Bitcoin versus Bitcoin Cash: welke crypto moet u kopen in 2021

BTC versus BCH: welke zou in uw portfolio moeten staan?

Deze gids vergelijkt Bitcoin versus Bitcoin Cash om alle manieren uit te leggen waarop Bitcoin versus Bitcoin Cash vergelijkbaar zijn en om de belangrijkste verschillen te benadrukken die ze van elkaar scheiden. Wanneer alle voor- en nadelen van beide munten op het spel staan, wordt het antwoord op welke crypto u moet kopen, Bitcoin versus Bitcoin Cash, veel duidelijker..

Na een tumultueus 2020 wordt voorspeld dat de markt voor cryptocurrency de komende maanden sterk zal herstellen, waarbij de meeste experts groei over de hele linie voorspellen. Sterker nog, aangezien steeds meer bedrijven, investeerders en instellingen zich voorbereiden om in 2021 in cryptocurrency te investeren, is er goede reden om aan te nemen dat de komende 12 maanden recordbrekende prijzen voor de belangrijkste tokens zouden kunnen zien..

Dus wat zijn precies de toptokens? De meeste mensen hebben van Bitcoin gehoord. Het was de oorspronkelijke cryptocurrency en is verreweg de grootste in termen van marktkapitalisatie. Degenen die bekend zijn met de cryptomarkten, hebben misschien ook gehoord van de uitloper van Bitcoin: Bitcoin Cash. Gezien hun vergelijkbare naam en gedeelde oorsprong, zijn veel mensen onduidelijk over de werkelijke verschillen tussen de twee.

Als u in 2021 in Bitcoin wilt investeren of Bitcoin Cash wilt kopen, is het belangrijk om te begrijpen hoe ze verschillen en wat voor soort rendement u realistisch gezien kunt verwachten. Hiertoe hebben we de volgende Bitcoin versus bitcoin cash-vergelijking samengesteld om u te helpen beslissen welke van de twee het beste past bij uw portfoliodoelen.

Er zijn ook belangrijke details over de prijsvoorspellingen van elke munt, een blik op de prijsgeschiedenis uit het verleden en informatie over hoe u de twee cryptocurrencies kunt beleggen..

Bitcoin of Bitcoin Cash, welke heeft de beste investering in 2021 en daarna? Er achter komen

Bitcoin Cash versus Bitcoin – de belangrijkste verschillen

Voordat we beginnen, is het vermeldenswaard dat als u in 2021 in cryptocurrency wilt investeren, zowel Bitcoin als Bitcoin Cash mogelijk goede opties kunnen zijn. Terwijl BTC ongetwijfeld de grootste van de twee is, zou je kunnen zeggen dat BCH meer groeiruimte heeft. Als zodanig kunt u ervoor kiezen om in Bitcoin Cash te investeren als een optie met een hoger risico en hogere beloning, en in Bitcoin te investeren voor vergelijkende stabiliteit.

Het begrijpen van de verschillen tussen Bitcoin en Bitcoin Cash is echter een fundamentele vereiste om te investeren in de cryptocurrency-markt. Laten we daarom eens kijken naar enkele belangrijke kenmerken van Bitcoin Cash versus Bitcoin.

Achtergrond

Bitcoin is gemaakt in 2009 toen de mysterieuze Satoshi Nakamoto de originele whitepaper publiceerde, waarin hij zijn visie voor een nieuw soort valuta uiteenzette. Het centrale idee was dat door het gebruik van blockchain-technologie, cryptocurrency de behoefte aan een centrale autoriteit zou kunnen wegnemen en een veilig, beveiligd peer-to-peer betalingssysteem zou kunnen bieden..

Er was een handvol vooruitstrevende tech-insiders die ervoor kozen om in de begintijd van cryptocurrency te investeren in Bitcoin, maar heel weinig reguliere investeerders merkten dit in de eerste 2-3 jaar van zijn bestaan. Tegen 2013 begon de prijs van BTC echter te stijgen en vroege investeerders realiseerden een rendement van enkele honderden procenten.

