Inzicht in de Crazy Bitcoin-voorspellingen van John McAfee

De gekke bitcoin-voorspellingen van John McAfee

In de afgelopen jaren is John McAfee onder de aandacht van het publiek gekomen met zijn wilde Bitcoin-prijsvoorspellingen.

McAfee eerder verklaarde dat één Bitcoin de prijs van $ 1 miljoen zou bereiken tegen het einde van 2020 voordat we teruggaan.

Maar wie is John McAfee precies, en moeten we luisteren naar wat hij te zeggen heeft?

In dit artikel zullen we kijken naar wie John McAfee precies is, zijn relatie met cryptocurrency en waarom we voorzichtig moeten zijn als we naar hem luisteren.

Misschien vind je dit ook leuk: welke top 10 cryptocurrencies zullen exploderen in 2021?

Wie is John McAfee?

John McAfee is meest bekend door de oprichting van McAfee Associates (nu bekend als McAfee, LLC) die de allereerste commercieel verkrijgbare antivirussoftware heeft gemaakt, ook onder de naam McAfee.

Nadat hij van 1997 tot 1994 McAfee had geleid, nam hij ontslag. Maar McAfee is beslist iemand die een interessant leven heeft geleid, en dat was niet het laatste dat we van hem zouden horen.

Voordat hij McAfee, LLC oprichtte, had hij werkte als programmeur voor Nasa, en na McAfee, LLC, ging hij een reeks andere zakelijke ondernemingen aan, voornamelijk gerelateerd aan technologie en beveiliging.

Helaas voor hem zijn veel van de vruchten van zijn investeringen verdampt tijdens de financiële crash van 2008. Zijn geschatte vermogen ging van een hoogte van ongeveer $ 100 miljoen naar $ 4 miljoen.

Rebel voor het leven?

McAfee staat ook zeer bekend om zijn ‘rebelse’ houding. Vermoedelijk houdt van wapens, vrouwen en drugs.

Zoals veel invloedrijke figuren in cryptocurrency, McAfee is een libertair.

Voor degenen die het niet weten, libertariërs geloven in wezen in minder overheidscontrole en dat mensen moeten kunnen doen wat ze willen.

Het is bekend dat Roger Ver en Ross William Ulbricht ook dit soort ideologie ondersteunen en het is zeer waarschijnlijk dat Satoshi Nakamoto ook soortgelijke overtuigingen had..

McAfee gedijt ook in controverse en speelt graag het ‘bad boy’-archetype die zegt en doet wat hij leuk vindt zonder zich druk te maken over de gevolgen.

Om u een idee te geven van hoe controversieel McAfee graag is, is het de moeite waard om deze video met de titel te bekijken Hoe McAfee Antivirus te verwijderen, die werd gemaakt door en sterren zelf.

De video bekritiseert de antivirussoftware van McAfee en speelt in op het onbezonnen gedrag waar hij bekend om staat (versterkt voor komische doeleinden).

McAfee heeft na McAfee, LLC ook vele jaren in Midden-Amerika doorgebracht en er is veel controverse over wat hij daar deed.

Bovendien, hij probeerde ook in 2016 kandidaat te zijn voor de president van de VS voor de Libertarische Partij en zal proberen te lopen in 2020 ofwel voor de Libertarische Partij, ofwel zijn eigen partij vormen.

Betrokkenheid bij cryptocurrency

John McAfee betrokken bij Bitcoin

In 2016 werd McAfee de CEO en CEO van MGT Capital Investments en breidde de industrie waarin ze betrokken waren uit met Bitcoin-mijnbouw.

In 2018 had McAfee het bedrijf verlaten en wilde hij meer tijd besteden aan cryptocurrency en is sindsdien zeer betrokken bij de cryptocurrency-gemeenschap.

McAfee is ook een voorstander van het feit dat Bitcoin niet in een prijszeepbel zit (of dat deed hij tenminste in 2017).

Voor de presidentiële campagne van McAfee in 2020 wil hij cryptocurrencies promoten als een van zijn belangrijkste problemen.

Handel online in Bitcoin eToro

De ‘verdikking’

McAfee kreeg veel aandacht toen hij aan het werk was Twitter in 2017 voorspelde hij dat Bitcoin eind 2020 $ 1 miljoen zal bereiken.

Om wat McAfee zei interessanter te maken, hij beloofde dat hij zijn eigen penis zou opeten op live tv als Bitcoin die prijs niet heeft bereikt.

Kort daarna creëerde iemand een website met de naam De verdikking, die aftelt wanneer McAfee zijn belofte moet nakomen als een bitcoin niet $ 1 miljoen bereikt.

Op het moment van schrijven, medio februari 2020, is één bitcoin $ 9.649,58 waard, en dat kun je dus zien Bitcoin zou enorm moeten stijgen (103 keer verhogen!).

Iedereen die de dagelijkse, wekelijkse of maandelijkse grafieken volgt, kan dat zien Bitcoin is redelijk stabiel geworden sinds de inzinking van 2018, schommelde lange tijd rond de $ 8.000.

Het is heel goed mogelijk dat het nog lang niet uit deze sleur zal breken.

En begin 2020 leek het erop dat McAfee begon terug te lopen op zijn beweringen, zich dit misschien zelf realiseren.

Op 5 januari 2020 weer op Twitter, McAfee leek te beweren dat het allemaal een ‘list’ was om meer mensen geïnteresseerd te krijgen in cryptocurrency.

In plaats daarvan lijkt McAfee dat nu te zijn suggereert dat Bitcoin ‘oude technologie’ is, vergelijkbaar met de Ford Model T (algemeen beschouwd als de eerste commercieel geproduceerde auto).

Hiermee lijkt McAfee te zeggen dat andere cryptocurrencies Bitcoin zullen inhalen en een andere waarschijnlijk de kroon als koning zal veroveren..

