Investeren in deze 5 aandelen zou u nu een miljonair kunnen maken

Wilt u een gepensioneerde miljonair worden? Investeer in deze 5 aandelen die uw dromen in realiteit kunnen veranderen

Ze zeggen droom groots, maar hoe klinkt droomrijk? Als u ervan droomt rijk te worden, is er geen betere schepper van rijkdom dan de aandelenmarkt. De aandelenmarkt is zeer winstgevend en kan voor iedereen een fluitje van een cent zijn als u voldoende tijd besteedt en voldoende besparingen berekent.

Investeren in de aandelenmarkt is de beste optie om een ​​passief inkomen te verwerven. Investeren in de vijf aandelen die we hier gaan bespreken, zal je toekomst zeker stellen.

Met een effectieve besparing, een goede strategie en voldoende tijd kan iedereen miljonair worden door simpelweg te investeren in de algemene aandelenmarkt. Het is inderdaad een haalbare optie voor iedereen die geduld heeft en veel spaart als risicobeheer. Een kleine tip om de groei van uw portefeuille te stimuleren, is om enkele van deze snelgroeiende bedrijven te overwegen die in hoog tempo evolueren en dat in de komende toekomst zullen blijven doen..

Voordat u in de bandwagon springt: factoren om te overwegen

Hoewel de aandelenmarkt de eenvoudigste en meest effectieve manier is om een ​​rijk inkomen te vergaren, zijn er een paar factoren waarmee u rekening moet houden om volledig succes te garanderen. Het is niet alleen een gokspel, maar vereist gedetailleerd onderzoek en berekeningen.

3 factoren waarmee u rekening moet houden voordat u op de aandelenmarkt belegt:

Het Investing Time Frame

De timing van uw investering is een essentiële factor om te overwegen. Hoe langer uw investeringsperiode, hoe groter uw nestei zal worden. Daarom is het altijd beter om vroeg met uw investeringen te beginnen, zelfs als u in de twintig bent, wat u in de toekomst miljonair zal maken.

Het bedrag van de investering

Het bedrag waarin u bereid bent te investeren, is ook van groot belang voordat u de beste aandelen kiest om in te investeren. Beslis daarom hoeveel u bereid bent te investeren en vergeet nooit een goed bedrag aan kapitaal aan te houden als spaargeld of een risicobeheerplan..

Het investeringsgroeipercentage

Deze groeisnelheid is een factor waar je geen controle over hebt, maar het is goed je bewust te zijn van de vluchtige aard ervan. Als uw geld slechts met 1% of 2% groeit, maakt het niet uit hoeveel u hebt geïnvesteerd en hoe lang u hebt gespaard.

De weg naar die miljonairstatus is nog erg lang. Gedurende vele decennia heeft de aandelenmarkt gemiddeld een jaarlijkse winst van bijna 10% behaald, wat een relatief goed schot is. Maar dit kan al dan niet variëren tijdens uw beleggingsperiode.

De beste 5 aandelen kunnen u een gepensioneerde miljonair maken

Hier is de top 5 van aandelen die in vergelijking een gestage en snellere clip hebben laten zien en die in de nabije toekomst ook klaar lijken te zijn voor groei.

1. Amazon.com

Amazon, de e-commerce stoomwals, groeit inderdaad al geruime tijd in een snel tempo. Onlangs was 26,3% het 20-jarige jaarlijkse groeipercentage van de aandelenkoers, wat ver genoeg is om een ​​enkele investering van $ 10.000 om te zetten in $ 1 miljoen. Wanneer bedrijven groter en groter worden, wordt het meestal moeilijk voor hen om snel op te schalen op de aandelenmarkt. De handelsprijs van Amazon varieerde de afgelopen jaren van $ 1.600 tot meer dan $ 3.000, wat inderdaad een bewonderenswaardige factor is.

Het pandemiejaar was inderdaad een vruchtbaar jaar voor Amazon. Het bedrijf stond in brand en de netto-omzet in het derde kwartaal steeg met 37% ten opzichte van een jaar geleden, dat was $ 96 miljard.

Het cloud computing-platform Amazon Web Series (AWS) is tegenwoordig een van de grootste geldkoeien. Het derde kwartaal liet een groei zien van 29% tot $ 11,6 miljard en had een marktaandeel van 33% in de branche.

