Top 15 cryptocurrencies die u moet kennen en bekijken in 2021: BTC, ETH, XRP en meer!

U moet deze top 15 cryptocurrencies kennen om te slagen in 2021!

Vraagt ​​u zich af welke cryptocurrency in 2021 explodeert? Of misschien, welke crypto heeft het meeste potentieel in 2021? Zal Bitcoin in 2021 stijgen? We zullen dit allemaal en meer behandelen!

2021 wordt een moeilijke taak om te volgen, dat is zeker! Bitcoin reikte echt naar de maan nadat het halverwege was en herinnerde ons eraan dat de cryptodroom nog steeds een realiteit is.

Maar als je vraagt ​​wat er waarschijnlijk gaat gebeuren in 2021, geven de meeste cryptocurrency-handelaren heel verschillende antwoorden, dus het wordt behoorlijk moeilijk om een ​​duidelijk antwoord te krijgen waarop handelaren hun fortuin zullen verdienen in 2021..

En het is niet alleen Bitcoin waar u uw ogen op moet houden, er valt veel te beleven in 2021, en je moet het allemaal bijhouden! (Soms is dat gewoon onmogelijk!)

Terwijl Bitcoin trekt de grote instellingen binnen, Ethereum wordt nauwlettend in de gaten gehouden terwijl het eindelijk begint over te schakelen naar proof of stake en Ripple te maken heeft met een SEC-fiasco dat de crypto-wereld een beetje zou kunnen opschudden.

En als je altcoins nader bekijkt, zijn er ook daar nog veel kansen! Genoeg die u nog steeds tegen een lage prijs kunt kopen en veel later van kunt profiteren.

Maar uiteindelijk gaat het natuurlijk allemaal om populariteit. Hoe meer een munt wordt gebruikt en hoe deze potentiële toepassingen kan bieden, hoe hoger de waarde ervan. Maar dat werkt ook in beide richtingen: als een cryptocurrency minder populair wordt, kan deze gemakkelijk stagneren en ook in waarde dalen.

In dit artikel gaan we kijken naar de top 15 cryptocurrencies om te kennen en te kijken – en afhankelijk van uw oordeel – de beste cryptocurrency om te kopen in 2021!

Top 15 cryptocurrencies om te kennen en te bekijken in 2021:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Rimpel (XRP)
 3. Ethereum (ETH)
 4. Bitcoin Cash (BCH)
 5. Litecoin (LTC)
 6. Cardano (ADA)
 7. TRON (TRX)
 8. Binance Coin (BNB)
 9. Stellair (XLM)
 10. Tezos (XTZ)
 11. EOS (EOS)
 12. MIOTA (IOTA)
 13. Zcash (ZEC)
 14. Ethereum Classic (ETC)
 15. NEO (NEO)

Als je snel en gemakkelijk de cryptomarkt in wilt duiken, doe dan met 0% commissie, check out eToro Exchange!

We hebben onze lijst georganiseerd op basis van welke cryptocurrencies de beste kansen bieden voor 2021. Maar al met al is het de moeite waard om in de gaten te houden.

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin staat altijd voorop in de wereld van cryptocurrency!

Ja, we weten het, elke lijst heeft het altijd eerst over Bitcoin … blah blah blah! Maar 2021 is heel, heel anders. In 2020 zagen we eindelijk wat grote actie met Bitcoin, waarbij we eindelijk weer $ 20.000 bereikten en er vervolgens vlak langs schoten, tweevoudig!

Bitcoin biedt misschien de beste cryptocurrency-investering op korte termijn voor 2021 met een grote volatiliteit die voor het eerst in ongeveer vier jaar terugkeert. We moeten nog zien wat er precies zal gebeuren.

Zal het in 2021 naar nieuwe niveaus blijven stijgen of zal het een nieuw startpunt vinden met duidelijke niveaus van steun en weerstand? Of zullen we moeten wachten tot een volgende halvering totdat we zo’n enorme stijging zien?

Om deze vragen te beantwoorden, kunnen we kijken naar wat sommige experts zeggen.

Volgens Andy Agnas, “We kunnen zeggen dat BTC in 2021 nieuwe hoogten zal blijven bereiken. Maar natuurlijk zullen er af en toe een prijsdaling zijn, maar het zal niet zo hard zijn als wat er in 2018 gebeurde, toen het zijn laagste punt bereikte”.

Zo, Houd er rekening mee dat de reis van Bitcoin niet altijd naar boven zal gaan! Sterker nog, we kunnen soms ook veel variëren, aangezien de prijzen stabiliseren tussen pieken en dalen.

Maar nogmaals, sommige dingen kunnen gewoon niet worden voorspeld, zoals Tesla die aankondigde dat ze begin februari $ 1,5 miljard aan Bitcoin hebben gekocht en dat de prijs de volgende dag omhoog schiet tot voorbij $ 48k! (Nog een record!)

We mogen ook twee belangrijke dingen niet vergeten die Bitcoin misschien wel de beste crypto voor 2021 maken:

1) Institutionele handelaren en grote banken raken diep in Bitcoin – ze zien eindelijk het potentieel ervan.

En, 2) Bitcoin is als het ‘gateway-medicijn’ naar de cryptocurrency-wereld. Het is de meest bekende cryptocurrency en nieuwkomers hebben de neiging om het eerst te gebruiken wanneer ze beginnen, voordat ze andere mogelijkheden gaan verkennen.

Met dat in gedachten is Bitcoin nog steeds misschien wel de crypto met het meeste potentieel in 2021, en je kunt hem maar beter in de gaten houden! Desondanks moeten bitcoin-handelaren voorzichtig zijn met een mogelijke crash, denk niet dat de markt alleen maar omhoog kan gaan!

