SuperFarm ($ SUPER): NFT kmetovanje z več verigami brez kode

SuperFarm ($ SUPER) je platforma DeFi z več verigami, katere namen je olajšati postopek ustvarjanja nezamenljivih žetonov (NFT), hkrati pa jim omogočiti, da svojim žetonom dodajo vrednost. Ima lastno tržnico NFT, ki bi ji ustvarjalci lahko koristili. Protokol je zasnovan tako, da uporabniku olajša celotno blokchain potovanje. Končno je SuperFarm nenehno rastoč projekt, ki bi lahko privabil več partnerstev z več igralnih platform.

Ozadje

Elliot Wainman, ustvarjalec EllioTrades in soustanovitelj Dapp Evolution Games, je začel svoje delo na SuperFarm s ciljem množičnega sprejemanja mreže Ethereum. Cilj Elliota je doseči več kot 2,5 milijarde igralcev po vsem svetu, ki želijo kupiti sredstva v igri prek NFT-jev.

Prvi krog zbiranja sredstev SuperFarm je znašal 1,1 milijona dolarjev, kjer so sodelovale ugledne kriptovalute in finančna podjetja, kot so Bitcoin.com, GBV Capital, Solidity Ventures in Spark Digital Capital ter številna druga..

Preden se poglobimo v to, kaj počne SuperFarm, je pomembno razumeti, kaj so NFT.

Kaj so NFT-ji?

Nefungibilni žetoni (NFT) se nanašajo na digitalna sredstva, ki predstavljajo skoraj vse, od umetniških del ali identitete osebe. NFT-jev ni mogoče podvajati in vsi imajo različne metapodatke.

Običajno se uporabljajo za ustvarjanje blockchain predstavitve resničnega premoženja, tako da se z njimi lahko trguje s kripto. Ker so NFT programibilni, jih je mogoče pritrditi z različnimi lastnostmi in atributi glede na potrebe ustvarjalca.

Kaj je SuperFarm?

Kaj je SuperFarm? (Vir: „1. DEL: Predstavljamo SuperFarm“Srednji članek”

SuperFarm je platforma DeFi za kmetovanje z NFT brez verižne kode, katerega glavni cilj je olajšati ustvarjanje lastnih žetonov in jim dodati vrednost s pomočjo NFT kmetovanja. In ker nima nobene zahteve glede kodiranja s strani podjetja, uporaba platforme zmanjšuje tehnično zahtevnost priprave lastnih NFT.

Kmetijstvo SuperFarm NFT (Vir: „1. DEL: Predstavljamo SuperFarm“Srednji članek”

SuperFarm abstrahira postopek tokenizacije z vrsto vizualnih, začetnikom prijaznih orodij. Lahko prilagodijo pravila za svoje žetone, prepoznajo njihove atribute, spodbudijo vedenje in še več. Platforma SuperFarm je enostavna za uporabo, vendar ne ogroža kakovosti in učinkovitosti.

Žetoni, ki jih je mogoče generirati na platformi, so skladni z ERC20. Lahko jih prodajo na katerem koli podprtem trgu. Pravzaprav lahko uporabniki celo postavijo lastno tržnico NFT prek platforme, če želijo.

NFT kmetijstvo

Preko platforme lahko podjetja zlahka ustvarijo lastne kmetije in tam postavijo svoje NFT. Uporabniki lahko dostopajo do njih, da lahko stavijo na NFT in si prislužijo spodbude. Obstajajo minimalne zahteve za žetone SUPER, še preden lahko kdo odpre nove kmetije.

Tržnica NFT

Uporabniki dobijo dostop do trgovine NFT, kjer lahko kupijo NFT-je prek nagradnih točk, ki jih prejmejo od kmetovanja. Uporabnikom omogoča tudi nakup NFT-jev s podprtimi kriptovalutami.

Superverse

Superverse je igralni vmesnik za SuperFarm. To je igra s kartami, ki temelji na NFT in deluje v nastavitvah avtobattlerjev. Poleg igralnih točk nekatere nagrade, ki so na voljo v Superverseu, vključujejo NFT padce igralnih platform, ki so v sodelovanju s SuperFarm.

Obstaja minimalna zahteva za imetja SUPER, preden uporabnik dobi dostop do Superverse.

Tabela primerjave lastnosti SuperFarm (Vir: „1. DEL: Predstavljamo SuperFarm“Srednji članek”

Native Token Superfarm – $ SUPER

Žeton $ SUPER je izvorni uporabniški žeton SuperFarm. Uporablja se lahko kot sredstvo menjave ali za plačilo stroškov upravljanja in transakcij. SUPER tudi imetnikom omogoča dostop do izdelkov in programov, ki so na voljo v igralnem ekosistemu SuperFarm, partnerjih za video igre in kapljicah NFT.

Ker želi platforma v prihodnosti biti popolnoma decentralizirana, je njeno upravljanje usmerjeno v skupnost. Vsaka odločitev ali predlog za spremembo ali spremembo platforme mora glasovati imetniki SUPER. Glasovalno moč lahko določite glede na količino žetonov SUPER, ki jih imate. Več kot imate v SUPER, močnejša bo vaša glasovalna moč.

Drugi nakupi, ki jih lahko opravite na platformi, vključujejo tudi SUPER. Z njim lahko dostopate do nekaterih pomembnih funkcij platforme, ki so na voljo samo imetnikom SUPER-a.

