Ripple prijsvoorspelling

Ripple-prijsvoorspelling voor 2021, 2022, 2025 en 2030

 • Experts zijn van mening dat Ripple zou kunnen herstellen van het huidige prijsniveau van $ 0,46 naar $ 2 in 2021.
 • Crypto-experts voorspellen dat de Ripple-waarde tegen 2023 $ 3 zou kunnen bereiken.
 • Sommige experts hebben voorspeld dat als XRP-acceptatie plaatsvindt op het verwachte niveau, we de prijs van Ripple kunnen zien stijgen en de prijs van XRM zou kunnen stijgen tot $ 5 in 2024.
 • XRP zou kunnen zweven tussen de $ 4- $ 8-omgeving. Volgens de meeste voorspellingen zal de waarde van Ripple gedurende het grootste deel van 2025 ergens rond de $ 6 liggen.
 • XRP’s langetermijnprijsvoorspelling stelt dat de digitale valuta in 2030 $ 17 zou kunnen bereiken.

Cryptocurrencies worden steeds populairder, waarbij investeerders verder kijken dan Bitcoin en in andere cryptocurrencies investeren. Ripple is, samen met Bitcoin, Ethereum en Tether, een van de leiders in de cryptocurrency-ruimte. Ripple staat klaar om een ​​essentieel investeringsmiddel te worden en met cryptocurrencies die in 2021 een bullish fase zullen doormaken, laten we eens kijken naar de Ripple-prijsvoorspelling, zowel op korte als op lange termijn..

Wat is rimpel?

Ripple is een winstgevend platform en cryptocurrency ontwikkeld door Ripple Labs. Ripple biedt realtime betalingsvereffeningsdiensten en valutawisseldiensten aan banken en financiële instellingen.

Tegenwoordig werken meer dan 100 bedrijven wereldwijd samen met Ripple en gebruiken het platform voor zijn snelle en probleemloze transacties. XRP, de eigen cryptocurrency van Ripple, is de op twee na grootste valuta in termen van marktkapitalisatie.

De primaire functie van XRP is het verschaffen van liquiditeit aan banken en het faciliteren van grensoverschrijdende transacties, hoewel individuen ook XRP kunnen kopen. Alle XRP-tokens zijn voorgemijnd en Ripple Lab controleert wanneer nieuwe munten worden vrijgegeven. Er zijn 39 miljard XRP in omloop en Ripple Lab geeft periodiek nieuwe munten uit om de circulatie op peil te houden.

Transacties op het Ripple-platform zijn niet beperkt tot XRP. Het platform ondersteunt ook traditionele valuta’s zoals de dollar, euro, yen, pond en andere cryptocurrencies. Ripple fungeert als facilitator voor het wisselen van valuta en ook als betalingsverwerker. Ripple brengt blockchain-technologie naar de grensoverschrijdende betalingssector en concurreert met platforms zoals Swift en ACH.

Ripple-prijsgeschiedenis

Ripple kwam op de markt voor $ 0,0058 en handhaafde deze prijs. De prijs van Ripple zag beweging in maart 2017 toen de munt sprong naar $ 0,03. De cryptocurrency steeg in mei verder tot $ 0,2. Deze prijsstijging werd aangewakkerd door het nieuws dat Ripple samenwerkt met de Bank of Tokyo.

De prijs van Ripple bleef het grootste deel van 2017 fluctueren voordat hij een opwaarts traject volgde, in lijn met de groei van Bitcoin. Dankzij de rally van Bitcoin in 2017 kwamen ook cryptocurrencies zoals Ripple in de lift. Als gevolg hiervan steeg de prijs van Ripple tot $ 1 en overschreed $ 3 in januari 2018, bijna $ 3,50.

Na deze rally was Ripple echter getuige van een aanzienlijke waardedaling, daalde tot $ 0,07 voordat hij weer steeg naar $ 1. De valuta daalde in april tot $ 0,5 en bleef dalen totdat de prijs zich stabiliseerde op $ 0,26. De release van xRapid zag de prijs van Ripple opnieuw stijgen. De cryptocurrency zweefde tot november rond de $ 0,5, voordat hij daalde tot $ 0,28. Ripple herstelde in mei opnieuw en steeg naar $ 0,45. Momenteel handelt Ripple rond $ 0,46. Volgens onze Ripple-prijsvoorspelling zal de waarde van XRP de komende jaren stijgen.

Ripple prijsanalyse

XRP is de afgelopen drie maanden relatief consistent geweest, met een paar prijsstijgingen.

XRP steeg op 25 november 2020 van $ 0,44 naar $ 0,69. De valuta bleef tussen $ 0,52 en $ 0,69 tot 22 december 2020, waarna hij daalde tot $ 0,26. Ripple kon de grens van $ 0,32 niet overschrijden tot 30 januari 2021, toen de waarde van de valuta steeg tot $ 0,50.

