Končni poletni bralni seznam za vlagatelje

Morda je poletje, toda svet naložb se nikoli ne ustavi. Tudi če sonce izkoristite kar najbolje, boste verjetno razmišljali o naslednjih korakih za izboljšanje svojega portfelja.

Ta letni čas je odlična priložnost, da se usedete in poiščite navdih. Torej, za zagotovitev, da ste pred igro z najnovejšimi znanji iz psihologije in teorije vlagateljev, naše Trgovanje Izobraževanje ekipa je sestavila vrhunski poletni bralni seznam.

Ne glede na to, ali ste na plaži ali le na svojem zadnjem vrtu, poskrbite, da bo poletje za vas in vaš portfelj čim bolj donosno.

1. Proti bogovom: izjemna zgodba o tveganju Peter L. Bernstein

Poiščite ga na Amazonu>> Proti bogovom: izjemna zgodba o tveganju Peter L. Bernstein

Od enega od naložbenih velikanov Wall Streeta, Petra L. Bernsteina, prihaja pomembna študija v svetu investicijske teorije in psihologije. Proti bogovskim kartam je več zgodovinskih trenutkov, ko so ljudje uporabljali obvladovanje tveganj, da bi se odcepili od družbe. Bernstein s preučevanjem teh trenutkov in rezultatov, ki so jih ljudje doživeli, ponuja več različnih taktik, ki jih lahko uporabimo v svojem osebnem in poslovnem življenju za obvladovanje tveganj in doseganje boljših rezultatov.

Izčrpna in navdihujoča študija enega od velikih mislecev investicijskega sveta, Proti bogovom je sodobna klasika in obvezno branje za vsakega resnega vlagatelja.

Morda vam bo všeč tudi: 4 koraki, da postanete Forex trgovec

2. Black Edge: notranje informacije, umazan denar in prizadevanje, da bi zrušili najbolj iskanega človeka na Wall Streetu Sheelah Kolhatkar

Poiščite ga na Amazonu>> črni rob Sheelah Kolhatkar

Black Edge, prva od več biografij na tem seznamu, ne samo, da v notranjost pogleda enega najbolj znanih vlagateljev z Wall Streeta, temveč preučuje sive površine znotraj meke svetovnega trgovanja.

Steven Cohen je zaslužen za človeka, ki je spremenil Wall Street. Ena največjih zgodb o uspehu naložbe je bil glavni akter med prehodom panoge iz naložb v resnični svet v zaslužke milijonov s špekulacijami na trgu.

Pisateljica Sheelah Kolhatkar prikazuje Cohenov zagonetni vzpon in njegov enako očarljiv padec, med katerim je SAC Capital postal predmet velike preiskave FBI. Ali ta siva območja še vedno obstajajo na Wall Streetu in kakšen vpliv ima to na bogastvo in moč tistih, ki so znotraj njenih zidov? To je nekaj izmed mnogih vprašanj, ki jih postavlja knjiga.

3. Ubogi Charlie’s Almanack: The Wit and Wisdom Charlesa T. Mungerja, razširjena tretja izdaja Peter D. Kaufman

Poiščite ga na Amazonu>> Ubogi Charlie's Almanack: The Wit and Wisdom Charlesa T. Mungerja

Z neto vrednostjo leta 2018, ki jo je Forbes pred kratkim ocenil na 1,65 milijarde dolarjev, Charles Munger zagotovo ni slab. Znani poslovni partner Warrena Buffetta, zgrajen z mislijo na revnega Richarda Almanacka Bena Franklina, izkazuje svojo duhovitost in vpogled v to zbirko pogovorov, predavanj in javnih komentarjev.

Sestavljen ob polni spodbudi Mungerja in Buffetta, ta zvezek omogoča brez primere dostop do uma in sveta Mungerja – njegovih poslov, naložb in življenja na Wall Streetu. Ni le izvrstno poletno branje, ampak tudi navdihujoče.