 • Geschatte marktkapitalisatie: $ 865.033.736.991
 • Geschatte prijs per munt: $ 47.055,05
 • 2020 terugkeer: 4.698,3%
 • Gevestigd: 2009

Lees hier ons artikel over Bitcoin.

Heeft u overwogen om in te investeren Bitcoin (BTC)?

2. Rimpel (XRP)

Laat je niet afschrikken door de SEC, er is nog steeds een enorm potentieel met Ripple!

Je verwachtte Ethereum, nietwaar? FOUT!

Ripple neemt plek nr. 2 in. Waarom? Welnu, ondanks het afglijden van de op twee na grootste naar marktkapitalisatie naar de vierde, Ripple heeft veel potentieel om weer naar de top te stijgen en als dat het geval is, kan het zeer winstgevend zijn om daar te zijn.

De prijsdaling heeft betekend het is nu gemakkelijker om in Ripple te komen. Je moet natuurlijk geloven dat die prijs terug zal keren.

En voor degenen onder u die zich zorgen maken over de problemen met de SEC (US Securities and Exchange Commission): het is waarschijnlijk niet nodig om bang te zijn om het te verhandelen (tenzij u zich in de VS bevindt, wilt u misschien enige voorzichtigheid betrachten). Er is nog niets gebeurd en het zal waarschijnlijk geen gevolgen hebben voor handelaren buiten de VS..

Volgens PrimeXBT zou de prijsvoorspelling van Ripple voor 2021 een potentieel hoogste punt van $ 27 per token en een potentieel dieptepunt van $ 0,5 kunnen zijn, wat eigenlijk hoger is dan de huidige prijs op het moment van schrijven.!

Maar misschien komt er een redelijkere voorspelling uit City Telegraph, die geloven dat Ripple een bullish trend heeft die hier waarschijnlijk toe zal leiden $ 0,755 per munt in 2021 en dat zullen we waarschijnlijk zien De rente van beleggers keert terug zodra de prijs $ 6,50 overschrijdt.

Onthoud dat er ook een mogelijkheid bestaat dat de situatie met de SEC uiteindelijk een overwinning kan zijn, en als dat het geval is, zou dat heel goed kunnen zijn voor de waarde van Ripple.!

 • Geschatte marktkapitalisatie: $ 20.807.485.096
 • Geschatte prijs per munt: $ 0,4583
 • 2020 terugkeer: 2.846,0%
 • Gevestigd: 2012

Lees hier ons artikel over Ripple.

Heeft u overwogen om in te investeren Rimpel (XRP)?

3. Ethereum (ETH)

De koningin van de cryptocurrency-wereld gaat nog steeds sterk!

Zoals u waarschijnlijk al weet, is Ethereum op verschillende manieren compleet anders dan Bitcoin. Ethereum wil veel verder dan alleen een revolutie teweegbrengen in hoe we geld gebruiken, maar ook hoe we internet gebruiken!

En die visie komt langzaam maar zeker in vervulling. In het eerste kwartaal van 2020 werd dit gerapporteerd door de CoinTelegraph dat er zijn nu 635 functionerende DApps die op Ethereum werken, met in totaal 616.369 ‘actieve’ gebruikers.

Terwijl DevTeam.Space, in een artikel over DApps in 2021, beweert er zijn tot ongeveer 3.000 op Ethereum! (Dat gezegd hebbende, functioneren of niet is niet duidelijk.)

Hoe dan ook, dat is in potentie een zeer grote toename en dat laat ons zien Ethereum groeit nog steeds erg in termen van gebruik en dit zal de waardering beïnvloeden, waardoor het mogelijk een van de beste cryptocurrencies is in 2021.

Een ander belangrijk ding om te onthouden over Ethereum is dat het doorgaans de tweede keuze van een nieuwe handelaar is na Bitcoin.

Zodra ze Bitcoin hebben geproefd, gaan ze meestal verder met investeren in Ethereum, de op een na grootste en bekende cryptocurrency..

In 2021 bereikt Ethereum al nieuwe hoogtepunten. Dit heeft waarschijnlijk gedeeltelijk te maken met de toegenomen interesse in Bitcoin (een domino-effect dat waarschijnlijk een groot deel van de cryptocurrency-markt zal beïnvloeden).

Het schoot omhoog in februari 2021 en bereikte $ 1.800 per munt. Hoewel het moet worden gezegd, experts zoals Capital.com geloof dat nog steeds tegen het einde van het eerste kwartaal van 2021 zal het maximum $ 1.628 of een minimum van $ 1.107 bedragen.

Het belangrijkste is echter om pas op voor de komst van Ethereum 2.0, waar Ethereum van bewijs van werk naar bewijs van inzet zal gaan.

Hoewel het in december 2020 werd gelanceerd, zou de transitie ergens in 2021 voltooid moeten zijn. Over de verhuizing wordt al jaren gediscussieerd en er wordt lang naar uitgekeken. Na voltooiing kan er enige beweging naar boven zijn.

 • Geschatte marktkapitalisatie: $ 200.073.757.033
 • Geschatte prijs per munt: $ 1.745,84
 • 2020 terugkeer: 4.622,6%
 • Gevestigd: 2015

Lees hier ons artikel over Ethereum.

Heeft u overwogen om in te investeren Ethereum (ETH)?

4. Bitcoin Cash (BCH)

Het favoriete kind van Bitcoin moet misschien wat opgroeien, maar biedt nog steeds geweldige kansen!

Het is waar dat Bitcoin Cash het afgelopen jaar veel terrein heeft verloren sinds begin 2020, maar nog steeds in de top 15 staat (voorheen een van de top vijf).

