Cryptocurrency-handel in Australië – 10 tips om cryptocurrencies in Australië te verhandelen

Top 10 tips om cryptocurrencies in Australië te verhandelen

Ben je op zoek naar tips om cryptocurrencies te verhandelen in Australië? Of u nu wilt beginnen met het verhandelen van cryptocurrencies in Australië of u bent al een professionele handelaar, hier bij Trading Education hebben we 10 tips voor u voorbereid om cryptocurrencies te verhandelen in Australië.

Australië moedigt crypto-ontwikkeling en Blockchain-technologie sterk aan

Wat zijn de 10 beste tips om cryptocurrencies te verhandelen in Australië??

 1. Begin met het op de juiste manier leren verhandelen van cryptocurrencies
 2. Een plan maken
 3. Cryptocurrencies zijn gecorreleerd – Blijf Bitcoin in de gaten houden
 4. U zou kunnen overwegen om te diversifiëren
 5. Probeer zo min mogelijk emotioneel te zijn
 6. Kies een crypto-uitwisseling die geautoriseerd is om in Australië actief te zijn
 7. Blijf op de hoogte met het laatste nieuws en evenementen in de cryptocurrency-wereld
 8. Houd er rekening mee dat u belasting moet betalen bij het beleggen in cryptocurrencies in AU
 9. Laat verliezen u niet ontmoedigen
 10. Pauzeer soms

Waarom cryptocurrencies verhandelen met eToro Australia?

Belangrijkste punten

Leer cryptocurrencies te verhandelen in AU

Australië is een van de landen die een positieve benadering hebben met betrekking tot cryptocurrencies, aangezien het geen enkele aanwijzing heeft getoond om de groei van cryptovaluta te belemmeren. Bovendien is Australië een van de landen waarvan de overheid de ontwikkeling van cryptocurrency en blockchain heeft ondersteund.

Australië moedigt Crypto-ontwikkeling en Blockchain-technologie sterk aan

Blockchain-technologie wordt wereldwijd toegepast, niet alleen in de financiële sector, maar ook op andere gebieden. Eigenlijk ondersteunt de Australische regering de Blockchain-technologie gestaag. De laatste tijd kondigden ze een Nationale Blockchain-routekaart. Deze Roadmap beschrijft en legt uit hoe belangrijk Blockchain-technologie is en de voordelen die Australië zal hebben om het op verschillende gebieden toe te passen. De uitvoering van de nieuwe National Blockchain Roadmap gedurende de komende vijf jaar zal Australiërs in staat stellen om echt belangrijke en fundamentele Blockchain-capaciteiten te ontwikkelen, en bovendien nieuwe buitenlandse investeringen en partnerschappen aan te trekken..

Bovendien is de vraag naar werknemers met IT-vaardigheden op het gebied van crypto- en Blockchain-technologie drastisch toegenomen, aangezien de Australische regering $ 800 miljoen heeft toegewezen aan digitale technologieën als onderdeel van het herstelplan voor de coronavirus-economie..

Welnu, het moet gezegd worden dat het met al deze beslissingen en gebeurtenissen duidelijk is dat Australië duidelijke en echte plannen heeft met betrekking tot cryptocurrencies en Blockchain. Dus degenen die al in cryptocurrencies in Australië hebben geïnvesteerd, lopen mee met de tijd.

Als u hier bij Trading Education wilt leren beleggen in cryptocurrencies in Australië, hebben we de beste handelscursussen voorbereid die het leren verhandelen van crypto-activa gemakkelijker en handiger maken. Volg een van de cursussen en begin te leren hoe u cryptocurrencies kunt verhandelen in Australië. Het is nooit te laat om te beginnen met leren, maar zoals ze zeggen, krijgt de vroege vogel de worm.

Wat zijn de 10 beste tips om cryptocurrencies in Australië te verhandelen?

Mensen hebben enorme rijkdom verdiend met het verhandelen van Bitcoin en andere cryptocurrencies. Nu moeten we toegeven dat elke investering zijn eigen risico met zich meebrengt, maar zonder tenminste te proberen, kunnen we nergens komen. Er moet ook worden opgemerkt dat sommige mensen geluk hebben. Maar geluk is niet de belangrijkste factor die uw succes bepaalt als het gaat om het verhandelen van cryptocurrencies. Vaardigheden tellen het meest.

