3 potentieel explosieve cryptocurrencies om deze maand te bekijken

Vraagt ​​u zich af welke cryptocurrencies u deze maand moet bekijken? In dit bericht zullen we cryptocurrency-trends onderzoeken om u deze maand drie potentieel explosieve cryptocurrencies te bieden om naar te kijken.

Is speculatief beleggen niet jouw stijl? Als u de voorspellingen van cryptocurrency voor 2021 volgt, is dit artikel iets voor u. De wereld van cryptocurrency kan snel evolueren – maar door de trends bij te houden, kunt u weloverwogen beslissingen nemen als het gaat om uw portefeuille.

→ Klik hier om de beste cryptocurrencies van deze maand te verkennen

Van grote namen tot altcoins in de lift, we hebben een lijst gemaakt met enkele van de meest opwindende cryptocurrencies op de markt. Dit zijn drie potentieel explosieve cryptocurrencies om in de gaten te houden voor maart 2021.

3 potentieel explosieve cryptocurrencies om deze maand te bekijken

1. Ethereum (ETH)

Als u op zoek bent naar andere belangrijke cryptocurrencies dan Bitcoin, Ethereum staat zeker op je radar. Ethereum is een blockchain-platform dat ‘slimme contracten’ gebruikt om digitale transacties uit te voeren. Het is momenteel de op een na grootste cryptocurrency op basis van marktkapitalisatie, met een kapitalisatie van $ 82.443.650.059. (Bitcoin is de eerste, met $ 511.735.326.591).

De prestaties van Ethereum in 2020 maken het de watchlist van elke belegger waardig. Laten we eens kijken naar enkele van de belangrijkste factoren die deze crypto mogelijk explosief maken.

Lees verder: Is Ethereum een ​​goede investering? en Ethereum Vs. Bitcoin

De groei van gedecentraliseerde financiën

Dankzij een groeiende interesse in Gedecentraliseerde financiën (ook wel bekend als DeFi), heeft het Ethereum-platform – dat veel van de crypto’s in de DeFi-sector ondersteunt – een enorme toename van het handelsvolume gezien. Tot nu toe heeft Ethereum in 2020 voor 13,5 miljard dollar aan gedecentraliseerde uitwisselingen verwerkt. Dat is gestegen van minder dan $ 3 miljard in 2019!

Aangezien de vraag naar gedecentraliseerde diensten zoals verzekeringen, sparen en leningen blijft groeien, hebben sommige handelaren voorspeld dat Ethereum in de nabije toekomst zelfs beter zal presteren dan Bitcoin..

De lancering van Ethereum 2.0

Ethereum 2.0, of Eth2, is de langverwachte upgrade naar het originele Ethereum blockchain-platform. De upgrade moet in 2021 zijn voltooid en is opgesplitst in verschillende fasen, waarbij fase 0 gepland staat in het vierde kwartaal van 2020..

Het nieuwe Eth2-platform zal niet alleen meer transacties kunnen verwerken dan zijn voorganger, het is ook ontworpen om veel energiezuiniger te zijn. Momenteel vereist een enkele Ethereum-transactie maar liefst 22,65 kWh aan energie. Dit betekent dat het stroomverbruik van Ethereum in de loop van een jaar vergelijkbaar is met dat van Costa Rica!

Als onderdeel van de upgrade schakelt Ethereum over van een proof-of-work algoritme (PoW) naar een bewijs van inzet algoritme (PoS). In een PoW-systeem moeten cryptocurrency-mijnwerkers wiskundige vergelijkingen oplossen met behulp van hun computerhardware om nieuwe transacties aan de blockchain toe te voegen. Dit proces is ongelooflijk energie-intensief. In een PoS-systeem kunnen mensen echter eenvoudig hun cryptocurrency ‘inzetten’ als onderpand om transacties te valideren.

Verwant: Wat is het verschil tussen Proof of Work en Proof of Stake?

