Investeren in TRON: wat zal de TRX-prijs in 2021 drijven?

Een analytische gids voor investeren in TRON in 2021

Waar gaat de TRX-prijs naartoe in 2021?

Wat gebeurt er met de Tron-prijs in 2021? Omdat cryptocurrencies gedecentraliseerd zijn, hebben traditionele beleggers zich altijd afgevraagd: wat drijft de Tron-prijs?

Een van de meest prominente opkomende cryptocurrencies: Tron vestigde zijn wortels in 2017 als een geldige digitale munt om transacties, zaken en andere economische zaken te verrekenen. Met een sterkere fluctuatie sinds zijn oprichting, heeft Tron altijd zijn waarde veiliggesteld in de top 20 van meest essentiële cryptocurrencies voor die tijd. De naam draait om de belangrijkste cryptocurrencies zoals Bitcoin, Tether, Stellar en XRP.

Helemaal aan het begin van zijn reis heeft Tron zijn positie ingenomen door een waarde van 2-4 cent veilig te stellen en draait er nog steeds omheen. Dit was relatief goed, ook al is het een opkomende valuta met een jongere CEO.

Voor de lunch in 2019 plaatste Justin Sun, de oprichter van het Tron-cryptocurrency-platform, maar liefst $ 4,6 miljoen bod op de lunch met Warren Buffett, een van de meest succesvolle investeerders ter wereld. Deze extravagante lunch bezorgde Tron onmiddellijk erkenning en deed investeerders hun wenkbrauwen optrekken om in deze geweldige kans te investeren.

Deze onmiddellijke boost bleek erg gunstig te zijn voor degenen die ernaar uitkijken om in cryptocurrencies te investeren. Of jij het nu bent, ik of iemand anders om ons heen, Tron heeft het potentieel om nu iemands aandacht te trekken.

Wat betreft de voorspelling van Tron op internet, wordt enigszins verwacht dat het tegen het jaar 2021 een enorme boost tot 10 cent zal hebben.

Door een korte glimp op te vangen van de bovengenoemde reputatie en statistieken over Tron, kunnen we waarschijnlijk concluderen dat Tron absoluut de cryptocurrency is die uw aandacht verdient.

Waarom TRON?

Cryptocurrencies genoten ruimschoots de tijd in de schijnwerpers als het hete nieuwe ding voor beleggers, maar hebben sindsdien een kritieke klap op hun waarden gekregen. De meest populaire van het stel, Bitcoin, daalde van maar liefst $ 19.000 naar een magere $ 7.000. De vluchtigheid van investeringen in cryptocurrency is niet voor bangeriken.

Het TRON-platform werd in 2017 in Singapore opgericht en richt zich op de entertainment- en inhoudsruimte. Met het gewaagde doel om het web te decentraliseren, wil het de tussenpersonen verwijderen, waardoor makers van inhoud uiteindelijk lagere kosten kunnen rekenen en toch meer kunnen verdienen.

TRON wordt aangedreven door TRX-cryptocurrency, die klaar is om ook de behoefte aan tussenpersonen in de financiële sector te elimineren, waardoor meer wrijvingsloze transacties mogelijk zijn.

Volgens sommige bronnen is Tron snel onderweg om een ​​van de tien best presterende cryptocurrencies te worden. Het staat momenteel op de zestiende plaats met een marktkapitalisatie van $ 1,7 miljard.

Het is momenteel geen best presterende cryptocurrency, dus waarom wint het zo exponentieel aan populariteit? Beleggers tonen steeds meer interesse in Tron omdat het een beetje unieker is dan andere bekende cryptocurrencies zoals Bitcoin. Terwijl Bitcoin zich ten doel heeft gesteld het online betalingssysteem volledig te transformeren, is Tron begonnen met het transformeren van contentcreatie. Het ecosysteem van Tron werkt momenteel als een platform voor het delen van inhoud.