Zeer bekwame handelaren maken zelden fouten, wat betekent dat ze zelden geld verliezen omdat ze de beste trucs en tips kennen om geld te verdienen met het verhandelen van cryptocurrencies.

We willen dat je succesvol bent en zo min mogelijk fouten maakt, daarom hebben we hieronder de top tien tips voor het verhandelen van cryptocurrencies in Australië voor je op een rijtje gezet..

10 tips om cryptocurrencies in Australië te verhandelen

1. Begin met het op de juiste manier leren verhandelen van cryptocurrencies

‘Vertel het me, en ik vergeet het. Leer het me, en ik herinner het me. Betrek mij erbij, en ik leer ”, is het citaat waarmee Benjamin Franklin het belang van lesmethoden omschreef. Bij het handelen zou het voor beginners fijn zijn om een ​​mentor te krijgen die hen snelkoppelingen vertelt en de weg naar succes verkort. In het digitale tijdperk zijn er veel mogelijkheden om te leren handelen in cryptocurrencies.

Er zijn veel cursussen waartoe u online toegang hebt. Het is echter essentieel om een ​​cursus te kiezen die u echt voorbereidt op de uitdagingen die u op uw handelspad kunt tegenkomen. Hier bij Trading Education bereiden we onze studenten voor op succes bij het handelen, door hen de tools aan te bieden en de beste manieren en technieken van handelen uit te leggen via onze goed voorbereide handelscursussen..

2. Maak een plan

“Een dwaas met een plan is beter af dan een genie zonder plan”, luidt een van de bekendste citaten van de Amerikaanse zakenmagnaat en ondernemer Thomas Boone Pickens. Bij het verhandelen van cryptocurrencies moet u een plan hebben. Cryptocurrency-markten zijn 24 uur per dag geopend, maar dit betekent niet dat u de hele dag voor het scherm moet zitten om goede transacties te vangen. Het is noodzakelijk om uw geestelijke gezondheid te behouden. We moeten eerlijk zijn; er zit de hele dag niets heerlijks voor het scherm. Het wordt saai en eenzaam. Daarom moet u uw handelsuren instellen en een plan maken. Je kunt daar niet zitten en kijken naar de grafieken die wensen dat de prijs van een specifieke cryptocurrency stijgt. Maak uw plan, creëer uw entry- en exitpunten en laat u niet te veel beïnvloeden door de bewegingen op de kaart.

3. Cryptocurrencies zijn gecorreleerd – Blijf Bitcoin in de gaten houden

Op de aandelenmarkt betekent correlatie bijvoorbeeld dat de waarde van de twee activa in dezelfde richting gaat. In de cryptocurrency-markt kan dit voor alle activa gebeuren. Bitcoin, bekend als “The King of cryptocurrencies”, is de eerste cryptocurrency die in 2009 werd uitgebracht en markeert daarmee het begin van het crypto-tijdperk. Als cryptocurrency-handelaar moet u altijd op de prijs van Bitcoin letten, omdat andere munten gecorreleerd zijn met Bitcoin. Vaak als de prijs van Bitcoin stijgt of daalt, neemt ook de prijs van andere munten toe.

Bitcoin en Ethereum zijn sterk gecorreleerd. In november 2019 presenteerde Skew een grafiek waar werd aangetoond dat de correlatie tussen Bitcoin en Ethereum bijna twee jaar lang ongeveer 90% was. Bovendien blijft Bitcoin de meest geprefereerde cryptocurrency om door Australiërs te investeren.

Verder lezen:

Top 10 cryptocurrencies om in 2021 te investeren

Cryptocurrencies die u kunt kopen, bekijken en vermijden

Hoe cryptocurrency te verhandelen met $ 100

Top 10 belangrijkste cryptocurrencies anders dan Bitcoin

4. U zou kunnen overwegen om te diversifiëren

“Waag het niet allemaal op één schip”, zegt een Latijns spreekwoord dat betekent “Vertrouw niet al uw goederen toe aan één schip”. Hoewel de leidende cryptocurrencies gecorreleerd zijn, zijn er veel andere die een lage correlatie hebben. Er is altijd een risico bij het beleggen. De reden waarom u zou willen diversifiëren door in verschillende munten te beleggen, is om uw beleggingsrisico beter te beheren.