Če želite kupiti SUPER, je žeton naveden na Uniswap. Spodaj je nekaj primerov uporabe za SUPER.

Primeri uporabe SuperFarm $ SUPER (Vir: „1. DEL: Predstavljamo SuperFarm“Srednji članek”

Vlog

SUPER je lahko tudi vložen. Uporabniki morajo svoj SUPER preprosto zakleniti v pametno pogodbo, da lahko s tem zaslužijo žetonske nagrade. Ta struktura nagrajevanja izhaja iz zbiranja provizij za platforme, ki jih prav tako izvaja SUPER.

Kmetijstvo

SUPER lahko vložite tudi za nagrade NFT. S sodelovanjem pri vložku vlog za NFT lahko uporabniki prejmejo tudi ekskluzivne nagrade NFT od partnerskih kmetij.

Uporabniki lahko na platformi ustanovijo tudi lastne kmetije. Vendar za to obstaja minimalna zahteva 100.000 žetonov SUPER. Namen kvote je zagotoviti, da obstaja majhna verjetnost neželene pošte, dobre kakovosti kmetij in spodbuditi nakup žetona.

NFT kapljice

Imetniki SUPER so upravičeni tudi do NFT nagrade. To so NFT-ji, ki so na voljo v Superverse in partnerskih video igrah. Da bi bili del NFT padcev, bi morali imeti uporabniki najmanj zahtevanih žetonov SUPER.

Kapljice SuperFarm NFT (Vir: „1. DEL: Predstavljamo SuperFarm“Srednji članek”

Zaključek

SuperFarm je zanimiv projekt DeFi. Ena izmed prednosti platforme je, da je že ugotovila, kdo je njen ciljni trg. Če se projekt uspešno zažene in nanj vključi več igralcev in razvijalcev, je velika verjetnost, da bo znatno spodbudil zanimanje ljudi za kripto in DeFi. Predstavljajte si 2,5 milijarde igralcev, ki skačejo na kripto vlak; to bo velik podvig.

Poleg tega je SuperFarm projekt, ki mu lahko podjetja zlahka koristijo. Če želijo ustvariti lastne NFT-je in jih tržiti, je vmesnik SuperFarm pripravil platformo tudi zanje. Če projekt doseže svoje cilje, ponuja obetavne obete za celotno DeFi. Če pogledamo, kje stoji danes, ni nemogoče. Platforma je enostavna za uporabo in donosna. Spada med projekte DeFi, na katere moramo biti pozorni.

Serija decentraliziranih financ (DeFi): vadnice, vodniki in drugo

Z vsebino tako za začetnike kot za naprednejše uporabnike si oglejte našo serijo YouTube DeFi, ki vsebuje vadnice o OSNOVNIH ORODJIH, ki jih potrebujete za trgovanje v prostoru DeFi, npr. MetaMask in Uniswap. Pa tudi poglobitev v priljubljene teme DeFi, kot sta Reef.finance ($ REEF) in Polkadot ($ DOT)

Serija DeFi na tej spletni strani zajema tudi teme, ki jih YouTube ni preučeval. Za uvod o tem, kaj je DeFi, si oglejte Pregled decentraliziranih financ (DeFi): Vodnik po NAJVEČJEM trendu v kriptovalutah

Vadnice in vodiči za ESSENTIAL DEFI TOOLS:

 • Vodič za MetaMask: Kako nastaviti račun? PLUS nasveti in vdori za napredne uporabnike
 • Uniswap pregled in vadnica: vodnik za začetnike ter napredni nasveti in triki
 • Vodič in pregled serumskega DEX
 • Razloženo SushiSwap ($ SUSHI)
 • 1inch Exchange, Mooniswap in Chi GasToken: popoln pregled in vodnik

Za podrobnejše informacije o drugih specifičnih projektih DeFi si oglejte naše vodnike za žetone DeFi. Tu je nekaj naših najbolj POPULARNIH vodnikov:

 • DOVOLJENO ($ LEND)
 • Pregled Ampleforth ($ AMPL): Bistveno vodilo tega protokola DeFi
 • ChainLink ($ LINK) vodič: Ključna povezava v prostoru DeFi
 • Cream Finance ($ CREAM): Kaj je to?
 • Vodnik za krivulje financiranja ($ CRV)
 • DODOEx ($ DODO): Revolucionarni ponudnik likvidnosti na verigi
 • Linear Finance ($ LINA): Prihodnost sintetičnih borz?
 • Polkadot ($ DOT): Vse, kar morate vedeti o ljubljencu DeFi na Kitajskem
 • RAMP DeFi: Kako odklene vrednost vloženega premoženja?
 • Reef Finance ($ REEF): platforma All-in-One Defi
 • Solana ($ SOL) je pojasnila
 • Grafikon ($ GRT) – naslednja stopnja decentraliziranih aplikacij
 • Razloženo Trustswap ($ SWAP) – Naslednja generacija transakcij DeFi
 • Hrepenite po financiranju združitve ekosistema DeFi
 • Wing Finance ($ WING) – kreditna platforma DeFi za posojanje

Več video posnetkov in člankov bo kmalu na voljo v sklopu naše serije DeFi, zato se obvezno PRIJAVITE na našo Youtube kanal in (za zdaj) BREZPLAČNO tedensko glasilo tako da boste lahko obveščeni takoj, ko pridejo ven!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me