In het Tron-ecosysteem worden geregistreerde gebruikers beloond in Tron-munten wanneer ze inhoud creëren. Dit unieke systeem zorgt voor transparantie bij het genereren van inkomsten, vooral in vergelijking met andere populaire sociale medianetwerken.

Het Tron-ecosysteem is onderweg om makers van inhoud te versterken door tussenpersonen zoals Apple Play Store en Google Play Store te elimineren. Het ecosysteem van Tron promoot gedecentraliseerde apps en is marktleider.

Het ecosysteem heeft ook de regie gegeven aan makers van inhoud, in tegenstelling tot bedrijven zoals Google die te veel macht en controle over internet hebben. Het Tron-ecosysteem brengt een directe link tot stand tussen kopers en leveranciers van makers van inhoud; dit leidt tot kostenbesparingen door het wegvallen van tussenpersonen.

Het TRON-ecosysteem is zo ontworpen dat het de visie van de TRON Foundation van een gedecentraliseerd web echt ondersteunt. Het kan tot 2000 transacties in slechts een seconde. Bovenal biedt het TRON-platform geen transactiekosten. Deze snelheid en vrijwel geen transactiekosten geven TRON een voorsprong.

Een van de hoogtepunten van de cryptocurrency is absoluut de jonge en levendige CEO. De CEO, Justin Sun, heeft verschillende inspanningen geleverd, en het is vooral door zijn inspanningen dat TRON al geruime tijd in de schijnwerpers staat, ook al presteerde het misschien niet zo goed als sommige andere cryptocurrencies..

tron prijsgrafiek

Gegevens met dank aan Crypto.com

De fasen van TRON

De eerste fase van TRON, de Exodus genaamd, is het platform voor het delen van inhoud dat makers van inhoud rechtstreeks met kopers verbindt. Het platform maakt geen gebruik van blockchain-technologie. De technologie is bedoeld om te worden opgenomen in de volgende fase, de Odyssey. Het was de bedoeling dat Odyssey begin 2019 het roer overnam, maar het ging medio 2018 live.

De Odyssey-software heeft sindsdien vele upgrades ondergaan, van Odyssey naar Mainnet Odyssey 2.0 tot Odyssey 3.0. Odyssey biedt niet de conventionele weergaven of klikken als basis voor incentives, maar het systeem is eerder ontworpen om het concept van ‘fooien’ te repliceren.

The Great Voyage, ook wel TRON 4.0 genoemd, ging live op 7 juli 2020. TRON 4.0 is geüpgraded met het eerste smart contract privacy protocol, dat ongetwijfeld het veiligste en meest veilige is. Er werden kleine upgrades naar de TPOS uitgevoerd, waardoor de bevestigingstijd van blokken verder werd verkort en de beveiliging werd versterkt.

Omdat de visie van TRON niet alleen de decentralisatie van het web is, is dat niet alles; De Grote Reis heeft ook iets voor financiële instellingen en business developers die zullen bijdragen aan het versterken van de financiële infrastructuur. Hun aanbod is een blockchain-oplossing die kan worden aangepast aan de behoeften van zakelijke ontwikkelaars en financiële instellingen.

De reis van TRON eindigt hier niet. De volgende fase is bedoeld om ergens midden 2021 te worden gelanceerd en zal de Apollo gaan heten. Contentmakers zullen hun merken kunnen opbouwen en Initial Coin Offering, het equivalent van Initial Public Offering, aan hun publiek kunnen aanbieden.

Bovendien wordt Star Trek (TRON 6.0) naar verwachting gelanceerd in 2023, en Eternity is 2025. De finale & De laatste fase is bedoeld om de visie van decentralisatie te bereiken en de game-industrie naar een hoger niveau te tillen. Naast de mogelijkheid om hun eigen spelplatforms te creëren, zullen videomakers toegang hebben tot voorspellende marktplatforms en zelfs fondsenwervingsmogelijkheden.