Negeer Bitcoin Cash niet, want het is gevallen een beetje uit de mode, er is nog steeds geld te verdienen en het vormt nog steeds een zeer reële bedreiging voor Bitcoin – of op zijn minst een haalbaar alternatief.

Een belangrijk ding om te overwegen is of de volatiliteit die Bitcoin op de markt brengt, ook kan worden doorgegeven aan Bitcoin Cash.

Bovendien, net als Bitcoin, Bitcoin Cash maakt ook een halvering door, die plaatsvond op 8 april 2020.

We hebben echter waarschijnlijk nog niet de volledige effecten hiervan gezien, we hebben geen grote prijsstijging gezien zoals bij Bitcoin en misschien vragen sommige handelaren zich af of het überhaupt zal gebeuren..

Kortom, voorlopig is de stemming over het algemeen ‘afwachten’. Dat gezegd hebbende, Het Economy Forecast Agency voorspelt dat tegen het einde van 2021, Bitcoin Cash zou tussen $ 881 en $ 923 per munt kunnen oplopen.

 • Geschatte marktkapitalisatie: $ 9.136.379.395
 • Geschatte prijs per munt: $ 489,90
 • 2020 terugkeer: -60,0%
 • Gevestigd: 2017

Lees hier ons artikel over Bitcoin Cash.

Heeft u overwogen om in te investeren Bitcoin Cash (BCH)?

5. Litecoin (LTC)

Litecoin is als een oude draak die blijft branden!

Litecoin was een van de allereerste altcoins en was serieus groot nieuws toen het voor het eerst verscheen. Maar net als BCH is Litecoin een schaduw van zijn vroegere zelf en heeft het nu grotendeels een achterbank ingenomen in de cryptoscene.

Dat gezegd hebbende, het is nog steeds een van de beste honden in crypto en er is nog geld te verdienen met het verhandelen van Litecoin. Het biedt nog steeds volop kansen en is een belangrijke speler die serieus moet worden genomen.

Volgens Arthur Webb van Ripple News, Litecoin-prijsvoorspellingen voor 2021 zijn tussen $ 150 hoog en $ 40 laag.

Dit kan op verschillende manieren worden geïnterpreteerd. Ofwel kan het door deze projectie van $ 150 per muntstuk heen breken naar onbekend terrein, of het raakt op stoom en worstelt hier voorbij.

Dus hoewel je zeker voorzichtig moet zijn, kan $ 3 bovenop elke munt die je hebt een mooie winst zijn, afhankelijk van hoeveel je in Litecoin hebt geïnvesteerd, afhankelijk van je doelen..

Crypterium stelt dat sommige analisten van cryptocurrency zien dat de prijs van Litecoin eind 2021 $ 600 bereikt.

 • Geschatte marktkapitalisatie: $ 11.222.626.982
 • Geschatte prijs per munt: $ 168,58
 • 2020 terugkeer: 809,2%
 • Gevestigd: 2011

Lees hier ons artikel over Litecoin.

Heeft u overwogen om in te investeren Litecoin (LTC)?

6. Cardano (ADA)

Twee kettingen zijn beter dan één!

Waarschijnlijk weten de meesten van ons inmiddels dat Cardano’s belangrijkste verkoopargument zijn ‘ouroboros blockchain’- of blockchains, zo u wilt – een voor reguliere transacties en een tweede voor slimme contracten. (Als Cardano een rapper was, zou het ‘2 Chainz’ zijn.)

Nu, terwijl dit voor sommigen van jullie misschien klinkt als oud nieuws (het is), we moeten nog steeds zien dat dit potentieel geniale idee tot het uiterste wordt gepusht; om te zien of hun oplossing echt werkt en het probleem van schaalbaarheid kan oplossen.

Soms vergeten we het, maar als het probleem van schaalbaarheid niet wordt opgelost, heeft cryptocurrency niet echt een vechtkans om van de grond te komen en echt fiat-geld aan te pakken.

Dit project nu opgeven zou een beetje dom zijn. Cardano heeft nog steeds de kans om de volgende cryptocurrency te zijn die in 2021 explodeert, maar als je nu stopt en het gebeurt, zul je medelijden met jezelf hebben.!

Dus heb wat geduld. Dat vergeet je gemakkelijk, vooral omdat Cardano begin 2018 erg explosief was.

Houd er echter rekening mee dat een deel van die volatiliteit de afgelopen maanden is teruggekeerd met sommige bronnen, zoals Investorplace dat te geloven Cardano zou $ 2 per munt kunnen bereiken.

Beesten ruilen voorspel een stijging van de prijs van Cardano, in de overtuiging dat it zal in december 2021 $ 1,038 bereiken.

 • Geschatte marktkapitalisatie: $ 21.314.232.382
 • Geschatte prijs per munt: $ 0,6851
 • 2020 terugkeer: 38,9%
 • Gevestigd: 2017

Lees hier ons artikel over Cardano.

Heeft u overwogen om in te investeren Cardano (ADA)?

7. TRON (TRX)

Is TRON nog steeds stilletjes in het geheim aan het ploegen??

Mensen vergeten dat TRON veel te bieden heeft.

Ze vergeten dat de ambitieuze Justin Sun begon in cryptocurrency bij Ripple. Ze vergeten dat ze hebben nagemaakt partnerschappen met Samsung, BitTorrent en Baidu (een Chinese zoekmachine).

Maar misschien is het grootste dat ze over het hoofd zien dat TRON begon op het Ethereum-netwerk! Waarom is dit zo belangrijk? Omdat het betekent dat het dezelfde codeertaal gebruikt – Solidity.

