Wat is de beste cryptocurrency om te investeren in 2021?

Wil je het lezen overslaan en meteen naar onze topkeuzes gaan? De beste cryptocurrency om in 2021 te investeren is Bitcoin of Ethereum.

Cryptocurrency heeft meer belangstelling van beleggers gewekt dan misschien enig ander financieel actief in de geschiedenis. Toen Bitcoin voor het eerst werd gelanceerd in 2009, werd de ontluikende digitale valuta gezien als een potentiële game-wisselaar in de financiële wereld en de onderliggende blockchain-technologie beloofde een revolutie teweeg te brengen in de manier waarop transacties werden verwerkt.

Hoewel digitaal de traditionele fiat-valuta misschien niet heeft vervangen, zoals sommige insiders uit de industrie voorspelden, is de populariteit ervan als handelsmiddel in de jaren sinds de oprichting exponentieel gegroeid. Bitcoin bleek slechts het topje van de ijsberg te zijn en in 2021 bestaan ​​er letterlijk duizenden cryptocurrencies – en er komen er steeds meer bij, die allemaal beloven om de mogelijkheden van blockchain naar een hoger niveau te tillen..

Verhalen over enorme winsten die van de ene op de andere dag worden gemaakt, zijn misschien overdreven, maar met de juiste educatieve middelen en verstandige investeringen kan het toevoegen van cryptocurrency aan uw handelsportefeuille voor 2021 zeer lucratief blijken te zijn..

Misschien overwoog je al een tijdje om in crypto te investeren, maar wist je niet precies wanneer het beste moment was om de markt te betreden of welk token het beste was om te kopen.

De volgende gids geeft u een paar suggesties voor de beste cryptocurrency om te investeren in 2021, evenals een paar tips om uw kansen op succes te maximaliseren.

Hieronder kijken we naar de top zeven crypto’s die in 2021 goede kansen bieden.

 1. Bitcoin
 2. Ethereum
 3. Rimpeling
 4. Bitcoin Cash
 5. Cardano
 6. Litecoin
 7. EOS

Om het proces te versnellen, hebben we 7 van de beste cryptocurrencies op de markt beoordeeld en een uitgebreide lijst samengesteld van waar u op moet letten bij het nemen van uw definitieve beslissing..

Wat is de beste cryptocurrency om te investeren in 2021? Waar te investeren

Als u nadenkt over waar u in 2021 kunt investeren, zijn digitale munten misschien wel uw beste en meest winstgevende optie voor u. De markt heeft inderdaad meer dan 5000 verschillende soorten cryptocurrency, en het kan overweldigend zijn voor beginners om een ​​besluit te nemen.

Bekijk deze topcryptocurrencies om dit jaar in te investeren en begin 2021 op de goede weg.

1. Bitcoin – BTC

Bitcoin is het token waarmee het allemaal begon. Verreweg algemeen bekende cryptocurrency die er bestaat, het is ook de grootste in termen van marktkapitalisatie, handelsvolume en waarde. Bitcoin kwam in 2009 op de markt en introduceerde de wereld met blockchain-technologie. Natuurlijk is deze illustere geschiedenis allemaal erg indrukwekkend – maar hoe scoort het onder de cryptocurrencies om in 2021 te investeren??

Veel beleggers, vaak ‘digitaal goud’ genoemd, denken dat Bitcoin binnen een decennium goud zal inhalen in termen van marktkapitalisatie. Het heeft inderdaad een snelle waardestijging gezien sinds het begin, maar meer recentelijk zijn de meeste winsten die met Bitcoin kunnen worden gemaakt, afkomstig van de volatiliteit ervan, in tegenstelling tot de consistente groei. Ondanks een waardedaling in maart 2020 heeft Bitcoin sindsdien een indrukwekkend herstel doorgemaakt en op het moment van schrijven is de waarde ongeveer $ 44.000. Vooruitkijkend zijn experts min of meer unaniem in hun voorspelling van toekomstige groei.

Gezien zijn veerkracht en voortdurende status als de nummer één cryptocurrency op de markt, voorspellen experts grote dingen voor Bitcoin – en velen blijven voorspellen dat het token de komende tien jaar $ 1 miljoen zal bedragen. Natuurlijk moet elke wilde speculatie altijd met de nodige voorzichtigheid worden benaderd, maar wie je het ook vraagt, 2021 lijkt een goed jaar te worden voor de oorspronkelijke cryptocurrency..

