Top 9 cryptocurrencies om in te handelen 2021 (diepgaande evaluatie)

Wil je het lezen overslaan en meteen naar onze topkeuzes gaan? De beste cryptocurrency om in 2021 te verhandelen voor de meeste handelaren is Bitcoin of Ethereum.

Het is meer dan tien jaar geleden dat Bitcoin is gemaakt. Satoshi Nakamoto heeft op mysterieuze wijze Bitcoin gemaakt, maar het wordt elke dag groter en groter. Tot op heden moeten we vermelden dat Bitcoin voorafgaat aan de lijst als de eerste cryptocurrency in elk aspect.

Maar dit betekent niet dat we met Bitcoin moeten vastzitten. Er zijn veel andere cryptocurrencies die we kunnen verhandelen. Als u een van de mensen bent die geen cryptocurrencies heeft verhandeld, maar erover denkt het te doen, en niet weet met welke u moet beginnen, vertegenwoordigen we hier bij Trading Education de top 9 cryptocurrencies om te verhandelen in 2021.

Top 9 cryptocurrencies om in 2021 in te handelen:

 1. Bitcoin (BTC)
 2. Ethereum (ETH)
 3. Bitcoin Cash (BCH)
 4. Litecoin (LTC)
 5. Stellaire lumen (XLM)
 6. Tron (TRX)
 7. Iota (MIOTA)
 8. Tezos (XTZ)
 9. Cardano (ADA)

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin is een van de beste cryptocurrencies om in 2021 te verhandelen. BTC een woord dat je al tien jaar zo vaak tegenkomt. “De pionier van blockchain” is hoe Bitcoin gewoonlijk wordt genoemd, aangezien het voorafgaat aan de lijst met de krachtigste munten. De eerste bitcoins ‘kwamen ter wereld’ in januari 2009. Het begon beetje bij beetje te groeien, maar dit betekent niet dat de Bitcoin sindsdien vlot doorkruist..

Bitcoin heeft tijdens zijn leven ups en downs meegemaakt. Bitcoin verwierf bekendheid in december 2017, toen de prijs bijna $ 20.000 bereikte. Later verloor Bitcoin 65% van de waarde binnen een maand, van januari tot februari 2018. Veel critici zeggen dan ook dat het niet de moeite waard is om in Bitcoin te investeren omdat het plotselinge grote prijsdalingen ervaart, en het is extreem volatiel..

Sinds deze ineenstorting plaatsvond, begon Bitcoin met de dag beter te worden, het begon te stijgen en bereikte zijn hoogste punt ooit op $ 41.941, op 8 januari 2021. Op dit moment domineert Bitcoin de crypto-marktkapitalisatie met 63%..

2020 was een spannend jaar voor Bitcoin, omdat grote vooraanstaande bedrijven zoals Microstrategy grote investeringen hebben gedaan. Bitcoin heeft zelfs beter gepresteerd dan goud en aandelen, en het wordt door beleggers als een opslag van waarde beschouwd en als een hedge tegen inflatie.

Plan B, de maker van Stock to Flow (S2F), zei dat Bitcoin in december 2021 $ 100.000 zou kunnen bereiken. Op het moment van schrijven is de prijs van Bitcoin $ 31.747. Met andere woorden, Bitcoin heeft gedurende zijn bestaan ​​laten zien dat het een van de beste cryptocurrencies is om te verhandelen.

Lees meer: ​​voorspelling van Bitcoin-prijsvoorspelling

2. Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH), ook wel Ether genoemd, heeft andere kenmerken dan andere cryptocurrencies zoals Bitcoin, Litecoin of Ripple. Ether komt na Bitcoin en de belangrijkste filosofie erachter is decentralisatie.

Ether is een virtuele valuta op de markt geworden. Daarom is het een tweede valuta na Bitcoin met de meeste invloed en bereikt het een marktkapitalisatie van $ 161 miljard. Het platform zelf is erg populair geworden en Ethereum heeft de laatste tijd zoveel aantrekkingskracht gekregen van handelaren over de hele wereld.

“De ontwikkeling van de beleggingscategorie heeft zichzelf verder gestold. Ethereum heeft dezelfde uithoudingsvermogen als Bitcoin, ”zei de algemeen directeur van Grayscale Investments Michael Sonnenshein. “Er is een groeiende overtuiging rond Ethereum als beleggingscategorie”, voegde hij eraan toe.

Lees meer: ​​Ethereum-prijsvoorspellingen

3. Bitcoin Cash (BCH)

Bitcoin Cash is een afsplitsing van Bitcoin. De transactiekosten waren echte problemen in de cryptocurrency-blockchain, en voor deze manier wilden sommige Bitcoin-ontwikkelaars hier een totaaloplossing voor vinden en kwamen met een idee. Ze stelden een resolutie voor om alle gegevens in elk blok te verwijderen, maar niet iedereen accepteerde dit soort oplossing. Zo creëerden ze een geheel nieuwe munt genaamd Bitcoin Cash.

