Wat zijn de beste Britse aandelen om te kopen voor 2021? 10 Je moet het weten!

Contents

De beste Britse aandelen om te kopen voor 2021 worden onthuld!

Op zoek naar de beste aandelen om te kopen voor 2021 in het VK? Britse aandelen die makelaars aanbevelen als ‘sterke koop’? Of misschien ondergewaardeerde Britse aandelen die op het punt staan ​​een hoge vlucht te nemen? Zoek niet verder dan onze 10 beste Britse aandelen voor 2021!

2021 zal ongetwijfeld de geschiedenisboeken ingaan als een super interessant jaar voor de Britse aandelenmarkt.

Een storm van verschillende factoren regende in 2020 over het VK en maakte de aandelenmarkt behoorlijk chaotisch. Terwijl de hele wereld in paniek raakte over de pandemie van het coronavirus, werd de Het VK haastte zich nog steeds om te onderhandelen over de voorwaarden voor het verlaten van de EU.

Uiteindelijk zorgde het ervoor dat de Britse aandelenmarkt hier en daar wat ongemakkelijke tuimelingen kreeg en veel noodzakelijke investeringen afschrikte.

Maar het VK is nog steeds een leeuw als het gaat om bepaalde soorten industrieën, met name de farmaceutische industrie, financiën en software. Het is er trots op dat er enkele van ‘s werelds grootste multinationals zijn gevestigd.

En dat terwijl veel van deze bedrijven het in 2020 moeilijk hadden, 2021 zal waarschijnlijk een jaar van herstel worden als ze weer op de been zijn.

In dit artikel kijken we naar de beste Britse aandelen voor 2021, waarbij we er 10 behandelen die je absoluut moet kennen. We bespreken hieronder ook hoe u Britse aandelen kunt kopen en hoe u de beste Britse aandelen kunt kiezen!

Top 10 beste Britse aandelen voor 2021!

Hier is onze lijst met de 10 beste Britse aandelen voor 2021:

 1. AstraZeneca
 2. Aveva
 3. Gewoon eten
 4. Micro Focus International
 5. Ocado
 6. GW Pharmaceuticals
 7. Sage Group
 8. GlaxoSmithKline
 9. BT Group
 10. Lloyds Banking

U kunt al deze topaandelen, evenals vele andere, kopen bij eToro en betaal 0% kosten!

Hoe u de beste Britse aandelen kiest voor 2021?

Het kiezen van de beste Britse aandelen voor 2021 is moeilijk. Het vereist veel kennis over de Britse economie en een goed begrip van het Britse beleid.

Verder naar dat, u moet de industrieën kennen waar het VK het meest bekend om staat. Vooral waar ze uitblinken en waar ze tekortschieten.

Maar als het gaat om het kiezen van specifieke aandelen, komt er veel kijken.

U wilt er allereerst zeker van zijn dat u iets koopt aandelen die een kans hebben om in waarde te stijgen.

Of, meer specifiek, aandelen die een trend hebben, wat betekent dat ze dat zijn bewegen in een duidelijke richting.

Maar een stijgende trend in prijs is niet het enige waar u op moet letten, u wilt dat ook onderzoek andere dingen die verband houden met de groei van het bedrijf, zoals de inkomsten die ze genereren en andere signalen van groei, zoals het verwerven van nieuwe dochterondernemingen.

En je moet ook definiëren wat het bedrijf echt waarde geeft. Wat onderscheidt het van vergelijkbare bedrijven in dezelfde branche? Wat biedt het consumenten en klanten?

Evenzo moet je naar hun rivalen kijken – welke kans hebben ze om dit bedrijf in te halen? Lijkt het aannemelijk dat investeerders van dit bedrijf naar een van hun rivalen gaan??

Maar vergeet niet kijk ook naar de negatieve factoren. U wilt er ook naar kijken schuld die het bedrijf zou kunnen hebben, als ze onrealistische beloften hebben gedaan en eventuele controversiële acties in het verleden onderzoeken.

