De beste 3 crypto’s om in te investeren, kunnen u een miljonair maken

Er zijn verschillende discussies over de toekomst van cryptocurrencies op de markt. Voor sommige mensen is de cryptomarkt geen langdurige fase. Maar voor anderen zal het hier voor altijd blijven.

Na Bitcoin volgde er een legioen aan andere populaire cryptocurrencies die verschillende uitstekende eigenschappen hebben. Met alle soorten crypto’s die op de markt beschikbaar zijn, is het moeilijk voor beleggers om te beslissen welke de beste cryptovaluta is die goed is voor de lange termijn. Geen zorgen, hier zijn de beste 3 crypto’s om in te investeren die u kunnen helpen een miljonairstoekomst veilig te stellen.

3 geweldige crypto’s die je een miljonair kunnen maken

De grote vraag, zoals altijd, wat zijn de beste crypto’s om te kopen?

Het antwoord is misschien wel de volgende drie geweldige crypto’s. Deze digitale activa hebben niet alleen het potentieel om investeerders geld te verdienen, maar ze hebben ook de innovatie die nodig is om miljonairs te maken van langetermijninvesteerders in cryptovaluta..

# 1: Bitcoin (BTC)

Als je nieuw bent in de cryptowereld, is Bitcoin waarschijnlijk de eerste en misschien wel de enige naam waarvan je zou hebben gehoord.

Bitcoin is inderdaad de eerste cryptocurrency en heeft nog steeds een hoge liquiditeit in de crypto-ruimte.

Bitcoin, bekend als de ‘koning van de cryptocurrency’, is nog steeds een van de meest populaire en gewilde crypto’s onder beleggers. Met een aandeel van bijna 40% in de totale cryptomarkt, bloeit het als de meest prominente cryptocurrency die vandaag beschikbaar is.

Als u van plan bent om in 2021 in cryptocurrency te investeren, is Bitcoin een haalbare optie om uw investeringsreis een vliegende start te geven.

De prijs van Bitcoin is, net als elke andere cryptocurrency, niet stabiel en verandert elke dag. In december 2017 bereikte de Bitcoin-prijs een hoogtepunt van ongeveer $ 20.000, wat opmerkelijk was. Maar 2018 was getuige van een volledige ineenstorting en tegen het einde van het jaar daalde het tot een prijs van ongeveer $ 3.234. Sindsdien is de prijs van Bitcoin gestegen en in januari 2021 is deze gestegen tot meer dan $ 40.000 met een marktkapitalisatie van meer dan $ 1 biljoen. Het was goed voor meer dan 69% van de hele cryptocurrency-markt.

Het is altijd belangrijk om op de hoogte te zijn van technische verbeteringen in de markt voordat u in cryptocurrency investeert. Het gebruik van het Lightning Network heeft een aantal grote veranderingen in het BTC-systeem gebracht.

Het maakt de implementatie van Bitcoin nu naadloos in gedecentraliseerde applicaties en e-commerceplatforms mogelijk, wat het aantoonbaar een van de beste crypto’s maakt voor nieuwe beleggers in activaklassen. Met instellingen zoals Tesla en MicroStrategy die voor miljarden dollars aan BTC kopen, ziet de toekomst er rooskleurig uit voor de belangrijkste cryptocurrency.

Het is geen verbeelding dat de prijs van Bitcoin dit jaar nog hoger zou kunnen stijgen, wat een opwindende groei zou opleveren voor de portefeuilles van beleggers..

# 2: Ethereum (ETH)

Het eerste Bitcoin-alternatief, Ethereum, is niet alleen een digitale valuta, maar een geavanceerd op blockchain gebaseerd gedecentraliseerd platform. Een stap vooruit doen met het decentraliseren van valuta, de belangrijkste theorie achter cryptocurrency.