Dit is een enorm voordeel voor TRON omdat het betekent dat DApp-ontwikkelaars gemakkelijk kunnen overstappen van ontwikkelen op Ethereum naar TRON.

Dus als er ooit een sterke reden is om Ethereum te verlaten (bijv. Te duur, schaalbaarheidsproblemen, functionele problemen), zal TRON een van de eerste alternatieven zijn die ze waarschijnlijk zullen bedenken.

Met dit in gedachten, het is heel goed mogelijk dat TRON erg ondergewaardeerd is. Houd er nu rekening mee dat we in 2021 misschien niet per se een significante winst van TRON zullen zien, maar het is misschien het perfecte moment om binnen te komen en vast te houden voordat het te laat is.

Beest ruilen voorspelt dat tegen december 2021, TRON zou een maximale prijs van $ 0,0582281 kunnen bereiken, een gezonde toename.

 • Geschatte marktkapitalisatie: $ 3.340.415.564
 • Geschatte prijs per munt: $ 0,04662
 • 2020 terugkeer: 463,5%
 • Gevestigd: 2017

Lees hier ons artikel over TRON.

Heeft u overwogen om in te investeren TRON (TRX)?

8. Binance Coin (BNB)

Het utility-token van Binance Exchange is nog steeds erg populair, maar wat heeft de toekomst in petto??

Binance Coin is een vrij eenvoudige crypto, maar ach, wat is er mis met simpel zijn in de complexe wereld van cryptocurrency-handel??

Kijk naar Bitcoin, het is lang niet zo ingewikkeld als sommige van de andere crypto’s op deze lijst, maar toch gedijt het!

De vraag over Binance Coin echter, is hoe lang het echt de moeite waard is om te handelen? Zal het in de toekomst nog enig nut hebben? En zo ja, wat is dat dan buiten de Binance Exchange?

En bovendien, hoe zit het met de korting die de uitwisseling geeft voor het gebruik van de munt om crypto te kopen? Zal het hetzelfde blijven of zal Binance het blijven verminderen zoals oorspronkelijk gepland?

Volgens pagina 9 van De whitepaper van Binance, tegen het vierde jaar (dat zou 2021 zijn), zou de korting slechts 6,75% zijn voor het betalen van bepaalde vergoedingen met Binance Coin. Tot nu toe hebben ze dat echter gedaan niet verlaagd van 25% in de afgelopen twee jaar.

En tegen het 5e jaar (dat zou 2022 zijn), was het de bedoeling dat er geen korting zou zijn. Maar misschien is dit idee nu verlaten? Binance moet hun bedoelingen verduidelijken.

Dit alles maakt het moeilijk om te zeggen waar Binance Coin in de nabije toekomst zal zijn, maar voorlopig is het in ieder geval mogelijk om wat winst te maken door het te verhandelen.

Dat terzijde, Prijs voor digitale munten voorspelt dat Binance Coin in februari 2021 kan oplopen tot $ 158,49 en sluit het jaar af op ongeveer $ 133,98.

 • Geschatte marktkapitalisatie: $ 16.060.572.142
 • Geschatte prijs per munt: $ 103,35
 • 2020 terugkeer: 11.309,9%
 • Gevestigd: 2017

Lees hier ons artikel over Binance Coin.

Heeft u overwogen om in te investeren Binance Coin (BNB)?

9. Stellair (XLM)

Is Stellar een haalbaar alternatief voor Ripple?

Stellar zag enkele vloedgolven van vluchtigheid in 2017 en 2018, en ging toen een periode van rust in die vrij recent eindigde (net als veel andere altcoins).

Het doel van Stellar is een bekend verhaal dat we in de hele cryptogemeenschap horen: ‘laten we de banken zonder bank helpen’.

Volgens de Wereldbank, ongeveer 1,7 miljard volwassenen hebben geen bankrekening, die ze definiëren als ‘zonder rekening bij een financiële instelling of via een aanbieder van mobiel geld’.

Het is een behoorlijk eervolle zaak, maar het is ook een behoorlijk moeilijke, en dat is waarschijnlijk de reden ze richten zich nu meer op het met elkaar verbinden van financiële instellingen via de blockchain.

Misschien in termen van technologie en doelstellingen, Stellar lijkt het meest op Ripple. In feite werkte Jed McCaleb, de mede-oprichter en CTO van Stellar, eerder aan Ripple voordat hij vertrok, omdat hij het niet eens was met de richting die ze op gingen.

Met dit in gedachten, Stellar zou een goede afdekking kunnen zijn tegen Ripple of als je denkt dat de benadering die de twee volgen de benadering is die de mainstream zal winnen.

Vooral wanneer Ripple met een aantal juridische problemen wordt geconfronteerd, kan Stellar opvallen als mogelijk een van de beste crypto’s om te kopen in 2021.

3Comma’s voorspellen dat de de maximale te verwachten prijs voor Stellar voor 2021 is $ 0,45 en minimaal $ 0,208.

 • Geschatte marktkapitalisatie: $ 8.703.291.056
 • Geschatte prijs per munt: $ 0,3895
 • 2020 terugkeer: 1.263,8%
 • Gevestigd: 2014

Lees hier ons artikel over Stellar.

Heeft u overwogen om in te investeren Stellair (XLM)?

10. Tezos (XTZ)

Is Tezos de meest democratische crypto, en zal dat helpen om te slagen in 2021?

In theorie, Tezos is misschien wel de meest adaptieve cryptocurrency tot nu toe, met ‘governance’ als kernonderdeel van de ontwikkeling ervan. Geen enkele andere cryptocurrency tot dusver is deze democratisch en gedecentraliseerd (dat is waar crypto om draait en waarde geeft) in termen van ontwikkeling.