Bitcoin Cash is gemaakt in augustus 2017 en bestond uit blokken met 8 MB aan gegevens, waardoor snellere en frequente transacties mogelijk waren met minder kosten dan Bitcoin (BCT). Het is vluchtig geweest en laat zien dat het een goede crypto-activa is om te verhandelen. Volgens Digitalcoin zou Bitcoin Cash in maart 2021 $ 755 kunnen bereiken.

Lees meer: ​​Bitcoin Cash-prijsanalyse voor 2021 (diepgaande evaluatie)

4. Litecoin (LTC)

Litecoin is een cryptocurrency met veel overeenkomsten met Bitcoin. De oprichter van Litecoin wilde ‘de rol van zilver in het goud van Bitcoin’ creëren en daarom creëerde Charlie Lee in 2011 Litecoin, een munt die veel Bitcoin-functies kreeg met enkele curven. De transacties van Bitcoins duren tot 10 minuten om de overboeking uit te voeren, maar Litecoin duurt minder dan drie minuten. Het totale circulerende aanbod van Litecoin is 84 miljoen. Op dit moment zijn er 66 miljoen LTC in omloop, dat is 79% van het maximum.

Hoe zeker kunnen we zijn over Litecoin? Franklyn Richards, oprichter van Litecoin, zei in een interview dat er veel plannen zijn voor Litecoin.

“Litecoin en cryptocurrency verbeteren deze situatie door de vergoedingen te verlagen en de overdrachtssnelheid van geld over de grenzen heen. Omdat er geen grenzen zijn, is het een gedecentraliseerd netwerk. Ons doel is om het zo onzichtbaar mogelijk te maken voor de gebruiker, en daar gaan we veel tijd aan besteden. Dat is onze belangrijkste drijfveer ”, zei hij.

Digitalcoin voorspelt dat de prijs van Litecoin in juni 2021 $ 219 zou kunnen bereiken.

Lees meer: ​​Litecoin-prijsanalyse voor 2021

5. Stellaire lumen (XLM)

De huidige digitale valuta van Stellar is Lumens. Stellar was gebaseerd op Ripple toen het werd gemaakt, maar het werkt in verschillende vormen in plaats van in mijnbouw. De transacties vergen niet veel tijd en hebben een lage vergoeding. Het is de reden waarom handelaren van Stellar houden.

Er zijn te veel overeenkomsten tussen Stellar en Ripple, maar er is ook een aanzienlijk verschil tussen deze twee cryptocurrencies. Het belangrijkste verschil is dat Stellar lijkt de betaling voor zijn gebruikers te willen vereenvoudigen.

Stellar werd gelanceerd in 2014, genaamd Stellar, maar werd in 2015 hernoemd en veranderde in Stellar Lumens. In november 2020 was de prijs van Stellar $ 0,10 met een handelsvolume van $ 691.733.206 binnen 24 uur.

Wallet Investor gelooft dat de prijs van Stellar in 2021 $ 0,30 zou kunnen bereiken.

Lees meer: ​​Stellaire voorspelling van prijzen

6. Tron (TRX)

“Het Tron-verschil met andere crypto- en blockchain – we willen gebruikers beter van dienst zijn. In de afgelopen dagen zijn de meeste gedecentraliseerde blockchains gewoon gemeenschappen, zelfbestuur. ” Dit is wat Justin Sun zei in een interview. Sun is pas 28 jaar oud en hij is de oprichter van Tron.

Tron heeft zijn platform genaamd Tronix, waar de makers geld kunnen verdienen met hun inhoud, en hoewel Tron Netflix niet omver zal werpen, is het een uitstekende theoretische investering..

De huidige prijs van Tron is $ 0,030 en het hoogste punt ooit was $ 0,300 op 5 januari 2018. Dit jaar lijkt een goed jaar voor Tron, aangezien het een redelijke prijs heeft bereikt en precies een jaar hoger is geworden..

Trading Beasts deed een voorspelling over de stijging van Tron in 2021 en zei dat het de prijs van $ 0,036 zou kunnen halen.

Lees meer: ​​TRON-prijsvoorspellingen

7. Iota (MIOTA)

Het belangrijkste doel van IOTA is om deel te nemen aan het internet der dingen door de economische laag te zijn. IOTA is in 2015 gemaakt door vier mensen, David Sønstebø, Dominik Schiener, Sergey Ivancheglo en Serguei Popov.

