Kraken vs Coinbase: 2021 Cryptocurrency Exchange-vergelijkingsgids

Zowel Kraken als Coinbase zijn op zichzelf uitstekende uitwisselingen. Hoewel ze allebei voorzien in volledig gescheiden markten vanwege ruilfuncties, aangeboden munten en stortingsmethoden, laten we een Kraken versus Coinbase vergelijking, zodat u kunt beslissen welke het beste voor u is.

Binnen het ecosysteem handelen ze ook aan verschillende uiteinden van het spectrum: beginner versus professional, investeerder versus handelaar en ETF versus futures.

Beide uitwisselingen zijn de belichaming van vertrouwde derde partijen vanwege de aard van hun status als uitwisselingen in de Verenigde Staten.

Zowel Kraken als Coinbase hebben zeer strenge verificatieprocessen die het doel van het crypto-ethos tarten. Coinbase heeft een FDIC-verzekering en Kraken heeft margehandel voor Amerikaanse staatsburgers.

Kraken versus Coinbase-vergelijking

KrakenCoinbase
Kraken Coinbase
Kraken versus Coinbase Kraken versus Coinbase
Onze waardering: 5 Onze waardering: 5
Bedrijf Luanch: 2011 Bedrijf Luanch: 2012
Bedrijfslocatie: San Francisco, Californië Bedrijfslocatie: San Francisco, Californië
Uitwisselingstype: Amerikaanse marge Cryptocurrency Exchange Uitwisselingstype: Gemakkelijke uitwisseling van koop- / verkoopmethoden
Beschikbare cryptocurrencies: 32 Beschikbare cryptocurrencies: 19
Handelsparen: 131 Handelsparen: 19
Koop / stortingsmethode: Cryptocurrency, bankoverschrijving Koop / stortingsmethode: Bankoverschrijving, creditcard, betaalwagen
Verkoop- / opnamemethode: Bankoverschrijving, Cryptocurrency Verkoop- / opnamemethode: Bankoverschrijving, Paypal, Cryptocurrency
Vergoedingen: Laag Vergoedingen: Medium
Veiligheid: Uitstekend Veiligheid: Super goed
Vertrouwen in de gemeenschap: Super goed Vertrouwen in de gemeenschap: Super goed
Verificatie vereist: Ja Verificatie vereist: Ja
Klantenservice: Mooi zo Klantenservice: Mooi zo
Mobiele app: Nee Mobiele app: Ja
Beginner vriendelijk: Nee Beginner vriendelijk: Ja
Bezoek Exchange Bezoek Exchange

Uitwisselingen

Het eerste dat u moet doen voordat u Kraken versus Coinbase vergelijkt, is om ze te kennen, dus laten we ze eens nader bekijken om een ​​beter begrip te krijgen van de verschillende functies..

Wat is Kraken?

Kraken versus Coinbase

Kraken is een crypto-uitwisseling die in juli 2011 is opgericht door Jesse Powell. Jesse Powell werkte bij Mt. Gox en dacht dat hij het beter kon doen, en hij deed het omdat Kraken sinds het begin geen enkele hack heeft ondergaan. Kraken is gevestigd in San Francisco, Californië.

Kraken was de eerste crypto-uitwisseling waarbij handelsgegevens werden weergegeven op een Bloomberg-terminal. Kraken is ook de door de regering van Tokio aangestelde trustee en de door de BaFin gereguleerde Fidor Bank in Duitsland.

Kraken was een van de eersten die een leveraged marge aanbood en ook de eerste die een cryptografisch verifieerbare proof-of-reserves audit doorliep

Kraken-investeerders zijn onder meer Blockchain Capital, Digital Currency Group, Hummingbird Ventures, Money Partners Group en SBI Investment.

Wat is Coinbase?

Kraken versus Coinbase

Coinbase is een crypto-uitwisseling die in juni 2012 is opgericht door Brian Armstrong en Fred Ehrsam. Coinbase wilde de dominantie van Mt. Gox met 30 miljoen gebruikers, en dat hebben ze gedaan. Coinbase is gevestigd in San Francisco, Californië.

Coinbase heeft veel aan de regelgeving voldaan om zich te registreren als Money Services Business bij FinCEN en houdt zich aan de Bank Secrecy Act, USA Patriot Act en de verschillende wet- en regelgeving inzake geldtransmissie..

Cryptocurrency die online wordt beveiligd door Coinbase is verzekerd door een syndicaat van Lloyd’s of London. De saldo’s van Amerikaanse klanten in USD worden gedekt door een FDIC-verzekering tot $ 250.000.

