Topaandelen in het VK voor 2021! 7 Britse aandelen kunnen u helpen om een ​​miljoen te verdienen

Britse aandelen zijn in 2020 opgeschoond, maar ze zouden een rockier 2021 kunnen hebben..

De Britse economie was niet klaar voor de verwoesting die de Covid-19-pandemie teweegbracht. Maatregelen om het virus te beheersen hebben verschillende Britse sectoren van de economie, zoals reizen, horeca, entertainment, om er maar een paar te noemen, lamgelegd. Kleine en middelgrote bedrijven zijn gedecimeerd, waarbij de meeste hun activiteiten aanzienlijk hebben moeten terugschroeven of volledig hebben moeten sluiten. De reizen zijn tot stilstand gekomen en de aandelenmarkten hebben een grote klap gekregen.

In het geval van de Britse markten had de aandelenmarkt een onvoorspelbaar 2020 met de pandemie en binnenlandse invloeden. Twee grote gebeurtenissen zullen de markt in 2021 beïnvloeden.

  • Brexit – De Brexit-transitie is voltooid en het VK heeft een deal gesloten met de EU. Nu valt nog te bezien hoe goed de Britse en Europese markten zich aanpassen aan een post-Brexit-markt.
  • Covid-19 – De pandemie zal naar verwachting afnemen met meerdere goedgekeurde vaccins en meer in ontwikkeling. De aandelen zullen naar verwachting herstellen en de markten zouden in 2021 een sterk herstel moeten doormaken.

Dus met een verwacht herstel op de Britse aandelenmarkt, welke Britse aandelen zijn het waard om in de gaten te houden? Welke aandelen zijn het waard om uw zuurverdiende geld in te investeren en verwachten een hoog rendement? Veel bedrijven staan ​​momenteel voor uitdagingen op korte termijn, maar aangezien de situatie naar verwachting zal verbeteren, zijn de volgende aandelen de moeite waard om in de gaten te houden.

U kunt al deze Britse topaandelen en vele andere kopen bij eToro en betaal 0% kosten!

Kansen voor groei op de lange termijn

De Britse aandelenmarkt wordt momenteel geconfronteerd met verschillende problemen als gevolg van de COVID-19-pandemie. Verschillende aandelen maken het echter mogelijk om op de lange termijn hoge rendementen te behalen. Als u in het huidige scenario wilt investeren in Britse aandelen, dan zijn aandelen van bedrijven die zich online richten een goede optie.

Rightmove Plc

Door de Covid-19-pandemie nam de onzekerheid de markten in het VK over. De Britse huizenmarkt heeft het echter redelijk goed gedaan. Met het land op slot, Rightmove zag het verkeer op hun website aanzienlijk toenemen. De aankondiging van de Britse regering om een "zegelrecht vakantie." De zegelrechtvakantie stelt huizenkopers in staat een huis te kopen voor maximaal £ 500.000 en geen zegelrecht te betalen.

Woningen die meer dan £ 500.000 kosten, krijgen een verlaagd tarief. De Britse huizenmarkt heeft een marktkapitalisatie van £ 5,58 miljard. Beleggers houden de large-capaandelen nauwlettend in de gaten. De op handen zijnde komst van het vaccin heeft ervoor gezorgd dat de vastgoedmarkt in 2021 een opleving zal meemaken. Hoewel Rightmove vanwege de COVID-19-pandemie voor een aantal uitdagingen heeft gestaan, is hun financiële positie sterk om hen het hoofd te bieden aan kortetermijnuitdagingen..

InterContinental Hotels

De horeca stond voor de grootste uitdaging toen de COVID-19-pandemie toesloeg en hotels moesten sluiten vanwege reisbeperkingen. Veel hotels werden omgevormd tot quarantainecentra of werden opengesteld voor gezondheidswerkers, waardoor ze moesten werken zonder inkomsten te genereren. De InterContinental Hotels-groep was niet anders, met de pandemie die hen dwong de meeste van hun hotels te sluiten.

Nu het vaccin in aantocht is en de reisbeperkingen geleidelijk worden opgeheven, ziet 2021 er echter veelbelovend uit voor de InterContinental Group met een stijging van het aantal boekingen. De financiën van InterContinental zijn altijd gezond geweest, en met het nieuws van een mogelijke fusie met de Accor-groep, InterContinental aandelen kunnen een aanzienlijk rendement opleveren voor beleggers.

Persimmon Plc

Nog een aandeel dat de vakantievoordelen voor zegelrechten zou kunnen zien, Dadelpruim, had een geweldige vertoning in 2020. De vakantie met zegelrechten dreef huizenkopers ertoe nieuwe eigendommen te kopen en zag een toename van het aantal investeerders die eigendommen opkopen. In de eerste helft van 2020 zag Persimmon een groei van 49% op jaarbasis, en de tweede helft van het jaar rapporteerde een stijging van 21% ten opzichte van het afgelopen jaar. Ondanks de COVID-19-situatie eindigde Persimmon 2020 op een hoog niveau en is het klaar voor verdere winsten in 2021, absoluut een slimme toevoeging aan elke portefeuille.