Tegenwoordig is Bitcoin maar liefst $ 46.000 waard en het volstaat om te zeggen dat er nu genoeg reguliere financiële experts zijn die Bitcoin in 2021 willen kopen..

Bitcoin Cash werd gevormd toen de originele Bitcoin in 2017 een harde vork raakte. Toen de vork plaatsvond, kregen alle bestaande Bitcoin-houders een gelijkwaardig aantal Bitcoin Cash-tokens. Dit leidde tot de lancering van BCH met een ongewoon hoge prijs van ongeveer $ 600 per token op de meeste beurzen.

Iedereen die in 2021 Bitcoin Cash wil kopen, moet begrijpen hoe het verschilt van zijn voorganger. Hoewel het ongetwijfeld gebaseerd is op dezelfde broncode en basisprincipes als Bitcoin, zijn er belangrijke verschillen tussen de twee. Een daarvan betreft transactieverwerking, die we hieronder in meer detail zullen bespreken.

Uiteraard zijn er ook veel overeenkomsten als je kijkt naar Bitcoin versus Bitcoin Cash. Beiden gebruiken het consensusmechanisme ‘proof of work’ en beide hebben een totale voorraad van maximaal 21 miljoen tokens. Degenen die in Bitcoin Cash willen investeren, moeten zich er echter van bewust zijn dat het nog steeds een aanzienlijk kleinere marktkapitalisatie heeft dan zijn voorganger en niet zoveel ondersteuning heeft in de financiële wereld..

Transacties en snelheid

Elke cryptocurrency brengt iets anders naar de tafel, maar een van de belangrijkste kenmerken van elke digitale valuta zijn de kosten en snelheid van transacties. Natuurlijk zijn er tal van andere technische details, maar voor degenen die in 2021 in cryptocurrency willen investeren, is het begrijpen van de belangrijkste basisprincipes een goede plek om te beginnen..

Als u in Bitcoin wilt investeren, bent u misschien al bekend met het idee van Bitcoin-mijnbouw. Dit is een belangrijk onderdeel van het protocol, aangezien het de manier is waarop transacties worden geverifieerd en nieuwe BTC in omloop wordt gebracht. Kort gezegd, Bitcoin-mijnbouw is het proces waarbij computers op de blockchain effectief concurreren om complexe vergelijkingen op te lossen om transacties te verifiëren.

Bitcoin-mining gebruikt een fenomenale hoeveelheid rekenkracht en middelen. Mijnwerkers op het netwerk worden daarom beloond voor het verifiëren van de dataketens – of blokken – met Bitcoin-tokens. Dit systeem zorgt ervoor dat het netwerk veilig is en dat er geen ‘dubbele uitgave’ van Bitcoin is, d.w.z. hetzelfde token wordt meer dan eens gebruikt. Meer info vind je in onze uitleg over cryptomining.

Veel van de tegenstanders van Bitcoin hebben het ‘proof of work’ mijnbouwsysteem aangehaald als de reden achter de relatief trage transactietijd. Het aanmaken van een nieuw Bitcoin-blok kan tot tien minuten duren. Ter vergelijking: de Ethereum-blockchain produceert blokken in slechts 10-15 seconden.

De transactionele beperkingen van Bitcoin zijn de belangrijkste reden dat Bitcoin Cash in de eerste plaats is ontstaan.

Tegen de tijd dat de splitsing plaatsvond in de oorspronkelijke cryptocurrency, kreeg Bitcoin kritiek vanwege de trage en kostbare transactieverwerking. Bitcoin Cash probeerde het oorspronkelijke protocol te verbeteren met een grotere blokgrootte – ongeveer 8 MB tot 1 MB van Bitcoin. De grotere blokgrootte zorgt onvermijdelijk voor meer transacties, wat betekent dat BCH veel haalbaarder is als valuta voor dagelijkse retailconsumenten.

In feite doen degenen die ervoor kiezen om Bitcoin Cash in 2021 te kopen, dat in de hoop dat BCH als een aantrekkelijkere optie zal worden gezien dan BTC als het gaat om de dagelijkse detailhandel. Maar nogmaals, degenen die in Bitcoin Cash willen investeren, moeten er rekening mee houden dat de originele Bitcoin op het moment van schrijven nog steeds bredere retailondersteuning heeft.

