Hoe u geen Rekt-handel in cryptocurrency kunt krijgen

Hoe u geen Rekt-handel in cryptocurrency kunt krijgen

Eén ding is zeker bij de handel in cryptocurrency; je wilt niet rekt worden!

Kortom, rekt krijgen is waar je alles in verliest een snelle en meedogenloze marktbeweging. Voor veel beginnende handelaren is het spel voorbij.

Er is geen terugkeer van zo’n gruwelijke gebeurtenis en velen stoppen uiteindelijk helemaal met de handel in cryptocurrency.

In dit artikel gaan we kijken naar wat ‘rekt’ krijgen betekent in de cryptocurrency-wereld en hoe je kunt voorkomen dat je dat overkomt..

Wilt u leren hoe u als een professional in cryptocurrencies kunt handelen? Neem onze cryptocurrency-cursus!

Wat betekent ‘Rekt’?

Rekt is cryptocurrency-jargon voor ‘wrecked’. Het komt voort uit gaming, maar is sindsdien populair geworden in cryptocurrency.

Aangenomen wordt dat de term afkomstig is uit het Brits-Engels. Het betekent in feite dat je alles bent kwijtgeraakt.

Rekt krijgen kan gebeuren wanneer een handelaar op grote schaal verliest van een transactie.

Dit gebeurt meestal wanneer een handelaar koopt in een ICO of cryptocurrency die later faalt of oplichterij blijkt te zijn.

In de meeste gevallen zijn de resultaten ogenblikkelijk; een grote en fatale stap waarbij het geld van een handelaar wordt weggevaagd, tot slot een ernstig verlies waarvan ze misschien nooit meer herstellen.

Mogelijk ziet u ook de term rekt die wordt gebruikt om de markt te beschrijven wanneer een cryptocurrency dramatisch in prijs duikt.

Een andere term die u wellicht ook hoort is ‘tassenhouder​Dit verwijst naar iemand die achterblijft met een cryptocurrency die bijna geen waarde heeft.

Nadat je rekt hebt gekregen, zou je ook een ‘bagholder’ kunnen worden genoemd als je alles bent kwijtgeraakt door een grote hoeveelheid geld te investeren in een ICO die later faalde.

Hoe u geen Rekt-handel in cryptocurrency krijgt

De beste manier om rekt te voorkomen, is door vermijd grote transacties, duidelijk en eenvoudig!

U hoeft niet altijd zo’n enorme positie in te nemen bij het handelen, dat zou u eigenlijk zelden moeten doen. De meeste succesvolle handelaren zullen hun fortuin verdienen na een lange reeks transacties na jaren.

Het komt zelden voor dat een handelaar zijn fortuin vergaart met één transactie. Dat gezegd hebbende, is het niet zo zeldzaam dat een onervaren handelaar alles verliest bij één slechte transactie!

De reden hiervoor is simpel; de meeste cryptohandelaren weten eigenlijk niet veel over cryptocurrency, daarom krijgen ze uiteindelijk rekt.

Velen van hen kochten de hype omdat ze zagen hoeveel geld er te verdienen was, niet wetende dat ze ervaring zouden moeten hebben met handelen.

Het is een feit dat je echt moet weten hoe je veel geld kunt verdienen met het verhandelen van cryptocurrency, je moet eigenlijk weten hoeveel over hoe je moet handelen, een vaardigheid die veel beginnende cryptohandelaren negeren..

En hierdoor kunnen ze uiteindelijk alles verliezen.

Verderop, onervaren handelaren in cryptocurrency zullen eerder het slachtoffer worden van hun emoties. In de meeste gevallen hun woede en opwinding, wat hen ertoe kan brengen meer te handelen dan zou moeten.

Risicobeheer moet altijd op de eerste plaats komen!

risicobeheer, cryptocurrency-handel

Voordat je erover nadenkt om al dat geld te verdienen dat je zou kunnen verdienen, je moet nadenken over hoe je kunt beschermen wat je al hebt.

U moet veel nadenken over uw transacties en hoeveel u bereid bent te riskeren.

De waarheid is dat de beste handelaren handelen minder, niet meer! Ze zijn erg voorzichtig en verhandelen alleen cryptocurrencies waar ze 100% zeker van zijn in situaties waar ze 100% zeker van zijn.