De prijs van laaggecorreleerde munten heeft de neiging om met elkaar in de tegenovergestelde richting te bewegen. Dus als de ene munt in prijs daalt, zal de andere stijgen. U als belegger moet in eerste instantie wachten tot de prijs stijgt en in de tweede instantie uiteraard winst maken. Als u liever in dergelijke munten investeert, zijn Bata, CanYaCoin en Power Ledger cryptocurrencies die zijn gevestigd in Australië.

5. Probeer zo min mogelijk emotioneel te zijn

Emoties zijn de gemeenschappelijke vijand van handelaren en vooral van beginners. Het is duidelijk dat iedereen winst wil maken, maar emoties hebben tijdens hun handelsreis aanzienlijke verliezen veroorzaakt voor handelaren. Sommige mensen zijn gevoeliger en kunnen meer worden beïnvloed door woede of angst. Als u boos wordt, kunt u zich haasten om uw beslissing te nemen, wat kan leiden tot een verkoop of aankoop op het verkeerde moment. Er is nog een ander fenomeen in de crypto-handelssfeer dat bekend staat als FOMO – angst om iets te missen. Gewoonlijk verschijnt FOMO op grote markten wanneer een handelaar opgewonden is en koopt, en vervolgens op het verkeerde moment later verkoopt vanwege angst of ongerustheid. Als je zo consequent handelt, kun je ongeduldig worden en zal de cyclus zich blijven herhalen. Om FOMO te vermijden, moet u geduld hebben. Ervaren handelaren houden zich aan hun plan, zoals we eerder vermeldden, en ze worden tijdens hun handelsavonturen niet het slachtoffer van enige emotie.

6. Kies een crypto-exchange die geautoriseerd is om actief te zijn in Australië

Er zijn veel cryptocurrency-uitwisselingen actief, maar ze zijn niet allemaal geautoriseerd om in Australië te werken. Om te kunnen functioneren, moeten crypto-uitwisselingen in Australië zich registreren bij het Australian Transaction Reports and Analysis Centre (AUSTRAC). eToro is de beste makelaardij die bevoegd is om in Australië actief te zijn. Op eToro kunt u in meer dan 90 cryptocurrencies en CFD’s beleggen. eToro werd opgericht in 2007 en is een leider in het sociale handelsnetwerk, met meer dan 13 miljoen gebruikers wereldwijd. eToro gemaakt eToroX exchange in 2018, uitsluitend bestemd voor handelaren en enthousiastelingen in cryptocurrency. eToro is trots op zijn hoge beveiligingsniveaus, lage kosten en de liquiditeit die ze bieden. Daarom is eToro voor u de beste optie om te investeren in cryptocurrencies in Australië.

Gerelateerd: eToro Review – Het sociale handelsplatform voor handelaren en investeerders

7. Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en evenementen in de cryptocurrency-wereld

Het is volkomen begrijpelijk dat je als handelaar naar de crypto-grafieken moet staren en aandacht moet besteden aan de kandelaarbewegingen, maar dat is niet genoeg om het hoogste succesniveau te bereiken. Het zou helpen als je altijd op de hoogte blijft door cryptocurrency-inhoud te lezen en cryptogerelateerde video’s en livestreams op YouTube te bekijken. Er zijn sites die volledig gewijd zijn aan de cryptocurrency-markt in Australië, zoals cryptonews.com.au, maar u kunt ook veel informatie krijgen door cointelegraph.com, coindesk.com, ccn.com, Forbes, Investopedia, enz. Te lezen. Hier bij Trading Onderwijs ook proberen we het meest oprechte en gedetailleerde advies te geven over het investeren in cryptocurrencies. Onze sectie over cryptocurrency-artikelen staat vol met artikelen en analyses van ervaren schrijvers en ervaren handelaren die hun best doen om u te helpen op uw weg naar succes bij het verhandelen van cryptovaluta..

