Pregled žetona WAX – Decentralizirana igralniška borza

WAX želi postati platforma, ki vsakomur omogoča, da ustvari svoj virtualni trg za digitalna sredstva. Prav tako bo sedanjim in prihodnjim tržnicam omogočil enostavno interakcijo med seboj z uporabo njihovega žetona WAX. To bo povečalo likvidnost digitalnih sredstev kot celote in ljudem olajšalo pridobivanje vrednosti iz iger in med njimi.

Platformo WAX (Worldwide Asset eXchange) razvija OPSkins. OPSkins je digitalno tržišče številka ena na svetu z več kot 100 milijoni letnih transakcij. WAX bo vsem omogočil, da ustvarijo popolnoma delujoč trg digitalnih predmetov z nič naložbami v varnostno infrastrukturo in obdelavo plačil.

Ključne lastnosti in prednosti voska

Ščiti pred nihanjem cen – Predmeti, ki se prodajajo na platformi, lahko uporabljajo WAX vezane pogodbe o sredstvih. Cenovna nihanja so zelo nepredvidljiva v zvezi s kripto in ker imajo pogodbe o vezanih sredstvih WAX uporabnikom nekaj varnosti.

Varnost pred prevarami – Igre na srečo lahko s svojim digitalnim blagom takoj in varno prodajajo in prodajajo svoje digitalne izdelke pametne pogodbe

Visoka likvidnost na platformi WAX – Čeprav so navidezni predmeti iz različnih iger, se z njimi lahko trguje z žetoni WAX ali pogodbo o vezanem sredstvu WAX.

Nižji stroški – Nižji stroški in enostavnejši načini poravnave pomenijo, da lahko prodajalci in kupci z vsako transakcijo zaslužijo več.

Ogromen uveljavljen trg – Prihaja z a vgrajena tržna osnova v OPSkins, z več kot 2 milijona tedenskih transakcij

Protokol WAX

Protokol WAX je decentralizirana blockchain rešitev, ki se osredotoča na prenos in izmenjavo virtualnega blaga in storitev. Da bi zadostili velikemu obsegu transakcij, ki se zahtevajo na teh trgih, je bil izbran soglasni algoritem Delegirani dokaz o vložku, ki ga je prvotno ustvaril BitShares. Uporabniki lahko s svojimi žetoni WAX izberejo potrditvena vozlišča, imenovana “Cehi”.

Cehi

Cehi so potrditvena vozlišča platforme WAX. Čeprav bo imela platforma WAX ob izidu 64 položajev v cehu, se bo to povečalo, ko bodo izdane nove igre in strežniki. Poleg potrjevanja verige blokov bodo morali Cehi izpolniti še dodatne odgovornosti. Za izvolitev ceha morajo omrežju najprej predložiti predlog, v katerem je navedena igra, ki jo bodo servisirali, odstotek provizij, ki jih bodo delili zastavljenim uporabnikom, in kako bodo spremljali posrednike prenosov.

Prenosni agenti

Za razliko od botov, ki jih trenutno uporablja OPSkins, bo platforma WAX uporabljala sredstva za prenos. Zaupani so jim za lažji prenos virtualnega blaga med kupcem in prodajalcem.

1.. Komunicirajte s prodajalcem in kupcem urediti prevzem in dostavo artikla

2.. Vzemi nadzor nad virtualnim sredstvom od prodajalca

3.. Preverite pristnosti virtualnega sredstva

4. Digitalno podpišite pogodbo o izvršbi poravnave, da so prejeli navidezno sredstvo

5.. Dostavite navidezno sredstvo kupcu

6. Digitalno podpišite pogodbo o izvršbi poravnave, da so dostavili navidezno sredstvo

Prav tako morajo izdati obveznico žetonov WAX, od katerih ne smejo presegati 25% skupne vrednosti trenutno dodeljenih pogodb o izvršbi poravnave. Za storitve izvršitve poravnave so z žetoni WAX nagrajeni z odstotkom provizije.

WAX Token (WAX) in ICO informacije

Žeton WAX (WAX) bo imel 185 milijonov celotna ponudba. Vsi žetoni WAX bodo ustvarjeni v semenskem bloku. 64.750.000 žetonov WAX so dodeljene celotni prodaji žetonov, ki je samo 35% celotne ponudbe.

Podrobnosti o prodaji in dodelitvi žetonov WAX

Končne misli o vosku

To je še en predlog za igranje blokov v verigi Gameflip in Enjin. Vendar pa je velika prednost WAX-a ta, da ima podporo OPSkinsa. To projektu prinese določen rodovnik in izkušnje. Ogromna korist je tudi vgrajena baza uporabnikov. Samo na podlagi te točke je to dober predlog.

Vendar je treba nekaj stvari upoštevati. Platforma WAX se ne bo zanašala na neposredno integracijo API-jev z založniki iger. To je lahko dobra ali slaba stvar. Korist je v tem, da omogoča decentralizirane tržnice najširšo možno publiko igralcev iger. Pomanjkljivost je v tem, da bodo na milost in nemilost razvijalcem iger, kar je bilo dovoljeno en dan, pa se lahko spremeni naslednji.

Upoštevati je treba še majhen odstotek žetonov, ki so na voljo pri prodaji žetonov. 35% celotne ponudbe se ne zdi veliko in to niti ne upošteva 30 milijonov, rezerviranih za institucionalno predprodajo.

Pregled žetona WAX

avtor BoxMining

Ocena: 8,5 / 10

Viri:

Spletno mesto WAX https://www.waxtoken.com/

Bel papir https://www.waxtoken.com/wp-content/uploads/WAX_White_Paper.pdf?1101

Spletni dnevnik https://medium.com/waxtoken/what-sets-wax-apart-from-other-tokens-91f24bef39c2

OPSkins https://opskins.com/

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me