2021 Bitcoin-prijsvoorspellingen: gaat BTC $ 50.000 bereiken?

Prijsvoorspellingen Bitcoin 2021

  • De prijs van Bitcoin brak voor het eerst in de geschiedenis boven de $ 50.000, omdat grote bedrijven lijken op te warmen voor cryptocurrencies.
  • Bitcoin bereikt een nieuw hoogtepunt nu Mastercard en BNY Mellon cryptocurrency ondersteunen
  • Tesla koopt $ 1,5 miljard in Bitcoin en is van plan de cryptocurrency als betaling te accepteren. De prijs van Bitcoin bereikt een record van $ 44.000 per munt.
  • Bitcoin is in een traan sinds PayPal aankondigde dat ze BTC-ondersteuning zouden aanbieden.
  • Een senior analist van Citibank gelooft dat BTC tegen december 2021 $ 318.000 zou kunnen bereiken.

De Bitcoin-prijs heeft de afgelopen 12 maanden meer dan 300% rendement opgeleverd. Het eindigde 2020 op een absolute traan en eindigde rond de $ 29.000 per Bitcoin. De kopers hebben de afgelopen 3 dagen de touwtjes in handen gehouden om de prijs boven $ 34.750 te drukken. Hernieuwde institutionele interesse en het vooruitzicht van mainstream-adoptie aan de grens hebben BTC in 2020 met meer dan 300% gestimuleerd, waardoor het de hoogtepunten van 2017 kon uitwissen.

De prijsactie van Bitcoin in de afgelopen paar dagen

Op 12 december sprong BTC omhoog van $ 18.000 en slaagde erin de 20-daagse SMA om te draaien van verzet naar ondersteuning. Sindsdien heeft de belangrijkste cryptocurrency een absolute traan gekend en is de waardering bijna verdubbeld. Vanaf nu willen de kopers voorbij het psychologische niveau van $ 40.000 en $ 50.000 breken.

Terugkijkend lijkt het erop dat de huidige bull-run van Bitcoin rond oktober begon, toen betalingsgigant PayPal aankondigde dat ze ondersteuning voor bitcoin en cryptocurrency zouden aanbieden. Daarna leek het erop dat een reeks institutionele interesse van onder meer MicroStrategy, Citibank en JPMorgan de prijs aanzienlijk heeft gestimuleerd. In feite heeft de eerste ongeveer $ 1,1 miljard aan BTC gekocht.

Een uitgelekt Citibank-rapport in december 2020 onthulde dat een van hun senior analisten van mening is dat de Bitcoin-prijs in december 2021 mogelijk $ 318.000 zou kunnen bereiken vanwege zijn reputatie als een "Goud uit de 21e eeuw."

Klaar om in te investeren Bitcoin BTC?

Analisten geven hun prijsvoorspellingen over Bitcoin

1. Willy Woo

De gevierde Bitcoin-analist Willy Woo gelooft dat BTC nooit meer onder de $ 20.000 zal breken. Volgens Woo is de steun van $ 24.000 een solide barrière die een financiële catastrofe zou vereisen om af te brokkelen.

bitcoin Will Woo prijsvoorspellingen

Eerder, rond 16 december, had Woo voorspeld dat BTC lang niet het hoogste niveau ooit heeft bereikt.

bitcoin Will Woo prijsvoorspellingen

Woo concludeerde dat, volgens het huidige traject, $ 100.000 een “belachelijk laag doel” is. Hij is echter van mening dat $ 55.000 het volgende prijsoriëntatiepunt is, waarin Bitcoin een markt van een biljoen dollar zal worden. Houd er rekening mee dat de marktkapitalisatie van Bitcoin op het moment van schrijven de $ 600 miljard heeft overschreden.

Er was nog een andere interessante opmerking die Woo maakte.

De Spent Output Profit Ratio (SOPR) is een nuttige indicator die de algehele marktwinst en -verlies bijhoudt met behulp van gegevens van de blockchain van Bitcoin die is gemaakt door Renato Shirakashi.

Het meet de winst of het verlies van de gemiddelde belegger door de variatie te berekenen tussen de aankoopprijs en de verkoopprijs van munten die in de keten worden verplaatst.

Bitcoin SOPR-indicatordiagram

Door de kaart te bestuderen, merkte Woo op:

Verre van opnieuw instellen, wat op dit moment enorme hoeveelheden FOMO-aankopen op de markt betekent, overmeesterden ze winstnemers en stegen de prijs omhoog. Dat is nog niet eerder zo vroeg in de cyclus gezien.

2. Mark Newton

Mark Newton, oprichter en president van Newton Advisors, vertelde deze week aan CNBC’s Trading Nation dat Bitcoin misschien wel een geweldige bullrun beleeft, maar dat het begin 2021 kan worden onderbroken..

“Het is nog steeds behoorlijk bullish op middellange termijn, aangezien het net is uitgebroken naar nieuwe recordhoogtes. Ik denk dat we nog een weg te gaan hebben. Op korte termijn laat mijn cycluscomposiet zien dat we begin januari een hoogtepunt bereikten. “

De wekelijkse grafiek en relatieve sterkte-index van Bitcoin weerspiegelen de stijgende interesse in ‘s werelds grootste digitale valuta, voornamelijk van institutionele beleggers, zei Newton.