Coinbase-investeerders zijn onder meer Fred Wilson, Andreessen Horowitz, Union Square Ventures (USV), Ribbit Capital, Draper Fisher Jurvetson (DFJ), de New York Stock Exchange (NYSE), USAA en verschillende banken.

Kraken vs Coinbase: beoordelingen

Kraken recensie

kraken uitwisseling

Kraken is qua ontwerp ingewikkeld om te gebruiken. Deze aanvankelijke verwarring is te wijten aan de beveiligingsfuncties die zijn ingebouwd om gebruikersbeveiliging af te dwingen.

Kraken is berucht omdat het niet reageerde op klachten of problemen van tickets / gebruikers. Ze hebben hier veel aan gewerkt en hun recente statistieken laten verbetering zien.

Als de cryptocurrency-markt in een dip zit, kun je met Kraken short gaan. Dit is naar mijn mening zonder twijfel de belangrijkste functie die nodig is om constant op een markt te handelen.

Kraken Pros

 • Lage tarieven
 • Een groot aantal cryptocurrencies en handelsparen
 • De grootste liquiditeit in EUR-markten
 • Nooit gehackt
 • Margehandel

Kraken Cons

 • Een moeilijke gebruikersinterface om vertrouwd mee te raken
 • Verificatietijden zijn langer
 • Serverproblemen wanneer de markt enorme schommelingen heeft

Bezoek Exchange

Coinbase recensie

Coinbase is buitengewoon eenvoudig te gebruiken. Dit ontwerp heeft het voor mama- en papa-investeerders gemakkelijk gemaakt om hun posities te diversifiëren.

Coinbase biedt ondersteuning via telefoon en e-mail. Telefonische ondersteuning is een stervende klant. Deze functie maakt het gemakkelijk voor zowel oudere als jonge mensen om de service te vertrouwen. Het idee om met een mens te praten en niet met een bot, kalmeert mensen en Coinbase heeft dit definitief goed gedaan.

FDIC-verzekeringen betekenen alles voor sommige investeerders, maar niet kunnen shorten is een eerlijke afweging voor verzekeringen. Weten dat zelfs als Coinbase failliet gaat, je geld nog steeds van jou is en geen derde partij het recht heeft om ze te claimen, is het gewoon geweldig als je elke nacht gaat slapen, wetende dat hackers alles onderzoeken op zoek naar een zwak punt.

Coinbase Pros

 • Onmiddellijke aankoop terwijl het geld vrij is
 • Bankoverschrijvingen, creditcards en betaalpassen
 • Gebruiksvriendelijk voor beginners
 • 98 procent externe koude opslag
 • Voldoet aan verschillende Amerikaanse voorschriften
 • FDIC-verzekering

Coinbase Cons

 • Hoge vergoedingen
 • Gebruikersportefeuilles hebben beveiligingsproblemen vanwege een gebruikersfout
 • Monitoring en rapportage aan verschillende Amerikaanse agentschappen

Bezoek Exchange

Vergoedingen

Kraken-vergoedingen

Kraken heeft de reputatie de goedkopere beurs te zijn in vergelijking met Coinbase. Dit komt neer op hoe de uitwisseling wordt gebruikt. Kraken-gebruikers handelen meerdere keren per maand af en openen en sluiten gemiddeld meerdere transacties in verschillende valuta’s. De handelsvolumebenadering is erg lucratief.

Kraken-vergoedingen moeten worden herzien en begrepen om effectief te kunnen handelen. De aangeboden niveaus kunnen het verschil maken voor het maandelijkse bedrijfsresultaat voor een professionele handelaar of investeerder. De handelskosten kunnen astronomisch zijn voor het handelssaldo van de gebruiker als er geen rekening mee wordt gehouden.

Afhankelijk van uw locatie moet u mogelijk naar uw bank gaan om een ​​internationale banktransactie uit te voeren. Dit betekent dat ze u vragen zullen stellen over waarom u dit doet, waar het geld vandaan komt, en belasting heffen om geld terug op uw rekeningen te storten..

Coinbase-kosten

Coinbase heeft de tegenovergestelde reputatie de duurdere uitwisseling te zijn in vergelijking met Kraken. Dit kan worden samengevat door het type uitwisseling dat Coinbase te bieden heeft – eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken en ontworpen voor cryptoliefhebbers van Mom en Pop.

De massale aantrekkingskracht van deze beurs als het eerste aanspreekpunt genereert een enorm volume aan buy & hold-investeerders. Hun gebruikers kopen misschien eens per maand en verkopen even vaak. Deze op gebruikers gebaseerde volumebenadering is ook zeer lucratief voor de winst van Coinbase.

