Wat is TRON? Een beginnershandleiding voor TRON en tips voor investeren in TRX

TRON heeft een van de meest uitgesproken follow-ups in het veld gehad sinds het toetrad tot de cryptomarkt in 2017. In termen van marktwaarde maakte deze munt gebruik van deze wederzijdse interesse en zijn speciale technologische kenmerken om een ​​van de meest prominente cryptocurrencies te worden..

TRON voegt nog een interessant aspect toe aan de cryptomarkt – het is ook bedoeld voor gebruik in de gaming- en gokindustrie, met als doel legale gok-achtige blockchain-gebaseerde games te ontwikkelen en te vergroten..

In 2017 werd het in Beijing gevestigde cryptocurrency-platform gecreëerd door de TRON Foundation en oorspronkelijk opgericht door Justin Sun.

Sun is een Chinese bedrijfseigenaar die al bekend staat als het brein achter PEIWO, een mobiele smartphone-app gericht op livestreaming van Pacific Rim.

Het lijdt geen twijfel dat TRON een mooie toekomst in het verschiet heeft als een van de nieuwere crypto’s, dus als je op zoek bent naar investeren, moet je jezelf een paar vragen stellen. Hier is wat belangrijke informatie die u over TRON moet weten.

Wat is TRON?

TRON is een blockchain-gebaseerd besturingssysteem waarin gedecentraliseerde apps kunnen worden ontwikkeld en media-inhoud kan worden gedeeld. Het TRX-token zelf wordt gebruikt om toegang te krijgen tot dergelijke kenmerken van het bedieningsapparaat. Daarom is het primaire doel van het token voor gebruik op het TRON-netwerk. Omdat het op beurzen kan worden gekocht en verkocht, kan het ook worden gedefinieerd als een virtuele valuta.

TRON helpt Dapp-ontwikkelaars, vergelijkbaar met Ethereum, om complexe protocollen te bouwen en te gebruiken via slimme contracten die zich op hun eigen blockchain bevinden. Het netwerk wordt vandaag het best erkend vanwege zijn verwerkingssnelheid en zijn charismatische CEO. Het platform is specifiek in staat tot 2000 transacties per seconde. Het beste van alles is dat er geen verwerkingskosten zijn op TRON. Binnen enkele seconden kunt u voor een miljoen dollar aan TRX naar een andere locatie in de wereld sturen zonder ook maar één cent te betalen.

De aankoop van BitTorrent en vervolgens het uitgeven van een token ervoor op het TRON-protocol was waarschijnlijk de meest succesvolle actie van de TRON Base. Hierdoor kon het project reclame maken voor zijn diensten aan miljoenen gebruikers van peer-to-peer-bestandsuitwisseling van applicaties.

Het idee van een wereldwijd netwerk leek tot voor kort onwaarschijnlijk. De rekenkracht van de wereld is nog niet op peil. Toch geeft het open bestaan ​​van blockchain-netwerken voor zo’n missie een voordeel. Dit is precies de functie die TRON beoogt vast te leggen.

Waar is het allemaal begonnen??

Tron, bekend om zijn gedecentraliseerde blockchain-technologie, begon in 2017. Het begon als een non-profitorganisatie, de Tron Foundation, aanvankelijk opgericht door Justin Sun. Het idee erachter was om andere cryptocurrencies te omzeilen in termen van gedecentraliseerd internet en toegankelijkheid.

Justin Sun was al een bekend figuur in de blockchain-sector, met een label onder Forbes ” China 30 under 30. ‘ Bovendien was Sun voorafgaand aan de oprichting van Tron de belangrijkste vertegenwoordiger van Ripple, die hem hielp een groter netwerk van individuen op te zetten, waardoor hij de overhand kreeg bij het creëren van Tron..

Tron begon met een enorme ICO en had ongeveer $ 70 miljoen opgehaald, waarbij munten een geschatte marktwaarde van $ 0,0019 hadden. Hierdoor konden investeerders hun andere tokens inruilen voor TRX en kreeg de Tron Foundation het voordeel van een grote boost tijdens de eerste lancering.