Velen van hen doen dit door de 1% risicoregel te volgen. Zet bij elke transactie slechts 1% van uw handelsaccount op het spel.

Op deze manier verliest u niet alles in één keer in één transactie en heeft u meer kansen om uw fortuin te maken.

Een ander cruciaal ding dat u zou moeten doen, is diversificatie van uw handelsportefeuille.

In het kort, Leg niet al uw eieren in één mand. Handel in meerdere cryptocurrencies en kijk misschien ook naar aandelen en forex.

Het wordt aangeraden om dit te doen, want als een cryptocurrency in prijs daalt, kunt u een andere verhandelen. En als de hele markt voor cryptocurrency down is, kunt u een ander activum verhandelen.

Op deze manier kunt u winstgevend blijven en uw verliezen verminderen.

Als u merkt dat u op het punt staat een transactie te beginnen alleen maar te denken aan de winst die u zou kunnen maken, stop dan en beoordeel het risico en bedenk dan of het een goed idee is of niet.

Leer cryptocurrencies correct te onderzoeken

hoe cryptocurrencies werken

Kennis is de sleutel om niet gerekt te worden als cryptocurrency-handelaar.

Om echt een echte handelaar in cryptocurrency te zijn, je moet veel kennis hebben over hoe cryptocurrency werkt. Hoe kun je tenslotte iets verhandelen dat je niet echt begrijpt??

En u zou bijzonder enorme kennis moeten hebben van alle cryptocurrencies die u verhandelt. Er mag niets gebeuren dat u niet had voorzien.

Naast het bovenstaande zou u op de hoogte moeten blijven van hoe cryptocurrencies veranderen. Bedenk dat de industrie nog erg jong is, en cryptocurrencies zijn nog volop in ontwikkeling.

Van geen enkele cryptocurrency kan worden gezegd dat deze volledig compleet is. Zelfs cryptocurrencies die een minimale ontwikkeling plannen, hebben nog steeds problemen die ze proberen te overwinnen en daarom veranderen.

Een ander belangrijk advies is om geen cryptocurrencies te verhandelen alleen omdat iemand u dat aanmoedigt.

Volg nooit het advies van anderen​volg je eigen onderzoek en wat je kunt zien dat waar is. Feiten komen altijd voor geruchten of dromen.

Ga mee met de stroom van de markt

Zoals je waarschijnlijk weet, de cryptocurrency-markt is zeer volatiel. Het is supergemakkelijk om in één enkele neerwaartse beweging rekt te krijgen.

Veel beginnende cryptocurrency-handelaren realiseren zich niet dat de markt in cycli werkt. De markt zal nooit gewoon blijven stijgen of voor altijd op de bodem blijven zweven.

Het bereikt hoge punten, daalt, bereikt dieptepunten en stijgt dan. Dit gebeurt met elke markt, zelfs voor cryptocurrency.

Onthoud dat de dingen niet altijd zullen zijn zoals ze zijn, en dat u zich erop moet voorbereiden. Het kan nu goed zijn, maar dat zal niet eeuwig duren, en je moet flexibel blijven.

Je zou ook moeten blijf uit de buurt van overgewaardeerde cryptocurrencies. Dat zijn cryptocurrencies die al een hoge prijs hebben en blijven stijgen.

Ze zullen uiteindelijk in prijs dalen en je zou rekt hebben gekregen omdat je het voor een hoge prijs hebt gekocht en het alleen maar daalde.

Zoek naar cryptocurrencies die redelijk geprijsd zijn en een stijgende lijn lijken te vertonen.

Dit betekent dat je veel onderzoek moet doen naar de cryptocurrency, niet alleen hoe het werkt, maar ook hoe het historisch heeft gepresteerd en wat de prijs waarschijnlijk zal beïnvloeden.

Als u de historische bewegingen van een cryptocurrency begrijpt, kunt u realistischere doelen ontwikkelen bij het handelen.

Helaas kan dit soms een beetje moeilijk zijn omdat veel cryptocurrencies nog maar een paar jaar bestaan, wat betekent dat er een beperkte hoeveelheid gegevens is om naar te kijken.

