Wat zijn de 8 beste toeristische aandelen om in 2021 te kopen?

Beste toeristische aandelen om te overwegen om te kopen in 2021

Bent u op zoek om te investeren in toerismeaandelen die op het punt staan ​​weer te schitteren naarmate we verder gaan naar 2021??

Neem een ​​kijkje, want we hebben 8 opvallende toeristische aandelen gekozen die u veel potentieel te bieden hebben terwijl we dichterbij komen om opnieuw de wereld rond te kunnen reizen.

De top 8 toeristische aandelen die u in 2021 kunt overwegen:

Laten we dus eens kijken naar 8 van de beste toerismeaandelen in verschillende markten om in 2021 deel van uit te maken.

1. EasyJet

2. Walt Disney

3. Airbnb Inc.

4. Boeking van holdings

5. Royal Caribbean Cruises

6. InterContinental Hotels Group

7. Uber Technologies

8. Expedia Groep

U kunt al deze topaandelen, evenals vele andere, kopen bij eToro en betaal 0% kosten!

Toerismeaandelen voor 2021

De toeristenindustrie heeft in 2020 op zijn zachtst gezegd een klap gekregen.

Over de hele wereld zijn hotels, themaparken, Airbnb’s, vakantieresorts, de luchtvaartindustrie en nog veel meer grotendeels tot stilstand gekomen toen de coronavirusinfectie het overnam en nog steeds domineert..

Aangezien het VK zich momenteel binnen de derde nationale lockdown-periode bevindt, hebben samen met andere landen avondklok en beperkte reisbeperkingen ingesteld. Dit heeft een enorme impact op de wereldwijde industrie van $ 9 biljoen.

Om u te laten zien hoe groot deze industrie in het VK is, wordt voorspeld dat de toeristenindustrie in Groot-Brittannië tegen 2025 £ 257 miljard zal bereiken, wat ongeveer 3,8 miljoen banen zal creëren, wat ongeveer 11% van het totale aantal banen uitmaakt. binnen het VK.

Het is verbazingwekkend hoe groot de reis- en toerismebranche is en hoeveel we wereldwijd allemaal vertrouwen op deze krachtige kracht van een industrie wanneer deze ons wordt ontnomen.

Nu de wereldwijde grote vaccinatie-operatie aan de gang is, brengt dit positieve hoop voor veel industrieën en de toeristenindustrie is één grote industrie, samen met de luchtvaart- en horecasector. Allemaal aantoonbaar de zwaarst getroffen industrieën over de hele wereld.

In de afgelopen dagen hebben toerismeaandelen op verschillende markten een sterke stijging van hun aandelenkoersen gezien. Naarmate we dichter bij het opheffen van beperkingsmetingen over de hele wereld komen, zullen mensen geen tijd verspillen om de lucht in te gaan en vakanties of korte uitjes te boeken voor midden tot eind 2021.

Op dezelfde manier, met mensen als het online reisbureau Booking.com, kunt u zoeken om deals te boeken en te beveiligen zonder enige vooruitbetaling en met een gratis annuleringsbeleid.

Dit stelt individuen in staat om van tevoren te boeken in de hoop alleen lastminutevluchten te boeken zodra ze de toestemming hebben gekregen om te reizen.

Hoewel het tijd kost om terug te keren naar de nieuwe norm, die langzamer gaat dan verwacht, zijn positieve hoop en tijd wat beleggers overlaat om naar deze aandelen te kijken of er in te springen. Wat betreft wanneer de dag komt dat de wereld normaler kan functioneren, ze weer zullen zien opkomen.

Bovendien zijn deze aandelenkoersen tegen relatief goede prijzen een enorm voordeel voor beleggers, aangezien ze deze aandelen zeker zullen zien presteren en goed groeien in het jaar en de komende jaren..

Top 8 toeristische aandelen om te overwegen om te kopen in 2021!

Hier is onze lijst met 8 van de beste toeristische aandelen, verspreid over verschillende industrieën en landen:

1. EasyJet plc (EZJ)

De eerste naam die op de lijst van de beste toerismeaandelen komt, is de Britse luchtvaartmaatschappij EasyJet.

Dit aandeel is de afgelopen weken getuige geweest van de koersstijging van het aandeel, omdat investeerders optimistisch zijn dat zodra de inschrijving van de vaccinaties verder is gevorderd, hierdoor reiscorridors worden geopend en de luchtvaart- en toeristenindustrie van de grond zal komen..