Het leven van IOTA begon als een hardwareproject met als doel goedkope processors voor algemene doeleinden te ontwikkelen.

IOTA bereikte op 19 december 2017 zijn hoogste prijs ooit van $ 5,69.

Digitalcoin voorspelt dat IOTA al in februari 2021 $ 0,68 zou kunnen bereiken, wat als een conservatieve benadering kan worden beschouwd omdat het niet te ver van de huidige prijs ligt..

Lees meer: ​​IOTA-prijsvoorspellingsvoorspelling

8. Tezos (XTZ)

Tezos is een slim platform waar geen mining-munten bij betrokken zijn. Arthur Breitman, analist van Morgan Stanley, is een van de oprichters van Tezos. Tezos wordt vermeld als de 20e cryptocurrency in de lijst van Coinmarketcap. Het werd voor het eerst geïntroduceerd in 2017.

Op dit moment staat de Tezos-prijs op $ 2,84. De hoogste prijs ooit van Tezos was $ 4,48, op 13 augustus 2020, wat ons eigenlijk vertelt dat 2020 een fascinerend jaar is geweest voor Tezos, met hoge rendementen voor handelaren..

Een van de grootste crises die Tezos meemaakte was in maart 2020, samen met de rest van cryptocurrencies vanwege de coronaviruspandemie.

Analisten zijn van mening dat 2021 een goed jaar kan worden voor Tezos. Digitalcoin voorspelt dat Tezos in 2021 wel $ 4,81 zou kunnen bereiken.

Lees meer: ​​Tezos-prijsvoorspellingen

9. Cardano (ADA)

Hoewel Cardano onze laatste keuze is, is het zonder enige twijfel een van de beste cryptocurrencies om in 2021 te verhandelen. Charles Hoskinson, de oprichter van ADA,

heeft onlangs gezegd dat de populariteit van ADA groeit nu het ADA-team een ​​enorme inspanning levert.

“Mensen nemen hun weddenschappen aan. Mensen kijken naar de wetenschap, mensen kijken naar het team, ze hebben al gekeken naar de vooruitgang die al is geboekt, ze hebben gekeken naar de filosofie, hoe we onze zaken doen, en ze wedden dat Cardano een kanshebber lijkt te zijn ,” hij zei.

Cardano (ADA) is momenteel $ 0,35 waard en de hoogste prijs ooit was $ 1,33, bereikt op 4 januari 2018. Zoals hierboven vermeld, wordt Cardano steeds populairder en aantrekkelijker voor handelaren, zoals het bewijst om een ​​winstgevende munt te zijn.

Digitalcoin voorspelt dat de prijs van Cardano in 2021 $ 0,55 zou kunnen bereiken.

Previsioni Bitcoin is optimistischer en voorspelt dat de Cardano-prijs tegen december 2021 zal stijgen tot $ 2,19, wat een enorme prestatie zou zijn voor investeerders.

Lees meer: ​​voorspelling van de Cardano-prijs

eToro – De beste plaats om in cryptocurrencies te handelen

eToro is een sociaal handelsplatform waar gebruikers gemakkelijk cryptocurrencies kunnen verhandelen, omdat het een gebruiksvriendelijk platform heeft. eToro is opgericht in 2007 en heeft meer dan 18 miljoen gebruikers uit verschillende landen over de hele wereld.

eToro – Handel nu in de beste cryptocurrencies

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Belangrijkste punten

 • Top 9 cryptocurrencies om in 2021 te verhandelen zijn Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash, Litecoin, Stellar, TRON, IOTA, Tezos en Cardano.
 • Bitcoin gaat de lijst vooraf door de eerste te zijn. Op dit moment domineert Bitcoin de crypto-marktkapitalisatie met 63%.
 • Ethereum komt na Bitcoin, en de belangrijkste filosofie erachter is decentralisatie.
 • Volgens Digitalcoin zou Bitcoin Cash in maart 2021 $ 755 kunnen bereiken.
 • De transacties van Bitcoins duren tot 10 minuten om de overboeking uit te voeren, terwijl Litecoin minder dan drie minuten duurt.
 • Stellar werd gelanceerd in 2014, genaamd Stellar, maar werd in 2015 hernoemd en veranderde in Stellar Lumens.
 • Tron heeft zijn platform genaamd Tronix, waar de makers geld kunnen verdienen met hun inhoud.
 • Analisten zijn van mening dat 2021 een goed jaar kan worden voor Tezos. Digitalcoin voorspelt dat Tezos in 2021 wel $ 4,81 zou kunnen bereiken.
 • Previsioni Bitcoin voorspelt dat de Cardano-prijs in december 2021 zou kunnen stijgen tot $ 2,19, wat een geweldige prestatie zou zijn voor de munt.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me