Umiddelbar kantanmeldelse: Er det en svindel eller legitimitet?

Da verden første gang hørte om Bitcoin, trodde de at det var en vits. Men siden den gang har den klatret til høyverdienivåer som har gjort noen av sine investorer, mye penger. Bitcoin var en av de første Crypto-valutaene, og siden har mange flere kommet på markedet. 

Dette veldig flytende og lønnsomme markedet har ført til en økning i kryptovalutahandlere og de som ønsker å begynne å handle. For å kunne handle godt, trenger du en god handelsprogramvare. Så er Immediate Edge den programvaren? La oss se gjennom programvaren og se.

Hva er Immediate Edge?

Immediate Edge er den siste handelsprogramvaren alt i ett. Systemet er bygget på en slik måte at det kan gjøre handel nesten uanstrengt. Det er også vist at en høy gevinstrate er mulig med en god strategi. 

Plattformen har et nytt og banebrytende grensesnitt som passer både nybegynnere og eksperthandlere. Og noen undersøkelser har vist at brukerne er veldig fornøyde med det nye grensesnittet.

Teamet på Immediate Edge jobbet hardt for å vise de komplekse handelsdataene på en grei og lettfattelig måte. 

Er umiddelbar Edge Legit?

Med så mange nye handelsplattformer som blir med på markedet, er det forståelig at du vil finne ut om plattformen er legitim. Og mange studier og anmeldelser har vist at Immediate Edge absolutt er en Legit-plattform. 

Å unngå uregistrerte og usikrede systemer er viktig i den elektroniske verdenen, og det er derfor Immediate edge er registrert der det opererer og har et sikkert online system med den nyeste krypteringsteknologien. Dette bidrar til å holde dataene og pengene dine trygge. 

Hvordan kommer jeg i gang med umiddelbar kant

Nå er du sannsynligvis klar til å handle. Men hvordan får du oppsett? Heldigvis er registrerings- og oppsettprosessen enkel. Slik kommer du i gang med Immediate Edge:

Melde deg på

Første ting først. Du må fylle ut detaljene dine. Dette gjør at Immediate Edge kan tildele deg en personlig kontoansvarlig. Denne kontoadministratoren vil hjelpe deg gjennom prosessen, noe som gjør det lettere og mindre stressende. 

Fyll ut skjemaet nedenfor, og kontosjefen din vil kontakte deg.

Innskudd 

Neste trinn er å gjøre innskuddet. Dette faller inn i registreringsprosessen og gir deg tilgang til handelsprogramvaren. Vi anbefaler å starte med minimum innskudd på £ 250 / € 250. Å starte lite er bedre enn å starte for stort, spesielt for nye handelsmenn. 

Det er viktig at du må fullføre bekreftelsen først for å begynne å handle. Men når du er ferdig, er du fri til å handle.

Innskudd kan gjøres online ved hjelp av Mastercard, Visa eller Maestro. Det er viktig å merke seg at du må bekrefte og bekrefte identiteten din før du kan begynne å handle. 

Plattformen bruker den beste sikkerheten i henhold til GDPR-regler og SSL-sertifikater for alle transaksjoner. Dette bidrar til å holde kredittkortet og personlig informasjon trygg.

Demokonto

Demokontoen er det beste stedet å begynne å bruke plattformen. Den lar deg teste ut strategier og bli kjent med programvaren. Problemet noen mennesker har funnet tidligere med annen handelsprogramvare, er at demokontoen ikke er realistisk. 

Heldigvis for deg har Immediate Edge løst det. De har utviklet Demo-plattformen for å være identisk med Live-plattformen. 

Dette lar brukerne venne seg til Immediate Edge ’plattform uten å risikere deres virkelige penger. Du kan prøve nye strategier og ideer på demo-kontoen og deretter flytte til live-kontoen når du er klar.

Trade For Real

Etter å ha brukt demo-programvaren, bør du kjenne deg rundt plattformen. Og vi anbefaler at du fortsetter å bruke demo-kontoen til du føler deg klar til å handle live. Som handel kan påløpe taper.