Deze rally kan worden toegeschreven aan een crowd-pump die GameStop heeft meegemaakt. De prijs van Ripple steeg met 56%, gevoed door leden van een Telegram-groep genaamd Buy & Houden. Deze stijging van de Ripple-prijs heeft de verliezen weggevaagd die werden geleden toen de valuta daalde van $ 0,55 naar $ 0,20. Momenteel wordt Ripple verhandeld tegen $ 0,46 en zal naar verwachting verder stijgen.

Ripple-prijsvoorspelling 2021

Ripple heeft verklaard dat het van plan is een betalingssysteem te creëren dat banken kunnen gebruiken om internationaal en binnenlands geld over te maken. Ripple heeft partnerschappen aangekondigd met verschillende banken en financiële instellingen zoals JP Morgan, HSBC Holdings, Banco Santander, Mizuho Financial Group en MoneyGram. HSBC Bank Limited is in augustus 2020 ook toegetreden tot het Ripple-netwerk.

Ripple heeft zichzelf gepositioneerd als een alternatief voor het betalingssysteem SWIFT. Het rapport van het Official Monetary and Financial Institutions Forum (OMFIF) stelt dat DLT-technologie, waarop XRP opereert, belangrijke problemen in de banksector zou kunnen aanpakken. Het rapport stelt ook dat banken SWIFT kunnen vervangen en in plaats daarvan een XRP-pool kunnen gebruiken, waardoor transacties efficiënt en snel worden uitgevoerd.

Moody’s heeft ook verklaard dat Ripple veel plannen in het verschiet heeft. Nu het netwerk partnerschappen aangaat met meer banken en financiële instellingen, zijn experts van mening dat Ripple zou kunnen herstellen van het huidige prijsniveau van $ 0,46 naar $ 2 of zelfs meer als er aanhoudende institutionele interesse is..

Ripple prijsvoorspelling 2022

Volgens de Ripple-prijsvoorspelling wordt verwacht dat Ripple begin 2022 wordt verhandeld tegen $ 0,55. Deskundigen voorspellen echter dat Ripple tegen het einde van 2021 zou kunnen stijgen als institutionele belangen deze voorspelling zouden kunnen beïnvloeden. Er wordt echter verwacht dat de digitale valuta tussen $ 0,55 en $ 0,60 zal bedragen. De cryptocurrency zal naar verwachting het grootste deel van 2022 op dit niveau blijven.

Ripple prijsvoorspelling 2023

Ripple zal naar verwachting in 2023 in waarde stijgen. Het Ripple-team heeft nogal wat projecten die in 2023 het daglicht zullen zien. Het netwerk zal ook samenwerken met meer financiële instellingen en hoopt in 2023 een aanzienlijke algemene acceptatie te zien. Dit zou de prijs van XRP hoger kunnen duwen dan ooit tevoren, waarbij experts voorspellen dat de valuta tegen 2023 $ 3 zou kunnen bereiken.

Ripple prijsvoorspelling 2024

Volgens onze analyse en de Ripple-prijsvoorspelling zou XRP in 2024 de grens van $ 5 kunnen duwen. Crypto-experts zijn van mening dat XRP in 2024 een aanzienlijke acceptatie zou kunnen zien. Sommige experts hebben voorspeld dat als XRP-acceptatie plaatsvindt op het verwachte niveau, we de cryptocurrency kunnen zien gaan op een bull run, en de prijs van Ripple zou nog verder kunnen stijgen.

Ripple-prijsvoorspelling 2025

De prijsvoorspelling van Ripple voor 2025 is behoorlijk optimistisch, met experts die voorspellen dat XRP zal zweven tussen de $ 4- $ 8-omgeving. Volgens de meeste voorspellingen zal de waarde gedurende het grootste deel van 2025 ergens rond de $ 6 liggen. Door de massale acceptatie van Ripple zou de cryptocurrency een betaalbaar investeringsmiddel kunnen worden dat verder in waarde zou kunnen stijgen. Ripple heeft plannen om samen te werken met grote Europese en Latijns-Amerikaanse banken om zowel Ripple als XRP te promoten. Dit zou kunnen leiden tot een aanzienlijke stijging van de prijs van XRP.

Ripple-prijsvoorspelling 2030

In 2030 zal Ripple een aanzienlijke groei zien dankzij een grotere acceptatie en meer gebruiksscenario’s. XRP’s langetermijnprijsvoorspelling stelt dat de valuta in 2030 $ 17 zou kunnen bereiken.

Ripple prijsvoorspellingen van topcryptocurrency-handelaren en analisten

Capital.com

Capital.com heeft voorspeld dat XRP zal handelen met een gemiddelde prijs van $ 0,60 in 2021. Het zal $ 0,7 in 2022 pushen en het jaar afsluiten rond $ 0,80. De prijsvoorspelling van Capital.com stelt dat Ripple in 2025 rond de $ 1,50 – $ 3,60 zal handelen

Investeringshaven

Investment Haven heeft een bullish prijsvoorspelling voor Ripple. Het platform beweert dat Ripple in de nabije toekomst $ 20 zou kunnen bereiken als XRP adoptie door banken en andere financiële instellingen ziet.

