Načela Ray Dalio – Kako biti uspešen v svojem poslu in življenju

Za vse, ki jih zanima neverjeten osebni razvoj v službi in življenju, “Načela: življenje in delo” Raya Dalia je treba kupiti. Kot je navedeno v Bookalicious pregled knjige “Načela” vsebuje veliko skrivnosti, s katerimi lahko vsakdo doseže bogastvo in uspeh “.

Zasnova za življenje

Ta knjiga je neverjetno močno orodje, ki vam pomaga, da rastete v življenju. Ray Dalio v njem deli svojo osebno zgodbo in načela, zaradi katerih je videl neverjetno stopnjo blaginje.

Govorimo o knjigi, je dejal avtor sam, "Sledim tem načelom, ker sem zdaj na stopnji svojega življenja, ko želim drugim pomagati, da bodo uspešni, namesto da bi bil sam bolj uspešen". Ta stavek povzema, zakaj je ta knjiga tako revolucionarna, pa tudi, zakaj je Ray Dalio danes tam, kjer je. Za samozaposlenega večmilijarderja in upravitelja največjega hedge sklada na svetu je posredovanje svojega osebnega znanja čisto nekaj.

Poiščite ga na Amazonu >>načela Ray Dalio

Lekcije v življenju

Ena od ključnih točk “Načela: življenje in delo”, kot je navedeno v nadaljevanju Bookalicious, je, da vam bodo vsebovane univerzalne resnice omogočale pravilno vedenje. Nato bo vaše vedenje nagrajeno tako, da iz življenja izvlečete vse, kar si želite. Je kot recept za najboljši obrok, ki ste ga kdaj skuhali – načela, ki jih tukaj prenaša Ray Dalio, vam dajejo korak za korakom, kako izboljšati svoje življenje.

Vsi megauspešni ljudje na svetu ne pridejo tja, kjer so, po naključju ali sreči. Vsi bodo živeli in delali po načelih, ki omogočajo ta uspeh. To velja tako v njihovem osebnem življenju kot v poslu. Bistvenega pomena je vedeti, da se bodo ta načela za vsako osebo razlikovala.

Ne morete preprosto pogledati nekoga drugega in slepo kopirati, kaj počne. Najti morate načela, ki vam ustrezajo kot posamezniku, saj jih bodo lažje izvajala. Vprašanje večine ljudi je, da nimajo pojma, kakšna naj bodo njihova načela! Prav tako se ne zavedajo, kako močan vpliv imajo njihova lastna načela na njihovo vsakdanje življenje. Tu je ključnega pomena tudi podrobna podrobnost podrobnosti, saj je zaradi tega načela bolj uporabna in hitrejša za iskanje rezultatov.

Morda vam bo všeč tudi: Ta tip bi lahko vaše finančno stanje spremenil na bolje

Načela: Knjiga o življenju in delu Raya Dalia

Naj bo v pomoč ‘Načela: življenje in delo’ Raya Dalia

Glavni cilj te knjige je pomagati vsakomur najti in sprejeti svoj edinstven nabor načel za uspeh. Morda vas bo presenetilo, če boste vedeli, da je to GLAVNA sestavina vašega uspeha v življenju in delu. Ni vam treba vedeti vsega, vendar morate poznati svoj nabor načel in kako jih boste sprejeli v svoje življenje.

Kaj je v „Načelih: življenje in delo“?

Kot je prikazano v pregled na Bookalicious, Ray Dalio je to knjigo razdelil na 3 oddelke:

I. del Od kod prihajam

Del I vidi, kako avtor razlaga svojo perspektivo in kako je njegova lastna življenjska zgodba oblikovala njegov pogled. Videti ga je, kako poslušalcu pripoveduje o svojem življenju, vse od rojstva do danes. To poslušalcu omogoča, da se osebno poveže z Rayom Daliom in vidi, da lahko zaupa njegovemu nasvetu.

II. Del Življenjska načela

V drugem delu je predstavljen koncept življenjskih načel. Čeprav ni mogoče zanikati, da je delo bistvenega pomena za srečno življenje, če se osredotočite le na to področje, ne boste živeli popolnoma zadovoljno. Ne ravnovesje med življenjem in delom je eden glavnih razlogov, da se ljudje oddaljujejo. Poskrbite, da se boste naučili svojih življenjskih načel in boste popolnoma srečni.

III. Del Načela dela

V delu III so razložena načela dela. Ray Dalio s svojim obsežnim znanjem na tem področju kaže, kako postati karizmatičen vodja in uspešen podjetnik. To so bistvene spretnosti, ki so še vedno v sodobnem poslovnem svetu, in tiste, ki jih je vredno upoštevati.

Ljudje preberejo tudi: Spoznajte 5 najbogatejših trgovcev na svetu

O Rayu Dalio

Ray Dalio

Od skromnih začetkov je avtor zrastel v eno vodilnih poslovnih osebnosti na svetu danes. To mu daje avtoritativno in preverjeno platformo, s katero lahko svetuje. Potem ko je leta 1975 ustanovil svoj uspešen posel Bridgewater Associates, je Dalio še naprej videl izjemen uspeh.

Njegovo podjetje 40 let kasneje še vedno uspeva in je za svoje vlagatelje zaslužilo več denarja kot kateri koli drug hedge sklad v zgodovini! Na osebni ravni je bil Dalio sam v zadnjih letih imenovan za 100 najvidnejših posameznikov na planetu.

Ključ do vzpona podjetja Bridgwater Associates so načela, ki jih je Dalio prvotno postavil sebi in vsemu osebju. Ta načela so podjetju omogočila, da je uspela in pokazala, zakaj so tako ključna. Ta knjiga vsem omogoča, da dobijo preizkušene smernice od moškega, ki ga pokličejo "Steve Jobs vlaga". Čeprav je knjiga polna novih konceptov in inovativnih idej, ima tudi preprost, lahko razumljiv pristop.

Če želite odkleniti ključe do uspeha v življenju in poslu, potem je knjiga “Načela: življenje in delo” Raya Dalia knjiga za vas. Več vpogledov lahko dobite na spletnem dnevniku Trading Education.

Ne zamudite: Pet najboljših razlogov, zakaj bi morali popestriti svoj naložbeni portfelj

Če ste z veseljem prebirali ta članek iz Trading Education, mu podelite všeček in ga delite z vsemi, za katere menite, da jih lahko zanima..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me