En door governance boven ontwikkeling te stellen, is het de bedoeling dat ze kan zich snel aanpassen aan veranderingen en daarom langer meegaan dan andere crypto’s (en hopelijk verstandiger beslissingen nemen).

De aard van hoe alles wordt afgehandeld, is een eenvoudig concept om te begrijpen, waardoor het gemakkelijker toegankelijk wordt voor de dagelijkse handelaar.

Dat gezegd hebbende, we moeten nog een duidelijk voorbeeld hiervan in actie zien. Alleen dan kunnen we echt beslissen hoe goed het werkt.

Daarom is Tezos misschien een crypto handelaren zullen een tijdje moeten wachten voordat ze enige grote waarde zien en nu investeren terwijl het goedkoop is, is misschien slim.

Houd er rekening mee dat als je een diepe duik neemt in Tezos, je waarschijnlijk zult horen over het schandaal dat plaatsvond kort na de ICO (een van de grootste ICO’s ooit!​Maar dit mag handelaren niet ontmoedigen, die dagen liggen nu lang achter hen.

Portemonnee-investeerder voorspelt dat in 2021 één Tezos-token $ 4,665 waard zal zijn en $ 10,112 in 2030.

 • Geschatte marktkapitalisatie: $ 2.742.180.683
 • Geschatte prijs per munt: $ 3,62
 • 2020 terugkeer: 241,1%
 • Gevestigd: 2018

Lees hier ons artikel over Tezos.

Heeft u overwogen om in te investeren Tezos (XTZ)?

investeer in tezo's

11. EOS (EOS)

Is de ‘Ethereum Killer’ slechts tijd afwachten?

Toen EOS voor het eerst ter plaatse kwam, maakten veel Ethereum-handelaren, hodlers en ontwikkelaars zich zorgen. EOS zei dat ze vrijwel konden doen wat Ethereum kon doen – met name DApps – maar dan beter.

Nu, terwijl dat nog niet tot iets is gekomen. Het maakt nog steeds EOS een geweldige hedge tegen Ethereum voor degenen die de toekomst van DApps zien.

Volgens DappRadar, er zijn minstens 572 DApps die het EOS-netwerk gebruiken, ongeveer zes keer minder dan Ethereum.

EOS is misschien een van de beste cryptocurrencies om vandaag in te investeren. Het is al in gebruik en erg populair onder ontwikkelaars die het al gebruiken, terwijl sommige crypto’s op deze lijst erg ‘afwachten’ zijn (wat betekent dat we tijd nodig hebben om te zien of ze hun claims kunnen waarmaken), EOS heeft nu een praktisch nut.

De waarde van EOS is tastbaarder dan andere cryptocurrencies die wereldheerschappij lijken te plannen. Dus handelaren die op zoek zijn naar een altcoin die al dagelijks wordt gebruikt, hoeven niet verder te zoeken dan EOS.

Beesten ruilen voorspel dat tegen december 2021, EOS kan maximaal $ 3.87264 per munt waard zijn.

 • Geschatte marktkapitalisatie: $ 3.523.772.269
 • Geschatte prijs per munt: $ 3,66
 • 2020 terugkeer: 118,4%
 • Gevestigd: 2018

Lees hier ons artikel over EOS.

Heeft u overwogen om in te investeren EOS (EOS)?

12. MIOTA (IOTA)

Zal de DAG van MIOTA net zo innovatief blijken te zijn als blockchain-technologie??

MIOTA is misschien wel de meest innovatieve crypto in termen van potentieel dagelijks gebruik in de toekomst. Stel je voor dat je auto zijn eigen brandstof zou kunnen betalen of een huis dat zijn eigen energierekeningen zou kunnen betalen!

Ze zijn erg vooruitstrevend en bouwen iets vooruit op de technologie die nodig is om het zelfs maar te laten werken.

Hierdoor is MIOTA een van de beste crypto’s om in te investeren voor 2021. Handelaren moeten even wachten om de werkelijke waarde van MIOTA te zien, het zal even duren voordat we het punt bereiken waarop deze crypto het meest bruikbaar is. Het kan zelfs decennia duren!

Maar er is nog iets dat we moeten vermelden; MIOTA is ook behoorlijk controversieel in de cryptogemeenschap. Waarom? Sommigen beschouwen het niet eens echt als een cryptocurrency gebruikt een DAG in plaats van een blockchain.

Een DAG is een ‘Gerichte acyclische grafiek‘, En het werkt heel anders dan blockchain-technologie, die wordt verdedigd door de meeste cryptocurrencies en wordt gezien als de beste oplossing.

DAG’s bestaan ​​al veel langer en worden in sommige kringen niet als effectief beschouwd. Handelaren zullen die beoordeling moeten maken als ze naar MIOTA kijken.

Beesten ruilen lijken optimistisch over MIOTA en voorspellen dat het gewaardeerd zal worden $ 1,1060496 ten hoogste in december 2021.

 • Geschatte marktkapitalisatie: $ 2.033.370.042
 • Geschatte prijs per munt: $ 0,7316
 • 2020 terugkeer: 9.000,0%
 • Gevestigd: 2016

Lees hier ons artikel over MIOTA.

Heeft u overwogen om in te investeren MIOTA (IOTA)?

13. Zcash (ZEC)

Is Zcash de belangrijkste privacymunt van onze tijd?

Voor elke topcrypto-handelaar wordt het altijd gezien als een goed idee om ten minste één privacymunt in uw portefeuille te hebben. In feite is het goed om van alles een beetje anders te hebben op de cryptomarkt.