Uiteindelijk, het draait allemaal om onderzoek en vervolgens uw subjectieve mening op basis van dat onderzoek. Wat een handelaar gelooft dat het een goed aandeel is; een andere handelaar denkt misschien dat hij slecht is.

De beste Britse aandelen om te kopen voor 2021:

1. AstraZeneca (AZN.L) – Om £ 8.776,03 in een jaar te bereiken?

Als u zich afvraagt ​​of het een goed moment is om AstraZeneca-aandelen te kopen, heeft u geluk! Sinds juli 2020, De aandelenkoers van AstraZeneca is langzaam aan het dalen, waardoor het voor handelaren gemakkelijker wordt om aandelen te kopen.

Toegegeven, de situatie kan enigszins verwarrend zijn ‘wacht even, waarom dalen de aandelen van AstraZeneca? Zouden ze niet naar boven moeten gaan? ‘

Theoretisch zou je dat wel verwachten, maar volgens de Financiële tijden, de echte reden dat de aandelen van AstraZeneca zijn gedaald, is de bezorgdheid over de overname van Alexion, een ander farmaceutisch bedrijf.

Ze leggen uit dat er financieel weliswaar een motief is, maar niet veel meer informatie dan dat, wat een sfeer van onzekerheid creëert.

Desondanks is het nog steeds zeer waarschijnlijk dat wanneer we zien dat AstraZeneca vaccins begint uit te rollen, is het zeer waarschijnlijk dat we verbetering zullen zien.

Kijkend naar de aandelenvoorspelling van AstraZeneca, Portemonnee-investeerder voorspelt dat binnen de volgend jaar zal het £ 8.776,03 bedragen. Dit is een behoorlijk knappe stijging van de huidige prijs, waardoor AstraZeneca vandaag mogelijk een uitstekende koop is.

Heeft u overwogen om aandelen in te kopen AstraZeneca (AZN)?

2. Aveva Group (AVV.L) – Hoogtepunten van £ 5.364 in de komende 52 weken?

Niet te verwarren met de verzekeringsmaatschappij Aviva, Aveva Group plc, is een informatietechnologiebedrijf uit Cambridge. Na een klap in het gezicht vanaf 2020, lijkt de aandelenkoers aardig te herstellen.

In feite, ondanks het moeilijke jaar, aldus Aveva’s jaarverslag voor 2020 (pagina 30), wist het bedrijf nog steeds te bereiken omzetgroei van 8,8% (of £ 833,8 miljoen), wat uitstekend is.

Het is ook superbelangrijk dat handelaren in aandelen terugkijken op de geschiedenis van de aandelenkoersen van Aveva. Volgens Yahoo Finance, vorig jaar deze keer was Aveva het behalen van een maximum van £ 4.239,57, zijn hoogste ooit.

En dus moeten aandelenhandelaren openstaan ​​voor de mogelijkheid dat 2020 slechts een klein probleempje is en dat de prijzen in 2021 weer naar dit territorium kunnen terugkeren..

De prognose van de aandelenkoers van Aveva lijkt ook optimistisch. MarketBeat suggereert dat Aveva in hun bereik van 52 weken een maximum van £ 5.364 kunnen bereiken.

Dus uiteindelijk is het zeer waarschijnlijk dat Aveva een goed aandeel is om te kopen.

Heeft u overwogen om aandelen in te kopen Aveva (AVV)?

3. Eet gewoon (JE.L) – £ 100,50 per aandeel aan de horizon?

Hier is een goed voorbeeld van een bedrijf dat een hoge vlucht nam tijdens de pandemie: Just Eat. In vergelijking met veel van de bedrijven op deze lijst is Just Eat vrij jong en trad in april 2014 toe tot de London Stock Exchange met het tickersymbool JE.

Inderdaad, 2020 was het jaar van de bezorger met mensen die het grootste deel van het jaar niet naar restaurants konden gaan, ze hadden geen andere keuze dan te bestellen (als ze niet voor zichzelf wilden koken).