Vraag en aanbod

Iedereen die in Bitcoin wil investeren, moet zich er al van bewust zijn dat prijsbewegingen van activa grotendeels worden aangedreven door vraag en aanbod. Cryptocurrency verschilt echter van andere activa in de manier waarop vraag en aanbod worden gehandhaafd.

Zoals we hebben besproken, worden nieuwe Bitcoin-tokens gegenereerd wanneer Bitcoin-mijnwerkers nieuwe blokken maken. Dit roept natuurlijk de vraag op: als BTC eenvoudigweg uit het niets kan worden gecreëerd, hoe kan het dan ooit enige schaarste hebben en dus enige echte waarde? Het antwoord hierop is een proces dat bekend staat als Bitcoin-halvering. Elke 210.000 blokken wordt de BTC-beloning voor mijnwerkers gehalveerd. In 2009 begon het op 50. In 2013 werd het teruggebracht tot 25, in 2018 was het 12,5 en in mei 2020 werd het gehalveerd tot 6,25. De volgende halvering vindt naar verwachting plaats in 2024.

Er is ook een maximum aantal BTC’s in het protocol geschreven, wat ervoor zorgt dat er nooit meer dan 21 miljoen tokens in omloop zullen zijn. Dit ingebouwde deflatoire mechanisme is een sleutelfactor achter de steeds toenemende waarde van Bitcoin per token. Iedereen die in 2021 Bitcoin wil kopen, kan echter gerust zijn: de Bitcoin-limiet zal naar verwachting pas in 2140 worden gerealiseerd.

Net als bij Bitcoin, kan iedereen die in Bitcoin Cash wil investeren, vragen hebben over het vraag- en aanbodmodel van het token. In die zin hebben zowel BCH als BTC zeer vergelijkbare inloggegevens.

Bitcoin Cash wordt net als Bitcoin gedolven. De BCH-beloning wordt ook gehalveerd om een ​​deflatoir effect te creëren, net als bij zijn voorganger. Bovendien is, zoals we al zeiden, het totale aanbod van BCH ook afgetopt op 21 miljoen. Dit betekent dat de aanbodcurve van Bitcoin Cash een zeer vergelijkbaar traject heeft als de levering van de originele cryptocurrency.

Aan de vraagzijde kunnen de zaken een beetje anders zijn. Bitcoin heeft de afgelopen maanden een sterke stijging van de vraag van institutionele beleggers gezien, maar hetzelfde kan niet echt gezegd worden voor Bitcoin Cash. Dit laatste is echter opgenomen in de cryptocurrencies die op PayPal zullen worden ondersteund, dus er is alle mogelijkheid dat de vraag naar BCH aanzienlijk zal toenemen..

Bitcoin Cash versus Bitcoin: welke is de betere investering??

Of u er nu voor kiest om in Bitcoin te investeren of Bitcoin Cash in 2021 te kopen, het kan nooit kwaad om enkele technische details te begrijpen. Realistisch gezien gaat dit echter slechts zo ver om u te helpen toekomstige prijsbewegingen te voorspellen en te beslissen welke de beste investering zal blijken te zijn.

Om een ​​completer beeld te krijgen, kijken we terug naar de eerdere prijsbewegingen van elk token, om een ​​idee te krijgen van welke marktkrachten eerder de groei hebben gestimuleerd en om na te gaan of ze dat in de nabije toekomst nog een keer zullen doen. Dit is vooral relevant voor BTC en BCH, aangezien hun prijzen altijd worden beïnvloed door hun gerespecteerde halveringen.

Naast de prestaties uit het verleden, kunnen we ook kijken naar welke branchecijfers of investeringsreuzen in 2021 in Bitcoin Cash willen investeren of Bitcoin willen kopen – vaak is een aanzienlijke interesse van grote spelers op zich al voldoende om de prijs van een token omhoog te drijven..