Bitcoin-prijsvoorspelling

2. Ethereum – ETH

De opkomst van Ethereum in 2015 heeft de cryptocurrency-trend opnieuw aangewakkerd en was een enorme sprong voorwaarts in het aantonen van het vrijwel grenzeloze potentieel van blockchain-technologie. Vaak gezien als de tweede generatie cryptocurrency, naderde de marktkapitalisatie van Etherum op het moment van schrijven een indrukwekkende $ 128 miljard, met het native Ether-token aan het begin van 2021 gewaardeerd op $ 1.145..

Sommige handelaren hebben Ether aangeprezen als de ‘volgende’ Bitcoin, maar het is belangrijk om te onthouden dat BTC nog steeds veel, veel groter is dan Ethereum. De potentiële groei van laatstgenoemde voor 2021 wordt aangedreven door twee hoofdfactoren. Ten eerste zal het marktsentiment van cryptocurrency in het algemeen direct of indirect verband houden met Bitcoin, aangezien de oorspronkelijke cryptocurrency wordt gezien als een soort indicator voor de bredere industrie..

De tweede factor heeft betrekking op de Ethereum-blockchain – die onlangs is geüpgraded met de release van Ethereum 2.0. Deze uit meerdere fasen bestaande ontwikkeling probeert problemen met de schaalbaarheid en beveiliging van het netwerk op te lossen en kan mogelijk enorme voordelen opleveren voor Ethereum..

Etheruem moet daarom niet worden gezien als een investeringsalternatief voor Bitcoin, maar eerder als een aanvulling op een gediversifieerde cryptoportefeuille. Ethereum ervaart ook meer volatiliteit dan BTC, dus het is een populaire valuta bij daghandelaren. In ieder geval, met de lancering van Ethereum 2.0, ziet de toekomst er rooskleurig uit voor de Ether-cryptocurrency en het zou zeker een kanshebber moeten zijn voor de beste cryptocurrency om te investeren in 2021.

Ethereum-prijsvoorspelling

3. Rimpel – XRP

Ripple is een andere belangrijke cryptocurrency en een die een afwijking markeert van de focus op decentralisatie als een belangrijk verkoopargument, zoals te zien is bij Bitcoin en Ethereum. Ripple verwijst eigenlijk naar het bedrijf achter de technologie, dat bestaat uit een betalingsnetwerk – Ripplenet – en zijn eigen cryptocurrency-token, bekend als XRP. Op het eerste gezicht lijkt dit misschien in tegenspraak met het grootste voordeel van blockchain – het is een veilige, gedecentraliseerde aard – maar veel investeerders zien dit als de sleutel tot succes van Ripple en op het moment van schrijven was XRP de vierde grootste cryptocurrency in termen van marktkapitalisatie. , bijna $ 13 miljard.

Ripple heeft zich gericht op het faciliteren van snelle, goedkope transacties, met als doel banken en financiële instellingen aan te spreken die interbancaire en grensoverschrijdende overboekingen willen doen. Het betalingssysteem heeft al de steun gekregen van enkele grote banken, waaronder de Spaanse multinational Santander, wat zeker geloofwaardigheid verleent aan het toekomstige potentieel van de technologie als een regulier financieel platform..

Maar is Ripple waarschijnlijk een topcryptocurrency op weg naar 2021? Een van de grootste verkoopargumenten van XRP zijn de relatief lage kosten van het token – ongeveer $ 0,30 aan het begin van 2021. Dit maakt het een geweldige investering voor diegenen die de cryptomarkt willen betreden zonder een enorme hoeveelheid kapitaal te investeren. Bovendien betekent het potentieel voor verdere ondersteuning van enkele van ‘s werelds grootste financiële instellingen dat Ripple een potentiële motor heeft voor groei op de lange termijn die andere crypto’s misschien niet hebben..