Herstelmogelijkheden

Sommige Britse aandelen herstellen zich na de beurscrash van 2020. Dit zijn voornamelijk bankaandelen die op korte termijn wat turbulentie kunnen ervaren, maar die op de lange termijn een betrouwbare optie zijn. Dit zijn veelal bankaandelen zoals die van Barclays en Lloyds.

Lloyds Bank

Hoewel banken in het VK in 2020 verliezen leden, hebben ze zich hersteld en het grootste deel van hun verliezen goedgemaakt. Door verschillende factoren zou Lloyds in 2021 een positief jaar kunnen hebben. De dividendbevriezing is opgeheven door de Bank of England, wat betekent dat Lloyds en andere banken weer dividend kunnen uitkeren..

Het is onwaarschijnlijk dat de betaling van dividenden nog meer verstoringen zal ondergaan, wat een positieve invloed zou kunnen hebben op het beleggerssentiment. Door de verbetering van de COVID-19-situatie zouden de markten ook bullish kunnen worden, en men gelooft dat de situatie vrij snel zou moeten normaliseren. De implicaties hiervan zijn dat de rally op de aandelenmarkt de aandelenkoersen van Lloyds Bank zou kunnen opdrijven.

Lloyds Bank heeft ook positieve vooruitzichten dankzij haar sterke financiële positie, die voortdurend verbetert. Dit kan ook een factor zijn waardoor de aandelenkoers in 2021 zou kunnen stijgen.

Barclays

Barclays is een ander aandeel in het VK waar beleggers in 2021 aandachtig naar zullen kijken. Door het hoogtepunt van de COVID-19-pandemie daalde de aandelenkoers van Barclays tot 80 pence. De aandelenkoers is sinds de verbetering van de COVID-19-situatie hersteld. Nu de Brexit eindelijk is afgerond, wordt verwacht dat het aandeel Barclays in 2021 zal stijgen, waarbij analisten ratings van

£ 1,57 per aandeel met een geschat maximum van £ 2,50. Hoewel de vooruitzichten in 2021 positief lijken, heeft Barclays benadrukt dat er nog steeds een zekere mate van onzekerheid zal zijn op de markten die naar 2021 gaan..

Tesco

2020 was een sterk jaar voor Tesco, en het bedrijf zag zijn online verkoop omhoog schieten dankzij de lockdown. Het aandeel Tesco steeg met 7% vanaf het begin van het jaar en genereerde £ 26,7 miljard aan verkopen. De verkoop van voedingsmiddelen in het VK steeg ook met 9%. Tesco heeft ook de deal afgerond om zijn Thaise en Maleisische tak te verkopen voor een geschatte waarde van ongeveer £ 10,6 miljard.

Het bedrijf volgde hierop door een speciaal dividend aan te kondigen om £ 5 miljard van het nettovermogen naar aandeelhouders te sturen en £ 2,5 miljard toe te voegen aan de Tesco PLC-pensioenregeling. Analisten voorspelden een mediaanprijs van 276p voor Tesco-aandelen in 2021, waardoor Tesco-aandelen een uitstekende optie zijn in 2021.

BP

BP kondigde zijn uitstapje naar hernieuwbare energie aan en is van plan aanwezig te blijven in de olie-industrie, terwijl het streeft naar een capaciteit van 50 gigawatt in de sector hernieuwbare energie in 2021. BP’s uitstapje naar hernieuwbare energie komt op een geschikt moment voor het bedrijf, met de wereld op zoek naar ga weg van fossiele brandstoffen en word milieuvriendelijker. In 2020 nam de vraag aanzienlijk af, waarbij de wereld bijna tot stilstand kwam als gevolg van COVID-19.

BP verlaagde zijn verliezen van $ 16,8 miljard in Q2 naar $ 0,5 miljard in Q3. Nieuwe projecten staan ​​op stapel. Terwijl BP zijn weg vindt naar de sector van hernieuwbare energie, zal 2021 zijn voorraad aanzienlijk zien stijgen nu de wereld milieuvriendelijke energiebronnen omarmt.

Dit is het ideale moment om te investeren in de aandelenmarkt, met aandelen die vielen toen de COVID-19-pandemie toesloeg en zich herstelden. Markten zullen naar verwachting herstellen en de aandelenkoersen zullen stijgen, waardoor dit een ideaal moment is om tegen een lagere prijs de markt te betreden en te genieten van een positief rendement op investeringen.

eToro – Koop topaandelen in het VK in 2021 met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Lees verder:

Wat zijn de top 10 van ondergewaardeerde aandelen die in 2021 in het VK te koop zijn??

Top 5 dividendaandelen om in te investeren voor 2021

Top 10 Britse aandelen om in 2021 te investeren (diepgaande evaluatie)

Wat zijn de 7 best presterende telecommunicatieaandelen om te kopen in 2021??

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me