Privacymunten worden vooral als belangrijk beschouwd voor degenen die vinden dat u op uw persoonlijke gegevens moet letten, met name uw financiële gegevens. Het mag voor niemand op internet blijven liggen, zoals het geval is met gedistribueerde grootboeken.

Maar het probleem met privacymunten, net als Zcash, is dat regeringen en banken hebben een hekel aan hen en er bestaat een misvatting dat het hun enige doel is de wet te ondermijnen.

Voor hen is het idee van anonimiteit in financiën voorbehouden aan criminelen (‘tenzij u een cocaïnehandelaar bent, waarom moet u uw identiteit verbergen?’).

Dit is wat Zcash onderscheidt van de concurrentie met andere cryptocurrencies die er ook naar streven de privacysfeer te domineren – Zcash werkt er hard aan om te bewijzen dat het legaal is, en het mag niet worden gebruikt om de wet te overtreden.

En ze zijn bereid om met regeringen samen te werken om te bewijzen dat er absoluut niets mis is met wat hun cryptocurrency doet, en het is deze inspanning om samen te werken met banken en overheden die het waarde geven.

In feite al in 2017, JPMorgan Chase, een van Amerika’s grootste banken, ging samenwerken met Zcash, enige vriendjespolitiek tonen door grote instellingen.

Deskundigen zijn het oneens over wat Zcash waarschijnlijk tegen het einde van 2021 zal worden gewaardeerd. Previsioni Bitcoin voorspelt de prijs van Zcash van $ 415,68 in 2021, terwijl Beesten ruilen schat een conservatiever maximum van $ 137.989.

 • Geschatte marktkapitalisatie: $ 1.153.269.485
 • Geschatte prijs per munt: $ 103,95
 • 2020 terugkeer: -99,3%
 • Gevestigd: 2016

Lees hier ons artikel over Zcash.

Heeft u overwogen om in te investeren ZCASH (ZEC)?

14. Ethereum Classic (ETC)

De beste potentiële hedge tegen Ethereum?

Het dichtst bij het echte werk, of zullen we zeggen het ‘origineel’. Omdat Ethereum en Ethereum Classic zich beide op verschillende manieren blijven ontwikkelen door verschillende teams, is de de kloof tussen hen zal groter worden en de verschillen prominenter.

Merk op dat dit vooral het geval zal zijn nadat Ethereum de overgang naar het bewijs van inzet heeft voltooid – als dit problemen met Ethereum veroorzaakt, zouden velen massaal naar Ethereum Classic kunnen trekken, in een poging om te repliceren wat Ethereum ooit was.

Dat gezegd hebbende, Ethereum Classic zou te maken krijgen met felle concurrentie van EOS, NEO, Cardano en TRON, om er maar een paar te noemen.

Misschien is een hedging Ethereum Classic tegen Ethereum de meest ultieme hedge, en er is absoluut niets mis met het handelen in beide.

Je hoeft jezelf niet alleen met één kamp te identificeren, hoewel Ethereum zeker een voorsprong heeft op Ethereum Classic, is die voorsprong er misschien niet altijd.

Voor december 2021 voorspelt The Economy Forecast Agency de prijs van Ethereum Classic een dieptepunt van $ 9,34 en een maximum van $ 10,76.

Beesten ruilen voorspellen dat de prijs van Ethereum Classic te bereiken minimaal $ 6,49 en maximaal $ 9,55.

 • Geschatte marktkapitalisatie: $ 1.066.077.947
 • Geschatte prijs per munt: $ 9,17
 • 2020 terugkeer: 561,4%
 • Gevestigd: 2015

Lees hier ons artikel over Ethereum Classic.

Heeft u overwogen om in te investeren Ethereum Classic (ETC)?

15. NEO (NEO)

Vergeet een van de grootste en oudste rivalen van Ethereum niet!

Net als bij Ethereum Classic kan het verstandig zijn om een ​​klein percentage van uw handelsgeld toe te wijzen aan NEO, een andere speler op het gebied van het creëren van de volgende generatie internet..

En vergelijkbaar met Tezos, NEO streeft ernaar om continu te worden ontwikkeld, wat betekent dat het ook een kans maakt om zijn concurrenten te overleven.

Maar er is ook veel meer aan de hand met NEO – het valt buiten het slagveld van het bewijs van inzet versus het slagveld van het werk. In plaats daarvan gebruikt het een ‘Delegated Byzantine Fault Tolerance’ -mechanisme, dat zogenaamd vergelijkbaar is met gedelegeerd bewijs van inzet.

Dit alles maakt NEO een interessante cryptocurrency en mogelijk de volgende grote cryptocurrency (onthoud echter dat geduld en een beetje verbeeldingskracht nodig kunnen zijn!).

Net als bij Ethereum Classic zijn zowel The Economy Forecast Agency als Trading Beasts het niet eens over het potentieel van NEO en geeft The Economy Forecast Agency hogere schattingen..

Beesten ruilen is van mening dat NEO tegen december 2021 zal bereiken minimaal $ 19,52 of maximaal $ 28,71. Het Economy Forecast Agency stelt ondertussen dat het zou tussen $ 39,45 op het laagste en $ 48,96 op het hoogste kunnen liggen voor dezelfde periode.

 • Geschatte marktkapitalisatie: $ 2.224.170.822
 • Geschatte prijs per munt: $ 31,53
 • 2020 terugkeer: 3.571,1%
 • Gevestigd: 2014

Lees hier ons artikel over NEO.

Heeft u overwogen om in te investeren NEO (NEO)?

Dus, welke cryptocurrencies kunnen u rijk maken in 2021?

Is dat niet de vraag die we allemaal hebben??

Niemand kan garanderen dat u rijk zult zijn door te investeren in een van de cryptocurrencies op deze lijst!