8. Houd er rekening mee dat u belasting moet betalen als u belegt in cryptocurrencies in AU

Verschillende landen reguleren cryptocurrencies anders. In Australië worden cryptocurrencies belast. Tot 2017 werden bitcoin-transacties dubbel belast in Australië, maar in hetzelfde jaar verwijderde de Australische regering deze barrière toen ze besloot cryptocurrencies te behandelen als eigendom en onderworpen aan vermogenswinstbelasting (CGT). Met dezelfde beslissing werden cryptocurrencies volledig gelegaliseerd, en dus na deze beslissing kan iedereen zorgeloos investeren in crypto-activa in Australië. Behalve voor vermogenswinstbelasting vallen andere cryptocurrency-acties zoals mijnbouw of uitzetten onder de reguliere inkomstenbelasting.

9. Laat verliezen u niet ontmoedigen

Uiteindelijk zijn we mensen en maken we fouten. We moeten accepteren dat we niet altijd zullen winnen. Een verkeerde beslissing kan tot verlies leiden. Maar zo leer je als handelaar. Je moet van je fouten leren en je niet laten ontmoedigen en woede of hopeloosheid stimuleren. Simpel gezegd, geniet van uw handelsreis en neem verliezen als lessen en als onderdeel van uw succes.

10. Pauzeer soms

Soms raken we overbelast door een bepaalde periode hard te werken. Vooral als we het hebben over handelen, wat vermoeiend is, vereist het veel schermtijd, aandacht en het verzamelen van informatie. Overweeg dus om soms weg te gaan van uw laptop, grafieken, telefoon, Twitter, enz. Het kan aanvoelen alsof u in de handelswereld wordt gezogen, en als u eenmaal een kleine pauze neemt, zal het lijken alsof u een nieuwe wereld buiten ervaart.

Waarom cryptocurrencies verhandelen met eToro Australia?

eToro is de beste makelaardij in Australië. eToro is houder van een Australian Financial Services License (AFSL) uitgegeven door de Australian Securities and Investments Commission (ASIC) en gereguleerd onder de Corporations Act (Commonwealth). In eToro kunt u handelen in cryptocurrencies, grondstoffen, valuta’s, indices en ETF’s.

Onlangs is eToro begonnen met het aanbieden van staking-beloningen voor cryptocurrencies Cardano en TRON. Met deze nieuwe staking-service op eToro kunt u beloningen verdienen als u de ondersteunde cryptocurrency bezit. Bovendien is eToro een van de makelaars met de laagste tarieven op de markt. Het wordt veel gebruikt en erkend vanwege zijn hoge veiligheid en gebruikersbescherming.

eToro – Het beste crypto-uitwisselingsplatform in Australië

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren binnen de branche bewezen – we raden u aan ze uit te proberen.

Belangrijkste punten

 • Australië ondersteunt actief crypto-ontwikkeling en Blockchain-technologie.
 • De Australische regering heeft 800 miljoen dollar uitgetrokken voor digitale technologieën als onderdeel van het herstelplan voor de coronavirus-economie.
 • Bij het handelen in cryptocurrencies is het cruciaal om een ​​plan te hebben en je eraan te houden.
 • Bitcoin is sterk gecorreleerd met Ethereum.
 • Diversificatie – beleggen in munten met een lage correlatie is een methode om uw risico-investering beter te beheren.
 • Laat u tijdens het handelen niet beïnvloeden door emoties, omdat u dan de verkeerde beslissingen kunt nemen.
 • Blijf op de hoogte van het laatste crypto-nieuws en houd er rekening mee dat cryptocurrencies in Australië worden belast.
 • Leer van je fouten.

Leer cryptocurrencies te verhandelen in AU

We moeten nogmaals benadrukken dat de juiste vaardigheden en technieken u de grootste winst opleveren bij het verhandelen van cryptocurrencies in Australië. Iedereen kan zijn handelspad beginnen, maar degenen die over de juiste informatie en tools beschikken, zullen altijd een stap voor zijn.

Onze cursussen bij Trading Education leren u de nieuwste crypto-handelstechnieken en helpen u uw handelsvaardigheden vorm te geven. Trading Education verzorgt niet zomaar handelscursussen, maar het is een hele handelsacademie met een grote gemeenschap van studenten die gretig willen leren handelen. Word onderdeel van deze community en begin uw handelsavonturen!

Dit waren de tien tips om cryptocurrencies te verhandelen in Australië die we voor je hebben uitgekozen. We hopen zeker dat u ze nuttig vindt. Als dat zo is, geef ons dan een like en deel dit artikel, aangezien iemand anders ze misschien ook nuttig vindt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me