Just Eat’s marktkapitalisatie is sindsdien geëxplodeerd tot € 13,49 miljard, volgens Marktoverzicht.

En volgens Yahoo Finance, De geschiedenis van de aandelenkoers van Just Eat laat verschillende hoogte- en dieptepunten zien, die reiken nieuwe hoogtepunten van £ 10.050,00 in oktober 2020, en keerde in januari terug naar £ 9.000 grondgebied 2021.

Vervolgens kijken we naar de prognose van de aandelenkoers van Just Eat, MarketBeat schat dat het een hoogtepunt zou kunnen bereiken van £ 100,50 per aandeel in een periode van 52 weken.

Een cruciaal ding om te onthouden is dat Just Eat heeft verschillende rivalen in deze branche, zoals Food Panda, Deliveroo en Uber Eats, om er maar een paar te noemen.

Heeft u overwogen om aandelen in te kopen Eet gewoon (JE)?

4. Micro Focus International (MCRO.L) – Richtprijs van $ 19,34 voor 2021?

Micro Focus International is een software- en informatietechnologiebedrijf onder leiding van CEO Stephen Murdoch en gevestigd in het kleine stadje Newbury, in het zuidwesten van Engeland..

Als u zich afvraagt ​​of u Micro Focus-aandelen zou moeten kopen, dan is dat wel zo doen het de afgelopen drie jaar niet zo goed, aanzienlijk in waarde gedaald in 2019.

Echter, sinds 2020 zijn er tekenen van een stijgende trend, waardoor ze misschien een goed aandeel op korte termijn zijn om vast te houden.

Kijkend naar grafieken voor één jaar, zes maanden en één maand, is er zeker een positieve beweging naar boven.

Een superbelangrijk ding dat we niet kunnen negeren, is dat Micro Focus een heleboel dochterondernemingen heeft, twee van de bekendste zijn NetIQ en Serena Software.

En kijkend naar de prognose van de aandelenkoers van Micro Focus, De analisten van CNN geloof dat het een hoogste van $ 19,34 in de komende 12 maanden, ook handelaren aan te bevelen vast te houden.

Interessant, WSJ-markten ook schattingen $ 19,34 per aandeel als De hoge richtprijs van Micro Focus.

Heeft u overwogen om aandelen in te kopen Micro Focus International (MCRO)?

5. Ocado Group (OCDO.L) – Aandelen zullen naar verwachting met maar liefst 30,5% groeien!

Ocado, opgericht door Jonathan Faiman en Tim Steiner, heeft het onberispelijk goed gedaan sinds het in 2010 een beursintroductie deed op de London Stock Exchange.

Ocado begon in het begin van de jaren 2000 als online kruidenier, maar is dat sindsdien uitgegroeid tot een technologieleverancier voor andere gevestigde supermarkten, zoals Morrisons en anderen over de hele wereld.

Ocado verwierf een breed scala aan dochterondernemingen en is ook eigenaar van Jones Food Company Limited, Kindred Systems Inc en verschillende kindbedrijven die Ocado helpen opereren.

Kijkend naar de prognose van de aandelenprijs van Ocado, de Financiële tijden zegt 16 van hun analisten geloven dat de Ocado Group zou in de komende 12 maanden een maximum van £ 3.460,00 kunnen bereiken, welke zou een stijging van ongeveer 30,5%!

Ocado lijkt helemaal niet te vertragen en hun verschuiving van e-commerce kruidenier naar softwareleverancier zou de waarde van zijn aandelen de komende jaren enorm kunnen verbeteren. Dit alles maakt Ocado-aandelen op dit moment een geweldige koop.

Heeft u overwogen om aandelen in te kopen Ocado Groep (OCDO)?

6. GW Pharmaceuticals (GWPH.L) – Verwacht wordt dat het de komende vijf jaar $ 1.102.884 zal bereiken!

Het kopen van aandelen in GW Pharmaceuticals is misschien wel het slimste wat u doet! Het wordt waarschijnlijk het best presterende aandeel op onze lijst voor 2021!