We zijn niet helderziend en doen zeker niet alsof we Nostradamus zijn. Alle cryptocurrencies in onze lijst hebben een groot potentieel en een groot risico en ze worden allemaal beïnvloed door verschillende factoren, afhankelijk van wat ze proberen te bereiken.

Het echte antwoord is dat er hier geen eenvoudig, snel rijk worden-schema is, en cryptocurrency-handel is er nooit een geweest. Iedereen die rijk werd door te handelen, moest wachten. Geen enkele handel zal je rijk maken en er komt veel werk bij kijken!

Misschien nu, op dit huidige moment, Bitcoin is misschien de beste cryptocurrency om te investeren in 2021, presenteren enkele van de beste kansen om dit jaar winst te maken als de volatiliteit aanhoudt.

Maar een veilig bedrag van uw geld inzetten om in verschillende munten te handelen, kan veiliger zijn, waardoor uw risico wordt gediversifieerd.

Ideaal, u moet munten kiezen die u begrijpt en onthoud dat de meeste munten in deze lijst nog in de kinderschoenen staan, en we moeten nog even wachten om te zien of ze enige echte waarde hebben, en daarom zouden handelaren geduldig met hen moeten zijn.

Dan is er Ethereum, dat zal worden overgedragen naar het bewijs van inzet in 2021, een proces dat zal plaatsvinden in verschillende fasen. Dit kan de cryptocurrency aanzienlijk stimuleren, maar het risico dat het faalt, zou handelaren moeten laten kijken naar mogelijke alternatieven.

Ten slotte ziet Ripple’s dilemma met de SEC er misschien eng uit, maar onthoud het zou zelfs goed voor hen kunnen zijn. De situatie kan zelfs de weg effenen voor een betere regulering van cryptocurrency.

Daarbovenop, de SEC heeft misschien zojuist een perfecte koopmogelijkheid voor Ripple gecreëerd als het kaatst terug. Zolang u zich buiten de VS bevindt, is er niet veel reden om Ripple te vermijden.

U kiest er echter voor om te handelen, vergeet niet om af en toe winst te nemen en verliezen te verminderen.

eToro – Het beste platform om crypto’s te kopen

Dit is onze lijst met top 15 cryptocurrencies om dit jaar te kennen en te bekijken. Als u zich geïnspireerd voelt om te beginnen met het kopen van cryptocurrencies, zult u wellicht blij zijn te weten dat eToro de mogelijkheid biedt om Crypto-activa te kopen en CFD’s te verhandelen tot maximaal 90+ cryptocurrencies.

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Conclusie: waar zal cryptocurrency naartoe gaan in 2021?

Dat is nu net zo moeilijk te beantwoorden als de vraag over winst maken in 2021! Eerlijk gezegd weten we gewoon nog niet wat 2021 voor ons in petto heeft.

Een ding dat we kunnen doen, is terugkijken op voorgaande jaren en een aantal algemene aannames doen over wat er waarschijnlijk zal gebeuren.

Maar er is een probleem met deze aanpak – cryptocurrency bestaat pas ongeveer 12 jaar, wat niet lang genoeg is om echt een idee te hebben van de richting die de markt zal inslaan..

Dat gezegd hebbende, er zijn een paar dingen die we als ‘zekerheden’ kunnen beschouwen, als we ze überhaupt zo willen noemen.

Terugkijkend op eerdere halveringen van Bitcoin, zal Bitcoin hoogstwaarschijnlijk een nieuw niveau van ondersteuning en weerstand vinden en op dat punt blijven tot de volgende halvering, die ergens in 2024 zou moeten plaatsvinden..

Met deze kennis kunnen traders ofwel proberen om deze nieuwe niveaus te verhandelen of te wachten tot de volgende sprong omhoog.

Het is ook vrij waarschijnlijk dat Bitcoin ook een golf van interesse in andere cryptocurrencies met zich meebrengt. Dit komt waarschijnlijk in drie verschillende vormen:

 • Bitcoin-handelaren breiden zich meer uit naar cryptocurrency. Ze hebben waarschijnlijk wat geld verdiend met het verhandelen van Bitcoin en zijn nu op zoek om die winsten te herinvesteren in andere cryptocurrencies.
 • Beginnende handelaren die volledig nieuw zijn in de cryptoscene die nu in de actie willen springen nadat ze het potentieel hebben gezien.
 • Ervaren cryptohandelaren die andere cryptocurrencies kennen, zullen enige volatiliteit ervaren en wat ze ook van die actie kunnen profiteren.

Een ander ding dat we zeker zullen zien doorgaan in 2021, is een reeks nieuwe cryptocurrencies die de markt binnenkomen, zoals we de afgelopen jaren hebben gezien. En terwijl dit gebeurt, zullen we waarschijnlijk ook meer uit populariteit zien verdwijnen, omdat we steeds minder worden genoemd.

Bovendien moeten we onze ogen open houden voor altcoins die weggaan van het Ethereum-netwerk en naar hun eigen ‘mainnet’, wat een voortdurende trend is.

Cryptocurrencies die met succes naar hun eigen netwerk kunnen migreren, zullen waarschijnlijk sterk toenemen.

Klaar om de cryptomarkt in te duiken?

De manier waarop we in 2021 in cryptocurrency handelen, kan veranderen

Waarschijnlijk de grootste ontwikkeling die we in 2021 zullen blijven zien, is de toenemende betrokkenheid van grote instellingen in cryptocurrency die veel geld hebben om in de markt te pompen.

Hun betrokkenheid bij de cryptomarkt is grotendeels omdat deze sinds het begin enorm volwassen is geworden.

