Prijsvoorspelling voor Dash – Hoeveel zal Dash waard zijn in 2021 en daarna?

Dash (DASH) Prijsvoorspellingsvoorspelling:

Hoeveel zal Dash waard zijn in 2021 en daarna?

Zal Dash opstijgen of crashen? Lees onze Dash-prijsvoorspelling 2021-2025

Op zoek naar Dash-prijsvoorspelling 2021-2025? Of heb je moeite gehad om de vraag te beantwoorden ‘is Dash een goede investering? Je bent op de juiste plek. We delen de beste prijsvoorspellingen van Dash voor 2021 en daarna. we bekijken Dash om erachter te komen wat de experts te zeggen hebben over de toekomstige prestaties en hoeveel Dash waard zal zijn in 2021 en daarna.

Zoals je misschien kunt raden aan de hand van zijn portmanteau, is Dash (DASH) een cryptocurrency met één duidelijke focus: digitaal contant geld. Hoewel bijna alle crypto’s bedoeld zijn om online betalingen te vergemakkelijken, zijn veel van de grote namen (waaronder Bitcoin) niet geschikt voor alledaagse transacties. Van hoge verwerkingskosten en trage transactietijden tot een volledig gebrek aan anonimiteit, er zijn tal van factoren die ervoor zorgen dat deze items niet zijn geoptimaliseerd voor eenvoudige aankopen..

Dat is waar Dash om de hoek komt kijken. Met een marktkapitalisatie van $ 782.438.183 (op het moment van schrijven) is Dash de 28e grootste cryptocurrency ter wereld. Het klinkt misschien niet al te indrukwekkend, maar veel beleggers zijn van mening dat het door zijn unieke kenmerken een sterke kanshebber is voor hun portefeuilles.

In dit artikel zullen we onderzoeken of de prijs van Dash in 2021-2025 waarschijnlijk zal stijgen of dalen. We hebben enkele van de meest overtuigende voorspellingen over cryptovaluta gebruikt om de vraag ‘is Dash een goede investering?’ Te beantwoorden, dus lees verder voor meer informatie..

Als je Dash snel en gemakkelijk wilt kopen of erin wilt investeren, met 0% commissie, ga dan naar eToro Exchange!

Wat is Dash (DASH)?

Voordat we ingaan op onze Dash-prijsvoorspellingen, laten we de geschiedenis en kenmerken van deze cryptocurrency eens nader bekijken. De prominente Amerikaanse cryptofiguur Evan Duffield lanceerde Dash voor het eerst als XCoin in 2014. Het was oorspronkelijk een hard fork van Litecoin en werd al snel omgedoopt tot Darkcoin. Deze naam duurde ook niet lang – en in maart 2015 koos Duffield de naam DASH om de focus van de valuta op digitale contante betalingen weer te geven. (‘Dash’ is de naam van het platform en ‘DASH’ is de eigen valuta).

Dash is gebouwd met dezelfde codebase als Bitcoin. Dus wat maakt het zo speciaal? Net als de meeste cryptocurrencies van de tweede en derde generatie, heeft Dash achteraf het voordeel gehad. Evan Duffield en de ontwikkelaars van het activum hebben verschillende belangrijke wijzigingen aangebracht in de Bitcoin-codebase om hun valuta efficiënter te maken.

Dit zijn enkele van de meest opvallende kenmerken van Dash:

 • Dash kan transacties zeer snel verwerken en biedt zelfs een InstaSend-functie waarmee gebruikers in slechts 1,5 seconde valuta kunnen verzenden. De gemiddelde transactietijd van het platform is 2,5 seconden – ongeveer 4 keer sneller dan Bitcoin.
 • Het platform heeft een gedecentraliseerd financieringssysteem waarmee gebruikers financiering kunnen aanvragen om hun eigen Dash-projecten te maken
 • Dash is volledig anoniem. Een van de belangrijkste kenmerken van Bitcoin is de transparantie, en hoewel dit vaak als een belangrijk voordeel wordt beschouwd, kan het ongelooflijk onaangenaam zijn voor mensen die niet willen dat anderen precies kunnen zien hoeveel ze hebben uitgegeven en waaraan. Dit geldt met name in landen met strikte regeringen die het systeem zouden kunnen gebruiken om de betalingen van burgers te controleren.

