3 groeicrypto’s gepositioneerd voor een bullrun in 2021

Cryptocurrencies maken een heel speciale fase door omdat ze al de aandacht genieten van grote investeerders. Ze zijn sterk begonnen in 2021, met een aanzienlijke groei. De bull-run in cryptocurrencies blijft aan kracht winnen en trekt nieuwe institutionele investeerders aan, met name als het gaat om Bitcoin.

Tussen de geruchten dat Bitcoin dit jaar de prijs van $ 100.000 zou kunnen bereiken en anderen die geloven dat 2021 het altcoin-seizoen zal zijn, hebben we hier bij Trading Education besloten om de top 3 cryptocurrencies te kiezen die zijn gepositioneerd voor de bull run dit jaar.

Wat zijn de 3 groei-cryptocurrencies die gepositioneerd zijn voor een bull-run in 2021??

1. Bitcoin (BTC)

Gedurende het grootste deel van januari 2021 schommelde Bitcoin tussen $ 30.000 en $ 40.000. Uiteindelijk bereikte de pionier op het gebied van cryptocurrency een kleine opluchting boven de $ 43.000.

Bovendien zagen we een grote piek op 14 februari 2021, toen BTC zijn nieuwe hoogste punt ooit bereikte na te zijn opgefokt na de grote aankondiging dat Tesla voor ongeveer $ 1,5 miljard aan BTC had verworven, tot $ 49.487..

De bull-run van Bitcoin zal waarschijnlijk ook versnellen, aangezien Tesla’s interesse in BTC en andere zwaargewichten die het omarmen, de vraag van bedrijven zal stimuleren..

Als we het hebben over de vraag van bedrijven, hebben talloze beursgenoteerde bedrijven de afgelopen maanden Bitcoin als een financieel instrument geaccepteerd, namelijk MicroStrategy. Het vermogen van Tesla om een ​​deel van zijn kasreserves om te zetten in BTC, is echter een grote verandering, aangezien dit waarschijnlijk meer toonaangevende industrieleiders in de wereld ertoe zal aanzetten om toe te treden.

Er zijn verschillende BTC-prijsvoorspellingen voor 2021. Sommige waarnemers gaan ervan uit dat de Bitcoin-prijs eind februari al $ 50.000 zou kunnen bedragen. Er zijn zelfs nog meer hoopvolle voorspellingen voor 2021. Volgens Michael Novogratz, CEO van Galaxy Digital, kan de waarde van Bitcoin verdubbelen en tegen het einde van het jaar $ 100.000 bedragen..

Verwijzend naar de laatste onthulling van Tesla, verklaarde Novogratz dat we gewoon zullen zien dat elk Amerikaans bedrijf allemaal hetzelfde begint te doen. “Je ziet de kudde hier, en hij komt eraan,” zei Novogratz.

2. Ethereum (ETH)

Naarmate de vraag van institutionele beleggers toeneemt, wankelt de Ethereum-prijs in de buurt van zijn hoogste punt ooit. Terwijl de Decentralized Finance (DeFi) -industrie een aanzienlijke instroom begint te zien, stijgen ook de ETH-prijzen. Omdat het momenteel wordt vermeld op $ 1.795, wat net onder het hoogste punt van $ 1.871 is, bevordert de premium altcoin al een bull run en geeft aan dat het $ 2000 eerder dan verwacht in 2021 zou kunnen bereiken..

De afgelopen maanden is ETH op een bergopwaarts traject gegaan, voornamelijk vanwege de huidige periode van overmatig enthousiasme. Door dit patroon is de marktkapitalisatie van de valuta verhoogd tot meer dan $ 200 miljard. Experts voorspellen dat veel instellingen het zouden kopen om hun BTC-investeringen als de op een na grootste cryptocurrency uit te breiden.

Ethereum werd in de frontlinie van de DeFi-golf geplaatst door de lancering van de Beacon Chain. Andrew Peel, Head of Digital Asset Markets bij Morgan Stanley, voorspelt dat de vraag naar DeFi in de rest van 2021 zal blijven toenemen..

3. Cardano (ADA)

Cardano, aan de andere kant, heeft onlangs een prijspiek gezien, en optimistische voorspellingen van analisten gaan zelfs nog hoger. In 2021 was Cardano een van de best presterende munten met een groei van 300%. De prijs van ADA zag zijn marktwaarde tussen maart en juli 2020 met 600 procent stijgen. Toen het jaar ten einde liep, steeg de munt met nog eens 130%.

Cardano is opgericht door Charles Hoskinson, mede-oprichter van Ethereum en wordt beschouwd als het “Japanse Ethereum”, vanwege het feit dat een groot aantal supporters uit Japan komt..

Volgens de meeste prognoses zou ADA omhoog kunnen klimmen tot in 2021. Gedurende het jaar zou ADA haar sterkste prijswaarde ooit kunnen herkennen en tegen het einde van het jaar een nieuw record van $ 10 kunnen neerzetten. Maar er is ook een meer conservatieve benadering die voorspelt dat Cardano in 2021 slechts $ 2 zal bereiken.

Voor veel factoren is de prijsvoorspelling van Cardano in 2021 optimistisch. Ten eerste is de Cardano Shelley-update een game-wisselaar geworden voor ADA, aangezien het 100% decentralisatie voor het Cardano-netwerk mogelijk maakte. Bovendien zijn crypto-analisten van mening dat Cardano het tegen Ethereum zou kunnen opnemen als mogelijk het sterkste gedecentraliseerde systeem ter wereld.

De prijs van het ADA-token steeg met meer dan 10 procent ten opzichte van de USD toen het team achter Cardano een herziene Shelley-blauwdruk onthulde.

Gevolgtrekking

De crypto-bullrun in 2020 was heel anders dan die in 2017. Hoewel individuele beleggers de eerdere hausse grotendeels hadden aangewakkerd, werd de piek in 2020 toegeschreven aan de groeiende institutionele activiteit in digitale valuta’s. Dit geeft ons een beetje hoop en optimisme dat de publieke erkenning die ze zo lang hebben nagestreefd daadwerkelijk zal worden verkregen door cryptocurrencies, die op hun beurt de wereldwijde acceptatie zouden kunnen versnellen..

Concluderend, 3 groeicrypto’s die gepositioneerd zijn voor een bull run in 2021 zijn Bitcoin, Ethereum en Cardano.

eToro – Het beste platform om crypto’s te kopen

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Belangrijkste punten

  • Bitcoin bereikte zijn nieuwe recordhoogte van $ 48.487 na Tesla’s investering van $ 1,5 miljard in BTC.
  • Tal van beursgenoteerde bedrijven hebben Bitcoin de afgelopen maanden als financieel instrument geaccepteerd, namelijk MicroStrategy.
  • Ethereum bereikte voor de eerste keer in de geschiedenis $ 1.871 en voorspellingen betekenen een stijging tot $ 2.000 voor de leidende altcoin eerder dan verwacht in 2021.
  • In 2021 was Cardano een van de best presterende munten met een groei van 300%.
  • 3 groeicrypto’s die gepositioneerd zijn voor een bull run in 2021 zijn Bitcoin, Ethereum en Cardano.
  • Cardano Shelley-upgrade is een game-wisselaar geworden voor ADA, aangezien het 100% decentralisatie voor het Cardano-netwerk mogelijk maakte.

Lees verder:

Cryptovoorspellingen voor 2021: waar te investeren

Top 15 cryptocurrencies om te kennen en in de gaten te houden in 2021

Top 7 Altcoins om te kopen in 2021

Wat is de toekomst van cryptocurrencies – moet u in cryptocurrencies investeren?

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me