Ripple prijsvoorspelling

4. Bitcoin Cash – BCH

Bitcoin Cash is in augustus 2017 ontstaan ​​als gevolg van een hard fork in de Bitcoin blockchain. Het is effectief gemaakt om schaalbaarheidsproblemen met de originele cryptocurrency aan te pakken en kreeg al snel de steun van verschillende prominente cryptocurrency-cijfers en uitwisselingen. Als gevolg hiervan heeft het zich in zijn relatief korte bestaan ​​al weten te vestigen als een van de grootste cryptocurrencies op de markt – consequent binnen de top tien op basis van marktkapitalisatie, die op het moment van schrijven ongeveer $ 9 miljard bedroeg..

De factoren die de waarde van Bitcoin Cash bepalen, zijn vergelijkbaar met die van de meeste andere altcoins: bekendheid van financiële instellingen, vraag en natuurlijk de correlatie met Bitcoin. Bitcoin Cash heeft echter bepaalde voordelen ten opzichte van zijn voorganger: het kan transacties veel sneller en tegen lagere kosten verwerken.

Sommige investeerders hebben hun bezorgdheid geuit over het feit dat de snelheid waarmee Bitcoin Cash-blokken worden gecreëerd een minder veilig systeem is, maar de algemene consensus is dat de voordelen in dit opzicht opwegen tegen de nadelen..

De waarde van Bitcoin Cash is gedaald sinds begin 2020, toen het een marktkapitalisatie van $ 9 miljard bereikte en het token ongeveer $ 500 kostte. Deze daling betekent echter dat 2021 een goed moment zou kunnen zijn om Bitcoin Cash te overwegen.

Het valt nog te bezien of Bitcoin Cash in 2021 een van de beste cryptocurrencies zal worden om te overwegen, maar het is zeker een om in de gaten te houden.

Bitcoin Cash-prijsvoorspelling

5. Cardano – ADA

Cardano is relatief nieuw in de cryptoscene en is ontwikkeld in 2017. Maar ondanks dat het een relatieve laatkomer is, brengt deze altcoin iets geheel nieuws in de wereld van blockchain en wordt het zelfs een cryptocurrency van de derde generatie genoemd..

Wat Cardano speciaal maakt, is dat het ‘s werelds eerste peer-reviewed blockchain is – de protocollen zijn nauwkeurig onderzocht door vooraanstaande academische geesten van verschillende instellingen over de hele wereld tijdens de ontwikkelingsfase. Cardano heeft ook een unieke tweelaagse architectuur die potentiële harde forks in de toekomst zal vergemakkelijken en de schaalbaarheid op lange termijn zal verbeteren in vergelijking met cryptocurrencies van de tweede generatie..

Cardano en zijn oorspronkelijke token ADA zijn gemaakt door ex-Ethereum mede-oprichter Charles Hoskinson – wat de cryptocurrency vanaf het begin een zekere stamboom geeft. Er zijn ook enkele prominente namen uit de industrie die grote voorspellingen doen voor Cardano. Dus wat kunnen we in 2021 van Cardano verwachten?

De waarde van Cardano blijft opvallend laag, op slechts $ 0,16 op het moment van schrijven – een stijging ten opzichte van de $ 0,02 van oktober 2017, maar ver achter bij Cardano’s $ 1,33 record aller tijden in januari 2018..

Experts van CoinSwitch, DigitalCoinPrice en CoinFan voorspellen allemaal groei voor Cardano, maar ze variëren qua tijdschalen en de snelheid van toename. Daarom is Cordano de moeite waard om voorzichtig te naderen. Het zou wel eens naar voren kunnen komen als de beste cryptocurrency om in 2021 te investeren, maar beleggers moeten zich ervan bewust zijn dat het wat langer kan duren voordat substantiële prijsstijgingen zich manifesteren..

Cardano prijsvoorspelling

6. Litecoin – LTC

Litecoin wordt beroemd het zilver genoemd naar het goud van Bitcoin. Het werd in 2011 gemaakt en was eigenlijk gemodelleerd naar de bestaande Bitcoin-blockchain, met verfijningen in de originele code om de schaalbaarheid te verbeteren en de tijd voor het maken van blokken te verkorten. Simpel gezegd, Litecoin is gemaakt als een munt die geschikter zou zijn voor dagelijkse digitale transacties dan zijn voorganger.