GW Pharmaceuticals heeft naam gemaakt door de allereerste bedrijf ter wereld dat goedkeuring heeft gekregen om medicatie op basis van cannabisplanten te verkopen (specifiek nabiximols).

Sinds de goedkeuring van nabiximols in 2010 zijn de aandelen van GW Pharmaceuticals omhooggeschoten, en ondanks een paar ups en downs is het over het algemeen omhoog gegaan.

Maar misschien begon de grootste opwaartse beweging in december 2020 aan kracht te winnen en nu hebben de aandelen hun hoogste punt ooit bereikt en overschreden ze eindelijk meer dan $ 200.

Volgens 10 analisten die voor werken CNN, GW Pharmaceuticals koersvoorspelling is een maximum van $ 220 voor de komende 12 maanden, wat erg conservatief zou kunnen zijn.

Gov Capital is veel optimistischer en geeft GWPH een aandeelvoorspelling van $ 337,781498 voor het komende jaar en een voorspelling van $ 1.102,884 voor de komende vijf jaar.

Dit alles maakt GW Pharmaceuticals absoluut een goede koop!

Heeft u overwogen om aandelen in te kopen GW Pharmaceuticals (GWPH)?

7. Sage Group (SGE.L) – Stijging van 29,2% in 12 maanden?!

Het kopen van aandelen in Sage Group zou in 2021 een echt koopje kunnen zijn met de Financiële tijden met de voorspelling van de aandelenkoers van de Sage Group van tot £ 780,00 in de komende 12 maanden (een stijging van 29,2%!).

Voor degenen die het niet weten, de Sage Group is het op een na grootste technologiebedrijf van het VK en richt zich op ‘enterprise resource planning’ en heeft ongeveer 6,1 miljoen klanten met kantoren over de hele wereld.

De multinational bestaat al sinds de jaren tachtig en de Sage Group heeft nu verschillende dochterondernemingen. Meest recent, in 2018, hebben ze Steve Hare tot CEO benoemd.

Over het algemeen zien Sage Group-aandelen er behoorlijk schokkerig uit met grote schommelingen op en neer, analisten zijn optimistisch vanwege de groei van de organische omzet, wat werd gemeld te zijn tot 1,4% of £ 447 miljoen, zoals gerapporteerd door Calum Muirhead van Proactieve investeerders.

En kijkend naar de geschiedenis van de aandelenkoersen van Sage, hoewel deze zeker sinds een jaar geleden is gedaald, is dit niet zo verwonderlijk, aangezien dit duidelijk een impact is van de pandemie.​Yahoo Finance meldde dat de Sage Group aan het bereiken was hoogtepunten van ongeveer £ 791,40 in februari 2020.​

Heeft u overwogen om aandelen in te kopen Sage Group (SGE)?

8. GlaxoSmithKline (GSK.L) – Ondergewaardeerd tot wel 30%? Geweldige koop?

GlaxoSmithKline-aandelen kregen in 2020 een echte klap en verloren veel waarde. Maar recenter, velen hebben gesuggereerd dat het misschien dramatisch ondergewaardeerd wordt. Alpha zoeken gelooft dat het zelfs zo kan zijn tot 30% ondergewaardeerd.

Onder leiding van CEO Emma Walmsley, kan GlaxoSmithKline zich op meer dan één manier op een belangrijk keerpunt bevinden.

Ten eerste is GlaxoSmithKline van alle aandelen op deze lijst het beste afdekking tegen AstraZeneca aangezien GSK binnenkort ook samen met Sanofi hun eigen coronavirusvaccin kan gaan produceren.

In december 2020, GSK meldde dat er een vertraging bij het produceren van hun vaccin, wat waarschijnlijk de reden is achter de lage aandelenkoersen op dit moment.

Het tweede meest interessante ding om naar te kijken zijn de geruchten GlaxoSmithKline mogelijk het voorwerp uitmaken van een overname.

In 2015 was dat zo geruchten dat Roche en Johnson & Johnson waren allebei geïnteresseerd in ‘bieden voor het bedrijf’. En als GlaxoSmithKline ooit in de positie was om te worden overgenomen, zou dat zeker nu gebeuren.