Bitcoin Cash versus Bitcoin – Belangrijkste verschillen

Bitcoin versus Bitcoin Cash: prijsgeschiedenis

Kiezen om in 2021 in cryptocurrency te investeren, brengt ongetwijfeld een aanzienlijk risico met zich mee, net als de meeste investeringsvormen. Hoewel niemand garanties kan geven over toekomstige prijsbewegingen, kan een terugblik op de geschiedenis van een cryptocurrency in ieder geval onze kansen vergroten om een ​​meer realistische projectie te maken..

BTC

Als u van plan bent om in 2021 Bitcoin te kopen, weet u waarschijnlijk al iets over de indrukwekkende prijsbeweging. BTC handelde min of meer voor centen totdat het in 2011 $ 1 bereikte. Toen begon het echt goed te gaan, omdat meer instellingen gingen investeren in Bitcoin.

In 2013 had BTC $ 1.242 bereikt en begon het zich te profileren als een serieuze investeringsmogelijkheid. Het prijstraject was verre van een rechte helling, maar naarmate een toenemend aantal mensen in Bitcoin begon te investeren, werden tokens steeds waardevoller en piekte uiteindelijk op $ 19.783,06 in 2017.

Recenter, Bitcoin steeg naar een nieuw record van $ 48.364,06 in de eerste helft van februari en de prijzen vertonen op het moment van schrijven geen tekenen van vertraging. Dit is natuurlijk een goed voorteken voor iedereen die in 2021 Bitcoin wil kopen, hoewel het een dure tijd is om de markt te betreden.

BCH

Bitcoin Cash had een veel hogere debuutprijs dan de meeste cryptocurrencies, beginnend bij ongeveer $ 600. Dit had meer te maken met de manier waarop de cryptovaluta tot stand kwam, dan met de initiële haast om in Bitcoin Cash te investeren.

In december 2017 had BCH al een indrukwekkende $ 2.400 bereikt en veel insiders uit de industrie speculeerden dat het het prijstraject van Bitcoin zou kunnen weerspiegelen. Dit werd echter snel onderdrukt toen de prijzen van zagen begin 2018 naar $ 704 zakten.

In 2018 en 2019 bleven de zaken bergafwaarts gaan voor BCH, met prijzen die daalden tot $ 107. Bitcoin Cash herstelde zich echter aan het begin van 2020 tot $ 393 en steeg steil, voordat hij begin februari een hoogste punt in 12 maanden bereikte van bijna $ 500. Opnieuw werd gespeculeerd dat er een toename zou zijn van mensen die in Bitcoin Cash willen investeren. Dit bleek opnieuw onjuist en BCH zakte later in 2020 opnieuw naar ongeveer $ 149.

In de toekomst verbeterden de zaken voor BCH in 2020 en de crypto kende redelijk stabiele en consistente prijsstijgingen en eindigde het jaar op meer dan $ 340. Op het moment van schrijven had Bitcoin Cash een indrukwekkende $ 660,90 bereikt.

Bitcoin versus Bitcoin Cash: toekomstige voorspellingen

De meeste crypto-analisten gebruiken historische prijsbewegingen om hun prognoses te informeren. Of u nu van plan bent om te investeren in Bitcoin Cash of te investeren in Bitcoin, de technische analyses van de toonaangevende analytische platforms zijn ongetwijfeld de beste manier om inzicht te krijgen in hoe prijzen in de nabije toekomst kunnen evolueren..

BTC

Er is veel opwinding geweest over het potentieel van Bitcoin voor de komende maanden. DigitalCoinPrice voorspelt bijvoorbeeld dat Bitcoin een zeer reële kans heeft om in juni van dit jaar een recordhoogte van $ 76.768 te bereiken. Gezien het feit dat BTC op het moment van schrijven een recordbrekende $ 51.914 had behaald, is het gemakkelijk in te zien hoe deze voorspelling zou kunnen verlopen.

Een ander toonaangevend platform, TradingBeasts, heeft onlangs zijn voorspellingen aangepast in het licht van de ongekende prestaties van BTC. Het had eerder aan BTC gekoppeld om voor het einde van 2021 een gemiddelde van $ 37.000 te bereiken, maar voorspelt nu $ 43.788 tegen december 2021.