Terwijl beleggers anticiperen op de gefaseerde lancering van Eth2 – en de voordelen die het naar verwachting zal opleveren – denken veel handelaren dat de prijs van Ether (de eigen cryptocurrency van Ehtereum) de komende maanden omhoog kan schieten..

2. Basic Attention Token (BAT)

Als u uw eerste stappen in de cryptocurrency-sector zet, heeft u misschien nog nooit gehoord van de Basis aandachtstoken. Maar deze altcoin – een ERC20-token dat de Ethereum blockchain-technologie gebruikt – wordt snel een om naar deze mars te kijken.

Basic Attention Tokens worden ondersteund door Dapper, een open-source webbrowser die in 2015 werd opgericht door de maker van JavaScript. Brave is ontworpen om het proces van online adverteren eerlijker te maken, zowel voor makers van inhoud als voor eindgebruikers.

Gebruikers kunnen beslissen of ze advertenties zien of niet, en worden beloond met microbetalingen van basisaandachtsfiches voor alle advertenties die ze willen bekijken. De tokens gebruiken slimme contracten om te meten hoe lang elke advertentie de aandacht van een gebruiker houdt. Adverteerders worden ook betaald in BAT, op basis van het slagingspercentage van hun advertenties.

Hoewel het team van Brave beweert dat de BAT gewoon een ‘utility-token’ is, is het mogelijk om de valuta onafhankelijk te verhandelen op crypto-uitwisselingen. De marktkapitalisatie is momenteel $ 297.716.512.

Dus, waarom suggereren cryptocurrency-trends dat BAT een van de meest potentieel explosieve altcoins is om naar te kijken in maart 2021??

Lees verder: Top 7 grootste Altcoins per marktkapitalisatie

The Rise Of Brave Browser

Sinds de lancering in 2019 is Brave Browser meer dan 30 miljoen keer gedownload op Android (het is ook beschikbaar op iOS). Alleen al in augustus 2019 waren er twee miljoen van deze downloads!

De populariteit van het platform heeft de acceptatie van BAT snel gestimuleerd. Het aantal BAT-gebruikers is gestegen van 98.000 in april 2019 tot meer dan 200.000 in november 2019 – en dit cijfer is in 2020 blijven stijgen, waarbij makers van inhoud al de vruchten plukken van BAT op platforms zoals YouTube, Twitch, Reddit en Twitter.

In februari 2020 concludeerde de School of Computer Science and Statistics van Trinity College in Dublin dat Brave de meest besloten browser was, vóór Chrome, Firefox en Safari. Omdat zorgen over internetprivacy steeds urgenter worden, kan dit een belangrijke factor zijn bij het aantrekken van nieuwe gebruikers naar de browser – en dus naar de wereld van BAT.

→ Klik hier om te beginnen met het verhandelen van BAT

3. Enjin Coin (ENJ)

Enjin Coin is een cryptocurrency die wordt gebruikt binnen Enjin, ‘s werelds grootste online gamingcommunity. Net als Basic Attention Tokens is ENJ een ERC20-token, wat betekent dat het wordt aangedreven door de Ethereum-blockchain.

Enjin Coin is ontworpen als de meest geschikte digitale valuta voor gebruik in de gaming-industrie. De gedecentraliseerde betalingsgateway betekent dat gebruikers de hoge transactiekosten kunnen omzeilen die vaak struikelblokken vormen bij het online kopen van virtuele goederen. (Etherereum rekent zeer lage kosten).

Zou het nu het moment kunnen zijn om naar Enjin Coin te kijken? Blijf lezen om erachter te komen.

Online gamen is populairder dan ooit – en groeit nog steeds

Herinner je je de lancering van de Fortnite World Cup vorig jaar nog? De videogame-industrie is big business geworden en zal naar verwachting eind 2020 maar liefst $ 159,3 miljard waard zijn. Volgens sommige bronnen is dat meer dan de muziek- en filmindustrie samen!