U zou zeker moeten overwegen om GlaxoSmithKline-aandelen te kopen als u denkt dat het ondergewaardeerd is en zou kunnen herstellen van het huidige dieptepunt. Het zou een uitstekende koopmogelijkheid kunnen zijn.

Kijkend naar de projectie van de aandelenprijs van GSK, MarketBeat gelooft dat het zou in de komende 52 weken kunnen oplopen tot £ 1.772,51.

Heeft u overwogen om aandelen in te kopen GlaxoSmithKline (GSK)?

9. BT Group (BT.L) – Een risico nemen op 5G loont?

Als we direct op de zaak ingaan, lijkt de BT Group niet het meest aantrekkelijke bedrijf om aandelen in te kopen.

Hun beste dagen liggen waarschijnlijk op zijn best 20 jaar achter hen en handelaren hebben het gehad over een BT-aandeel instorten voor een lange tijd nu.

En net als GSK hierboven, de BT Group is ook onderworpen aan overname geruchten te. Alpha zoeken noemde ‘slecht historisch beheer’ en ‘grote schulden en pensioenverplichtingen’ de belangrijkste redenen voor de steeds dalende waarde ervan.

Volgens Yahoo Finance, in februari 2020, BT’s historische aandelenkoersen waren tot £ 157,66 op het hoogste.

Maar ondanks de ruige geschiedenis, prijzen kunnen hierdoor enorm stijgen 5G. Dat klopt, BT is een belangrijke speler die de 5G netwerk in het VK.

Het belangrijkste probleem dat nu moet worden onderzocht, is het vervanging van de Huawei-apparatuur die oorspronkelijk werd gebruikt. Als BT dit voor elkaar kan krijgen, kan het van grote waarde zijn.

Heeft u overwogen om aandelen in te kopen BT-groep (BT)?

10. Lloyds Banking Group (LLOY.L) – Knappe stijging van 22,1% in 2021?

Lloyds is een van de weinige aandelen op deze lijst die het nu eigenlijk beter doet dan vorig jaar in 2020.

Nu, ondanks dit, niemand kan met zekerheid zeggen of Lloyds-aandelen zullen herstellen naar het niveau dat ze ooit eind jaren 90 en begin tot midden 2000 waren, maar de lichte verbetering kan nog steeds een goed teken zijn.

Volgens Stuart Blair van Yahoo Finance, de grootste reden waarom Lloyds-aandelen zijn zo laag op dit moment is vanwege de pandemie, wat leidde tot een “koersdaling van 42%”, en het is mogelijk dat de aandelenkoersen zich herstellen als we voorbij de pandemie komen.

En met betrekking tot de prijs van het Lloyds-aandeel over vijf jaar, schrijft Alan Oscroft voor De bonte dwaas zegt “Ik denk dat we zou een van de beste dividenden in de FTSE 100 kunnen zien​.

Bovendien is de prognose van de aandelenkoers van Lloyds voorspeld door CNN om een ​​maximum van $ 2,47 te bereiken, een potentieel stijging van 22,1%.

Dit alles zou kunnen betekenen dat Lloyds op dit moment een uitstekende koop zou kunnen zijn.

Heeft u overwogen om aandelen in te kopen Lloyds (LLOY)?

Conclusie: wat zijn de beste Britse aandelen voor 2021??

Dat is een lastige vraag die echt afhangt van wat u precies zoekt op de Britse aandelenmarkt.

2021 is ongetwijfeld een interessant jaar voor de aandelenmarkt, maar niet alles wat we in onze lijst hebben genoemd, past bij het soort handelaar dat u bent.

Enkele van de beste aandelen in het VK op dit moment hebben betrekking op software en farmaceutische producten, dit kunnen gebieden zijn waar u veel van af weet of gebieden zijn waar u niets van af weet.

Jij ook u moet rekening houden met het risico waarmee u zich op uw gemak voelt. Aandelenhandelaren met een hoge risicobereidheid zijn mogelijk geïnteresseerd in de BT Group.

