[2020] Jak získat bitcoinové nebo krypto půjčky bez zajištění?

Hledáte okamžitou půjčku v bitcoinech bez zajištění a bez ověření?

Jste na správném místě !!

Nejdříve mi dovolte objasnit jednu věc:

Neexistují žádné bitcoinové půjčky nebo krypto půjčky bez zajištění nebo bez ověření.

Překvapený?

Pokud ano, neměli byste být, protože to bude příliš dobrý obchod, než aby to byla pravda.

Je pravděpodobné, že se vás někdo pokouší podvádět, pokud prezentuje nějakou dohodu podobným způsobem.

Byl jsem v tomto odvětví z posledních tří let téměř a 100% času se takové pohádkové obchody ukázaly jako stinné nebo strašidelné.

Drž se od nich dál.

Co byste měli udělat dál, je najít tu správnou bitcoinovou půjčku a krypto půjčku, které vám udrží kryptoměny jako kolaterál, aby poskytly spravedlivé množství půjček.

Tímto způsobem se nerozdělíte od budoucího zhodnocení vašich digitálních aktiv a zároveň získáte tolik požadovanou půjčku, která bude vyhovovat vašim potřebám.

Je to jednoduché, když máte peníze, vraťte je a získejte své kryptoměny nebo bitcoiny, co jste si nechali jako kolaterál.

Za vás jsem udělal nějaké domácí úkoly. Zde jsou některé ze společností, které se můžete pokusit získat bitcoinové a krypto půjčky, pokud již držíte

Okamžitá bitcoinová půjčka bez zajištění

Pokud máte bitcoin nebo jakoukoli jinou kryptoměnu, je to nejlepší místo pro okamžitou bitcoinovou nebo krypto půjčku. Nezapomeňte mít svou krypto peněženku i doklady s fotografickými doklady po ruce.

jméno výrobku Rychlé odkazy
BlockFi krypto půjčky [Podporuje USA & SPOJENÉ KRÁLOVSTVÍ] Zkontrolovat nyní
Spořicí účet BlockFi [Podporuje USA & SPOJENÉ KRÁLOVSTVÍ] Zkontrolovat nyní

BlockFi [nejlepší pro zákazníky v USA]

BlockFi je seriózní poskytovatel kryptoměn, který od roku 2018 působí v USA.

Společnost začala pomalu a nyní má dobré financování rizikovým fondem. Ale to také nevěří v poskytování bitcoinových půjček bez zajištění.

Jejich operace jsou soustředěny hlavně v USA a jejich služby jsou k dispozici v následujících státech: AL, AR, AZ, CA, CO, DC, DE, IA, IL, IN, KS, KY, MA, MD, ME, MI, MN, MS, NC, NE, NH, NJ, OH, OK, OR, PA, SC, TN, TX, UT, VA, WA, WV

Vydávají půjčky s LTV až 50% a minimální částka půjčky je 5 000 $, což znamená, že musíte při současné LTV držet kryptoměnu v hodnotě 10 000 $.

Nedávno odstranili svou organizaci a poplatky za výběr, aby pro držitele kryptoměn bylo atraktivnější ponechat své kryptoměny jako kolaterál pro získání půjček, místo aby je hned prodali.

Poskytují také spořící účet BlockFi a jeho prostřednictvím můžete očekávat úrokovou sazbu až 8,6%. Úrokové účty nejsou v ČT a NY k dispozici a navíc si na spořicí účet přidejte alespoň 100 $, abyste očekávali slušný příjem.

Proces je jednoduchý, stačí přejít na BlockFi.com a zaregistrovat se pomocí e-mailu. Vyplňte svůj KYC a pošlete příspěvek, který vloží vaši kryptoměnu do peněženky, která bude použita jako zástava. Po podání žádosti z vašeho konce a schválení od BlockFi získáte hotovost nebo krypto půjčky podle vámi zvolených kritérií.

Získejte půjčku od BlockFi hned teď

Půjčujte si bitcoiny bez zajištění

Půjčit si peníze za bitcoin je běžné, ale půjčit si peníze v bitcoinech bez jakéhokoli zajištění není tak snadné !!

Ano, existuje jedna společnost, která vám poskytuje půjčky bez zajištění v bitcoinech a dalších kryptoměnách.

Samozřejmě, že nejde o podvod, ale neposkytují půjčky za bitcoiny. Místo toho používají blockchain bitcoinu ke zpracování svých splátek úvěru. Fungují jako tradiční finančníci, kde jsou zkontrolovány vaše další dokumenty, aby se zjistila vaše důvěryhodnost.

Mezi půjčováním peněz za bitcoiny a získáváním půjček financovaných z bitcoinů je tedy nepatrný rozdíl. Bitbond dělá to později, zatímco BlockFi dělá to první.

Pokud jste z USA, můžete to zkusit BlockFi pro vaše krypto půjčky a kryptospořicí účet.

Doufám, že nyní máte jasno a chtěli byste přemýšlet o této myšlence neprodat své kryptoměnové podíly a místo toho je zajistit, abyste získali okamžité půjčky.

V neposlední řadě musíte projít procesem KYC na všech takových platformách pro půjčování kryptoměn. Neexistuje způsob, jak to obejít. Myslím, že je rozumné to udělat také proto, že budete mít hodně potřebného důkazu pro případ, že by se něco pokazilo.

Adios !!

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me