In feite schuilt er enige waarheid in die mogelijkheid. Hoewel Bitcoin misschien wel de meest succesvolle en langlevende cryptocurrencies zijn, zal het zeker niet de laatste zijn.

In dit specifieke geval voelt het echter alsof het alleen werd gebruikt als excuus om terug te komen uit een slecht gemaakte weddenschap.

Hij lijkt ook te suggereren dat hij nooit zijn eigen penis zou hebben opgegeten op de nationale tv, daarbij verwijzend naar de waanzin van de vloot..

Maar was het echt een list … of trekt hij zich gewoon terug uit een slechte weddenschap? … Of houdt hij gewoon van de aandacht?

Dat zijn allemaal vragen waarvan we de antwoorden waarschijnlijk nooit helemaal zullen weten.

Wat kunnen we leren van de beweringen van John McAfee??

De Bitcoin-voorspellingen van John McAfee

Een belangrijke les die we kunnen leren van iemand als John McAfee is dat we voorzichtig moeten zijn met naar wie we luisteren.

Alleen omdat hij interesse heeft in cryptocurrency, betekent dat hij begrijpt hoe de waarde ervan zal veranderen.

Hoewel McAfee waarschijnlijk veel interesse in cryptocurrency heeft gewekt, zijn dergelijke weddenschappen / beloften aantoonbaar niet de beste manier om dit te doen.

Stel jezelf voor als een beginner die weinig weet van cryptocurrency, en je komt dit tegen. Als je niet beter wist, had je hem misschien geloofd.

En als je genoeg gemotiveerd was, had je erbij betrokken kunnen raken en Bitcoin kunnen kopen en je dan volkomen verraden hebben gevoeld toen hij zich terugtrok uit zijn weddenschap..

De waarheid is dat het heel goed mogelijk is om op de lange termijn veel geld te verdienen met het verhandelen van Bitcoin, maar dit soort transacties moet goed geïnformeerd zijn en niet gebaseerd zijn op de roddels van spraakmakende figuren.

We moeten ook de motieven in twijfel trekken achter mensen die dergelijke beweringen doen. McAfee beweert bijvoorbeeld zijn inschatting te hebben gemaakt om meer mensen geïnteresseerd te krijgen in cryptocurrency.

Hoewel het ook mogelijk is dat hij gewoon aandacht wilde krijgen, waarvan bekend is dat hij het goed doet.

Niet alle claims zijn nep

Sommige schattingen komen uit.

Een persoon die erin slaagde om de prijsstijging van Bitcoin nauwkeurig te voorspellen, was Tim Draper.

In 2014, Draper voorspelde dat de prijs van Bitcoin in 2017 $ 10.000 per munt zou bereiken, wat inderdaad is gebeurd.

De waarschijnlijkheid dat Draper een andere voorspelling doet die zo nauwkeurig is, is echter moeilijk te zeggen.

De waarheid is dat dergelijke claims slechts losjes moeten worden opgevolgd, een soort begeleiding. Uw eigen voorspellingen moeten gebaseerd zijn op uw eigen analyse.

Kijk wat de prijs van Bitcoin beïnvloedt

Bitcon-prijsvoorspellingen

In plaats van te vertrouwen op de prijsvoorspellingen van mensen, is het veel beter om je eigen onderzoek uit te voeren en tot je eigen conclusies te komen.

Door historische grafieken en de mogelijke gebeurtenissen te analyseren die hun verandering hebben beïnvloed, kunt u zien wat waarschijnlijk is en wat niet.

De halvering is een geweldige plek om te kijken. Dit is waar de blokbeloning voor het minen van Bitcoin wordt gehalveerd.

In 2020, de blokbeloning van Bitcoin wordt gehalveerd van 12,5 Bitcoins naar 6,25 Bitcoins.

Dit betekent dat er minder Bitcoin op de markt zal worden geïntroduceerd, wat theoretisch zou moeten betekenen dat de prijs van Bitcoin zal stijgen.

In het verleden was de halvering een goede indicator voor de prijsstijging van Bitcoin. De halvering in 2016 is daar een goed voorbeeld van en heeft mogelijk bijgedragen aan de bull run van 2017.

De halvering voor 2020 zal naar verwachting plaatsvinden op 10 juni 2020.

Handel online in Bitcoin eToro, het toonaangevende sociale handelsplatform van de wolrd

Kernpunten

Als u zich iets uit dit artikel herinnert, maak er dan deze kernpunten van.

  • John McAfee, een controversieel figuur, is zeer eigenwijs. Niet iedereen is het eens met de dingen die hij zegt, en het is mogelijk dat hij de aandacht gewoon leuk vindt.
  • John McAfee beweerde dat Bitcoin tegen het einde van 2020 $ 1 miljoen per munt zou bereiken. Hij trok zich toen terug uit zijn eigen beweringen en zei dat het allemaal een list was.
  • Als we naar de grafieken kijken, is $ 1 miljoen per Bitcoin nog een lange weg te gaan. Het is zeer waarschijnlijk dat we een dergelijke waardering nog lang niet zullen zien.
  • Dergelijke prijsvoorspellingen moeten worden gezien als ruwe richtlijnen. U mag uw transacties nooit baseren op de informatie van anderen.

Leer cryptocurrencies te verhandelen met onze cryptocurrency-handelscursus

Wilt u meer weten over andere cryptocurrencies en hoe u deze kunt verhandelen? Meld u dan aan voor onze cursus cryptocurrency-handel!

Als je het leuk vond om te lezen Inzicht in de Crazy Bitcoin-voorspellingen van John McAfee van Trading Education, geef het een like en deel het met iemand anders waarvan je denkt dat het ook interessant kan zijn.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me