Handelaren die geïnteresseerd zijn in vaccins tegen het coronavirus, moeten zeker eens kijken naar AstraZeneca en GlaxoSmithKline. Ze willen misschien beide verhandelen of vasthouden aan één ervan.

Terwijl handelaren die zich op software richten, op de hoogte moeten zijn van Sage, Ocado, Micro Focus en Aveva.

Ocado is een beetje een uitbijter daar omdat het meer gericht is op de detailhandel. Het zou zelfs een disruptor voor de industrie kunnen worden genoemd, aangezien de technologie ervan veel supermarkten over de hele wereld de overhand zou kunnen geven ten opzichte van hun rivalen, vooral tijdens de pandemie..

Het is ook vrij eenvoudig om te zien hoe Ocado als bedrijf zou kunnen groeien, terwijl andere softwarebedrijven meer expertise nodig hebben om te meten of ze de moeite waard zijn om te handelen..

In een vergelijkbare ader, Just Eat kan ook blijven gedijen in pandemische omstandigheden, maar ze zijn niet helemaal uniek met verschillende rivalen in dezelfde branche om mee te kampen en moeten misschien iets anders aanbieden om meer op te vallen.

Terwijl online winkelen een hoge vlucht neemt, is dat niet alleen vanwege de pandemie, het is al lange tijd een snelgroeiende industrie in het VK, met een aantal Britse bedrijven die wereldwijd voorop lopen..

En voor handelaren die op zoek zijn naar iets heel anders, kunnen ze kijken naar GW Pharmaceuticals, die waarschijnlijk doorbraken zullen blijven maken met medicijnen van cannabisplanten.

Al met al is er nog veel onzekerheid over wat er in 2021 zou kunnen gebeuren.

eToro – Koop de beste Britse aandelen zonder commissie

etoro makelaar

eToro heeft zich gedurende vele jaren betrouwbaar bewezen op de aandelenmarkt – we raden u aan ze uit te proberen.

Uw kapitaal loopt gevaar. Er kunnen andere toeslagen van toepassing zijn

Hoe kan ik Britse aandelen kopen??

Gemakkelijk. Het kopen van Britse aandelen is tegenwoordig een stuk eenvoudiger dan in het verleden. Zolang u het volgende heeft, kunt u binnen enkele minuten aan de slag en handelen:

 • Geldige identificatie.
 • Een redelijke hoeveelheid geld om te verhandelen.
 • Een internetverbinding.
 • Een bereidheid om te leren.

Als u Britse aandelen in een van de hierboven genoemde bedrijven wilt kopen, moet u een online effectenmakelaar gebruiken.

Stap 1: Maak een account aan bij een gerenommeerde makelaar

Als we ‘gerenommeerde makelaar’ zeggen, bedoelen we een makelaar die gereguleerd is! U vindt deze informatie meestal helemaal onderaan de pagina van de makelaar.

Meestal bevat het de volledige naam van het bedrijf, de organisatie waarvoor het wordt gereguleerd en hun referentienummer.

Idealiter als u Britse aandelen wilt verhandelen, u wilt een in het VK gevestigde makelaar omdat ze u een uitgebreider aanbod van Britse aandelen kunnen aanbieden en diversiteit belangrijk is als u wilt profiteren en risico’s wilt vermijden.

En dus moet u op zoek gaan naar een makelaar gereguleerd door de FCA (Financial Conduct Authority).

Ga niet zomaar met de eerste makelaar die u tegenkomt, onderzoek ze en leer wat ze te bieden hebben. Kijk naar de verschillende accounttypes, de markttoegang die ze bieden, het platform dat ze gebruiken en educatief materiaal.

En negeer als vuistregel de bonussen en andere blitse dingen. Wat u echt wilt, is een solide makelaar die u geen bonus hoeft te bieden, omdat bekend is dat deze al goed genoeg is.

Het nemen van beslissingen over dergelijke details kan ertoe leiden dat u belangrijkere dingen over het hoofd ziet, zoals vergoedingen en markttoegang.

