5 beste cryptomunten voor 2021

Bitcoin, Ethereum en meer: ​​hier zijn de 5 beste munten voor 2021

Nu de COVID-19-pandemie de wereldeconomie voor het grootste deel van 2020 verwoestte, hebben veel investeerders hun toevlucht genomen tot cryptocurrencies als een veilige haven. Dit is duidelijk omdat de totale marktkapitalisatie van cryptovaluta steeg van $ 192 miljard naar $ 563,50 miljard. Dus nu Bitcoin op het punt staat zijn all-time te breken, zou je extreem optimistisch moeten zijn op de cryptocurrency-markt.

Met 2021 om de hoek, laten we eens kijken naar onze vijf favoriete cryptocurrencies van 2021.

# 1 Bitcoin

Terwijl Bitcoin het jaar begon met $ 7.130, slaagde het erin om met meer dan 170% te stijgen. Vanaf nu is het een trend van iets minder dan $ 19.500, op het moment van de pers. Nu BTC de hoogste niveaus ooit nadert, bevindt het zich echter in een uitstekende positie om nooit eerder vertoonde niveaus in kaart te brengen. Dan Held, de Growth Lead bij Kraken Exchange, plaatste ooit een LinkedIn-post kort nadat BTC begon te flirten met de allerhoogste niveaus – “Als je dit leest, ben je nog te vroeg bij Bitcoin.”

Velen verwachten dat BTC zijn waarde op zijn minst in 2021 zal verdubbelen. De belangrijkste motor achter deze ongekende groei is institutionele adoptie. CoinShares meldde dat beleggers vorige week voor ongeveer $ 429 miljoen aan BTC en andere crypto-activa hadden gekocht. Bovendien heeft MicroStrategy, waarschijnlijk de grootste instelling die actief in Bitcoin investeert, hun totale Bitcoin-bezit verhoogd tot maar liefst $ 1,1 miljard..

# 2 Ethereum

Het slimme contractplatform slaagde erin om handig beter te presteren dan Bitcoin door de prijs in de loop van 2020 met ~ 350% te verhogen. ETH slaagde er zelfs in om de grens van $ 600 te overschrijden, maar heeft sindsdien een correctie ondergaan naar $ 585.

Ethereum zal in 2021 blijven rijden op de DeFi-golf. 2020 was het jaar van DeFi en 2021 lijkt de handel voort te zetten. In de loop van dit jaar is de totale waarde opgesloten in DeFi gestegen van $ 675 miljoen naar $ 15 miljard. Dat is verbijsterend >2100% prijsstijging. Als 2021 zelfs maar de helft doet van wat 2020 deed DeFi-wise, de enorme hoeveelheid waarde en bruikbaarheid die het in Ethereum zou kunnen brengen, is behoorlijk verbijsterend.

# 3 Rimpeling

Ripple heeft een druk 2020 achter de rug en is uitgebreid tot meer dan financiële aanbieders in 40 landen, waaronder Banco Santander (SAN) en American Express (AXP), JP Morgan (JPM), HSBC Holdings (HSBA), HDFC Bank Limited (HDB), en de Bank of America (BAC). FRMO Corp had XRP uitgekozen als een van de meer intrigerende cryptocurrencies van 2020.

De prijs van XRP weerspiegelde dit positieve sentiment, aangezien het van $ 0,19 naar $ 0,45 steeg en een hoogste punt in 2020 bereikte van bijna $ 1. Met de toegenomen acceptatie en het OAO-platform dat populairder wordt dan ooit tevoren, kunnen we verwachten dat XRP in 2021 nog meer zal stijgen.

# 4 Litecoin

Litecoin is bijna verdubbeld in waarde en is gestegen van $ 41 naar $ 80,50. We kunnen verwachten dat Litecoin in drievoudige cijfers gaat en een dark horse-kanshebber is voor de ‘grootste springer’ in 2021. De reden hiervoor is dat we ongelooflijk optimistisch zijn over Bitcoin in 2020, en, zoals velen hebben opgemerkt, heeft Litecoin de neiging om de premier te volgen cryptocurrency. De reden is dat, zoals Litecoin-oprichter Charlie Lee het zegt, terwijl men Bitcoin kan gebruiken om grote hoeveelheden geld te verplaatsen, de transactiekosten het onpraktisch maken om kleinere bedragen te verplaatsen. Dit is de reden waarom het gebruik van Litecoin complementair is aan dat van Bitcoin.

Ook nam Litecoin Foundation, de non-profitorganisatie die aan Litecoin is verbonden, 9,9% van de Duitse WEG-bank over. Dit opent in wezen de deur voor LTC om deel te nemen aan het reguliere bankieren.

# 5 Bitcoin Cash

Bitcoin Cash zou een van de meer opwindende keuzes kunnen zijn voor 2021. Crypto Ground, een onafhankelijke uitgeverij die cryptocurrency aanbiedt & Blockchain Technology News, gelooft dat BCH in een tijdsbestek van vijf jaar $ 3.067 zal bereiken. Net als Litecoin denken we dat Bitcoin’s bullish 2021 de prijsactie van BCH positief zal beïnvloeden.

We zijn van mening dat deze vijf munten goed klaar zijn om de crypto-roost in 2021 te beheersen. Als u meer van dergelijke rapporten wilt bekijken, lees dan onze artikelen over cryptocurrency-handel.

Wat is de beste cryptocurrency om te investeren in 2021?

Wat zijn de 10 meest populaire cryptocurrencies in het VK?

Beste Altcoins om te verhandelen in 2021

Wat zijn de 5 meest populaire cryptocurrencies in de VS.?

Daghandel in cryptovaluta in het VK

eToro – Het beste cryptocurrency-platform voor zowel handelaren als investeerders

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me