Når du begynner å handle live, vil du kunne se hvordan handelsprogramvaren virkelig tar over og standarder over konkurrentene. Du kan prøve den automatiserte handelen og begynne å nå lønnsomhetsmålene. 

Det er viktig å fortsette å forske og lære, ettersom studier har vist at dette er viktig for å være en vellykket handelsmann. 

Funksjoner av Immediate Edge

Immediate Edge er en avansert handelsprogramvare. Men med så mange handelsprogramvare der ute og litt hard konkurranse. Så hvilke funksjoner og umiddelbar kant fra hverandre? Her er noen få:

  • De Brukergrensesnitt er spesialbygd for å gjøre det enkelt og greit å bruke. Undersøkelser har vist at brukere vurderer systemet over andre i markedet.
  • For å oppnå en høy seiersrate, trenger du nøyaktig og detaljert rapportering. Dette er hva Immediate Edge gir brukerne. 
  • Det er automatisert handelssystem og handelssignaler er som ingen andre. Denne funksjonen er veldig nyttig og har vist seg å hjelpe handelsmenn med å forbedre fortjenesten.  
  • De har en konkurransedyktig lavt innskudd kreves for å starte handel. De krever bare et depositum på £ 250 / € 250 for å begynne å handle. Dette gjør det mer enn rimelig for nye investorer.
  • Plattformen tilbyr en demo-konto det er en komplett kopi av live programvaren. Dette lar brukerne bli vant til programvaren før de begynner å handle med ekte penger. 
  • Plattformen er GRATIS! Immediate Edge har klart å holde denne plattformen gratis for brukerne. 
  • Handelsplattformen hjelper brukere med å minimere og kontrollere tap ved å angi stopp tap og handelsgrenser.

Er umiddelbar kant tilgjengelig for amerikanske innbyggere?

Nei, amerikanere kan ikke bruke Immediate Edge, men det er mange alternative handelsplattformer registrert i USA for folk som er interessert i å handle kryptovalutaer.

Er det en umiddelbar kant-app?

Nei, handel kan bare foregå på en datamaskin eller andre mobile enheter, via nettstedet.

Immediate Edge: Vår dom

Med sin toppmoderne handelsplattform med avanserte funksjoner er Immediate Edge en flott programvare for nybegynnere og eksperthandlere. Etter Coininsiders forskning fant vi at dette var en flott og legit plattform. Vi anbefaler imidlertid alltid å gjøre din egen forskning.

Demokontoen er den fremtredende funksjonen som lar brukerne øve og lære før de setter pengene sine i fare. 

Fyll ut skjemaet og begynn å handle på Immediate Edge.

Vanlige spørsmål om Immediate Edge

Er det en øyeblikkelig iOS-app?

På dette tidspunktet er det ingen mobilapp på iOS eller Android. Den er tilgjengelig på handelsnettstedet og er tilgjengelig på nettet på en mobil eller bærbar PC.

Hva er Immediate Edge?

Immediate Edge er en handelsplattform for kryptovaluta. Den har et banebrytende grensesnitt som er enkelt å bruke og navigere.

Kan amerikanske handelsmenn bruke Immediate Edge?

Nei. Dessverre, på grunn av regelverk, er Immediate Edge ikke tilgjengelig for tradere basert i USA. Det er mange alternativer for USA-baserte handelsmenn.

Hva koster denne plattformen?

Immediate Edge er gratis! Det koster ingen å bruke programvaren.

Hva er minimumsinnskudd?

Minimumsinnskudd er overkommelig £ 250 / € 250. Dette gjør det enkelt og tilgjengelig å komme i gang med å handle.

Er Immediate Edge en svindel?

Nei. Det har vært studier og vurderinger for å undersøke dette, og alle har kommet ut og sa at Immediate Edge er Legit og ikke en svindel.

Har plattformen en demo-konto?

Ja det gjør det. Immediate Edge har fått applaus for sin realistiske demo-plattform som er identisk med live-plattformen. Dette lar brukerne øve og bli kjent med programvaren før de setter kapitalen i fare.

Hva er overskuddstaket?

Teoretisk sett er det ingen takhøyde, og mange studier har vist fortjeneste over 80%.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me