Dankzij deze functies is Dash over de hele wereld steeds populairder geworden. In Venezuela zijn er bijvoorbeeld nu meer dan 800 handelaren die DASH-betalingen accepteren. Dit komt omdat de crypto naar voren is gekomen als een veel stabieler alternatief voor de crashende valuta van het land, de Venezolaanse bolívar. Ondertussen gebruikt de Zimbabwaanse start-up KuvaCash, die geld verdiende met het gedecentraliseerde financieringssysteem van Dash, ook DASH om een ​​alternatief te bieden voor de nationale valuta van het land..

In Amerika heeft het platform ook Alt Thirty Six gefinancierd, een platform dat betalingen voor de Amerikaanse cannabisindustrie mogelijk maakt. We zien zelfs dat Dash-geldautomaten verschijnen in winkelcentra in Londen, dus het is duidelijk dat deze cryptocurrency de wereldmarkt transformeert.

Prijsvoorspellingen op korte termijn: 2021

Dash-prijsvoorspelling voor 2021

Wat voorspellen crypto-experts voor Dash in 2021?

Nu we hebben samengevat hoe Dash precies werkt, laten we beginnen met het bekijken van de DASH-prijsvoorspellingen voor 2021. Of u het activum al aan uw portefeuille heeft toegevoegd of overweegt in de toekomst te investeren, ontdek wat enkele van de beste crypto-analisten geloof zou kunnen gebeuren met de prijs van DASH op korte termijn.

Volgens het Italiaanse cryptoplatform Previsioni Bitcoin, DASH-investeerders staan ​​voor heel goed nieuws in 2021. Het algoritme heeft voorspeld dat de prijs van DASH voor het einde van 2020 $ 100 zal bereiken en pas vanaf daar zal stijgen, tot $ 120,6339 in januari 2021 en de rest van het jaar enorm zal stijgen:

prijsvoorspellingen 2021

Als de voorspellingen van Previsioni Bitcoin juist zijn, is het antwoord op de vraag ‘is Dash een goede investering’ vrij overtuigend – in ieder geval voor de duur van 2021. Deze grafiek voorspelt een duizelingwekkende groei, waarbij de prijs van DASH in december stijgt naar $ 656.6958. We zullen de hoogste groei zien in de tweede helft van het jaar. Previsioni Bitcoin heeft zelfs voorspeld dat Dash in de laatste zes maanden van 2021 met bijna $ 480 zal stijgen.

Aangezien Dash nog geen $ 100 heeft bereikt, is dit zeker een gewaagde voorspelling. Zijn andere analisten het dan eens met de beweringen van Previsioni Bitcoin? Zal de prijs van DASH in die mate stijgen? helaas, LongForecast.com denkt van niet. Het platform heeft de volgende prijsvoorspellingen gedaan voor 2021:

dash prijstabel

Hoewel LongForecast.com het ermee eens is dat de prijs van DASH voor het einde van 2020 $ 100 zal bedragen en het jaar afsluit op een waarde van $ 116,2, deelt het de enthousiaste vooruitzichten van Previsioni Bitcoin voor 2021 niet. Niet slecht – het platform gelooft dat DASH tot halverwege september grotendeels boven de $ 100 zal blijven. Maar vanaf dit punt ziet de toekomst er niet erg rooskleurig uit, en LongForecast.com gelooft dat Dash 2021 zou kunnen afsluiten met een prijs die lager is dan de huidige waarde van $ 79,69..

Volgens deze voorspellingen zullen de meeste beleggers ervoor kiezen om de bearish storm te doorstaan ​​en vooruit te kijken naar 2022 en daarna (daar komen we later op terug) of proberen te profiteren van kortetermijnprijsschommelingen. Het zijn zeker niet de torenhoge voorspellingen die we hebben gezien van Previsioni Bitcoin!