De Foundation heeft de hele reis van TRON al in kaart gebracht, en het maakt niet uit wat de toekomst voor de cryptocurrency in petto heeft, het is vrij duidelijk dat sommige van de upgrades de industrie tot in de kern zullen rocken..

Zou u overwegen om in te investeren TRON TRX?

Wat drijft de prijs van TRON?

De prijstrend van TRX vertoont een gestage groei sinds het begin, maar het trok in 2019 aan met meerdere factoren die de waarde ervan beïnvloedden. De overname van de populaire torrent-site BitTorrent hielp TRX op de kaart te zetten en droeg bij aan de plannen en projecten van het bedrijf.

Andere factoren die van invloed zijn op de TRX-prijs zijn onder meer goed geplaatste partnerschappen om het bereik van TRON te vergroten, samen met de PR’s die zijn gepubliceerd door het raadselachtige hoofd van het bedrijf, Justin Sun. Bijna al zijn tweets roepen een nieuw partnerschap op of een nieuw project leidt tot een prijsstijging voor TRX.

Toen Sun bijvoorbeeld miljoenen dollars schonk aan een liefdadigheidsinstelling die eigendom is van Warren Buffet, steeg de prijs van TRX aanzienlijk omdat TRON in de positie was om een ​​gedenkwaardige sociale impact te hebben. Evenzo zag TRX een prijsstijging toen TRON werd gekoppeld aan Keystore, een blockchain-project van Samsung.

Het begrijpen van de lastige markt voor cryptocurrency-handel is geen gemakkelijke taak. Veel factoren spelen tegelijkertijd een rol, die uiteindelijk de prijs van cryptocurrencies bepaalt.

Naast andere factoren zijn er twee belangrijke factoren die de prijs van TRON bepalen:

 • Marktwerking
 • Haalbare investeringsomgeving

Hier bij Trading Education hebben we deze twee en enkele andere factoren geanalyseerd die de prijs van TRON bepalen. Hieronder hebben we uitgewerkt wat we hebben ontdekt.

Factor 1: Marktwerking

Volgens Adam Smith, de vader van Economics, de "onzichtbare hand" speelt op de markt. Deze onzichtbare hand bepaalt de prijzen. De onzichtbare hand is in feite de marktwerking van vraag en aanbod. De schaarste van een element verhoogt zijn waarde. Dus hoe schaarser Tron is, hoe hoger de prijs zal zijn.

Omdat het aanbod van elke cryptocurrency beperkt is, duwt een toename van de vraag de prijzen omhoog om zich aan te passen aan het beperkte aanbod. In economische termen noemen we dat de demand-pull inflatie.

Maar als door factoren de vraag daalt, dan is er een overaanbod, wat de prijs naar beneden trekt. In het geval van Tron, waar de creatie van digitale inhoud blijft groeien, zal de vraag toenemen.

Deze marktkrachten kunnen worden gemanipuleerd om de marktprijzen van Tron door middel van verschillende maatregelen aan te passen.

Factor 2: haalbare investeringsomgeving

Niet alleen voor investeringen in cryptocurrency, maar voor elke vorm van investering, is een gunstige investeringsomgeving een must. Overheden over de hele wereld streven ernaar een omgeving te creëren die investeerders aanmoedigt.

Evenzo zal voor cryptocurrencies een gunstige omgeving investeringen aanmoedigen. In het geval van Tron, aangezien Tron zich richt op de digitale entertainmentindustrie, lijkt de omgeving gunstig te zijn.

De wereld evolueert naar globalisering en de verwachting is dat de digitale entertainmentindustrie in de nabije toekomst exponentieel zal groeien. En met de unieke propositie van Tron die tussenpersonen elimineert & tussenpersonen en geeft meer controle aan makers van inhoud, Tron zal ongetwijfeld in de nabije toekomst grip krijgen.