Niet alleen is de aandelenkoers omhooggedreven, in een verklaring heeft Chief Executive Johan Lundgren onlangs in een verklaring zijn vertrouwen in de sector uitgesproken zodra de huidige beperkingen zijn opgeheven..

Er werd bevestigd dat easyJet al een enorme stijging van het aantal zomerboekingen heeft gezien in vergelijking met 2020, met een enorme stijging van 250%, waarbij mei de meest populaire maand is voor reizigers die willen vertrekken..

EasyJet-vakanties is een relatief nieuwe sector voor het merk, aangezien het tegen het einde van 2019 in het spel kwam en vanaf dat moment niet echt een duidelijke kans heeft gehad om uit te blinken, aangezien 2020 werd overgenomen door Covid-19..

Dit cijfer is een enorme indicatie van hoe veel vraag de reis- en toerismesector momenteel is en naarmate de tijd verstrijkt, zijn we er zeker van dat het verder zal toenemen.

De strategische plannen van het bedrijf voor de toekomst zijn stevig gericht op het leveren van het beste voor consumenten, samen met focus op de balans van het bedrijf, het verbeteren van hun kostenpositie en het maximaliseren van hun inkomsten met hun sterke netwerk..

Analisten geven de Britse luchtvaartmaatschappij een verwachte winstgroei van 77,76% per jaar naarmate we verder gaan.

Met een huidige consensusbeoordeling van ‘Hold’ op basis van 10 voorspellingen van analisten die het bedrijf dekken.

De aandelenkoers van het bedrijf is, zoals vermeld, de afgelopen weken gestegen en zoals het er nu uitziet, staat het schrijven van dit rapport op 846,80p en blijft het stijgen omhoog.

Het bedrijf heeft momenteel een bereik van 52 weken van 470,70 op het laagste en 1.552,00 op het hoogste niveau.

2. Walt Disney Co (DIS)

Walt Disney Co is een merk dat misschien wel iedereen op deze planeet heel goed kent. Niet alleen vanwege de themaparken, maar ook bij cruisemaatschappijen, en natuurlijk op andere wegen.

Alle Disney-parken over de hele wereld behalen elk jaar indrukwekkende inkomsten, met Florida als grootste verdiener, aangezien het de grootste is van alle zes Disneyland-parken.

Vóór de pandemie van het coronavirus in 2020 leverde deze toeristische route geweldige resultaten op, totdat het allemaal instortte omdat het merk cruiseschepen moest stoppen om tot stilstand te komen en de sluiting van alle Disneyland-parken over de hele wereld.

Vanaf vandaag heeft Disneyland Paris de opdracht gekregen om de heropening met nog eens twee maanden uit te stellen, die nu in de tweede week van februari zal heropenen..

Terwijl andere Disneyland-resorts open zijn, maar volgens Covid-19-veiligheidsmaatregelen zijn ingesteld om de verspreiding van het virus op een afstand te houden en die nog steeds wat inkomsten en plezier opleveren voor individuen.

De cruiseschepen van Disney zijn tot nader order nog steeds opgeschort.

In de resultaten van het vierde kwartaal van het bedrijf daalden de inkomsten van Disney Parks, Experiences en Products met in totaal 61% tot $ 2,6 miljard, terwijl de bedrijfsresultaten van het segment daalden van $ 2,5 miljard tot een verlies van $ 1,1 miljoen. Deze resultaten waren een solide en direct gevolg van wat de pandemie van het Coronavirus het bedrijf heeft teweeggebracht.

Hoewel het enige tijd kan duren voordat de Disney-parken weer op volle capaciteit zijn en de cruiseactiviteiten hun hoogtepunt bereiken en volledig kunnen opereren, moet Disney wellicht verder vertrouwen op hun andere wegen. Waaronder een indrukwekkende laan, Disney+.

Disney +, dat eind 2020 een omzet had van $ 1,94 miljard met aan het einde van het vierde kwartaal meer dan 73 miljoen abonnees, zal in 2022 alleen al in de VS $ 4 miljard archiveren..

Disney heeft vandaag een aandelenkoers van 172,54p met een 52-weekse 82,72 op het laagste punt en 182,38.

Met verwachte inkomsten die in de toekomst met 45,81% per jaar zullen groeien.