De volgende voorspelling van Dash cryptocurrency waar we naar gaan kijken, komt uit Portemonnee Investeerder. Met behulp van zijn in-house algoritme om technische analyses uit te voeren, komt WalletInvestor tot de volgende prognose:

dash prijstrend

Zoals we kunnen zien in de grafiek van WalletInvestor, is het platform het ongeveer eens met zowel Previsioni Bitcoin als LongForecast.com als het gaat om de prijs van DASH aan het begin van 2021. Hoewel alle drie de platforms denken dat de prijs zal stijgen Januari, WalletInvestor heeft een hogere voorspelling gedaan dan de anderen. Het denkt dat Dash $ 200 zou kunnen bereiken, wat bijna het dubbele is van de waarden die zijn voorspeld door zijn concurrenten.

Het lijkt er echter op dat het onwaarschijnlijk is dat deze trend zal voortduren. WalletInvestor voorziet een scherpe daling in 2021, waarbij de prijs in maart weer zal dalen tot ongeveer $ 100 en de komende maanden verder zal dalen. Een korte heropleving in mei-juni zal niet de weg vrijmaken voor een meer optimistisch einde van het jaar, en DASH zal 2021 afsluiten met ongeveer $ 40. De prognose voor een jaar stelt de waarde van Dash op slechts $ 39,704, een teleurstellend vooruitzicht voor iedereen die zich afvraagt ​​‘is DASH een goede investering voor 2021?’

Klaar om in te investeren STREEPJE?

investeren in dash

Prijsvoorspellingen op lange termijn: 2022-2025

Wat voorspellen crypto-experts voor Dash in 2022 en daarna??

Crypto-investeerders willen graag weten wat de komende 5 jaar in petto kunnen hebben voor de prijs van Dash.

Omdat cryptocurrency zo volatiel kan zijn, is het nooit gemakkelijk om prijsvoorspellingen te doen en is het normaal om een ​​enorme hoeveelheid variatie tussen prognoses te zien. De voorspellingen van de Dash-prijs die we voor 2021 hebben bekeken, zijn ongelooflijk variabel, variërend van $ 39,704 tot maar liefst $ 656,6958! Om te beslissen welke van deze vooruitzichten waarschijnlijker is, kijken we vooruit naar 2022-2025 en kijken wat de toekomst zou kunnen brengen voor de prijs van DASH.

We beginnen met terug te keren naar Previsioni Bitcoin. Wat denkt het platform dat 2022-2025 in petto heeft na de torenhoge prijsvoorspellingen van Dash voor 2021? Het antwoord kan enigszins teleurstellend zijn als je DASH aan je portfolio hebt toegevoegd, hoewel de voorspellingen van Previsioni Bitcoin nog steeds niet zo somber zijn als sommige van de voorspellingen die we voor 2021 hebben gezien.Volgens zijn voorspellingen gelooft het platform dat de prijs van DASH zal dalen in 2022:

koersvoorspelling 2022

Zoals we in de grafiek kunnen zien, zal Dash begin januari 2022 de $ 700 overtreffen, maar vanaf dat moment snel in waarde dalen. In februari zal DASH $ 577,1668 waard zijn, en dit aantal zal blijven dalen tot april. In mei zou de prijs van DASH opnieuw kunnen stijgen tot $ 497,2268 en rond de $ 500 kunnen schommelen tot een volgende scherpe daling tot onder $ 340 tussen oktober en november. Previsioni Bitcoin verwacht dat het activum het jaar zal afsluiten op $ 417,2868 – meer dan vijf keer de huidige prijs, maar minder dan tweederde van de waarde van zijn hoogste punt in 2021..

Hoewel Previsioni Bitcoin merkbaar optimistisch was voor 2021, zouden de voorspellingen voor 2022 iets te bearish kunnen zijn. Beide Muntenwitch en BTY Nieuws hebben verbluffend hoge voorspellingen gedaan voor 2022-2025, waarbij de eerste voorspelde dat DASH tegen het einde van 2025 $ 2822 zou kunnen kosten en de laatste zelfs nog verder. Volgens BTY News zou Dash in 2025 prijzen van $ 12.733,88 kunnen zien!