De formule is zeker veelbelovend gebleken – Litecoin behoort consequent tot de top tien van cryptocurrencies op het gebied van marktkapitalisatie en heeft sinds de lancering een indrukwekkende groei laten zien. Met een waarde van ongeveer $ 150 aan het begin van 2021, loopt Litecoin nog steeds ver achter op de symbolische waarde van Bitcoin, maar de schaalbaarheid en superieure verwerkingssnelheid van de eerste geven het een enorm potentieel, aangezien de wereld het idee van digitale transacties blijft omarmen..

Wat betreft het feit dat Litecoin een topcryptocurrency is voor 2021, zijn de meeste experts het erover eens dat de altcoin er zeker een is om naar te kijken. CoinSwitch heeft zelfs voorspeld dat de prijs van Litecoin zou kunnen stijgen tot $ 600 – een groei die het de munt zou kunnen maken om het komende jaar in te investeren..

Litecoin-prijsvoorspelling

7. EOS

EOS is een andere belangrijke altcoin die effectief zijn cue nam van Ethereum, met een focus op een snelle blockchain die de ontwikkeling van gedecentraliseerde applicaties kan ondersteunen. EOS-ontwikkelaars beweren dat hun platform een ​​combinatie biedt van de beste functies van Bitcoin en Ethereum: luchtdichte beveiliging en veelzijdige programmeermogelijkheden. Bovendien belooft EOS een van de meest schaalbare cryptocurrencies op de markt te worden.

Dit klinkt allemaal erg indrukwekkend, maar het potentieel van EOS berust natuurlijk op factoren die vergelijkbaar zijn met die van alle cryptovaluta – inclusief marktsentiment ten opzichte van Bitcoin en de algemene acceptatie van blockchain-technologie. De enorme veelzijdigheid van EOS betekent echter dat er altijd interesse is en dat de waarde ervan omhoog kan schieten. Zoals het nu is, heeft EOS een marktkapitalisatie van ongeveer $ 2,6 miljard en behoort het consequent tot de best presterende cryptocurrencies. xxx

EOS beleefde een turbulente eerste paar jaar, maar in 2020 maakte het een sterk herstel door, met prijzen die schommelden tussen een dieptepunt van $ 2,43 per token en een maximum van $ 5,47. Bovendien heeft EOS ondanks een wankele start vroege investeerders een ROI van 240% opgeleverd – wat aantoont dat het een zeer groot potentieel heeft als investeringsoptie. Als zodanig zou EOS zeker op je radar moeten staan ​​als een top cryptocurrency om in 2021 te bekijken.

EOS-prijsvoorspelling

investeer in eos

Andere aandachtspunten bij het kiezen van welke cryptovaluta u wilt investeren in 2021

De cryptocurrency is notoir snel en wordt beïnvloed door talloze factoren, wat betekent dat veranderingen snel en vaak plaatsvinden. Als u serieus de beste cryptocurrency wilt kiezen om in 2021 te investeren, dan moet u natuurlijk vertrouwd raken met de belangrijkste kanshebbers. Er zijn echter ook enkele meer algemene zaken waarmee u rekening moet houden bij het plannen van uw investeringen.

1. Kijk naar de markt

De volatiliteit van de cryptocurrency-markt maakt het zo’n goede kans voor handelaren en investeerders, maar volatiliteit brengt ook een inherent risico met zich mee. Voordat u het potentieel van een individuele token beoordeelt, moet u altijd rekening houden met de markt van die munt.

Zoals we al hebben vermeld, is Bitcoin vaak een belangrijke indicator van het marktsentiment in het algemeen en dit kan vaak een goede plek zijn om te beginnen. Maar u moet ook kijken naar hoe de prijs van een munt de afgelopen maanden is veranderd en u moet een betrouwbare technische analyse maken om te zien hoe deze naar verwachting in de toekomst zal evolueren..

Kijken naar de markt is natuurlijk slechts één aspect – het kan u slechts zoveel vertellen en elke slimme belegger moet zijn bevindingen vergelijken met andere informatiestromen om de beste crypto’s te identificeren om in 2021 te investeren..

2. Wat biedt het project?

Zoals je uit dit artikel zult hebben afgeleid, biedt elke cryptocurrency iets anders op de markt aan. Telkens wanneer een nieuw project in de cryptocurrency-ruimte komt, is er onvermijdelijk veel hype – dit kan op zichzelf natuurlijk tot investeringsmogelijkheden leiden, maar het is belangrijk om te bepalen welke van deze projecten duurzame winsten kunnen bieden..