Bitcoin Relative Strength Index-grafiek

3. Tom Lee

Fundstrat-analist en uitvoerend directeur Tom Lee zei in een interview met CNBC dat de verzwakkende dollar zal bijdragen aan de aanhoudende prijsstijging van Bitcoin..

“Ten eerste moet Bitcoin ergens in worden uitgedrukt. Dus als de dollar verzwakt, [en] Bitcoin zijn waarde behoudt, dan gaat Bitcoin omhoog. Maar het belangrijkste effect is dat we dit jaar veel liquiditeit van de centrale bank hebben gezien. De dollar was verrassend genoeg een groot deel van het jaar erg sterk, maar door de zwakte ervan zullen mensen nu denken: “ Hoe houd je een eenheid gezond? ” Veel mensen dachten dat goud die winkel zou zijn, en ik denk dat het nog steeds een redelijke basis heeft voor iemand om long gold te zijn, maar ik denk dat voor jongere mensen en degenen die in de digitale generatie zitten, Bitcoin dat digitale bezit is dat ze willen bewaren als een opslag van waarde. ”

Volgens Lee zal Bitcoin 2021 beter presteren dan zijn bull run in 2020. Hij waarschuwt echter dat BTC waarschijnlijk waarde zal verliezen als de aandelenmarkt corrigeert..

“We moeten in gedachten houden dat de houderbasis van Bitcoin nog steeds klein is. Ik denk niet dat er zelfs meer dan een miljoen echte mensen zijn die Bitcoin bezitten, vergeleken met bijna een miljard mensen die andere financiële instrumenten bezitten. Dus het is klein – de penetratie is een duizendste van waar het zou moeten zijn … Ik denk dat als we een correctie in aandelen hebben, Bitcoin zal dalen, en dat komt omdat veel van de incrementele kopers – als ze in de VS zijn – kan gebruik maken van hefboomwerking of risico-op of risicobereidheid als een reden om aan Bitcoin toe te voegen, dus het zou eigenlijk moeten dalen als de aandelen dalen. ”

4. Russ Mold

Russ Mold, de investeringsdirecteur bij makelaardij AJ Bell, gelooft dat zowel goud als Bitcoin nieuwe hoogtepunten zullen bereiken in 2021. Volgens Mold zullen de belangrijkste factoren achter deze groei het vaste aanbod van Bitcoin van 21 miljoen tokens en goud 2 zijn. % groei van het aanbod per jaar.

"Sommigen zullen beweren dat er meer uit zowel goud als bitcoin komt, vooral als regeringen schulden blijven opstapelen en centrale banken hun best doen om die leningen via de achterdeur te financieren met kwantitatieve versoepeling, nulrentetarieven en manipulatie van obligatierendementen, dankzij hun schaarste waarde ten opzichte van contant geld."

Bitcoin-prijsvoorspellingsprognose voor 2021:

We zullen de beste Bitcoin-prijsvoorspelling voor 2021 delen. We bekijken BTC om erachter te komen wat de experts te zeggen hebben over de toekomstige prestaties en hoeveel Bitcoin waard zal zijn in 2021 en daarna..

Laten we eens kijken naar enkele voorspellingen van Bitcoin (BTC) experts voor de komende jaren:

Voorspellingen van Bitcoin-experts voor 2021

1. Muntschakelaar: $ 39.869,44

Volgens zijn voorspellingen zou de waarde van Bitcoin tegen het einde van 2021 kunnen stijgen tot $ 40.000.

2. CoinLiker.com: $ 52.371,73

Volgens CoinLiker zou de waarde van Bitcoin tegen het einde van 2021 kunnen stijgen tot $ 52.000.

3. Beesten ruilen: $ 55.000

Op basis van zijn voorspellingen zou de prijs van Bitcoin in 2021 kunnen stijgen tot $ 55.000.

Conclusie – Ik kijk uit naar een optimistische Bitcoin-prijs in 2021

Wij van Trading Education zijn van mening dat Bitcoin tegen 2021 rond de $ 50.000 geprijsd zou kunnen zijn.We denken dat de prijs waarschijnlijk een kortetermijncorrectie zal ondergaan, aangezien het actief veel te duur is (op het moment van schrijven is BTC gedaald van $ 33.000 naar $ 29.500 in de afgelopen twee uur). Deze correctie lijkt echter op een korte termijn.

Het ondersteuningsniveau van $ 24.000 zal waarschijnlijk worden getest, maar we denken niet dat de prijs van Bitcoin binnenkort onder dit niveau zal dalen. Idealiter zouden de kopers de komende week in een stroomversnelling moeten komen om de psychologische barrières van $ 33.000 en $ 34.500 te doorbreken. Door deze twee niveaus om te draaien van weerstand naar ondersteuning, zou de prijs het $ 40.000 en $ 50.000 niveau moeten invoeren.

eToro – Beste makelaar om Bitcoin te kopen

etoro makelaar

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar

Lees verder:

Bitcoin-prijsanalyse voor 2021

De ultieme beginnershandleiding voor beleggen in BTC

Investeer in Bitcoin: wat zal de Bitcoin-prijs in 2021 drijven?

Wat is Bitcoin en is het de moeite waard om in 2021 in Bitcoin te investeren??

Voors en tegens van investeren in Bitcoin, wordt het een miljonairmaker?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me