Dit zou bijna tien keer hoger zijn dan DASH’s vorige all-time high (ATH) van $ 1.441, een prijs die de cryptocurrency tussen 2017 en 2018 behaalde. Het is begrijpelijk dat veel andere platforms en analisten sceptisch lijken over de ongekende waarden die worden voorspeld door Coiswitch en BTY News. Maar er lijkt een groeiende consensus te zijn dat DASH in de aanloop naar 2025 een paar optimistische jaren tegemoet gaat..

DigitalCoinPrice.com verwacht ook dat de prijs van DASH in 2025 zal stijgen, zij het na een reeks van meer bearish jaren:

streepje prijsvoorspelling grafiek

De algemene voorspelling is dat Dash een goede investering is, aangezien de prijs lijkt te stijgen. Deze grafiek toont niet de hoogste cryptocurrency-voorspellingen die we tot nu toe hebben gezien, maar de opwaartse trend (afgezien van een slecht anderhalf jaar tussen juli 2022 en januari 2024) zou nog steeds een bemoedigend teken moeten zijn voor investeerders die zich afvragen of de prijs van DASH zal stijgen.

Volgens zijn voorspellingen zou DASH in september 2025 een hoogtepunt van bijna $ 290 kunnen bereiken, wat meer is dan vier keer de huidige waarde. Sommige investeerders zien de dip van 2022-24 misschien zelfs als een potentieel positief punt. De vorm die we in de grafiek kunnen zien, zou mogelijk een Double Bottom Reversal kunnen zijn, een bullish patroon dat kan worden gebruikt om toekomstige groei te voorspellen bij het uitvoeren van technische analyses. Als dit het geval is, zou de dip die we tegen het midden van de helft van 2026 kunnen zien een tijdelijke uitval zijn in een sterke opwaartse trend – wat suggereert dat de voorspellingen van $ 1.000 + misschien binnen bereik zijn.

Als langetermijninvestering verwacht het dat Dash zeer goed zou kunnen presteren. Volgens zijn voorspellingen zou de waarde van de prijs van de Dash-tokens tegen het einde van 2020 kunnen stijgen tot $ 120, oplopend tot $ 250 in 2021 en $ 650 in 2022, en tegen 2025 een gemiddelde prijs van $ 3200 bereiken..

Conclusie: voorspelling van prijsvoorspelling van Dash

De onderstaande voorspellingscijfers schetsen enkele van de Potentieel hoge en lage prijsvoorspellingen voor Dash in 2020, 2021, 2022, 2023 en 2025+ aangeboden door technische analisten en experts uit de industrie.

Jaar Hoog Laag
2020 $ 170 $ 70
2021 $ 450 $ 110
2022 $ 1500 $ 320
2023 $ 3300 $ 550
2025+ $ 6500 $ 950

Hoe is de prijs van Dash in de loop van de tijd veranderd??

Om de meest nauwkeurige Dash-voorspellingen te doen, is een van de belangrijkste stappen het analyseren van de eerdere prestaties van Dash.

Sinds DASH in 2014 op de markt kwam, heeft de prijs een aantal dramatische schommelingen ondergaan. Op deze kaart van Nomics, we kunnen zien hoe de waarde van DASH in de loop van de tijd is veranderd:

dash prijsgrafiek

Hoewel het bescheiden lijkt in vergelijking met de torenhoge vooruitgang in 2017-2018, kwam de eerste grote prijsstijging van Dash in 2014, kort nadat het cryptocurrency-uitwisselingen bereikte. Tussen april en mei steeg de prijs van $ 0,847417 naar $ 5,9679 – een aanzienlijke sprong die een weerspiegeling was van een enorme hoeveelheid vroege belangstelling van investeerders. De groei was veel langzamer in de rest van 2014, 2015 en 2016, waarbij de prijs over het algemeen tussen $ 2 en $ 10 schommelde..

In tegenstelling tot veel andere crypto’s, kende DASH een extreme groei gedurende bijna heel 2017. In januari bedroeg de prijs $ 13,82. In september was het gestegen tot een ongelooflijke $ 330,49, maar zelfs dat was te bleek in vergelijking met de groeispurt die erop wachtte. Toen de cryptocurrency-markt als geheel een enorme inflatie begon te ervaren, zou Dash zeker niet achterblijven. Tussen oktober en december 2017 sprong de prijs omhoog van $ 293,50 naar zijn ATH van $ 1.141 – voordat hij een jaar later, in december 2018, weer zakte naar $ 77,26..

