Hoe weet u dat u klaar bent om cryptocurrency te verhandelen?

Op welk punt weet u wanneer u klaar bent om te gaan handelen in cryptocurrency? Het is een moedige stap en er is veel dat u van tevoren moet weten.

U bent waarschijnlijk geïnteresseerd geraakt in cryptocurrency-handel vanwege de een grote hoeveelheid geld die u kunt verdienen.

Misschien heeft een vriend je geïnteresseerd gemaakt of ben je gewoon meegezogen in al het nieuws en opwinding.

Ja, er kan inderdaad veel geld worden verdiend. Bitcoin, de bekendste cryptocurrency, is bijvoorbeeld misschien wel het meest volatiele marktinstrument ter wereld.

En veel mensen hebben hun fortuin verdiend met het verhandelen van cryptocurrency.

Echter, denk niet dat het verhandelen van cryptocurrency gemakkelijk is. Het is geen plan om snel rijk te worden, er is veel dat u moet weten.

In dit artikel zullen we alle dingen bekijken die beginners moeten weten voordat ze beginnen met handelen in cryptocurrency.

Wilt u leren hoe u als een professional in cryptocurrencies kunt handelen? Neem onze cryptocurrency-cursus!

Je begrijpt de basis al

de basisprincipes van blockchain begrijpen

Beginners moeten alle basisprincipes begrijpen van hoe blockchains werk, de proces van mijnbouw, cryptocurrency opslaan, en hoe u transacties uitvoert met cryptocurrency.

Er is veel te leren over cryptocurrency, dat erg technisch kan worden en je moet tijd besteden om te leren hoe het allemaal werkt.

Denk niet dat een video van vijf minuten op YouTube over de basisprincipes voldoende zal zijn! Het is een heel groot onderwerp en informatie kan heel snel verouderd raken.

Het eerste dat u moet leren, is alle terminologie rond cryptocurrency.

Veel termen zijn uniek voor cryptocurrency of zijn geleend van de handel of hebben een andere technische achtergrond.

Maar misschien nog belangrijker, je moet de filosofie achter cryptocurrency begrijpen en zijn oorsprong. U moet begrijpen waarom mensen geloven dat cryptocurrency belangrijk is.

Een goed begrip van hoe het huidige banksysteem werkt, is essentieel, evenals hoe cryptocurrency van plan is om derden te vervangen, zoals banken die hiervan willen profiteren.

Daarnaast probeert cryptocurrency in sommige opzichten meer privacy op te nemen en sneller te zijn dan het huidige banksysteem. Ze proberen de staat te scheiden van geld en de controle terug te nemen.

Een ander geweldig gebied om enig begrip van te hebben, zijn slimme contracten en dApps, andere concepten die veel voorkomen als het over cryptocurrency gaat.

Spring niet in het verhandelen van cryptocurrency als u niet begrijpt hoe het werkt!

Als je dat doet, loop je het risico opgelicht te worden of opgezogen te worden in slecht ontwikkelde cryptocurrency-projecten.

Als je het gevoel hebt dat je de basis nog niet kent, kun je onze cryptocurrency-gids voor beginners bekijken hier.

Je hebt goede onderzoeksvaardigheden

resarch-vaardigheden, cryptocurrency-handel

De cryptocurrency-industrie is nog erg jong en verandert ingrijpend, daarom moet je constant op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen.

Een van de beste manieren om dit te doen, is door cryptocurrency-nieuws te lezen en constant op de hoogte te blijven door cryptocurrency-video’s op YouTube te bekijken.

In de meeste gevallen is dit echter niet voldoende. Je moet geobsedeerd zijn door cryptocurrency en wil er alles over leren en zoveel mogelijk onderzoek doen.

Voordat u een cryptocurrency verhandelt, moet u weten hoe het werkt, wat het uniek maakt en wat de individuen achter de cryptocurrency zijn.

U moet ook op de hoogte zijn van de beperkingen en uitdagingen van cryptocurrencies en deze vanuit een objectief oogpunt bekijken.

Laat uw persoonlijke gevoelens of vooroordelen uw besluitvormingsproces niet in de weg staan.

Bovendien moet u begrijpen hoe cryptocurrency in uw land wordt gereguleerd. Verschillende landen classificeren cryptocurrency op verschillende manieren en belasten winsten ook op verschillende manieren.

Een belangrijk advies over cryptocurrency is: laat u niet overtuigen door de mening van anderen. Kom tot uw eigen conclusies.

U kunt oplichting zien

Een van de belangrijkste vaardigheden die u als cryptocurrency-handelaar kunt hebben, is de mogelijkheid om oplichting te herkennen. Deze vaardigheid wordt alleen verkregen door gedegen onderzoek te doen.

Oplichting kan in veel verschillende vormen en vormen voorkomen. Soms zijn het zelf cryptocurrencies, andere keren zijn het diensten die verband houden met cryptocurrency of cryptocurrency-handel.

U moet de vaardigheid ontwikkelen om het verschil tussen bekende cryptocurrencies en projecten en oplichting te onderscheiden.

Gebruik alleen wallets, apps en exchanges die bekend zijn. Maar wees voorzichtig, sommige oplichters zijn geweldig in het repliceren van echte apps.

Hoe meer u cryptocurrency begrijpt, hoe beter u oplichters kunt herkennen. Wees vooral op uw hoede voor personen die u tegen een kleine investering een groot rendement opleveren.

