3 Topp vekstbeholdninger som er best å kjøpe nå

Det er fortsatt ikke sent for investorer å prøve seg på de beste vekstaksjene i markedet i dag. Selv etter den store markedsoppkjøringen i 2020 er noen av de populære tech-aksjene fortsatt ikke overkjøpt, og investorer har en god mulighet til å investere i disse vekstaksjene akkurat nå..

Investering i vekstaksjer har sine fordeler. Målet er fundamentalt å sikre en velstående fremtid på lang sikt. De øker inntektene raskere enn gjennomsnittlige bedrifter i markedet, noe som gjør det til den beste langsiktige investeringen. Her er de tre beste aksjene du kan kjøpe akkurat nå for en sikret fremtid.

Topp vekstbeholdninger som er best å kjøpe nå

Noen av de beste vekstaksjene er fortsatt et lukrativt felt for investorer og fortjener vel sine premiumpriser. Her ser du nærmere på de tre beste vekstaksjene i markedet i dag for å hjelpe deg med hvilken aksje du skal kjøpe nå for en lønnsom avkastning.

# 1: Twilio (TWLO)

Med imponerende kundebehandling, Twilio, skyer den skybaserte kommunikasjonsspesialisten seg til nye høyder. Twilio utnytter maskinlæring, cloud computing og mobilapper, og hjelper bedrifter med å kommunisere med kundene sine daglig. I kjølvannet av den globale pandemien ble verden fullstendig digital. Derfor har cloud computing-plattformer som Twilio vokst seg mer bullish når folk skiftet fra fysiske kontaktsentre til skybaserte plattformer. Takket være den store økningen i inntektsandelen har spesialister for Twilio mer enn tredoblet seg.

Til tross for at han genererte mindre enn 2 milliarder dollar i etterfølgende 12 måneders inntekter, har Twilio skryt av nesten en markedsverdi på 70 milliarder dollar. Omsetningen økte med 57% i første kvartal, 46% i andre kvartal og 52% i tredje kvartal 2020. Med en økning på 65% i fjerde kvartal, har Twilio rapportert en omsetning på $ 548,1 millioner, noe som gjør den til en av de beste aksjene å kjøpe nå.

Per september hadde Twilio 208 000 aktive kundekontoer, som økte til totalt 221.000. Takket være den sterke kundeveksten og den drastiske forbedringen, har Twilios fart økt en betydelig økning med topplinjen som vokser med 59% år for år. Twilios medstifter og administrerende direktør, Jeff Lawson, fremhevet sin fart, sa det, "teknologiselskapet kapitaliserer seg på en "generasjonsmulighet."

Med en diversifisert kundebase og en kraftig, høy økning i fjerde kvartal, har aksjen nok plass til vekst på lang sikt. Twilio bruker også ganske mye på backoffice-prosesser, salg og markedsføring, og har til hensikt å målrette nye muligheter. Investorer kan ha en sjanse for å få god avkastning ettersom Twilio er klar for mer vekst og muligheter i den kommende fremtiden.

# 2: Facebook (FB)

Facebook, den sosiale mediegiganten, har hatt et episk løp siden den offentlige eksponeringen i 2012. De siste årene var en tøff tid for Facebook med personvernrelaterte spørsmål, politiske og flere juridiske spørsmål som til og med media tok over. Men midt i alle disse utfordrende tidene genererte Facebook en nettoinntekt på $ 17,9 milliarder dollar i løpet av de første tre kvartalene av 2020. Facebook har vært svært lønnsomt, med en omsetning på 57,9 milliarder dollar ved utgangen av tredje kvartal i 2020.

Det massive globale tilskuddet til sine aktive abonnenter har fått Facebooks aksjer til å øke nesten 450%. Til tross for alle kontroversene rundt Facebook økte det månedlige gjennomsnittlige antall brukere nesten 14% fra for et år siden. Dette gjør det til en av de rikeste organisasjonene og en av de beste vekstaksjene med mange muligheter for investorer.

Facebook og dets datterselskaper, Instagram og WhatsApp, er fortsatt populære som alltid, med forbrukere som stemmer på sin tid og dollar. Selskapet har nesten 2,6 milliarder aktive brukere daglig i hele familien av sosiale nettverk som inkluderer Facebook, Messenger, WhatsApp og Instagram. Og i de kommende årene forventes denne brukerbasen å vokse dramatisk med digital transformasjon. Facebook driver halvparten av overskuddet fra annonser i dette digitale annonseringslandskapet og veksten av sin virtual reality-virksomhet, Oculus.

Med en rik aktiv brukerbase og en lukrativ virksomhet i markedet, er Facebook klar til en førsteklasses aksje med en lønnsom langtidsverdi. Hvis du leter etter et vekstlager som kan gjøre deg til en formue på lang sikt, er dette det.

# 3: Tesla (TSLA)

Med økningen i salg og omsetning de siste årene har Tesla en iøynefallende verdi i markedet i dag. Det er en av de beste aksjene å kjøpe nå, fordi den er verdens største bilprodusent etter verdi. Selv midt i pandemien har Teslas inntekter vist en betydelig økning. Det er en aksje som har tilstrekkelig plass til vekst de neste årene og håp for investorer.

Som nevnt i Morningstar US Market Index, er Tesla det sjette største selskapet etter aksjemarkedsverdi med en markedsverdi på 825 milliarder dollar. Den har rekordmange både produksjon og leveranser de siste årene, noe som har gjort Tesla til det største bilfirmaet i verden. Selskapet var nær ved å levere 499 647 produkter over hele verden.

Ledergruppen i Tesla ser mer rom for leveranser i den kommende fremtiden. Tesla har avsluttet 2020 med et sterkere kvartal og er dermed et utmerket tillegg til investeringsporteføljen din. Anslag sier at bilsalget til Tesla vil vokse fra en halv million i 2020 til en årlig salgsrate på 3,6 millioner lette kjøretøyer i 2029.

Det er håp om vekst i markedsverdien til Tesla med sin nåværende produksjons- og salgsrate. Ved å kunngjøre leveransen av 189.750 elektriske biler i fjerde kvartal, har Tesla prolifically satt en ny kvartalsrekord og er fortsatt en av de beste vekstaksjene i markedet i dag.

Ikke gå glipp av: Tesla-aksjekursforutsigelse for 2021 og utover

Beste aksjer å kjøpe nå: Avslutningsvis

Aksjemarkedene spretter tilbake med dobbelt styrke ettersom pandemiens ettervirkning setter seg langsomt. Det er den beste tiden å investere din hardt opptjente besparelse i vekstaksjer fordi de har et potensielt håp om god fremtidig avkastning. Ovennevnte tre aksjer har vist en viss virksomhetsmoment, sterke historiske inntekter og potensiell langsiktig vekst, noe som gjør dem til de beste aksjene å kjøpe nå og i overskuelig fremtid..

eToro – Kjøp aksjer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Sjekk ut:

9‌ ‌Aksjer‌ ‌At‌ ‌Kunne‌ ‌Gjøre‌ ‌Du‌ ‌EN‌ ‌Millionær

Topp 15 aksjer vil eksplodere i 2021

5 ustoppelige aksjer ved høyeste høyder du fortsatt kan kjøpe

7 topp langsiktige ‘Millionaire-Maker’-aksjer å kjøpe i 2021

Topp 10 britiske aksjer å vurdere i 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me