Dit heeft ertoe geleid dat traders van alle geloofsovertuigingen cryptocurrency gaan zien als een serieuze ontwikkeling die niet kan worden genegeerd en die in feite moet worden omarmd. En hoewel de markt nog steeds volatiel is, is hij veel minder riskant dan een paar jaar geleden.

Verder naar dat, de manieren waarop u in cryptocurrency kunt handelen, zijn ook sterk geëvolueerd. Een belangrijk voorbeeld hiervan is de crypto-futuresmarkt.

Bitcoin-futures zijn gestart in 2017 en nu in februari 2021 zullen we zien Ethereum Futures, wat de handel zeker zal stimuleren en meer mensen toegang zal geven tot cryptohandel.

Misschien niet dit jaar, maar in de komende jaren kunnen we meer cryptocurrency-handel zien in de vorm van futures.

Een andere belangrijke ontwikkeling waar u in 2021 naar uitkijkt, is de sterke invloed van Reddit, met Redditors die de prijzen van specifieke cryptocurrencies waarschijnlijk zullen blijven opdrijven in een poging om te voorkomen dat Wall Street-handelaren en hedgefondsen short gaan. (In zekere zin zijn ze als de antithese van de grote instellingen.)

Net zoals ze deden met GameStop-aandelen, doen ze hetzelfde met Dogecoin (oplopend tot de tiende grootste op basis van marktkapitalisatie!) en ze kunnen dit blijven doen met andere cryptocurrencies als ze het gevoel hebben dat er een bedreiging voor hen is.

De opkomst van DeFi (Decentralized Finance) heeft ook de cryptocurrency-scene echt veranderd en zal dit waarschijnlijk blijven doen voor de rest van 2021. Sommigen geloven dat DeFi de manier waarop we cryptocurrency verhandelen in de loop van het volgende decennium (zelfs Nasdaq doet!).

Kijken naar De DeFi-sectie van CoinMarketCap, je zult merken dat de situatie daar heel anders is met sommige altcoins die stijgen terwijl de grootste cryptocurrencies nergens te bekennen zijn.

Als reactie op de potentiële dreiging van DeFi, kunnen makelaars uiteindelijk beginnen met het diversifiëren van de cryptocurrencies die ze aanbieden. Meestal zijn ze heel voorzichtig geweest bij het aanbieden van cryptocurrency-handel en bleven ze hoogstens in de top 10.

Maar aangezien de top 10 de afgelopen jaren aanzienlijk is veranderd, kan het verstandig zijn om wat minder gunstige munten te laten vallen en recentere munten toe te voegen..

Als ze door willen gaan met het aantrekken van nieuwe handelaren, moeten ze mogelijk meer risico’s nemen en het aanbod uitbreiden. De tijd zal het leren.

Voedt het coronavirus de inflatie en pompt het de prijs van cryptocurrency op??

Misschien praten niet genoeg mensen erover, maar een van de belangrijkste redenen waarom cryptocurrency, met name Bitcoin, in waarde toeneemt, is vanwege inflatie..

Stimuleringsrekeningen vanwege het coronavirus hebben de inflatie doen toenemen doordat centrale banken, zoals de Amerikaanse Federal Reserve, steeds meer geld drukken om hulp te bieden.

Hierdoor blijft de koopkracht van de Amerikaanse dollar en vele andere valuta’s dalen, waardoor het vertrouwen verloren gaat van veel handelaren die een veilige opslag van waarde voor hun geld willen..

Handelaren zetten hun winst nu elders, in dit geval Bitcoin, weg van fiat-valuta.

Interessant is volgens Investopedia: “Het congres is momenteel in gesprek om een ​​nieuwe stimuleringswet van bijna $ 1 biljoen goed te keuren, bedoeld om mensen die lijden aan het coronavirus te helpen. Mocht deze nieuwe stimuleringswet worden aangenomen, dan zou dat betekenen dat sinds het begin van het coronavirus ongeveer 50% van het totale aanbod van Amerikaanse dollars in de wereld in 2020 zal zijn gedrukt. ”.

Volgens meer recentelijk Reuters De Amerikaanse president Biden heeft een stimuleringsplan van $ 1,9 biljoen onthuld, bijna twee keer zo groot als het plan dat hierboven door Investopedia is besproken. Het is echter onduidelijk wanneer dit plan zal worden uitgevoerd.

Wat betekent dit allemaal??

Het betekent dat als deze stimuleringsrekening doorgaat in de VS, de prijs van Bitcoin opnieuw kan stijgen.

Laten we afwachten wat er gebeurt!

Kernpunten

Als je je iets herinnert van de top 15 cryptocurrencies om te weten en te bekijken in 2021: BTC, ETH, XRP en meer! maak er deze kernpunten van.

 • Bitcoin is nog steeds de leider en kan in 2021 veel volatiliteit met zich meebrengen. Na een lange periode van niet al te veel beweging is dit uitstekend nieuws.
 • De situatie van Ripple met de SEC kan op verschillende manieren eindigen. Waar het op neerkomt is: laat je niet afschrikken, maar wees voorzichtig.
 • Ethereum komt steeds dichter bij het bewijs van inzet. 2021 zou een goede tijd kunnen zijn voor handelaren om mee te doen.
 • Sommige cryptocurrencies hebben duidelijke use-cases, terwijl andere geduld vereisen. Cryptocurrencies voor slimme contracten zijn al in gebruik, terwijl sommige cryptocurrencies met meer grandioze plannen tijd nodig hebben voordat we hun waarde zien.

Als je het leuk vond om het Top 15 cryptocurrencies om te kennen en in de gaten te houden in 2021, deel het alstublieft met iemand anders waarvan u denkt dat het interessant kan zijn.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me