Nadat u een makelaar heeft gekozen, moet u een account en moet mogelijk een identiteitsbewijs indienen om te bewijzen wie je bent.

Idealiter, zelfs als uw makelaar hier in eerste instantie niet om vraagt, is het goed om dit uit de weg te ruimen, omdat u het misschien nodig heeft om geld op te nemen en het zal frustrerend zijn als ze u beletten omdat u niet heeft bewezen wie u bent..

Stap 2: maak een aanbetaling

Bij bijna alle makelaars moet u een aanbetaling doen om het opzetten van uw account te voltooien (hoewel u bij sommige ook kunt instellen zonder aanbetaling).

Meestal hebben ze een minimaal acceptabele aanbetaling die meestal niet veel is. Hoe dan ook, u wilt een bedrag storten waarmee u effectief kunt handelen.

Een belangrijke regel: stort geen geld dat je nodig hebt om te overleven! Houd dat aan de kant. Gebruik alleen geld dat u prettig vindt om te verliezen als het ergste wordt.

Stap 3: Onderzoek de aandelen die u wilt kopen

Hoewel de kans groot is dat u waarschijnlijk al weet welke aandelen u wilt kopen, is het belangrijk om dat te doen hebben een aantal doelen opgesteld met betrekking tot wanneer u de markt moet betreden en verlaten.

Om dit te doen, moet u lees meer over de geschiedenis van de shares (merk op hoe we dat hebben onderzocht voor alle aandelen die in dit artikel hierboven worden vermeld) en identificeer welk potentieel ze hebben, wat u vervolgens kan informeren wanneer u in en uit de markt moet stappen.

Wanneer u eindelijk klaar bent om te gaan handelen met de aandelen die u wilt kopen, is het super belangrijk dat u een strategie voor risicobeheer in situ.

Een goede regel waar veel handelaren zich aan houden, is dat u slechts tussen 1-2% van uw handelsrekening (het geld dat u in de vorige stap hebt gestort) in een transactie investeert..

Waarom doe je dit?

Omdat uw handelsaccount langer meegaat, verkleint u het risico en heeft u een grotere kans om uw inkomsten te verhogen.

Super goed! Nu handelt u eindelijk in Britse aandelen!

Kernpunten

Als u zich iets herinnert van Wat zijn de beste Britse aandelen om te kopen voor 2021: 10 die u moet weten! maak er deze kernpunten van.

 • De sterke farmaceutische, software- en financiële bedrijven in het VK. Enkele van onze beste Britse aandelen voor 2021 bevinden zich in deze sectoren.
 • Veel aandelen zijn nog aan het herstellen van de Brexit en het coronavirus. Dit heeft een aantal uitstekende koopmogelijkheden gecreëerd.
 • AstraZeneca en GlaxoSmithKline zouden allebei enorm kunnen profiteren van de productie van coronavirusvaccins. Maar er zijn nog andere zaken waarmee u rekening moet houden, zoals productieproblemen en onverklaarde overnames van andere bedrijven.
 • Uiteindelijk gaat het erom welke aandelen het beste bij u passen. U kunt natuurlijk alles verhandelen wat u maar wilt, maar u kunt het beste vasthouden aan wat u weet en begrijpt.

Lees ook:

Welke top 15 aandelen zullen exploderen in 2021?

Investeren in deze 5 aandelen zou u nu een miljonair kunnen maken

Top 10 Britse aandelen om in 2021 te investeren

7 beste Britse aandelen om naar te zoeken in 2021 en daarna

5 niet te stoppen aandelen met een recordhoogte die je nog kunt kopen

Top 7 bestaande telecommunicatieaandelen om te kopen in 2021

Veelgestelde vragen

Weet u nog steeds niet hoe 2021 zich zal ontwikkelen voor Britse aandelen? Misschien kunnen deze veelgestelde vragen u helpen.

Zal de Britse aandelenmarkt de Brexit overleven??