De belangrijkste dingen om naar te kijken zijn niet alleen de hoogste en laagste prijs die het ooit heeft bereikt, maar ook dingen zoals handelsvolume, wat aangeeft hoeveel mensen een activum verhandelen.

Ontwikkel een zesde zintuig voor scamcoins en altcoins van lage kwaliteit

cryptocurrency-oplichting

Leer pump and dump-scams te spotten, wat een veel voorkomende manier is om rekt te krijgen in cryptocurrency-handel. De meeste daarvan zijn ICO’s.

Bij pomp-en-dump-oplichting moedigt de maker van een cryptocurrency mensen aan om in hun cryptocurrency te investeren om de prijs kunstmatig op te pompen en vervolgens alles te verkopen.

Typisch, in dergelijke situaties, bezitten de makers een groot deel van de cryptocurrency en zodra deze is verkocht, keldert de waarde van de cryptocurrency onmiddellijk..

Slachtoffers van dergelijke oplichting zijn zeker rekt en kunnen ook ‘tassenhouders’ worden genoemd, zoals we hierboven vermeldden.

Twee belangrijke voorbeelden van oplichting met cryptocurrency zijn BitConnect en OneCoin. Dat moet echter ook worden vermeld uitwisselingen en andere bedrijven die cryptocurrency-gerelateerde services aanbieden, kunnen ook oplichting zijn.

Een goed advies is om blijf weg van onbekende munten, in veel gevallen zijn ze simpelweg niet de moeite waard om te verhandelen, zelfs als het geen oplichting is. Als handelaar zou u dat moeten doen blijf bij de top 10.

En als u niet kunt achterhalen wat een cryptocurrency anders maakt dan de rest van de markt, is het waarschijnlijk niet de moeite waard om te handelen.

Tezos is een goed voorbeeld van een goede ICO om bij betrokken te raken. Zo goed dat ze in feite $ 232 miljoen hebben opgehaald.

Ze legden duidelijk uit wat ze wilden doen, en hun doelen zijn duidelijk haalbaar. Verder was er veel informatie beschikbaar over de makers die handelaren vertrouwen gaven.

Het kan verstandig zijn om weg te blijven van ICO’s totdat u veel vaardigheid hebt in cryptocurrency.

Wanneer u eindelijk ICO’s gaat verhandelen, vertrouw geen prognoses over de prijs. De waardering die u op een cryptocurrency plaatst, moet gebaseerd zijn op wat ze doen en hoe ze proberen deze te bereiken.

Belangrijkste punten

Als u zich iets uit dit artikel herinnert, maak er dan deze kernpunten van.

  • Rekt is cryptocurrency-jargon voor het verliezen van veel (of al) je geld bij een slechte cryptocurrency-handel. Meestal heel plotseling.
  • Veel handelaren krijgen rekt omdat ze niet begrijpen hoe cryptocurrency werkt. Of handel wat dat betreft!
  • Verbeter uw kennis van cryptocurrency en handel als u wilt overleven. Het is de beste manier om te voorkomen dat u rekt wordt.
  • Leer oplichting en cryptocurrencies van lage kwaliteit te herkennen. De beste manier om dit te doen, is door vast te houden aan bekende cryptocurrencies en zorgvuldig ICO’s te kiezen.

Leer cryptocurrencies te verhandelen met onze cryptocurrency-handelscursus

Wilt u meer weten over andere cryptocurrencies en hoe u deze kunt verhandelen? Meld u dan aan voor onze cursus cryptocurrency-handel!

Handel in cryptocurrencies met

Handel met vertrouwen op ‘s werelds toonaangevende sociale handelsplatform

Sluit u aan bij miljoenen die al slimmer beleggen hebben ontdekt door automatisch de toonaangevende handelaren in de eToro-gemeenschap te kopiëren, of laat u kopiëren om een ​​tweede inkomen te verdienen. Open een live account vandaag en begin binnen enkele minuten met handelen.

Als je het leuk vond om te lezen "Hoe u geen Rekt-handel in cryptocurrency kunt krijgen" geef het alsjeblieft een like en deel het met iemand anders waarvan je denkt dat het ook interessant kan zijn.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me