Hoewel COVID-19 veel onzekerheden met zich meebrengt, en zelfs de meest geavanceerde economieën ter wereld lijden er verschrikkelijk onder. Dus de omgeving is momenteel misschien niet bepaald vriendelijk voor investeerders.

Andere factoren

In de beleggingswereld is mond-tot-mondreclame belangrijker dan zou moeten. Waar de hotshot-investeerders in investeren en wat influencers denken over een bepaalde cryptocurrency verspreidt zich als een lopend vuurtje.

Speciale nieuwsuitzendingen bieden updates en voorspellingen over cryptocurrency-prijzen. Veel investeerders, vooral amateurs, vallen ten prooi aan het controversiële en oververhitte nieuws van deze gevestigde verkooppunten. Investeerders in cryptovaluta worden blindelings gevolgd door nieuwkomers en de vraag stijgt.

Omdat er niet veel checks and balances zijn, is handelsmanipulatie ook een veel voorkomende praktijk. De prijzen kunnen ook worden gemanipuleerd door te pompen en te storten. Met misleidende of overdreven uitspraken, drijven sommige beleggers de prijzen van crypto’s op, alleen maar zodat ze hun munten kunnen verkopen als de prijs stijgt. Wat vervolgens leidt tot marktcrashes.

In het marketingtijdperk heeft de CEO, Justin Sun, marketing zeer efficiënt ingezet. Hij is actief betrokken geweest bij het promoten van Tron en het is door zijn inspanningen dat Tron aan populariteit wint.

Klaar om in te investeren TRON TRX?

Is TRON op Ethereum Network?

Er wordt gedacht dat Tron erg lijkt op Ethereum, zo erg zelfs dat Tron voor het eerst werd gelanceerd op het netwerk van Ethereum. Maar Ethereum is hier al langer dan Tron en dus populairder. Voor grondstoffen spelen substituten een cruciale rol in hun vraag. Voor Tron spelen de prijs en de vraag van Ethereum een ​​belangrijke omgekeerd evenredige rol. Naarmate Ethereum aan populariteit wint, zal Tron de vraag verliezen. Behalve Ethereum hebben ook andere concurrerende valuta’s invloed op de vraag van Tron.

Waarom zou u in TRON moeten investeren??

De huidige prijs van Tron is $ 0,024168. Aangezien de prijs van Tron in decimalen is, zal zelfs een kleine verandering in de prijs aanzienlijke gevolgen hebben voor de investering van Tron. Voorspellingen van DigitalCoinPrice laten zien dat de prijs van Tron kan worden overschreden op $ 0,09. Hun schattingen zijn zeer hoopgevend, en over zeven jaar zou Tron de prijs van kunnen bereiken $ 1.

tron-prijsvoorspellingsgrafiek

Gegevens afkomstig van DigitalCoinPrice

De voorspellingen van WalletInvestor.com laten ook zien dat de prijs kan worden beperkt tot ongeveer $ 0,7 tot $ 0,8.

Voors en tegens van investeren in TRON

Net als elke andere cryptocurrency die voor- en nadelen heeft om erin te investeren, heeft TRON zijn eigen. Hieronder presenteren we ze aan u.

Voordelen van investeren in TRON:

✅ Tron richt zich op de bevordering van entertainmentinhoud. Tron heeft een professioneel, toegewijd team dat tot doel heeft een gedecentraliseerd entertainmentplatform te creëren. Dit platform heeft betrekking op gebieden als betaling, streaming, videohosting en gamingportal. Daarom is de toekomst van Tron veelbelovend.

✅ Tron wordt ondersteund door ontwikkelaars met een sterke achtergrond. Sommigen van hen waren specialisten bij Ripple Labs voordat ze bij Tron kwamen.

✅ Tron heeft extreem lage transactiekosten. Als u een transactie met Tron doet, moet u $ 0,000005 betalen, wat extreem laag is.

