The PIT Exchange Review: het geheime wapen van Blockchain.com

De PIT is een krachtige cryptocurrency-uitwisseling die extreem hoge prestaties, beveiliging en toegang tot een netwerk van banken ondersteunt voor fiat-transacties. De PIT is gemaakt door Blockchain.com, een veteraan in de cryptocurrency-industrie wiens blockchain-verkenner en portemonnee door miljoenen wordt gebruikt. Om de beurs op te bouwen, huurde Blockchain.com handelsveteranen in van NYSE, Google, Goldman Sachs, UBS en TD Ameritrade. Het belangrijkste verkoopargument voor The PIT is de efficiëntie en eerlijkheid van de aangepaste ‘Mercury’-handelsengine in combinatie met het grote 40 miljoen publiek dat Blockchain.com al heeft.

In deze review gaan we dieper in op de handelsfuncties op de PIT, handels- en opnamekosten, beveiliging en een beoordeling van de liquiditeit.

 “We besloten het heft in eigen handen te nemen en een centrale te bouwen die gebruikers op de eerste plaats stelt, inclusief de 40 miljoen portemonnees op ons platform.”

Peter Smith, CEO van Blockchain.com

Koop Crypto rechtstreeks met USD of EUR

Een van de grootste verkoopargumenten van The PIT is de mogelijkheid om cryptocurrencies te kopen met USD of EUR. Als gereguleerde beurs heeft The PIT bankrekeningen met een goede reputatie in zowel de VS als de Europese Unie. Deze klanten kunnen Bitcoin kopen zonder dure creditcardkosten te betalen (de creditcardmaatschappij van Binance rekent 5% aan om cryptocurrencies te kopen). Gereguleerd zijn betekent ook dat de PIT al de nodige audits en vergunningen heeft verkregen die nodig zijn voor het exploiteren van een beurs.

Dagelijkse verrekening aan Fiat

Een belangrijke verkoopfunctie voor de PIT is de dagelijkse verrekening van fiat aan een netwerk van topbanken in Europa en de VS. Dit voorkomt drastisch liquiditeitsproblemen als het gaat om fiat, zoals het niet opnemen van Fiat. Deze functie is het meest aantrekkelijk voor institutionele beleggers (Ondersteund door de PIT Pro) die directe toegang tot grote hoeveelheden fiat nodig hebben.

Over Blockchain.com

Blockchain.com stelt gebruikers in staat om rechtstreeks in hun portemonnee toegang te krijgen tot de PIT-uitwisseling.

De PIT is gemaakt door Blockchain.com, het eerste bedrijf om een ​​blockchain-verkenner voor Bitcoin op te zetten. Blockchain.com werd in 2011 gelanceerd met de website blockchain.info en blockchain.com. In 2013 lanceerden ze een Bitcoin-portemonnee voor iOS en Android. In 2014 sloot Blockchain.com de op een na grootste digitale valuta-financiering rond $ 30,5 miljoen aan fondsenwerving van Lightspeed Venture Partners en Moasiac Ventures.

Eenvoudige handelsinterface

De PIT-handelsinterface

De PIT biedt een eenvoudige, gemakkelijk te lezen handelsinterface. Handelsgeschiedenis, orderboek en prijsgeschiedenis worden zeer netjes gepresenteerd op de handelsinterface. De front-end ondersteunt ook een grote mate van maatwerk, waardoor gebruikers TradingView kunnen gebruiken om patronen en trends te tekenen.

De PIT-wisselkosten

De PIT brengt handelskosten in rekening met behulp van een gelaagd systeem op basis van het verhandelde bedrag in USD. In de starterslaag beginnen de vergoedingen bij 0,14% voor makers en 0,24% voor nemers. Maker fees dalen aanzienlijk naarmate het handelsvolume toeneemt, met de laagste maker fee van 0,02% voor handelsvolumes boven $ 1 miljard USD.