Dash is nooit meer teruggekeerd naar de tarieven van vóór 2017, die voornamelijk onder de $ 10 lagen. Hoewel het een waardeverlies leed in de nasleep van de wereldwijde coronaviruscrash, waarbij de prijzen van bijna elke grote cryptocurrency begonnen te dalen naarmate de onzekerheid bij beleggers toenam, boekte het toch winst op de prijs van 2019. De laagste waarde van 2020 tot nu toe was $ 68,84, wat meer dan $ 20 hoger is dan zijn laagste punt in 2019 van $ 46,69.

Klaar om te kopen STREEPJE?

investeren in dash

Welke factoren beïnvloeden de prijs van Dash?

Zoals elke cryptocurrency kan de prijs van DASH afhangen van verschillende factoren. Als u de vraag ‘is Dash een goede investering?’ Hoopt ​​te beantwoorden, is het belangrijk om te weten wat deze factoren zijn – of u uw cryptocurrency liever een aantal jaren vasthoudt of liever profiteert van kortetermijnprijsbewegingen. Dit maakt het veel gemakkelijker voor u om cryptocurrency-voorspellingen te doen en te beslissen welke Dash-prijsvoorspellingen volgens u het meest nauwkeurig zijn..

Vraag en aanbod

De prijs van Dash of een andere cryptocurrency is volledig afhankelijk van de relatie tussen vraag en aanbod. Als meer investeerders DASH willen kopen dan verkopen, betekent dit dat de vraag groter zal zijn dan het aanbod en dat de prijs zal stijgen. Als het tegenovergestelde waar is, zal het aanbod groter zijn dan de vraag, wat betekent dat de prijs zal gaan dalen. Deze relatie zelf wordt sterk beïnvloed door de factoren die we hieronder hebben vermeld.

Gebruik van het Dash-platform

Zoals we aan het begin van dit artikel al zeiden, financiert en beheert het Dash-platform een ​​reeks gedecentraliseerde apps. De populariteit van deze apps, zoals KuvaCash in Zimbabwe, is een sleutelfactor bij het opdrijven van de vraag naar DASH en bijgevolg tot een prijsstijging. Aangezien de interesse in dApps blijft groeien, kan dit ertoe leiden dat de interesse in de onderliggende Dash-technologie de komende jaren groeit.

Verhoogde acceptatie van cryptocurrency

Dash is speciaal onder cryptocurrencies omdat het dagelijkse betalingen mogelijk maakt. Het feit dat het naar voren is gekomen als een levensvatbaar bezit in landen waar de inheemse valuta is begonnen in te storten, is een sterk bewijs van de bruikbaarheid ervan, net als het feit dat DASH-geldautomaten in Londen zijn verschenen. Naarmate cryptocurrencies meer mainstream worden en onze afhankelijkheid van contactloze betalingen toeneemt als gevolg van de coronavirus-pandemie, zouden we de vraag naar oplossingen zoals Dash over de hele wereld kunnen zien toenemen..

Voorspelling van prijsvoorspelling van Dash – belangrijkste punten

 • Met een marktkapitalisatie van $ 782.438.183 (op het moment van schrijven) is Dash de 28e grootste cryptocurrency ter wereld
 • Dash kan transacties zeer snel verwerken en biedt zelfs een InstaSend-functie waarmee gebruikers in slechts 1,5 seconde valuta kunnen verzenden
 • Dash is aangenomen als alternatieve valuta in zowel Zimbabwe als Venezuela, waar de inheemse valuta onstabiel zijn
 • Het algoritme van Previsioni Bitcoin heeft voorspeld dat de prijs van DASH vóór het einde van 2020 $ 100 zal bereiken en alleen vanaf daar zal stijgen, tot $ 120.6339 in januari 2021 en de rest van het jaar enorm zal stijgen.
 • LongForecast.com is van mening dat Dash 2021 zou kunnen afsluiten met een prijs die lager is dan de huidige waarde van $ 79,6
 • WalletInvestor voorziet een scherpe daling in 2021, waarbij de prijs in maart weer zal dalen tot ongeveer $ 100 en de komende maanden verder zal dalen.
 • Voorspellingen op lange termijn zijn veel helderder, zonder voorspellingen die beweren dat DASH onder de huidige prijs zal zakken
 • De meest optimistische vooruitzichten komen van BTY News, dat gelooft dat Dash in 2025 prijzen van $ 12.733,88 zou kunnen halen
 • De ATH van Dash was $ 1.141 in december 2017
 • De belangrijkste factoren die de prijs van DASH beïnvloeden, zijn vraag en aanbod, de populariteit van het Dash-platform en de algemene acceptatie van cryptocurrency.