Dit suggereert natuurlijk dat de recente stijging van korte duur kan zijn en degenen die ervoor kiezen om in Bitcoin te investeren, kunnen op enig moment dit jaar een prijsdaling verwachten..

bitcoin-prijsvoorspellingsgrafiek

WalletInvestor voorspelt echter niet zoiets en zijn voorspelling laat BTC het hele jaar door gestaag stijgen en bereikt een gemiddelde van $ 55.390,70 in de komende 10 maanden..

Al met al suggereren voorspellingen van analisten dat de keuze om Bitcoin in 2021 te kopen een goede zet zou kunnen zijn – ervan uitgaande dat hun voorspellingen standhouden.

Lees meer: ​​Bitcoin-prijsvoorspelling voor 2021

BCH

Degenen die Bitcoin Cash in 2021 willen kopen, zullen ook veel positiviteit ervaren over de toekomstige prijsbewegingen. In feite, zoals vaak het geval is met cryptocurrencies, heeft de prijsstijging die door BTC wordt ervaren, geleid tot een stijging van de markt als geheel en BCH handelde op het moment van schrijven voor $ 724..

DigitalCoinPrice heeft zijn voorspelling voor BCH opnieuw geëvalueerd en voorspelt dat het vóór eind februari $ 949,45 zou kunnen bereiken. Het traject van BCH heeft echter niet helemaal dezelfde consistentie als dat van BTC en het platform voorspelt dat Bitcoin Cash zijn waarde drie keer boven de $ 1.000 zal zien tijdens de zomer, voordat het tegen het einde van het jaar daalt tot $ 965,32..

bitcoin cash prijsvoorspellingsgrafiek

Ondertussen, Portemonnee Investeerder heeft een meer ingetogen voorspelling voor Bitcoin Cash. Het voorspelt echter nog steeds een gestage prijsstijging gedurende het hele jaar, waarbij BCH maand na maand omhoog kruipt tot een gemiddelde van $ 757 in december 2021.

Ondanks dat het tot op zekere hoogte op de coattails van Bitcoin berijdt, kan ervoor kiezen om te investeren in Bitcoin Cash een goede optie zijn – vooral voor diegenen die een grotere participatie willen verwerven met een kleinere investering..

Lees meer: ​​Bitcoin Cash-prijsanalyse voor 2021

Bitcoin Cash versus Bitcoin: wat de experts zeggen

Opinies van experts kunnen vaak dienen als een indicator van het sentiment in de branche ten opzichte van cryptocurrency, maar wat nog belangrijker is, als ze afkomstig zijn van een invloedrijke investeerder of marktleider, kan een mening voldoende zijn om de prijzen direct te beïnvloeden..

Dit effect werd onlangs waargenomen toen de prijs van Bitcoin sterk steeg na de aankondiging dat Tesla van Elon Musk ongeveer $ 1,5 miljard in de cryptocurrency had geïnvesteerd. Door het nieuws steeg de prijs van BTC van de ene op de andere dag met 17%.

Hoewel de keuze om al dan niet Bitcoin te kopen in 2021 een beslissing moet zijn op basis van zorgvuldig onderzoek, zou het niet overdreven zijn om te zeggen dat de meeste prominente stemmen uit de industrie optimistisch zijn over de toekomst van BTC. Mike Novogratz en Tom Fitzpatrick van Citibank zijn enkele van de stemmen die een aanzienlijke groei voorspellen, en zelfs voormalige sceptici zoals Inigo Fraser-Jenkins van Bernstein Research hebben een U-turn en adviseren klanten nu om in Bitcoin te investeren.

Welke experts bevelen mensen echter aan om Bitcoin Cash in 2021 te kopen? De meningen zijn misschien niet zo eenduidig ​​als ze voor Bitcoin zijn, maar er zijn nog steeds genoeg prominente figuren uit de industrie die meer dan optimistisch zijn over BCH..

