ik toepassen? Dit is een uitstekende bron voor de nieuwe of tijdrovende investeerder. De eerste zal een degelijke gids ontdekken voor het creëren van een winnende investeringsstrategie; de laatsten zullen genieten van en profiteren van de uitdagingen van enkele zeer succesvolle collega’s.

"Beveiligingsanalyse: zesde editie" door Benjamin Graham en David Dodd, voorwoord door Warren Buffett

Beveiligingsanalyse: zesde editie door Warren Buffett

Vind het op Amazon >>

"Een roadmap voor investeren die ik nu al 57 jaar volg". Dit fragment is ontleend aan het voorwoord van Warren E. Buffett – een vrij krachtige aanbeveling voor dit boek. Iedereen die dit boek ijverig leest, zal zich realiseren dat, hoewel het als een oud leerboek zou worden beschouwd, het nog steeds een definitief stuk werk is dat een relevante toolkit biedt voor de hedendaagse investeerder. De 1940-editie van "Veiligheidsanalyse" is de bijbel van waardebeleggen. McGraw-Hill zet zijn geëerde traditie voort met deze zesde editie die als maatstaf zal dienen voor de volgende generatie waardebeleggers.

Mensen lezen ook: 5 slimme manieren om $ 1.000 te investeren

"The Manual of Ideas: het bewezen raamwerk voor het vinden van de best geprijsde investeringen" door John Mihaljevic

The Manual of Ideas door John Mihaljevic

Vind het op Amazon >>

Een essentiële bron van baanbrekend onderzoek en ideeën van enkele van ‘s werelds beste investeringsmaatschappijen en geldbeheerders, "De handleiding met ideeën" heeft een lijst met abonnees die lezen als een who’s who of high finance en zichzelf omschrijven als een "idee trechter" voor ‘s werelds beste geldmanagers. Deze omvatten Joel Greenblatt en Guy Spier, en voor het eerst ontdekt John Mihaljevic het raamwerk achter het streven van deze elitegroep naar onbenutte investeringsideeën..

"The Dhandho Investor: The Low-Risk Value Method to High Returns" door Mohnish Pabrai

De Dhandho-investeerder door Mohnish Pabrai

Vind het op Amazon >>

Mohnish Pabrai is een Indiaas-Amerikaanse ondernemer en investeerder die een partnerschap heeft opgezet naar het voorbeeld van Warren Buffett in de jaren vijftig. Dit partnerschapsfonds heeft de S. verslagen&P 500 keert consistent terug sinds het begin. Het kernprincipe van dit boek is dat hoge bedrijfsinvesteringsrendementen naast risicovolle kansen moeten bestaan. Iets wat veel academici ons al jaren vertellen en iets waar Warren Buffet het mee eens zou zijn. Pabrai geeft in het boek toe dat hij een beetje een "kloon", en hij had veel erger kunnen doen (hij deed het zelfs heel goed) dan Buffet klonen.

Misschien vind je dit ook leuk: 5 succesvolle ondernemers die met niets begonnen en wat je uit hun verhalen leert

Als je het leuk vond om dit artikel van Trading Education te lezen, geef het dan een like en deel het met iedereen waarvan je denkt dat het ook interessant kan zijn.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me