Naarmate de e-gamingsector groeit en meer gebruikers toetreden tot de Enjin-gemeenschap (die al meer dan 20 miljoen gebruikers over de hele wereld heeft), zullen we waarschijnlijk een positief effect zien op de prijs van Enjin Coin. Dit maakt het een belangrijke cryptocurrency om in de gaten te houden voor maart.

Partnerschappen met een hoog profiel

Enjin Coin haalde de krantenkoppen in 2019, toen werd aangekondigd dat het bedrijf samenwerkte met de technologiegigant Samsung. Zelfs voordat de details van het partnerschap waren bevestigd, steeg de prijs van de cryptocurrency enorm en steeg met meer dan 75% in de 24 uur na de aankondiging!

En daar houdt het niet op. In de afgelopen jaren is Enjin ook een partnerschap aangegaan met onder meer Microsoft, Ubisoft, PC Gamer en het Integrated Engineering Blockchain Consortium. Deze spraakmakende partnerschappen waren niet alleen goed nieuws voor gamers – ze hebben Enjin Coin ook op de radar van cryptocurrency-investeerders geworpen.

Nu de volledige impact van deze partnerschappen nog moet worden ontdekt, zouden we binnenkort meer explosieve actie van Enjin Coin kunnen zien.

→ Klik hier om te beginnen met handelen in ENJ

Belangrijkste punten

  • Bitcoin is misschien wel de grootste naam op de markt, maar door cryptocurrency-trends te volgen, kun je potentieel explosieve altcoins ontdekken.
  • 3 potentieel explosieve cryptocurrencies om deze maand in de gaten te houden zijn Ethereum (Ether), Basic Attention Token en Enjin Coin.
  • Alle drie potentieel explosieve cryptocurrencies gebruiken de Ethereum-blockchain.
  • De prijs van deze crypto’s kan worden beïnvloed door factoren zoals trends in de branche, bedrijfsupgrades en nieuwe partnerschappen.
  • De groeiende vraag naar DeFi-services kan een explosie van crypto’s in de sector veroorzaken.
  • Blijf cryptocurrency-voorspellingen 2020 volgen om op de hoogte te blijven.

Hoewel dingen snel kunnen veranderen in de wereld van crypto, zijn deze potentieel explosieve cryptocurrencies zeker iets om in de gaten te houden voor maart 2021. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe investeringsmogelijkheid of gewoon op de hoogte wilt blijven, we maken het je gemakkelijk blijf op de hoogte van de laatste cryptocurrency-trends.

→ Klik hier om de beste cryptocurrencies van deze maand te verkennen

Verder lezen

Top 10 cryptocurrencies om in 2021 te investeren

Daghandel in cryptovaluta in het VK

Meest populaire cryptocurrencies in de VS.

Beste cryptocurrencies om te investeren in Australië

Wij van Trading Education kunnen u helpen de kunst van het handelen in cryptovaluta onder de knie te krijgen. Meld u eenvoudig aan voor een van onze cryptohandelcursussen om een ​​professional te worden in de wereld van cryptocurrency-handel.

Nu ken je de beste explosieve cryptocurrencies die je deze maand kunt bekijken. Als je je geïnspireerd voelt om te beginnen met het handelen in cryptocurrency, dan ben je misschien blij dat te weten etoro biedt de mogelijkheid om Crypto-activa te kopen op maximaal 90+ cryptocurrencies. Crypto-handelaren kunnen een gediversifieerde portefeuille opbouwen met de meest populaire munten.

3 potentieel explosieve cryptocurrencies om deze maand te bekijken: Infographic

explosieve cryptocurrencies infographic

Welke cryptocurrency zou je deze maand bekijken??

We hopen dat ons artikel 3 potentieel explosieve cryptocurrencies om deze maand te bekijken was nuttig aan jou en bespaarde je wat tijd in je onderzoek.

Disclaimer: cryptocurrencies zijn zeer vluchtig. Uw kapitaal loopt risico en in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me