Een gemiddelde jaarlijkse winst van 25% of zelfs meer verwachten in de komende decennia is geen haalbare optie, maar investeren in Amazon heeft zo zijn voordelen. Het geeft meerdere redenen om te verwachten dat de markt sneller gaat groeien voor investeerders in de komende toekomst, waardoor het een van de beste aandelen is om in te investeren om de toekomst van een gepensioneerde miljonair te voorzien.

2. Activision Blizzard

Als u geïnteresseerd bent in de videogamesindustrie, is Activision Blizzard een bekende naam voor u. Het heeft een gemiddelde jaarlijkse groei van 25,2% over de afgelopen 20 jaar en 21,8% over de afgelopen tien jaar.

Activision Blizzard staat bekend als een krachtpatser van de videogame-industrie. Een van de belangrijkste redenen voor hun toenemende succes is niemand minder dan de verslavende gamers.

Hun producten zijn erg verslavend, en mensen die geobsedeerd zijn door videogames zullen ze nooit in de steek laten. Er waren bijna 390 miljoen maandelijkse actieve gebruikers met een netto-omzet tot 52% op jaarbasis. Aan de positieve kant is Activision Blizzard inderdaad een veelbelovende aandelenmarkt voor investeerders om hun miljonairstoekomst veilig te stellen. Volgens Grandview Research zal het naar verwachting tussen 2020 en 2027 jaarlijks met bijna 13% groeien.

3. Snel

Met de komst van digitale transformatie en de wereldwijde sluiting als gevolg van de wereldwijde pandemie, stijgen online cloudplatforms elke maand hoger..

Fastly heeft het platform dat zorgt voor een snellere doorstroming van inhoud veilig naar eindgebruikers een gestage stijging laten zien. Of het nu gaat om het totale aantal klanten of de gemiddelde uitgaven per zakelijke klant. Het platform breidt zich gewoon dramatisch uit. De op dollars gebaseerde expansietarieflijst van het bedrijf is 147% in het derde kwartaal, waardoor het een veelbelovende aandelenmarkt is waar beleggers voor langere tijd op kunnen vertrouwen.

4. PayPal

Met een gemiddeld jaarlijks groeipercentage van 37,1% is PayPal een andere vruchtbare voedingsbodem voor winstgevende investeringen. De marktwaarde was onlangs $ 241 miljard, wat bijna overeenkomt met de marktwaarde van grote wapens op de markt zoals Netflix, Coca-Cola, enz. In het derde kwartaal had het bedrijf ongeveer 4 miljard transacties ter waarde van $ 247 miljard. Zelfs als laatkomer op de Finetech-markt bedient PayPal wereldwijd ongeveer 361 miljoen gebruikers, wat inderdaad een enorm aantal is. Het is ook eigenaar van Venmo, het snelst groeiende mobiele betalingssysteem dat momenteel op de markt is. Dit maakt PayPal tot een ideale grond om te investeren in het veiligstellen van een miljonairstoekomst.

5. NetFlix

Met een marktwaarde van $ 219,8 miljard is en blijft Netflix een van de meest winstgevende aandelen op de lange termijn. Naast een prijsstijging heeft Netflix ongeveer 860.000 nieuwe abonnees in de VS en Canada.

2020 eindigde met een heldere noot voor Netflix met bijna 203,7 miljoen abonnees wereldwijd. De pandemie en de huiszoekers hebben een uitzonderlijk winstgevende markt voor Netflix gecreëerd en ze kijken uit naar een winstgevend 2021 met een paar originele Netflix-releases. Het is inderdaad een welvarende markt om in te investeren om de droom van uw gepensioneerde miljonair te realiseren.

Ten slotte

Deze vijf bovengenoemde aandelen zijn snelgroeiend en zullen hun groei voor een langere tijd voortzetten. Ze zijn inderdaad de moeite waard om toe te voegen aan uw bewakingslijst voor beleggingen om in de gaten te houden en nooit de juiste kans te verliezen om in te investeren. Als gepensioneerde miljonair uw toekomstige kracht is, houd dan de aandelenmarktbelangen goed in de gaten en zorg ervoor dat u investeert in de juiste aandelen die bij u passen.

eToro – Koop aandelen met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Lees meer over aandelen:

Welke top 15 aandelen zullen exploderen in 2021?

7 Britse dividendaandelen die nu te koop zijn en die een aantrekkelijke inkomstenstroom bieden

Wat zijn de 10 beste Britse aandelen die in 2021 moeten worden overwogen??

Wat zijn de 7 beste aandelenkeuzes voor 2021??

Top 7 bestaande telecommunicatieaandelen om te kopen in 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me