Tier Volume in 30 dagen Maker Nemer
1 $ 0,00 – $ 99.999,99 0,14% 0,24%
5 $ 2.500.000,00 – $ 4.999.999,99

0,04%

0,18%
10 $ 20.000.000,00 – $ 24.999.999,99 0,03% 0,14%
15 $ 1.000.000.000,00+ 0,02% 0,05%

Is de PIT veilig

Terwijl de PIT een nieuwe cryptocurrency-uitwisseling is, bevindt Blockchain.com zich sinds de beginner in de cryptocurrency-industrie. Blockchain.com biedt portefeuilles aan miljoenen gebruikers van cryptocurrency met een uitstekend beveiligingsrecord. Dit geeft Blockchain.com een ​​sterke reputatie en aanwezigheid in de branche. Dit plaatst Blockchain bovenaan de lijst voor beveiliging (we raden gebruikers echter altijd aan om geld van exchanges af te halen voor langdurige opslag en in hun eigen portemonnee, zoals de Ledger Nano X).

Als extra veiligheidsmaatregel is er een optionele functie om het PIT-account te verbinden met de Blockchain mobiele portemonnee. Dit zorgt voor extra accountbeveiliging.

Welke munten kun je verhandelen op The PIT

Momenteel ondersteunt de PIT de handel in Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), USD, Bitcoin Cash (BCH), Stellar (XLM), Paxos Standard (PAX), Litecoin (LTC) en USDT.

De PIT Exchange-recensie

Beoordelingsscore: 4,5 / 5

De PIT heeft drie grote voordelen: veel gebruikers, toegang tot een netwerk van bankrekeningen in de VS. & EU en langdurige reputatie in de crypto-ruimte. Hoewel in 2019 een plotselinge toestroom van uitwisselingen plaatsvond, hebben de meeste geen licenties om met banken te werken of zijn ze geslaagd voor audits. Met een eenvoudig te gebruiken, maar in hoge mate aanpasbare interface, is de PIT gemakkelijk te gebruiken voor nieuwe handelaren en ook rijk aan functies voor experts.

​ "@context"​ "http://schema.org/", "@type"​ "Product", "merk"​ "Blockchain", "naam"​ "De PIT-uitwisseling", "beeld"​ "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/11/the-PIT.jpg", "Omschrijving"​ "De PIT is een krachtige cryptocurrency-uitwisseling die extreem hoge prestaties, beveiliging en toegang tot een netwerk van banken ondersteunt voor fiat-transacties", "beoordeling"​ "@type"​ "Beoordeling", "kop"​ "The Pit Exchange Review: het geheime wapen van Blockchain.com", "naam"​ "De PIT-uitwisseling", "Omschrijving"​"De PIT is een krachtige cryptocurrency-uitwisseling die extreem hoge prestaties, beveiliging en toegang tot een netwerk van banken ondersteunt voor fiat-transacties", "mainEntityOfPage"​ "https://boxmining.com/pit-exchange-review/", "reviewBody"​ "De PIT is een krachtige cryptocurrency-uitwisseling die extreem hoge prestaties, beveiliging en toegang tot een netwerk van banken ondersteunt voor fiat-transacties. De PIT is gemaakt door Blockchain.com, een veteraan in de cryptocurrency-industrie wiens blockchain-verkenner en portemonnee door miljoenen wordt gebruikt. Om de beurs op te bouwen, huurde Blockchain.com handelsveteranen in van NYSE, Google, Goldman Sachs, UBS en TD Ameritrade. De PIT heeft drie grote voordelen: veel gebruikers, toegang tot een netwerk van bankrekeningen in de VS. & EU en langdurige reputatie in de crypto-ruimte. Terwijl in 2019 een plotselinge toestroom van uitwisselingen te zien was, hebben de meeste geen licenties om met banken te werken of zijn ze geslaagd voor audits. Met een eenvoudig te gebruiken, maar in hoge mate aanpasbare interface, is de PIT gemakkelijk te gebruiken voor nieuwe handelaren en ook rijk aan functies voor experts. ", "datum gepubliceerd"​ "2019-11-1", "beoordeling"​ "@type"​ "Beoordeling", "ratingValue"​ "4.5", "slechtste beoordeling"​"0", "beste beoordeling"​ "5" ​, "auteur"​ "@type"​ "Persoon", "naam"​ "Michael Gu" ​, "uitgeverij"​ "@type"​ "Organisatie", "naam"​ "Boxmining", "logo"​ "type"​ "ImageObject", "url"​ "https://mk0boxminingmedysvof.kinstacdn.com/wp-content/uploads/2019/06/Boxmining-Logo.jpg" ​, "aanbiedingen"​ "@type"​ "Aanbod", "priceCurrency"​ "Amerikaanse Dollar", "prijs"​ "0.00", "url"​"https://pit.blockchain.com" ​

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me