Ripple Coin Nieuws

De prijsvoorspelling van Ripple Coin News stelt dat de prijs van Ripple stabiel zal zijn in de periode 2021-2022. De partnerschappen van Ripple met financiële instellingen en banken zullen de prijs tegen 2025 op $ 10 brengen.

Moody’s

Moody’s Ripple Price Prediction stelt dat als gevolg van Ripple’s partnerschappen met financiële instellingen, Ripple en technologie een grotere acceptatie zullen zien, waardoor de prijs hoger zal worden. Moody’s voorspelt dat die XRP tegen 2021 tot $ 2 zou kunnen stijgen.

Oracle Times

Volgens de voorspelling van Oracle Times zou Ripple met maar liefst 2000% kunnen stijgen. Ze stellen echter dat dit type groei alleen mogelijk is als Ripple de beste optie was voor grensoverschrijdende betalingen.

De meeste Ripple-voorspellingen hebben een bovengrens van $ 10 op de prijs van Ripple gesteld. Een prijs van $ 5 is echter realistischer, wat een 15x ROI op investeringen is.

Lees meer: ​​hoeveel zal rimpel waard zijn in 2021 en daarna?

Ripple-prijsvoorspelling: conclusie

De meeste Ripple-prijsvoorspellingen hebben verklaard dat de cryptocurrency naar verwachting stabiel zal blijven op de korte en lange termijn.

Nu Ripple samenwerkt met meer financiële instellingen en banken wereldwijd, zal het ongetwijfeld een toename van acceptatie en gebruiksscenario’s zien. Dit is belangrijk omdat het de prijs van XRP hoger zou kunnen drukken.

Ripple is momenteel een redelijk veilige investering en investeerders kunnen de markt betreden en een potentiële winst op hun investeringen maken.

eToro – Het beste platform om in te investeren Ripple XRP

eToro heeft zich gedurende vele jaren binnen de branche bewezen – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Veelgestelde vragen over Ripple-prijsvoorspelling

Wat is rimpel?

Ripple is een open-sourceprotocol dat in 2012 is uitgebracht. Chris Larsen en Jeb McCaleb hebben het opgericht. Met Ripple kunnen gebruikers geld overmaken in de vorm van cryptocurrencies of traditionele fiat-valuta’s. Ripple is een gedecentraliseerd platform, dus er is geen centrale autoriteit die het platform bestuurt of de regels van het platform bepaalt, en het heeft zichzelf gepositioneerd als een alternatief voor SWIFT voor grensoverschrijdende transacties.

Wat is RippleNet?

RippleNet is het systeem voor het wisselen en overmaken van valuta van Ripple. Het helpt om grensoverschrijdende betalingen veilig en zonder enige wrijving uit te voeren. Ripple werkt samen met meer dan 200 banken, financiële instellingen en betalingsverwerkers, waardoor Ripple een van ‘s werelds meest toegankelijke betalingsnetwerken is. Deze partnerschappen zijn cruciaal voor de acceptatie van RippleNet. Enkele van de belangrijkste financiële instellingen waarmee Ripple samenwerkt, zijn:

 • Barclays
 • American Express
 • Merill Lynch
 • bank van Amerika
 • Santander
 • TD Bank
 • JP Morgan
 • Moneygram
 • Accenture

Wat zijn de verschillen tussen Ripple en XRP?

Ripple is het bedrijf dat oplossingen biedt voor grensoverschrijdende transacties via zijn betalingsnetwerk RippleNet. XRP is een digitaal bezit, het is onafhankelijk van Ripple gemaakt. De technologie achter XRP is het XRP-grootboek.

Wat is XRP en hoe kan ik het verhandelen??

XRP is een gedecentraliseerd digitaal activum gemaakt voor betalingssystemen. U kunt XRP verhandelen op meer dan 100 beurzen wereldwijd.

Waarom is de prijs van XRP zo vluchtig??

XRP wordt, net als elk ander activum, geconfronteerd met volatiliteit in zijn prijs als gevolg van de heersende marktomstandigheden. Deze voorwaarden kunnen op elk moment wijzigen en dit komt tot uiting in de prijsschommelingen van FRP.

Wat is liquiditeit op aanvraag??

Met liquiditeit op aanvraag kunnen RippleNet-gebruikers XRP gebruiken om valuta’s te overbruggen. Dit zorgt ervoor dat betalingen snel worden gedaan en in de lokale valuta worden verzonden / ontvangen. XRP is ideaal voor grensoverschrijdende betalingen omdat het sneller, goedkoper en schaalbaarder is dan andere digitale activa.

Lees meer over Ripple:

Investeren in Ripple 2021: de ultieme beginnershandleiding voor investeren in XRP

10 gewaagde Bitcoin-prijsvoorspellingen voor 2021

Is Ripple een goede investering en moet ik in Ripple investeren??

Ripple-prijsanalyse voor 2021 (diepgaande evaluatie)

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me