Hoewel Walt Disney een consensus heeft over Zacks Rank # 4 ‘Verkopen’, denken we dat dit nu een goed moment is om te overwegen om deze toeristische voorraad aan te houden of te bekijken, aangezien het slechts een kwestie van tijd is voordat we hopen te komen terug naar normaliteit.

3. Airbnb Inc (ABNB)

Airbnb is misschien wel een van de meest besproken en aantrekkelijkste toeristische aandelen op de huidige markt.

Omdat we ernaar streven binnenkort weer over de hele wereld te kunnen jetset, heeft ABNB bewezen dat het eigenlijk populairder is dan hotelketens over de hele wereld..

Het Amerikaanse vakantieverhuurbedrijf biedt gemak, eenvoud en vooral betaalbaarheid voor accommodatie over de hele wereld waar individuen van kunnen genieten en genieten.

Deze unieke service die ABNB aanbiedt, is enorm populair geweest, zelfs onder de Covid-19-pandemie, waardoor mensen kortetermijnhuur kunnen hebben voor een relatief meer betaalbare prijs in plaats van in een hotel te verblijven terwijl ze langer moesten blijven. vanwege lockdown-maatregelen.

Omdat dit aandeel tijdens de pandemie in een of andere vorm kon opereren, genereerde ABNB in ​​het handelsupdate-rapport over het derde kwartaal van het bedrijf nog steeds een winst van $ 219 miljoen. Hoewel de omzet met 19% daalde, was dit gezien de wereldgebeurtenissen te verwachten.

Als we naar de toekomst kijken, zal Airbnb populair zijn, het valt niet te ontkennen en het zal binnen de kortste keren geweldige inkomsten opleveren die we verwachten.

Wat betreft de aandelenkoers van het bedrijf, zullen sommigen zeggen dat dit aandeel hoog geprijsd is. In termen van het toekomstige groeipotentieel van dit bedrijf ziet het er echter misschien niet zo hoog uit als ze aanvankelijk misschien denken.

De aandelenkoers van het bedrijf bedraagt ​​168,83p met een 52-weekse range van 121,50 op het laagste en 187,42 op het hoogste.

Zoals het er nu uitziet, moet het nog winstgevend zijn, maar dit zal naar onze mening slechts een tijdelijke positie zijn naarmate de wereld vooruitgaat na de wereldwijde vaccinatie-inschrijving.

Het bedrijf heeft een verwachte winstgroei van 24,71% per jaar in de toekomst.

Met een Zacks Rank # 3 ‘Hold’-beoordeling voor het aandeel met een score B-score voor groeipotentieel.

4. Bookings Holdings Inc (BKNG)

Ongetwijfeld een van de meest populaire online reisagenten op de markt, Booking.com is een toerismeaandeel dat in 2021 en de komende jaren zou kunnen presteren.

De toekomst ziet er goed uit voor dit aandeel, aangezien het nog steeds veel voordelen biedt bij het plannen van uw perfecte vakantie. Of het nu een weekend van een langere periode is van over de hele wereld, booking.com kan aan uw wensen voldoen.

Het maken van een boeking op de Booking.com-website of -app heeft als uniek bijkomend voordeel dat het een gratis annuleringsbeleid biedt, waarbij sommige voorwaarden gelden op dezelfde dag dat u verwacht aan te komen.

Deze opvallende eigenschap is een belangrijke eigenschap die consumenten ertoe aanzet om via dit toonaangevende merk te opereren.

Naast hotel-, appartement- en huisboekingen biedt booking.com nog veel meer, waaronder het exploiteren van autoverhuur via Rentalcars.com.

Er is geen wonder dat met zulke sterke wegen, betwist de Covid-19-pandemie het aandeel 5,4% won.

Vandaag bedraagt ​​de aandelenkoers van het bedrijf 2.131,87 met een bereik van 52 weken tussen 1.107,29 als laagste en 2.290,04 als hoogste.

Analisten hebben een consensus ‘Hold’-beoordeling gegeven voor het aandeel, gegeven door 37 analisten die dit aandeel dekken.

Naarmate de stappen dichterbij komen om dichter bij de normaliteit te komen, zijn mensen al een stap voor omdat ze de unieke annuleringsfunctie van booking.com blijven gebruiken om dit jaar vakanties door te boeken..

De aandelen van Booking.com kunnen de komende jaren stijgen, wat een goede langetermijninvestering zal zijn om in uw voorraadcollectie te hebben.