Toen het voor het eerst werd gelanceerd in 2017, had Tron ook BitTorrent overgenomen, een grote stap in de entertainmentindustrie, waarmee het grootste platform voor het delen van bestanden ontstond dat vandaag de dag bekend is. Al met al is het belangrijkste doel van Tron om toegang te bieden tot gratis en gemakkelijke inhoud en opslag op internet en om macht en controle te geven aan makers van inhoud, in plaats van beperkte flexibiliteit te hebben bij het eigendom van grote platforms zoals YouTube. Het platform ondersteunt makers van inhoud, zoals artiesten, muzikanten, filmmakers en journalisten. Tegenwoordig heeft Tron een marktkapitalisatie van ongeveer $ 2,4 miljard en behoort het tot de top tien van cryptocurrencies tot nu toe.

Sceptici op TRON

TRON heeft zijn ups en downs als valuta per se, maar dat is niets nieuws in de cryptowereld. Het grootste probleem is echter dat er zoveel wordt gespeculeerd over de munt, terwijl het echte TRON-platform nog niet volledig beschikbaar is voor gebruik..

In werkelijkheid is de productietijd die in de whitepaper van TRON wordt gesuggereerd erg lang, wat uiteindelijk betekent dat we het project in de nabije toekomst niet zullen zien tot stand komen. Het enige dat we kunnen doen, is TRON kopen en verkopen zoals elke andere crypto.

Waarom investeren in TRON?

Tron is een gedecentraliseerd blockchain-systeem dat vrij uniek is van anderen, met een speciale focus op entertainment. Gebruikers kunnen inhoud zoals video’s, afbeeldingen, berichten enz. Creëren en delen op het TRON-platform. De TRX-munt stelt gebruikers in dit geval in staat om toegang te krijgen tot het platform en gebruik te maken van de buitengewone functies. Bovendien is de digitale munt nog steeds waardevol en kan hij op verschillende handelsplatforms met andere valuta worden verhandeld.

Een van de meest aantrekkelijke kenmerken waar het trots op is, zijn de lage transactiekosten. Dit komt doordat bandbreedte en energie bepalend zijn voor transactiekosten op Tron. In de meeste gevallen is deze waarde extreem laag en trekt daarom investeerders en handelaren aan om de munt te pakken te krijgen.

Tron associeert niet alleen met zulke lage kosten, maar de snelheid is ook gratis. Tron kan tot 25.000 transacties per seconde verwerken, wat veel meer is dan wat Bitcoin of Ethereum kan doen. Net als bij EOS heeft Tron een DPOS (Delegated Proof-of-Stake) waarmee de munt in een mum van tijd zoveel transacties kan verwerken.

Een van de belangrijkste kenmerken van het raamwerk van TRON is gericht op de entertainmentindustrie. Het is bedoeld om de toewijzing van inhoud op internet tegen lage kosten en in een veel eenvoudiger proces mogelijk te maken. Het vergemakkelijkt het werk van makers van inhoud die hun werk met volledige eigendom willen publiceren, en voor kijkers van inhoud die op zoek zijn naar een gemakkelijke en toegankelijke manier om video’s en afbeeldingen te vinden, naast andere vormen van entertainment..

Vooruitkijkend naar de komende jaren van TRON, zijn er ongetwijfeld betere vooruitzichten voor de stijging van de TRX-muntprijs naarmate het project begint te evolueren. TradingBeasts voorspelt bijvoorbeeld dat de prijs van Tron van $ 0,13 zou kunnen worden verwacht tegen het einde van 2021 en $ 0,30 wordt verwacht tegen 2022..

TRX-prijsvoorspelling 2021 en verder Bron: Capital.com

Hoe te investeren in TRON?

Het is eenvoudig om dit revolutionaire token te bereiken en te bemachtigen. Aan de andere kant bestaat TRON op de meeste cryptocurrency-uitwisselingen. Het enige dat u hoeft te doen, is een account aanmaken op een van die beurzen en TRON kopen met fiat-valuta.

Nadat u uw munten heeft gekocht, moet u een portemonnee uitkiezen en deze opbergen. Portemonnees zijn kleine hardwareapparaten of softwareplatforms waar individuen hun crypto opslaan. Idealiter, als u van plan bent om in TRX te investeren, wilt u dat uw portemonnee het TRON-netwerk ondersteunt.

Tips voordat u in TRON investeert

1. Bewaar uw TRX in een veilige portemonnee

Zoals hierboven vermeld, zijn digitale portefeuilles in wezen kleine hardwaretools of in sommige gevallen een softwareplatform zoals een app, waar investeerders en handelaren hun cryptocurrencies bewaren..

