$ 2000 om te investeren? 5 groeicrypto’s om te kopen en vast te houden in 2021

Wil je het lezen overslaan en meteen naar onze topkeuzes gaan? De belangrijkste cryptocurrencies om te kopen en vast te houden in 2021 zijn Bitcoin, Ethereum en Ripple.

2021 is klaar om een ​​van de grootste jaren voor cryptocurrencies te worden. 2020 was een van de meest uitdagende jaren die we ooit hebben meegemaakt. De pandemie van COVID-19 heeft niet alleen verschillende families verwoest, maar ook de wereldeconomie. Tegen het einde van 2019 waren beleggers echter geneigd cryptocurrencies te gebruiken als afdekking tegen aanzienlijke economische risico’s.

Wat betekent dit voor cryptocurrencies in 2021?

Dit heeft twee belangrijke gevolgen voor digitale activa in 2021:

  • Ten eerste zou men, nu cryptocurrencies eind 2020 hebben bewezen beleggersvriendelijk te zijn, meer instroom kunnen verwachten. Veel financiële instellingen zijn begonnen het spelveranderende potentieel van crypto te erkennen, terwijl sommige, zoals MicroStrategy, begonnen zijn met het doen van enorme investeringen. Dit heeft positieve gevolgen voor de algehele netwerkgroei.
  • Ten tweede, nu digitale betalingen de nieuwe norm worden, kan dit enorme gevolgen hebben voor de massale acceptatie. Plus, samen met het groot worden van DeFi, zou het zelfs nog positievere implicaties op de lange termijn kunnen hebben.

Dus, hoe kun je je stukje van de cryptotaart krijgen? Stel dat je $ 2000 hebt, dan is dit wat je moet doen.

Op zoek naar groeiende cryptocurrencies in 2021?

De Top 5 groeicrypto’s om te overwegen om te kopen en te houden in 2021

1. Bitcoin

2. Ethereum

3. Rimpeling

4. Litecoin

5. Tezos

We hebben een lijst samengesteld met de best groeiende crypto’s in 2021.

Dus zonder verder oponthoud …

1. Bitcoin – gaat nergens heen en zal blijven groeien

In de loop van dit jaar is Bitcoin met 158% gegroeid en wordt momenteel verhandeld voor $ 18.400. Velen vinden BTC misschien iets te duur. Veel analisten zijn echter van mening dat we aan de vooravond staan ​​van een aanzienlijke bull-run.

Ten eerste is er, zoals we al hebben gezegd, een groeiende institutionele belangstelling. MicroStrategy heeft al iets meer dan 40.000 BTC gekocht. Ten tweede voorspellen meerdere prijsmodellen dat BTC een monsterlijk 2021 zal hebben.

Plan B, de maker van het controversiële bitcoin stock-to-flow (S2F) prijsmodel, voorspelt dat BTC in augustus 2021 $ 100.000 zal bereiken. opgehaald.

PlanB bitcoin prijsvoorspelling

2. Ethereum – ETH zal DeFi blijven regeren

De slimme contractreuzen hebben een winst van ten noorden van 350% behaald, beginnend het jaar bij ~ $ 125. Dit zou echter nog maar het begin kunnen zijn. 2021 wordt een enorm jaar voor Ethereum omdat het zijn Ethereum 2.0-upgrade consolideert en eraan werkt om een ​​puur proof-of-stake (PoS) -protocol te worden. Afgezien van technische veranderingen, is de grootste factor achter de waardering van Ethereum de bloeiende DeFi-sector.

De totale waarde opgesloten (TVL) in DeFi bedroeg ongeveer $ 3 miljard in 2019. Dit jaar heeft dat bedrag echter $ 13 miljard overtroffen. De snelheid waarmee de TVL in DeFi toeneemt, overtreft ver de snelheid waarmee de marktkapitalisatie van cryptovaluta stijgt. DeFi is de meest praktische use case van blockchain-technologie en iets dat kan helpen bij het binnenhalen van een aantal nieuwe investeerders in het ecosysteem van Ethereum.

3. Rimpeling – XRP om liefde te krijgen van institutionele beleggers

Zoals eerder vermeld, is Ripple klaar voor institutionele acceptatie in 2021, waarbij FRMO Corp het uitkiest als een van de meer intrigerende cryptocurrencies van 2020. Ripple is uitgebreid naar meer dan 300 aanbiedingen in 40 landen, waaronder Banco Santander (SAN) en American Express (AXP), JP Morgan (JPM), HSBC Holdings (HSBA), HDFC Bank Limited (HDB) en de Bank of America (BAC) /

Volgens OMFIF (het officiële forum voor monetaire en financiële instellingen) zou Ripple ‘zichzelf kunnen positioneren als een alternatief voor SWIFT’ en de vijf belangrijkste problemen van grensoverschrijdende financiering kunnen oplossen: veiligheid, snelheid, traceerbaarheid, kosten, transparantie en risicobeheer..

Met toenemende acceptatie zou Ripple zichzelf in 2021 kunnen zien regeren.

4. Litecoin – Sneller dan Bitcoin

Litecoin is in 2021 bijna in omvang verdubbeld en is gegroeid van $ 40 naar $ 76. Hoewel de groei van LTC na de halvering misschien niet zo groot was als verwacht, heeft het nog steeds een groeipotentieel. Desondanks blijft het een feit dat Litecoin nooit zijn plaats in de top 10 heeft verlaten, en het ziet er ook niet naar uit dat het in 2021 zal dalen..

De lancering van LiteBringer – een op Litecoin gebaseerd RPG-fantasiespel waarbij elke beweging een transactie is – bracht veel bruikbaarheid in het protocol. Meteen na de lancering van het spel schoten de Litecoin-transacties omhoog, met meer dan 130.000.

Volgens Cryptoground.com zal Litecoin binnen een jaar voor $ 88 worden verhandeld en zal het tegen het einde van 2024 na de volgende halvering stijgen tot $ 347 tegen het einde van 2024..

5. Tezos – XTZ om een ​​DeFi-alternatief te bieden

Sinds begin 2020 is Tezos gestegen van $ 1,34 naar $ 2,13. Tezos is een slim contractplatform zoals Ethereum, maar het maakt gebruik van het gedelegeerde proof-of-stake (DPoS) -algoritme, waardoor het veel schaalbaarder en flexibeler kan zijn. Dit betekent ook dat het een levensvatbaar DeFi-platformalternatief biedt voor ontwikkelaars die mogelijk niet tevreden zijn met Ethereum.

Samen met snelheid is Tezos aanzienlijk goedkoper dan Ethereum. In de Delphi-upgrade van november slaagde Tezos erin om de gaskosten voor smart contract met 75% te verlagen om ontwikkelaars aan te trekken. De upgrade is “cruciaal om nieuwe toepassingen op Tezo’s mogelijk te maken die gericht zijn op gebieden als DeFi, verzamelobjecten en gaming.”

Na de juiste implementatie kan Tezos DeFi gebruiken om zijn waardering aanzienlijk te verhogen.

Wij zijn van mening dat deze vijf munten een enorm voordeel hebben voor 2021. Voordat u de sprong waagt en investeert, verzoeken wij u om uw eigen onderzoek te doen.

Wat is de beste cryptocurrency om te investeren in 2021?

Wat zijn de 10 meest populaire cryptocurrencies in het VK?

Wat zijn de 5 meest populaire cryptocurrencies in de VS.?

5 goedkope cryptocurrencies om nu te kopen

Welke top 10 cryptocurrencies zullen exploderen in 2021?

eToro – Het beste cryptocurrency-platform voor zowel handelaren als investeerders

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me