Je weet hoe je moet handelen

hoe u cryptocurrency verhandelt

Als je al handelsvaardigheden hebt, loop je een grote voorsprong. Mogelijk hebt u al in forex of aandelen gehandeld.

Bij Trading Education geloven we dat iedereen kan leren handelen, ongeacht hun leeftijd of financiële ervaring.

U begrijpt misschien de basisprincipes van handelen; koop laag, verkoop hoog. Maar in werkelijkheid is het iets gecompliceerder.

Wat u wilt doen, is handelen in de richting van een trend. Als u niet begrijpt hoe trends werken, vindt u het misschien moeilijk om in cryptocurrency te handelen.

Bovendien begrijpt u misschien niet welke indicatoren u moet gebruiken. Als u begint met handelen zonder enige kennis van hoe indicatoren werken, weet u niet wanneer u de markt moet betreden of verlaten.

Wat voor soort handelaar ben jij?

Beginners moeten al vroeg een beslissing nemen; om ervoor te kiezen om cryptocurrency te verhandelen op een beurs of zullen ze cryptocurrency verhandelen als een CFD via een makelaar?

Als u besluit om cryptocurrency te verhandelen als een CFD, hoeft u waarschijnlijk niet te begrijpen hoe u cryptocurrency opslaat.

Een cruciaal ding dat handelaren in cryptocurrency moeten weten, zijn de gevaren van het gebruik van cryptocurrency uitwisselingen die de slechte gewoonte hebben om te krijgen gehackt.

Het is keer op keer gebeurd en er zijn miljoenen gestolen.

Als u besluit om een ​​cryptocurrency-uitwisseling te gebruiken, laat uw cryptocurrency daar dan nooit achter, maar trek hem altijd terug en stop hem in uw portemonnee.

CFD-handel verwijdert dit risico omdat u technisch gezien niet de eigenaar bent van de onderliggende waarde.

De voordelen van handelen via een beurs of met CFD’s zijn echter niet altijd even duidelijk.

Handelaren die niet alleen handelen in CFD’s, zullen het voordeel hebben om deel te nemen aan ICO’s (Initial Coin Offering).

ICO’s zijn een geweldige manier om veel geld te verdienen, aangezien de prijs van een cryptocurrency meestal stijgt nadat een ICO is voltooid..

Ten slotte moeten handelaren ook rekening houden met de kosten die aan hun gekozen handelsmethode zijn verbonden.

Daghandelaar of swingtrader

U moet ook beslissen of u een daghandelaar of een swingtrader bent.

Daghandel is in wezen een fulltime baan waarbij u de hele dag handelt en al uw posities aan het einde van de dag sluit.

Swing trading vindt plaats over een veel langere periode. Swingtraders mogen een positie dagen, weken of zelfs maanden niet sluiten.

De handelsstijl die u kiest, moet passen bij uw levensstijl en de tijd die u aan de handel kunt besteden.

De basisprincipes van handelen

U moet weten hoe u grafieken en kandelaars moet lezen. Als u niet begrijpt hoe u deze moet lezen, zult u het erg moeilijk vinden om te beginnen met handelen.

U begrijpt de risico’s die eraan verbonden zijn

risico in cryptocurrency-handel

Alles heeft een risico, er is geen ontkomen aan. Als u de druk die gepaard gaat met het verhandelen van cryptocurrency niet aankunt, is dit misschien niet iets voor u.

Je kunt echt alles verliezen als je geen plan en risicomanagementstrategie hebt.

Een algemene regel die veel handelaren volgen, is om bij geen enkele transactie meer dan 1 tot 2% van uw rekening te riskeren. Hierdoor gaat uw handelsaccount veel langer mee.

Handel niet met geld dat u zich niet kunt veroorloven te verliezen, vooral niet in het begin als u net begint. U verliest geld als u leert handelen.

Je zou moeten geloven dat cryptocurrency een soort toekomst heeft

Ja, als handelaar wilt u waarschijnlijk gewoon geld verdienen met het verhandelen van cryptocurrency en het zal u waarschijnlijk minder schelen hoe cryptocurrency de manier waarop onze wereld werkt mogelijk kan veranderen..

U moet er echter van overtuigd zijn dat cryptocurrency lang genoeg meegaat om ervan te profiteren.

Kernpunten

Als u zich iets uit dit artikel herinnert, maak er dan deze kernpunten van.

  • Voordat u met cryptocurrency-handel begint, moet u de filosofie erachter begrijpen. U moet weten wat ze proberen te bereiken en waarom het belangrijk is.
  • Goede onderzoeksvaardigheden zijn essentieel. U moet begrijpen hoe verschillende cryptocurrencies werken, wat ze uniek maakt en hoe u oplichting kunt herkennen.
  • Weten hoe je moet handelen is een heel ander balspel. Hoewel het begrijpen van cryptocurrency cruciaal is, is het even belangrijk om te weten hoe u moet handelen.
  • Het verhandelen van cryptocurrency is erg riskant. U mag nooit de risico’s over het hoofd zien die gepaard gaan met handelen in cryptocurrency.

Leer cryptocurrency te verhandelen met onze cryptocurrency-handelscursus

Wilt u meer weten over andere cryptocurrencies en hoe u deze kunt verhandelen? Meld u dan aan voor onze cursus cryptocurrency-handel!

Als je het leuk vond om dit artikel uit te lezen Handelseducatie, geef het alsjeblieft een like en deel het met iemand anders waarvan je denkt dat het ook interessant kan zijn.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me