5. Royal Caribbean Cruise Ltd (RCL)

Royal Caribbean Cruise Lines is een aandeel om het jaar in de gaten te houden, aangezien we realistisch gezien cruiseschepen vaker op zee kunnen zien varen in 2022.

Cruises zijn erg populair en lijken zelfs nog populairder te zijn onder de oudere generatie, maar dat gezegd hebbende, steeds meer van de jongere generatie die op zoek is naar een reis die een beetje van alles omvat, springen op deze weg..

Vanwege de pandemie van het coronavirus kreeg RCL aan het begin van het jaar een grote klap, die aan het einde van het jaar een verlies van 44% bereikte.

Maar de vooruitzichten voor de toekomst zien er erg optimistisch uit voor dit zeilend bestand, aangezien is gemeld dat de winst van het bedrijf ongeveer $ 1,5 miljard per jaar zou kunnen bedragen, ervan uitgaande dat de wereld teruggaat naar normaal of het ‘nieuwe normaal’ na Covid-19..

Recent nieuws Royal Caribbean is van plan om Azamara Line te verkopen voor $ 201 miljoen, dit zal dan meer geld aan het bedrijf toevoegen terwijl het blijft wachten op zijn terugkeer..

Gezien het potentieel van dit aandeel is de huidige aandelenkoers 74,29p met een 52-weekse range van 19,25 op het laagste en 133,35 op het hoogste.

Aangezien de winst naar verwachting met maar liefst 85,05% per jaar zal groeien.

Royal Caribbean Stock is zeker een toeristisch aandeel om in 2021 te overwegen.

6. InterContinental Hotels Group Plc (IHG)

InterContinental Hotels Group plc is een Brits multinationaal horecabedrijf dat hotels over de hele wereld beheert, bezit, verhuurt en franchiseert..

IHG is eigenaar van enkele van de bekendste hotelmerken, waaronder Holiday Inn Express, InterContinental, Kimpton Hotels and Resorts, Crowne Plaza en meer.

Maar het Britse bedrijf exploiteert niet alleen hotels, het bedrijf exploiteert ook resorts, restaurants en nog veel meer.

Het bedrijf rapporteerde natuurlijk dalende resultaten, in het Q3-rapport van het bedrijf, aangezien lockdown-maatregelen wereldwijd een grote impact hadden. De omzet van de Groep daalde met 52,3%, maar andere wegen bleven het goed doen, waaronder de opening van 82 hotels. Met betrekking tot de cashflow van het bedrijf was dit positief, aangezien deze steeg tot $ 2,1 miljard.

Met zoveel mensen die zich voorbereiden op een welverdiende vakantie, ziet dit merk er dit jaar hopelijk naar uit dat het klaar is om een ​​goed momentum en groei te krijgen als we naar de lange termijn kijken.

Er wordt zelfs voorspeld dat IHG tegen 2026 een ‘enorme groei’ zal zien, samen met andere hotelketens, meldde Market Insight.

Samen met de voorspelde voorspelling van Market Insights, hebben andere analisten het merk ook een verwachte omzetgroei van 87,54% per jaar gegeven, omdat ze zien dat dit merk goed uitblinkt en de huidige beperkingen samen lijken te stijgen..

De aandelenkoers van het bedrijf is vandaag 4.858,00, iets hoger dan de dag ervoor, met een bereik van 52 weken tussen 2.385,50 en 5.121,00 op zijn hoogste punt.

InterContinental Hotels Group heeft de afgelopen maanden veel aandacht gekregen en aandelendeskundigen denken dat dit toerismebestand er een is om in de gaten te houden voor 2021, nu de wereld langzaam opengaat..

7. Uber Technologies Inc (UBER)

Het Amerikaanse Ridesharing-bedrijf dat ook veel meer is, is goed van start gegaan in 2021.

De aandelen van het bedrijf zijn al met ongeveer 16% gestegen sinds we in de derde week van januari zitten, aangezien investeerders die geen deel uitmaakten van dit aandeel enorm een ​​deel van het groeiende aandeel zijn geworden. Terwijl de huidige aandeelhouders in een positieve positie binnen het aandeel zitten.

Dit bedrijf profiteert enorm van het toerisme, want waar ter wereld je ook gaat, er zullen ongetwijfeld Uber-activiteiten lopen. Dit is een gemakkelijke weg, omdat u in uw huidige app kunt blijven terwijl deze uw locatie-instellingen bijwerkt.