Het is een goed idee om een ​​portemonnee te bemachtigen voor degenen die van plan zijn grote bedragen te investeren. Elke portemonnee heeft privésleutels waartoe u alleen toegang hebt, om de veiligheid te garanderen. Misschien wilt u de privésleutels veilig houden en beveiligingsfuncties bieden, zoals een pincode en meervoudige handtekeningen of authenticatie door twee partijen.

2. Investeer zoveel als u zich kunt veroorloven te verliezen

Het is over het algemeen verstandig om uw initiële investering in TRON redelijk klein te houden, gezien de korte geschiedenis en het nog steeds uiterst vluchtige gedrag. Ook hebben doorgewinterde beleggers slechts een eencijferig deel van hun kapitaal in TRON vastgelegd, terwijl ze het saldo in minder risicovolle effecten houden. En behoud uw investeringsdiscipline, temidden van de speculatie en voorspellingen, kopen was precies zoals u kunt verwachten dat het theoretisch zal mislukken en niet wordt betrapt door beloften van gigantische opleving.

3. Denk op de lange termijn

Het is slim om te kijken naar het opbergen van uw TRX voor de lange termijn, tenzij u iemand van plan bent om daghandel te ondernemen. Hierdoor ontstaat er minder risico, waardoor u gemakkelijker hoogwaardige waardestijgingen kunt verwachten. Met de optimistische prognoses die voor TRON worden geplaatst, kan elk geduld voor eventuele hogere premies de moeite waard zijn om te verwerven.

4. Blijf up-to-date

Een van de belangrijkste strategieën voor cryptohandel is om op patronen en signalen te letten. Borden laten u weten dat het een goed moment is om te investeren. De marktdynamiek kan helpen bepalen hoe het succes van TRX in de nabije toekomst en in de loop van de tijd zal zijn. Het is echter nog steeds goed om rekening te houden met externe invloeden. Er zijn bepaalde indicatoren die ook van invloed zijn op de prijzen van TRX. Het is mogelijk om hier rekening mee te houden met Covid-19. Hoewel de cryptomarkt in maart 2020 daalde, zag de wereld haar bekendheid meteen weer toenemen, omdat velen bang waren voor inflatiedreigingen afkomstig van liquidatiefondsen..

5. Wettelijke voorschriften

Nieuwe wetten zullen, naast de waarschijnlijkheid van complexe rapportageprocedures, ook gevolgen hebben voor de belastingverplichtingen. De Amerikaanse uitspraak over onroerend goed betekent dat uw inkomsten nu worden gezien als vermogenswinstbelasting (15 procent), in plaats van reguliere inkomstenbelasting (tot 25 procent). De belastingvoorwaarden voor cryptocurrency verschillen per regio en velen kunnen zich aanpassen als ze reageren op de veranderende vraag.

Bovendien weet TRON zich constant een weg te banen door de crypto-headlines. Dit project blijft de vindingrijkheid en harten van cryptoconsumenten over de hele wereld veroveren, van de CEO die lunch eet met Warren Buffet tot de onthulling van een nieuw DeFi-platform. Het is nu leuk om te zien wat dit innovatieve team van ontwikkelaars nog meer in petto heeft.

Lees meer: ​​wat zal de Tron-prijs in 2021 drijven?

eToro – Beste platform om TRON te kopen

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen in de crypto-industrie – we raden u aan ze uit te proberen.

Virtuele valuta zijn zeer volatiel. Uw kapitaal loopt gevaar.

Belangrijkste punten

  • TRON is een blockchain-gebaseerd besturingssysteem waarin gedecentraliseerde apps kunnen worden ontwikkeld en media-inhoud kan worden gedeeld.
  • In 2017 werd het in Beijing gevestigde cryptocurrency-platform gecreëerd door de TRON Foundation en oorspronkelijk opgericht door Justin Sun.
  • TRON helpt Dapp-ontwikkelaars, vergelijkbaar met Ethereum, om complexe protocollen te bouwen en te gebruiken via slimme contracten die zich op hun eigen blockchain bevinden.
  • TRON is een toonaangevende munt op basis van marktkapitalisatie dankzij de schaalbare en snelle blockchain die het mogelijk maakt om meer transacties te genereren in een aanzienlijk korter tijdsbestek.
  • Op het moment van schrijven is de TRON-prijs $ 0,053 en de marktkapitalisatie is $ 3,7 miljard.
  • In termen van marktwaarde maakte deze munt gebruik van dit wederzijdse belang en zijn speciale technologische kenmerken om een ​​van de meest prominente cryptocurrencies te worden.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me