5 Blockchain-innovaties die de markt in 2018 volgt

2018 was tot nu toe een stiller jaar voor blockchain dan de totale bonanza van 2017. Desalniettemin zijn er een aantal belangrijke blockchain-technologische innovaties waar de markten naar op zoek zijn. Vraagt ​​u zich af wat ze zijn? In dit artikel belichten we vijf van de grootste Blockchain-innovaties die het komende jaar op je pad komen en de impact die ze kunnen hebben op de cryptocurrency-markten..

Dit Handelseducatie artikel schetst een paar van de dingen die u moet in de gaten houden

1. De regelgevende instanties

gebrek aan regelgevers op het gebied van cryptocurency

De toezichthouders zijn sinds het begin een samenraapsel van veel cryptocurrency-investeerders, maar na de Bitcoin-bubbel van eind 2017 en begin 2018 kijken velen nu met toenemende argwaan naar investeringen in cryptocurrency. Veel hiervan heeft meer te maken met gewetenloze individuen en bedrijven die de recente publiciteit rond cryptocurrencies proberen te gebruiken om goedgelovige consumenten af ​​te schrikken, maar sommigen zijn geïnteresseerd in het Blockchain-model zelf. Veel hiervan is te wijten aan het gedecentraliseerde karakter van cryptocurrencies en het gebrek aan controle die regeringen en andere regelgevende instanties hebben over de manieren waarop ze worden gebruikt. Dit heeft hen bijzonder impopulair gemaakt bij de politie, die vertrouwt op het elektronische papieren spoor dat doorgaans wordt geassocieerd met creditcardbetalingen en andere elektronische transacties om criminelen op te sporen..

Misschien vind je dit ook leuk: 5 manieren om je investering te verdubbelen

2. Rente van de banken

Banken zijn geïnteresseerd geraakt in het gebruik van Blockchain-technologie om activa over de hele wereld te verplaatsen, met name tussen en binnen markten met een onderontwikkelde infrastructuur voor financiële diensten. In veel gevallen zijn Blockchain-overdrachten sneller, gemakkelijker en aanzienlijk goedkoper dan de reeds bestaande technologie. Sommige cryptocurrencies wijken af ​​van de consumentenmarkt en hopen dat het geheim van hun toekomstige succes ligt in het overtuigen van grote financiële instellingen om ze te gebruiken voor betalingsverwerking en andere vormen van financieel zwaar werk. Tot nu toe een aantal grote banken in Spanje en Latijns-Amerika zijn al begonnen met het toepassen van Blockchain-technologie en er is bekend dat er belangstelling was van een aantal grote Amerikaanse financiële instellingen.

3. Consumentenadoptie

het accepteren van blockchain-technologie als betaling

Alle opwinding rond blue-chip-bedrijven heeft de geruchten niet gekalmeerd dat de grote acceptatie door consumenten van Blockchain-technologie om de hoek ligt. Geruchten dat Amazon, PayPal, Facebook of een andere grote internetspeler op het punt staat Blockchain op grote schaal te gebruiken, zijn zeker niets nieuws en ze zijn zelden tot bloei gekomen. De meeste bedrijven die Bitcoin begonnen te accepteren tijdens de grote stijging van die valuta in 2017, deden dit met ten minste één oog op de grote publiciteitsgolf die meestal het gevolg was van de beslissing. Nu mensen Blockchain echter met meer rationele ogen bekijken, is het mogelijk dat cryptocurrencies een niche beginnen te vinden waarin ze kunnen nog vele jaren winstgevend en succesvol opereren.

Mensen lezen ook: 10 mythen over cryptocurrency en blockchain

4. Systeemintegriteit

Een aantal banken heeft de afgelopen maanden te kampen gehad met grote IT-storingen doordat hun verouderde infrastructuur niet aan de eisen van 20e-eeuwse klanten kon voldoen. Blockchain’s afhankelijkheid van moderne methoden en gedecentraliseerde benaderingen maken het relatief immuun voor dit soort problemen en de standaard beveiligingsaanpak zou het erg populair kunnen maken bij consumenten in een steeds meer op privacy gericht tijdperk. Er zullen echter een aantal toetredingsdrempels moeten worden weggenomen voordat we, ondanks deze voordelen, waarschijnlijk het zeer wijdverbreide gebruik van cryptocurrencies zullen zien..

5. Financiële automatisering

blockchain geautomatiseerde processen

Bij Handelseducatie, we weten dat de toekomst van financiën is geautomatiseerd. Dit is al het geval in de handelswereld, waar de overgrote meerderheid van snelle transacties automatisch wordt uitgevoerd door computers die op algoritmen vertrouwen, in plaats van individuele handelaren. Cryptocurrencies zullen de bankwereld helpen, die anders sterk afhankelijk is van handmatige processen en oude manieren om dingen te doen, om eindelijk een stap in de 21e eeuw te zetten en geautomatiseerde processen te gaan gebruiken, die zal het hele proces aanzienlijk efficiënter maken voor financiële instellingen en consumenten.

Hoewel de markt misschien iets minder enthousiast is dan ooit, lijdt het geen twijfel dat innovaties op het gebied van Blockchain-technologie sneller dan ooit tevoren komen. Het volgende jaar is veelbelovend voor alle investeerders die mee willen rijden.

Mis het niet: hoe u kunt denken als een investeringsgoeroe?

Als je het leuk vond om dit artikel van Trading Education te lezen, geef het dan een like en deel het met iemand anders waarvan je denkt dat het ook interessant kan zijn.

Bron: www.due.com

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me