Ljudje imajo radi tudi: Charlie Munger: Pragmatični vlagatelj, ki ve, kako ustvariti bogastvo

4. Buffett: Izdelava ameriškega kapitalista Rogerja Lowensteina

Poiščite ga na Amazonu>> Buffett: Izdelava ameriškega kapitalista Rogerja Lowensteina

Rezultat triletnega dostopa do Buffettove družine, podjetja in prijateljev nam Lowenstein predstavlja edinstven prikaz življenja enega svetovnih investicijskih velikanov.

Tako znan po svoji investicijski briljantnosti kot po presenetljivo skromnem življenjskem slogu, ta biografija ponuja notranji opis, kako je zgradil svoj imperij v vrednosti 10 milijard dolarjev, pa tudi njegove misli o bogastvu in naložbenem svetu, ki vas bodo navdihnili.

5. Enosmerni žepi: Knjiga knjig o špekulacijah na Wall Streetu avtorja Don Guyon

Poiščite ga na Amazonu>> Don Guyon, enosmerne knjige o žepih na Wall Street Speculation

Don Guyon, ki je še eno klasično branje za vlagatelje, poglobljeno preučuje mehaniko špekulacij z Wall Streeta, tako da preučuje, kako uspevajo in uspevajo najboljši.

Guyon (psevdonim) kot poznavalec borznoposredniške družbe si ogleduje več aktivnih trgovcev v svojem podjetju, da bi ugotovil njihove taktike in nasvete za uspeh v nestabilnem svetu špekulacij.

Med tem nasvetom Guyon razpravlja o tem, kako kupovati na poti navzdol, kako določiti trende, pravilno uporabo zaustavitvenih nalogov in številne druge zaplete pri naložbah.

Glejte tudi: Nasveti strokovnjakov: Kako pametno investirati od 50 do 50 tisoč funtov

6. Človek, ki je vedel: življenje & Časi Alana Greenspana Sebastiana Mallabyja

Poiščite ga na Amazonu>> Moški, ki je vedel: življenje & amp; Časi Alana Greenspana Sebastiana Mallabyja

Še ena biografija druge gospodarske legende, ta knjiga preučuje zapuščino enega najbolj zapletenih ameriških finančnikov.

Grešni kozel za finančni zlom leta 2008, največji uspeh Alana Greenspana je dosegel, ko so njegove študije podatkov dokazale, da bi lahko sodbe centralne banke, ki tiska denar, pomagale okrepiti gospodarstvo. To je bilo v nasprotju z njegovim popolnim zagovarjanjem zlatega standarda in je na koncu pomenilo, da je postal predmet krivde za finančno krizo, čeprav je druge svaril pred naglo porabo na trgu..

Zmagovalec FT in McKinsey Business Book of the Year, ta temeljito raziskani in premišljeni del prikazuje življenje in čas Greenspana ter ponuja alternativni pogled na njegovo delo.

7. Življenje je tisto, kar si narediš: Peter Buffett poiščite svojo pot do izpolnitve

Poiščite ga na Amazonu>> Življenje je tisto, kar si narediš: Poiščite svojo pot do izpolnitve, Peter Buffett

Sin milijarderja Warrena, Peter Buffett stopi iz sence očetovega uspeha, da bi razmislil o najbogatejšem delu svoje dediščine: vrednotah, ki mu jih je vcepila njegova družina.

Kot sam skladatelj, glasbenik in človekoljub, Buffett daje vpogled v svoje družinsko življenje in preučuje etiko, ki mu je bila dana v njegovih formativnih letih, v nasprotju s širšo družbeno etiko, ki bolj kot bogati delo.

V svojih osebnih razmišljanjih o pomenu življenja in njegovem resničnem pomenu Buffett razkriva skrivnosti svojega uspeha ter podaja globoko osebno, očarljivo branje.

Ne zamudite: Vzpon kriptovalut: Ali še vedno potrebujemo banke?

Če ste z veseljem prebirali ta članek iz Trading Education, mu podelite všeček in ga delite s kom drugim, za katerega menite, da bi ga lahko tudi zanimal.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me