Coinbase-kosten, net als bij Kraken, moet worden begrepen om succesvol te investeren. Deze vergoedingen zijn rigide en kunnen uw werkkapitaal zeer snel opeten. Alle transacties moeten zorgvuldig worden overwogen door de kleine handelaar of investeerder.

Coinbase-kosten zijn duur omdat ze meerdere manieren bieden om crypto-betaalpassen, creditcards en bankoverschrijvingen in te voeren. Internationaal bankieren is niet goedkoop, maar effectief bij het reguleren en beveiligen van juridische transacties.

Internationale bankoverschrijvingen zijn een optie, en hoewel dit vervelend kan zijn, moeten er enkele offers worden gebracht voor veiligheid en beveiliging.

Veiligheid en vertrouwen

Is Kraken veilig?

Kraken is tot nu toe de veiligste uitwisseling die geen enkele hack heeft ondergaan. Dit is zo ontworpen en niet per ongeluk. Kraken-ingenieurs hebben de tijd genomen om een ​​systeem te ontwerpen dat werkt en grotendeels bruikbaar is.

Automatisch afmelden is een ergernis, maar deze kleine irritatie is een beveiligingsfunctie en hoe we ingelogde sites moeten behandelen.

Een andere geweldige functie is 2FA- of 2-factor-authenticatie. Dit betekent dat je 2 factoren / dingen nodig hebt om van de dienst gebruik te kunnen maken. In dat geval logt u eerst op de normale manier in. Ten tweede geeft u een code op die normaal op uw telefoon wordt gegenereerd door Google Authenticator voor de betreffende site. Elke code wordt specifiek voor uw gebruikersnaam en de site in realtime gegenereerd; oude codes zullen niet werken en willekeurige codes zullen zeker niet werken.

Een andere geweldige functie is het algemene instellingenvergrendeling. Deze functie blokkeert IP-adressen die niet aan het account zijn gekoppeld.

Dit kan worden vervalst / zo worden gemaakt dat het lijkt alsof een ander adres wordt gebruikt dan het werkelijke oorspronkelijke adres, wat betekent dat iemand in de Verenigde Staten eruit kan zien alsof ze vanuit Oostenrijk via internet aan het rekenen zijn. Dit zou een gerichte aanval moeten zijn en voor het grootste deel waarschijnlijk de schuld van de gebruiker. Dit zou niets met Kraken te maken hebben.

Is Coinbase veilig?

Hoewel Coinbase-clients zijn gehackt, is Coinbase zelf veilig en beveiligd. Ze hebben een grote pool en 98 procent van de cryptocurrency van hun klanten staat offline in portefeuilles voor koude opslag. Deze offline portefeuilles voor koude opslag worden over de hele wereld bewaard in veilige kluizen en kluisjes.

Coinbase maakt gebruik van SMS 2FA. Coinbase zal je gsm een ​​nummer sms’en dat moet worden ingevoerd na je inloggegevens. Dit is veilig, tenzij iemand uw gegevens online vindt en u uw crypto-interesses vermeldt. U kunt ook Google Authenticator gebruiken.

Kraken vs Coinbase: conclusie

Bij het overwegen van Kraken versus Coinbase, moeten we eerst begrijpen dat de twee twee totaal verschillende gemeenschappen dienen. De analogie is het eten van een biefstuk met mes en vork.

Investeerders (vork) en handelaren (mes) gaan om verschillende redenen door met het kopen van crypto. Beiden moeten dezelfde transactie uitvoeren om cryptocurrencies te kopen (de biefstuk eten).

Kraken is voor de meer gevorderde gebruiker die actief wil handelen. Als zodanig biedt het meer handelsparen en lagere vergoedingen om een ​​groter aantal aan- en verkopen mogelijk te maken. Met Kraken kunt u ook short gaan (eerst verkopen en later kopen) cryptocurrencies die helpen om de markt in evenwicht te houden.

Coinbase is gebruiksvriendelijker. Met Coinbase kunnen gebruikers crypto kopen terwijl ze wachten op een bankoverschrijving, wat een geweldige functie is. Coinbase is ontworpen voor traditionele investeerders om deel te nemen aan crypto en ze deden dit buitengewoon goed, waardoor de prijs hoger werd.

Tot slot de vraag: Kraken vs Coinbase, “Welke is beter?” hangt af van de vaardigheid van de gebruiker en wat de investeerder wil bereiken.

Zie ook: Bitcoin overzetten van Coinbase naar Kraken

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me