Of u nu een bestaande of potentiële investeerder bent, we hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het beantwoorden van de vraag ‘is DASH een goede investering?’. Hoewel de prijsvoorspellingen van Dash voor 2021-2025 gemengd zijn, lijken de langetermijnvooruitzichten voor Dash positief, zonder dat analisten geloven dat de valuta in 2025 minder waard zal zijn dan nu..

Dat gezegd hebbende, kan het notoir moeilijk zijn om betrouwbare voorspellingen voor cryptocurrency te doen, aangezien de industrie ongelooflijk vluchtig is. Voer altijd uw eigen due diligence uit en zorg ervoor dat u over een effectieve risicobeheerstrategie beschikt voordat u een nieuwe cryptocurrency aan uw portefeuille toevoegt. Zoals we eerder hebben gezien, kan de markt snel bewegen – en we zullen het zeker nog een keer zien gebeuren.

Als uw eigen onderzoek u het extra vertrouwen heeft gegeven dat u nodig hebt om te beginnen met het handelen in DASH, zou u blij kunnen zijn te weten dat eToro de mogelijkheid biedt om te handelen met crypto-activa (inclusief DASH) en CFD’s tot maximaal 90+ cryptocurrencies.

eToro – Koop DASH met 0% commissie

investeren in dash

Aanmelden voor eToro en begin met het verhandelen van DASH of het kopiëren van top DASH-investeerders zonder extra kosten. Er zijn geen beheerskosten of andere verborgen kosten aan verbonden.

etoro makelaar

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

75% van de particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s

Dash Prijsvoorspellingen – Veelgestelde vragen

Is Dash beter dan Bitcoin?

Als het gaat om transactiesnelheid en kosten, is Dash zeker beter dan Bitcoin. De gemiddelde transactietijd van het platform is slechts 2,5 seconden, 4 keer sneller dan die van Bitcoin.

Zal Dash $ 1.000 bereiken?

Volgens sommige voorspellingen zouden we de prijs van DASH vóór het einde van 2025 kunnen zien oplopen tot $ 1.000. BYT News gelooft zelfs dat een enkele DASH-munt in 2025 $ 12.733,88 waard kan zijn.!

Hoeveel Dash-munten zijn er?

Er is een totale voorraad van 18 miljoen DASH-munten. Tegen de huidige tarieven wordt verwacht dat de cryptocurrency zijn totale aanbod rond het jaar 2030 bereikt.

Als je ons artikel leuk vond Dash-prijsvoorspelling: hoeveel zal dash waard zijn in 2021 en daarna, deel het alstublieft met uw medehandelaren.

Verder lezen:

Meest populaire cryptocurrencies in het VK

10 cryptocurrencies om te overwegen in 2021

Ethereum VS. Ripple: welke zou in uw portfolio moeten staan?

Meest populaire cryptocurrencies in de VS.

Hoe u geld kunt verdienen met cryptocurrency – een definitieve gids

Tips en fouten voor cryptocurrency-investeringen om te vermijden

Hoe u kunt profiteren van stijgingen van de cryptocurrency-markt

Disclaimer: Dash van elke cryptovaluta is zeer vluchtig. Uw kapitaal loopt risico en in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten. Prognoses en analyses weerspiegelen de standpunten van verschillende externe en interne analisten op elk moment en kunnen op elk moment worden gewijzigd. Bovendien kunnen ze geen toezegging of garantie vormen van de kant van Trading Education.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me