Crypto-expert Roger Ver – die eerder een talent heeft getoond voor nauwkeurige voorspellingen – gelooft dat BCH de ware realisatie is van Satoshi Nakamoto’s oorspronkelijke visie op cryptocurrency en is ervan overtuigd dat Bitcoin Cash zijn waarde in 2021 zal verdubbelen..

Elders kiest de uitgesproken crypto-investeerder Kim Dotcom er ook voor om in Bitcoin Cash te investeren, en voorspelt – misschien enigszins optimistisch – dat BCH tegen het einde van 2021 zou kunnen stijgen tot meer dan $ 3.000, en beschrijft het als “het ultieme platform voor het genereren van inkomsten met content”. Degenen die Bitcoin Cash in 2021 willen kopen, moeten de meer bizarre voorspellingen echter met een korreltje zout nemen.

Dus, is Bitcoin Cash beter dan Bitcoin?

Bitcoin Cash werd aangeprezen als de verbeterde Bitcoin toen het in 2017 werd gelanceerd, maar tot nu toe is het er niet echt in geslaagd zijn voorganger omver te werpen. Maar hoewel het misschien niet ‘beter’ is, zijn er nog steeds genoeg redenen om in Bitcoin Cash te investeren en heeft de munt een groot potentieel als valuta voor alledaagse detailhandelstransacties – meer betwistbaar dan de originele Bitcoin..

Uiteindelijk komt de uiteindelijke beslissing aan jou. Dat is momenteel de meest ondergewaardeerde munt?

Zoek het antwoord op die vraag, je zult zeker weten of Bitcoin Cash een betere investering is dan Bitcoin!

Moet ik investeren in Bitcoin of Bitcoin Cash??

Bitcoin is de afgelopen weken zelden uit het nieuws geweest, waarbij verschillende grote bedrijven hun intentie hebben aangegeven om in Bitcoin te investeren. Dit heeft onvermijdelijk geleid tot een golf van toevallige waarnemers die zich afvroegen of ze in 2021 Bitcoin zouden kopen. BTC kan inderdaad een zeer goede investering zijn, maar het is niet zonder risico. Maar Bitcoin Cash is goedkoop per munt, sneller en heeft nog steeds veel waarde. Het maakt niet uit of u in Bitcoin of Bitcoin Cash investeert.

Beide kunnen goed samengaan in dezelfde portefeuille. Investeren in beide kan een goed idee zijn, omdat ze allebei waarde bieden. Ze zijn ook allebei geweldig om te verhandelen en kunnen nog winstgevender zijn met goed risicobeheer en vaardigheden.

Wat is het belangrijkste verschil tussen Bitcoin en Bitcoin Cash?

Bij het overwegen van Bitcoin Cash versus Bitcoin, zijn er een paar belangrijke verschillen, maar de belangrijkste waar beleggers zich bewust van moeten zijn, is dat BCH een veel snellere aanmaak van blokken heeft en als zodanig bedoeld was om nuttiger te zijn bij dagelijkse retailtransacties..

Bitcoin Cash versus Bitcoin: conclusie

Het lijkt misschien een voor de hand liggende keuze om in 2021 in Bitcoin te investeren in plaats van Bitcoin Cash te kopen – de eerste lijkt een veel lager risico te hebben en met meer indicatoren die wijzen op substantiële prijsstijgingen. Ondanks de achtergronden van elke munt, is er echter geen reden waarom u er echt tussen moet kiezen.

Als het gaat om Bitcoin versus Bitcoin cash, is het moeilijk om een ​​duidelijke winnaar te noemen, en ondanks verschillende overeenkomsten vullen de twee munten elkaar nog steeds goed aan..

Als u ervoor kiest om in 2021 Bitcoin te kopen, neemt u waarschijnlijk de weg naar de cryptomarkt met het laagste risico, maar als u ervoor kiest om in Bitcoin Cash te investeren, kunt u voor dezelfde uitgave een veel groter aandeel verwerven..