De cryptocurrencies om te investeren zijn die met een aantoonbaar trackrecord, die gedurende ten minste 2 jaar een goede prijsbeweging laten zien en idealiter partnerschappen of goedkeuringen hebben van gevestigde, niet-crypto-instellingen.

3. Overweeg de bron van uw informatie

Als u op zoek bent naar cryptocurrencies om in 2021 te investeren – of wat voor financiële activa dan ook -, dan is informatie uw grootste bondgenoot.

Iedereen die bekend is met cryptocurrency en blockchain, zal weten dat er vaak veel hype en speculatie rond de technologie is – waarbij ontwikkelaars behoorlijk ambitieuze beweringen doen over hun systemen. Hoewel dit een belangrijke overweging kan zijn bij het bekijken van het groeipotentieel van een token, is het belangrijk om uw onderzoeksmateriaal te diversifiëren om ervoor te zorgen dat u over de nieuwste, onbevooroordeelde informatie beschikt..

4. Vooruitkijken

Er zijn verschillende cryptocurrencies die klaar zouden kunnen zijn voor grote dingen als ze doorbreken in het reguliere gebruik – vooral die welke worden onderschreven door gevestigde banken en financiële instellingen.

De potentiële toepassingen van blockchain maken de crypto-sfeer een opwindende investeringsmogelijkheid, dus het is belangrijk om altijd een langetermijnstrategie te overwegen. Naarmate nieuwe generaties cryptovaluta de tekortkomingen van de technologie proberen op te lossen, neemt de kans toe dat ze worden gebruikt als een echt alternatief voor alledaagse transacties. Een topcryptocurrency zal altijd degene zijn die op een bepaald niveau de reguliere industrieën kan aanspreken.

Hoe te investeren in cryptocurrency in 2021

Tegenwoordig zijn er meer mogelijkheden om te handelen en te investeren in financiële activa dan ooit tevoren en cryptocurrency heeft een enorme aantrekkingskracht op zowel ervaren als beginnende investeerders getoond. Als je serieus bezig bent met het vinden van cryptocurrencies om in 2021 te investeren, dan moet je een platform vinden dat je toegang geeft tot de markten.

Gelukkig is er geen tekort aan gerenommeerde handelsplatforms waarmee u met één druk op de knop cryptocurrencies kunt kopen en verkopen. De beschikbaarheid van populaire retailmakelaarsdiensten zoals eToro betekent dat er nog nooit een gemakkelijkere tijd is geweest om te beginnen met investeren in crypto.

Zodra u uw keuze heeft gemaakt voor de beste crypto’s om in 2021 te investeren, moet u een van deze handelsaccounts openen. In de meeste gevallen duurt dit even en bent u vrijwel meteen klaar om transacties uit te voeren. Naast het aanbieden van cryptohandel, bieden de meeste van de beste brokerageplatforms ook veel analyse- en marktinformatie, dus zorg ervoor dat u alle tools gebruikt die tot uw beschikking staan..

eToro – Het beste cryptocurrency-platform voor zowel handelaren als investeerders

eToro heeft zichzelf gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen binnen de Crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Tips voor succesvol beleggen

Uiteindelijk vertoont beleggen in cryptocurrency veel overeenkomsten met andere financiële activa, of het nu gaat om forex, aandelen of indices. Het zal daarom geen verrassing zijn dat veel van de tools die traditionele beleggers gebruiken om het rendement te maximaliseren, ook van toepassing zijn op iedereen die cryptocurrencies wil verhandelen..

Een van de meest gebruikte tools is margehandel. Dit is in feite het lenen van geld van een beursvennootschap om een ​​handelspositie aan te gaan, waarbij u geld gebruikt dat al op uw effectenrekening staat als onderpand. Margehandel stelt beleggers niet alleen in staat te profiteren, of de markt nu stijgt of daalt, maar het stelt een handelaar ook in staat om veel meer marktblootstelling te krijgen en potentiële rendementen te versterken. De meeste makelaars bieden marge-accounts aan, maar de marge-vermenigvuldiger kan variëren afhankelijk van het type account dat u opent.