Ethereum wil het internet decentraliseren door servers te vervangen door een wereldwijd systeem van knooppunten. Precies: het creëren van ‘één computer voor de hele wereld’. Ether, de Ethereum-munt, heeft een marktkapitalisatie van ongeveer $ 199.826.863.309 en is de meest populaire cryptocurrency in de blockchain-wereld geworden.

Als u van plan bent om voor de lange termijn in cryptocurrency te investeren, dan zou Ethereum op uw lijst moeten staan. Het aantal transacties dat voor Ether op één dag plaatsvindt, is bijna 659.000. Samen met de stijging van de valutawaarde, zal Ethereum zijn consensusalgoritme wijzigen van Proof-of-Work naar Proof-of-Stake in 2021. Dit zal een snellere transactiesnelheid mogelijk maken zonder forkings..

Ethereum toont een heldere markt voor investeerders en kan worden gebruikt om een ​​miljonairstoekomst veilig te stellen. De marktkapitalisatie van Ethereum is ongeveer 19% van de omvang van Bitcoin en zal naar verwachting in de komende toekomst stijgen met verdere ontwikkelingen in blockchain-technologie.

Beleggers die op zoek zijn naar eersteklas crypto’s om te kopen, moeten Ethereum overwegen.

# 3: Cardano (ADA)

Cardano, een "Ouroboros proof-of-stake" cryptocurrency, is gemaakt als alternatief voor Ethereum.

Het is een stap verwijderd van de gebruikelijke crypto’s op de markt, omdat het is gemaakt door een wetenschappelijke benadering door een groep wiskundigen, ingenieurs en cryptografische experts. Na een op gedetailleerd onderzoek gebaseerde methode, kwam Cardano op de proppen als het eerste peer-reviewed gedecentraliseerde blockchain-protocol met behulp van een wetenschappelijke benadering. Het is gemaakt om meer transacties tegen lagere kosten te verwerken en heeft als doel het financiële besturingssysteem van de wereld te zijn.

Door gedistribueerde grootboektechnologie en de slimme contractinfrastructuur te integreren, zorgt Cardano voor volledige bescherming van gebruikers en lagere transacties. Het bouwen van slimme contracten, het creëren van gedecentraliseerde applicaties en protocollen en directe transacties met minimale kosten zijn de belangrijkste kenmerken van de Cardano-blockchain.Het Cardano-utility-token ADA verschilt van andere cryptocurrencies door hun interessante functionaliteiten. Afgezien van een overdracht van waarde, wordt ADA gebruikt door exploitanten van ringpools in het uitzetsysteem om de veiligheid van het protocol te waarborgen.

Vanaf januari 2021 heeft één ADA een marktkapitalisatie van $ 9,8 miljard, wat inderdaad een opmerkelijke telling is om op te merken. Voor degenen die willen investeren in cryptocurrencies om een ​​miljonairstoekomst veilig te stellen, is Cardano inderdaad de derde vermelding op uw lijst.

Beste 3 crypto’s om in te investeren: conclusie

Als u een rijke toekomst wilt veiligstellen, is vandaag waarschijnlijk de beste optie om te investeren in cryptocurrencies. Hiervoor is het belangrijk om op de hoogte te blijven van alle veranderende trends en ontwikkelingen in de blockchainwereld. Het is een snelgroeiende, vluchtige ruimte waar u een vruchtbare toekomst kunt oogsten als u op de juiste manier investeert.

De drie hierboven genoemde cryptocurrencies laten een aanzienlijke groei zien in de komende decennia en kunnen het teken zijn voor de toekomst van uw miljonair.

eToro – Het beste cryptocurrency-platform

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Lees verder:

5 redenen waarom Bitcoin uw geld in 2021 kan verdubbelen

Moet u in 2021 in Ethereum investeren??

Cardano prijsvoorspelling

Cryptovoorspellingen voor 2021: waar te investeren

Zou Bitcoin de prijs van $ 100.000 kunnen bereiken in 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me