Naast het toerisme, hebben de lokale bevolking die regelmatige gebruikers van de firma Uber zijn, dit bedrijf het afgelopen jaar niet veel gebruikt om veel te reizen. Dit kan verschillende redenen hebben, waaronder dat ze bang zijn of gewoon dat ze nergens heen kunnen omdat de wereld met strengere beperkingen te maken heeft..

De Uber-eats-business van het bedrijf staat klaar om door deze uitdagende periode heen te helpen, aangezien de automobielkant van het bedrijf in de problemen komt, hebben de bezorgdiensten voor eten in de loop der jaren het tempo versneld.

Deze voorraad is erg populair bij de jongere generatie omdat het zowel gemak als tijdbesparing biedt op beide afdelingen.

Het is geen wonder en geen twijfel over waarom beleggers de laatste tijd meer op dit aandeel springen en naarmate we verder naar 2021 leiden.

De aandelenkoers van het bedrijf is vandaag 55,69 en heeft een bereik van 52 weken tussen 13,71 op zijn laagste en 59,08 op zijn hoogste.

Wat heeft de toekomst voor dit aandeel in petto??

Zoals we hebben uitgelegd, zal dit aandeel nergens snel heen gaan, als we denken dat het zal doorgaan of zelfs nog populairder zal worden naarmate de jaren zich ontvouwen.

Nu het koersdoel van Uber is gestegen tot $ 70,00, hebben zevenendertig analisten het aandeel ook een consensus ‘Koop’-rating gegeven om te bevestigen op welke manier ze dit aandeel op alle gebieden vooruit zien gaan..

De omzet van Uber Technology zal naar verwachting met 22,26% per jaar groeien.

8. Expedia Group Inc (EXPE)

Het laatste toerismebestand dat in 2021 op de lijst wordt genoemd om in de gaten te houden, is Expedia Group Inc.

Het Amerikaanse online reisbedrijf is populair bij zowel consumenten als investeerders, ook al werd het de afgelopen dagen door analisten zelfs als overgewaardeerd beschouwd. Daarnaast heeft het aandeel een verhoogd koersdoel gekregen dat door analisten is gestegen tot $ 175,00.

Expedia Group werd beschouwd als een van de beste herstelaandelen in de tweede helft van 2020, maar had wel zijn uitdagingen, want het werd aan het begin van het jaar hard getroffen door de Covid-19-pandemie..

Maar de operatie om kosten te besparen en de voorraad te regenereren stond op de lijst met uit te voeren taken van de bedrijven. Terugkijken op het goede spoor is een grote reden voor de stijgende vraag naar dit aandeel in de afgelopen maanden, aangezien de reissector de komende maanden lijkt terug te keren, en dat alles goed gaat..

Om u een idee te geven van de toekomstplannen van het bedrijf, willen ze de prestaties van het bedrijf in 2019 gebruiken om vooruit te kijken.Als dit voorbij gaat, zal het bedrijfsresultaat van het bedrijf naar een nieuw niveau stijgen, aangezien de bedrijfsopbrengsten van het bedrijf in 2019 $ 903 miljoen bedragen..

De aandelenkoers van het bedrijf is vandaag 107,22 met een bereik van 52 weken tussen 40,76 op het laagste en 147,55 op het hoogste.

Er is een winstprognose opgesteld voor een groei van het bedrijf met 68,95% per jaar.

Zou dit aandeel ernaar kunnen streven het beste online reisbedrijf ter wereld te worden? De tijd zal het leren.

Overzicht

Deze top 8 toeristische aandelen zien eruit als een goede aanvulling als we naar de toekomst kijken.

Deze aandelen bieden een fantastisch groeipotentieel en zijn daarnaast ook goede langetermijninvesteringen met een goede waarde in de aanloop naar 2021 en realistisch gezien mooi op te zetten voor 2022 en daarna..

Hoewel deze aandelen hun eigen risico-elementen met zich meebrengen, is het raadzaam om nader onderzoek te doen alvorens te beleggen.

Dus nu misschien het moment om te kijken naar het verkennen van toeristische aandelen, terwijl ze zich klaarmaken om weer uit te varen.

Hoe te investeren in de beste toeristische aandelen?

Nu hebben we 8 van enkele van de beste potentiële toerismeaandelen ontdekt die naar verwachting een positief vooruitzicht zullen hebben zodra de wereld normaal kan functioneren, nu is het tijd om te leren hoe u eruit kunt zien om erin te investeren.