Beginnende handelaren moeten zich er echter van bewust zijn dat het gebruik van hefboomwerking op een margerekening ook potentiële verliezen kan versterken. Als uw transactie de verkeerde kant op gaat, kan het zijn dat voor een margestorting uw broker de positie moet sluiten zonder voorafgaande toestemming.

Gevolgtrekking

Investeren in een van deze cryptocurrencies in 2021 is een idee dat het overwegen waard is, het potentieel is veelbelovend voor allemaal in een andere mate.

Cryptocurrencies blijven een grote kans voor toegewijde investeerders en door de markt te benaderen met een open, analytische geest, is er geen reden waarom de beste cryptocurrency-keuzes het komende jaar geen fantastisch rendement kunnen opleveren..

Om samen te vatten, zijn hier een paar punten om te onthouden bij het kiezen van de beste crypto’s in 2021:

 • 2021 biedt grote kansen om in 2021 in cryptocurrencies te investeren
 • Bitcoin blijft een van de beste cryptocurrencies om te investeren in 2021, met enige prognose dat de prijzen $ 120.000 zullen bereiken
 • De groei van gedecentraliseerde financiering stimuleert de belangstelling voor crypto’s zoals Ethereum en Ripple
 • Het is de moeite waard om tijd te investeren in het ontwikkelen van een strategie op basis van uw doelstellingen
 • Ervaren handelaren zouden handel met hefboomwerking moeten overwegen als een manier om het rendement te maximaliseren
 • Sommige tokens zijn beter geschikt voor beleggingsstrategieën op lange termijn
 • Let op mogelijke partnerschappen tussen cryptocurrencies en gevestigde financiële spelers
 • Cryptocurrency-strategieën op korte termijn zijn gericht op snellere transacties, waarbij wordt geprofiteerd van snelle prijsschommelingen

FAQ

Is het een goed idee om in 2021 te investeren in Cryptocurrency?

Veel branchecijfers verwachten een sterk jaar voor cryptocurrencies in 2021 – sommigen geloven zelfs dat dit het beste jaar tot nu toe zou kunnen zijn. Door de aard van het actief zijn er echter altijd risico’s verbonden aan beleggen en is winst zeker niet gegarandeerd. U kunt uw kansen echter vergroten door zorgvuldig onderzoek te doen naar de beste cryptocurrencies om in 2021 te investeren.

Hoe u de beste cryptocurrencies kunt vinden om in te investeren?

Bij het zoeken naar de beste cryptocurrencies om te investeren in informatie is koning. Hoe meer analyses en marktgegevens u kunt vinden, hoe beter. Cryptocurrency biedt een opwindende investeringsmogelijkheid, maar het is van cruciaal belang dat u due diligence uitvoert op alle cryptocurrencies die voor u van belang zijn.

Is Bitcoin nog steeds een top cryptocurrency om te investeren in 2021??

Bitcoin heeft zo veel bekendheid dat het woord vaak wordt gezien als een synoniem voor cryptocurrency. Ondanks dat het verreweg het grootste token op de markt is, voorspellen veel experts een grote groei voor de oorspronkelijke cryptocurrency. Natuurlijk variëren de voorspellingen in omvang, maar sommigen hebben gespeculeerd dat de prijs van Bitcoin in 2021 $ 120.000 zou kunnen bereiken. Als zodanig is het nog steeds een top cryptocurrency voor elke portefeuille..

Waar kan ik cryptocurrencies verhandelen?

Als u nieuw bent bij het handelen in cryptocurrency, moet u een makelaar of beurs zoeken waarmee u de markten kunt betreden. Wij adviseren eToro voor beginnende beleggers, omdat het tal van leermiddelen biedt, evenals een CopyTrader-functie waarmee u professionele beleggers kunt observeren en hun strategieën automatisch kunt kopiëren.

Wat is de beste cryptocurrency om te investeren in 2021?

Er zijn verschillende munten die strijden om de titel van de beste cryptocurrency om te investeren in 2021. Bitcoin, Ripple, Litecoin en Etheruem staan ​​bijvoorbeeld allemaal klaar voor potentiële groei. De sleutel tot een succesvolle portefeuille is echter diversificatie – dus het is beter om de beste crypto’s te vinden om in te investeren, in plaats van uw hoop vast te leggen op één enkele token..

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me