Sinds het VK in 2016 stemde om de EU te verlaten, is de economie nooit helemaal hetzelfde geweest.

Maar ondanks al het pessimisme is het antwoord waarschijnlijk nog steeds: Ja de Britse aandelen markt zal de Brexit overleven.

Hoewel de zaken voor sommige bedrijven behoorlijk ingrijpend zijn veranderd, iToch zal het VK de Brexit overleven, het zal uiteindelijk verder gaan.

Hoewel veel grote bedrijven, met name financiële instellingen, naar het vasteland van Europa zijn vertrokken, – Parijs, Amsterdam en steden in Duitsland – blijven financiële kennis en knowhow in het VK.. Enkele van de grootste banken zijn nog steeds in het VK en Londen is nog steeds een belangrijk financieel centrum.

Zelfs als het VK nooit het financiële prestige bereikt dat het vroeger had, zullen Britse aandelen nog steeds de moeite waard zijn om te verhandelen. Ze zullen nog steeds op en neer gaan, ze zullen geen dramatische neerwaartse spiraal ingaan die nooit eindigt.

Uiteindelijk kan het een proces zijn van ‘weg met het oude en in met het nieuwe’, aangezien bedrijven zich moeten aanpassen aan de verandering of verdwijnen in de geschiedenisboeken..

En afgezien van financiën, het VK is nog steeds de leider in verschillende industrieën, met name wetenschap en technologie.

Misschien is het meest in het oog springende probleem op dit moment de export en import, waar het VK mee worstelt, maar nogmaals, dit zal uiteindelijk worden opgelost naarmate het VK leert ermee om te gaan. In wezen zijn dit soort problemen groeipijnen.

Hoe zal het coronavirus de Britse aandelenmarkt beïnvloeden??

Het VK is inderdaad een van de zwaarst getroffen landen in Europa geweest, met een van de hoogste dodentol ter wereld.

Op het moment van schrijven, volgens Wereldmeter, het VK staat op de vijfde plaats in termen van sterfgevallen, in navolging van de VS, Brazilië, Mexico en India, die veel meer inwoners hebben dan het VK.

En dit heeft natuurlijk schade toegebracht aan de economische perceptie van het VK, zowel binnen als buiten het VK.

Volgens de House of Commons Library

“De omvang van de recessie als gevolg van de uitbraak van het coronavirus is in de moderne tijd ongekend. Het Britse bbp was tijdens de diepte van de crisis in april 2020 25% lager dan slechts twee maanden eerder in februari. “

Als u denkt aan Britse aandelen in de context van het coronavirus, zijn er twee dingen waarmee u rekening moet houden: 1) hoe de pandemie de industrieën heeft beïnvloed en 2) de acties die de Britse regering onderneemt.

Aandelenhandelaren moeten zich niet laten afschrikken door de prijsdaling. Als u ziet dat een bedrijf het slechter af doet dan een jaar geleden, vat dat dan niet op omdat ze falen of momentum verliezen.

Veel aandelen zijn gedaald ten opzichte van vorig jaar en niet alleen in het VK! De pandemie begon echt zijn tanden te zetten rond maart 2020, en dus zullen de aandelen natuurlijk niet terug op hetzelfde niveau zijn in februari 2021..

In plaats daarvan zou u dat moeten doen beschouw de pandemie als een koopmogelijkheid om in aandelen te komen die voorheen misschien te duur waren en te wachten tot de zaken weer oppakken. Dit vereist echter veel geduld.

Houd er echter rekening mee dat alle stimuleringspakketten die de Britse regering implementeert, een tweesnijdend zwaard kunnen zijn. Hoewel het enige tijdelijke verlichting kan bieden, kan het uiteindelijk de kracht van het pond devalueren.

Een gebeurtenis die binnenkort aan de horizon zal zijn, is het einde van de verlofregeling die eind maart 2021 van kracht wordt.

Maar al die negativiteit terzijde, 2021 zou het rebound-jaar kunnen zijn, en als het goed gaat, zien we misschien een grote beweging naar boven in 2022.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me