Investeren in aandelen op verschillende markten was nog nooit zo snel en gemakkelijk.

Het volgen en vasthouden aan de juiste begeleiding, samen met het onderweg niet oppikken van ‘Tip-Offs’, wordt ook verstandig geadviseerd.

De eerste stap die u moet ondernemen, is op zoek gaan naar een makelaar of het beste online handelsplatform dat past bij en voldoet aan al uw investeringsbehoeften..

Er zijn tegenwoordig veel online handelsplatforms en brokers op de markt, maar bij het kiezen is het verstandig om ervoor te zorgen dat de door u gekozen broker of platform een ​​vergunning heeft om te handelen.

U zult op de handelswebsite van het bedrijf zien of het beschikt over de gereguleerde licenties die het nodig heeft om te werken, zoals het wordt weergegeven op de startpagina van het bedrijf, samen met een vertrouwde makelaar, wiens licentie mogelijk niet online zichtbaar is, zo niet, dan kunt u dit bevestigen voordat u selecteert.

Zodra u een makelaar en / of een handelsaccount in gedachten heeft, bent u klaar om te beginnen en uw reis naar het verhandelen van aandelen te beginnen.

Als het internationale aandelen zijn waarin u ook wilt beleggen, is dit een ander essentieel punt waar onderzoek van pas komt, is om ervoor te zorgen dat uw makelaar een vergunning heeft om op internationale markten te opereren..

Dit essentiële punt brengt ons ertoe om u kennis te laten maken met het toonaangevende online handelsplatform – eToro.

Met meer dan 17 miljoen klanten op het toonaangevende platform vandaag, met toegang tot meer dan 16 internationale markten, waardoor u kunt investeren in enkele van de beste aandelen die we allemaal kennen en waar we van houden, samen met deze 8 beste toeristische aandelen, zijn het vriendelijke makelaars. klaar om uw handelsreis uit te blinken, samen met het enorme extra voordeel van het aanbieden van geen commissie.

Een handelsrekening openen op eToro door de eenvoudige stappen op de webpagina van het bedrijf te volgen, is snel, gemakkelijk en eenvoudig. Binnen enkele minuten heb je een actief account bij een vertrouwde makelaar en heb je toegang tot alle 16 internationale markten binnen handbereik.

Zodra u een account heeft geopend, krijgt u ook het geweldige voordeel dat u kunt oppoetsen en een beter begrip kunt krijgen van hoe de handel in aandelen werkt, samen met het leren van belangrijke strategieën.

eToro – Top Stock Broker, Koop aandelen met 0% commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Belangrijkste leerpunten

  • De toeristenindustrie is een enorme sector en is tot op heden ongeveer $ 9 biljoen waard.
  • 8 Topaandelen op het gebied van toerisme zijn goed ingesteld om potentieel te presteren zoals dit jaar en 2022 ons hopelijk in het nieuwe normaal brengt.
  • De toeristenindustrie is in normale tijden zeker een industrie waar veel vraag naar is.
  • Sommige van deze aandelenkoersen van toerismeaandelen zijn al aan het stijgen en andere zitten mooi en relatief goedkoop gezien hun groeipotentieel in de komende jaren en nog vele jaren..
  • Volgens aandelenexperts zijn toerismeaandelen goede langetermijninvesteringen.
  • Het wordt altijd aangeraden om aanvullend onderzoek te doen naar de door u gekozen toerismeaandelen voordat u overweegt om te investeren.
  • Verstandig en slim investeren wordt altijd geadviseerd, evenals investeren binnen uw financiële middelen.

Als je het leuk vond om te lezen Wat zijn de 8 beste toeristische aandelen die je in 2021 kunt kopen?, Deel dit dan met iemand anders waarvan je denkt dat het interessant is voor.

Let op: in het verleden behaalde resultaten zijn geen indicatie voor toekomstige prestaties. De waarde van beleggingen kan zowel dalen als stijgen. Alle meningen, nieuws, onderzoeken, analyses, prijzen of andere informatie op deze website worden verstrekt als algemeen marktcommentaar en vormen geen beleggingsadvies. Trading Education is niet verantwoordelijk voor enig verlies dat voortvloeit uit een investering op basis van enige aanbeveling, voorspelling of andere verstrekte informatie.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me