Er zijn misschien minder stemmen die mensen aanbevelen om Bitcoin Cash in 2021 te kopen, maar er moet altijd aan worden herinnerd dat de markt voor cryptocurrency snel verandert en dat het sentiment van de ene op de andere dag kan veranderen. Als BCH bijvoorbeeld zijn waarde bewijst als een solide alternatief voor dagelijkse transacties in de komende maanden, zullen degenen die ervoor hebben gekozen om eerder in Bitcoin Cash te investeren, voorop lopen als het gaat om rendement..

Bitcoin is een uitstekende investeringsvoorwaarde vanwege hoe krachtig de prijsschommelingen zijn en de waardestijging op lange termijn volgens de prijsvoorspellingen. Bitcoin Cash klinkt ook alsof het net zo opwindend is vanwege de $ 700 per munt momenteel en de $ 4.000 per munt voorspellingen, het is veel gemakkelijker om tientallen BTC te bezitten in plaats van BTC, en het rendement is net zo sterk, zo niet beter.

Of u nu besluit om te investeren in Bitcoin Cash of de voorganger, onthoud dat er risico’s aan verbonden zijn – experts kunnen het bij het verkeerde eind hebben en prijsvoorspellingen zijn geenszins gegarandeerd. Zoals altijd hadden de beste beleggingsstrategieën betrekking op een gediversifieerde portefeuille om het risico te beperken.

Hoe te investeren in cryptocurrency in 2021

Of u nu in Bitcoin Cash wilt investeren of Bitcoin in 2021 wilt kopen, u moet een gerenommeerde makelaar vinden om transacties te vergemakkelijken. Wij adviseren eToro als een topplatform voor de meeste investeerders, omdat het handel in alle belangrijke cryptocurrencies aanbiedt en een zeer gebruiksvriendelijke interface heeft.

Het eerste dat u hoeft te doen, is een account openen, waarbij u enkele gegevens moet invoeren voordat u een kopie van uw paspoort of rijbewijs uploadt om uw identiteit te verifiëren. Het hele proces kan in enkele minuten worden voltooid en als u eenmaal aan de slag bent, heeft u toegang tot geavanceerde handels- en analysetools.

De meeste beginnende investeerders zouden waarschijnlijk moeten beginnen met Bitcoin versus Bitcoin Cash, omdat het een stabielere investering is, maar met de juiste strategie kun je snel beginnen met het diversifiëren van je portefeuille om te profiteren van de prijsbewegingen van andere cryptocurrencies..

Nu kent u de cruciale verschillen tussen BTC en BCH. Als u zich geïnspireerd voelt om te kopen Bitcoin of Bitcoin Cash, of dit artikel heeft wat extra inzicht gegeven in uw bestaande beleggingskennis, u zult wellicht blij zijn te weten dat eToro de mogelijkheid biedt om Crypto-activa te kopen en CFD’s te verhandelen op maximaal 90+ cryptocurrencies.

eToro – Topplatform voor cryptocurrency

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

FAQ

Waar kan ik Bitcoin Cash kopen in 2021?

Als u Bitcoin Cash in 2021 wilt kopen, moet u een makelaar of beurs zoeken die de transactie kan vergemakkelijken. We raden meestal aan eToro als een goed platform voor degenen die nieuw op de markt zijn, omdat het een gebruiksvriendelijke interface en veel educatieve bronnen biedt.

In welke crypto moet ik investeren in 2021?

Als u in 2021 in cryptocurrency wilt investeren, moet u elk token zorgvuldig onderzoeken en beslissen welke het beste bij uw investeringsdoelen past. U zult zien dat veel beginnende investeerders het advies krijgen om in 2021 Bitcoin te kopen, maar er zijn tal van andere kansen op de markt. Houd er rekening mee dat de meer obscure altcoins meer risico met zich meebrengen dan de meer gevestigde tokens.

Bitcoin Vs. Andere cryptocurrencies

  • Bitcoin versus Ethereum
  • Bitcoin versus Ripple
  • Bitcoin versus Cardano
  • Bitcoin versus Dogecoin
  • Bitcoin versus Binance Coin
  • Top 10 belangrijkste cryptocurrencies anders dan Bitcoin

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me