✅ Tron kan 2000 transacties per seconde verwerken, wat betekent dat het platform een ​​aanzienlijk aantal actieve applicaties aankan.

✅ Naarmate de entertainmentsector digitaler wordt, kan Tron de eerste worden die blockchain-technologie toepast in de industrie. Bijgevolg kan het platform in de toekomst meer aandacht krijgen en kan de prijs van TRX stijgen.

Nadelen van investeren in TRON:

❌ Ongeveer de helft van de TRX-tokens wordt opgeslagen op een klein aantal adressen, waardoor het platform te gecentraliseerd is. Daarom zouden de eigenaren van deze adressen de prijsbeweging van TRX kunnen beïnvloeden.

❌ Het platform staat nog in de kinderschoenen. Hoewel het netwerk al bestaat en het eerste deel van de blockchain-lancering heeft plaatsgevonden, bevindt het Tron-platform zich nog in de beginfase van ontwikkeling, nog niet helemaal klaar voor gebruik en is er al te veel hype over de munt..

❌ Het maximale aanbod van TRX is 101 miljard, wat als hoog en een nadeel wordt beschouwd, aangezien het even duurt voordat het aantal.

❌ Tron heeft tijdens zijn bestaan ​​enkele schandalen gehad, waardoor zijn reputatie werd geschaad. Sommige programmeurs merkten elementen van plagiaat op in het witboek van Tron, dat werd ontkend door CEO Justin Sun. Dergelijke schandalen hebben Tron geen goed gedaan, waardoor beleggers terughoudend zijn om in TRX te investeren.

Klaar om erin te springen TRON TRX investeren?

Begin met investeren in TRON met eToro

trading tron

eToro valt op door zijn veiligheid en "Kopieer de handel" functie, waarmee u uw favoriete handelaar kunt kopiëren. Als het beste sociale handelsplatform van eToro valt ook op door het gebruiksgemak van de website, waardoor beginners gemakkelijk met hun investeringen kunnen beginnen. Als u in eToro in cryptocurrencies wilt investeren, kunt u beginnen met het kiezen van een van de 90 cryptocurrencies die het platform biedt.

eToro – Koop TRON met 0% commissie

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Belangrijkste punten

 • Het TRON-platform werd in 2017 in Singapore opgericht en richt zich op de entertainment- en inhoudsruimte.
 • TRON wordt aangedreven door TRX-cryptocurrency, die klaar is om ook de behoefte aan tussenpersonen in de financiële sector te elimineren, waardoor meer wrijvingsloze transacties mogelijk zijn.
 • TRON kan tot 2000 transacties in slechts een seconde verwerken zonder transactiekosten. Deze snelheid en vrijwel geen transactiekosten geven TRON een voorsprong.
 • De eerste fase van TRON, de Exodus genaamd, is het platform voor het delen van inhoud dat makers van inhoud rechtstreeks met kopers verbindt.
 • De Odyssey-software is ontworpen om het concept van “fooien” na te bootsen.
 • The Great Voyage, ook wel TRON 4.0 genoemd, biedt een blockchain-oplossing die kan worden aangepast aan de behoeften van zakelijke ontwikkelaars en financiële instellingen.
 • TRON zal nog drie fasen lanceren: Apollo, Star Trek en Eternity.
 • Er zijn twee sleutelfactoren die de prijs van TRON bepalen: marktwerking en haalbare investeringsomgeving.
 • Voorspellingen van DigitalCoinPrice laten zien dat de prijs van TRON kan worden overschreden op $ 0,09. Hun schattingen zijn zeer hoopgevend en over zeven jaar zou TRON de waardering van $ 1 kunnen bereiken.

Hopelijk voel je je na het lezen van dit artikel enigszins gemotiveerd om aan je investeringsreis te beginnen. Als je het leuk vond, geef ons dan een like en deel het voor het geval er iemand anders is die ervan zou willen profiteren.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me