7 beste britiske aksjer å se etter i 2021 og videre

Topp 7 britiske aksjer å se på i 2021 på lang sikt

Ønsker du å gå inn i det britiske aksjemarkedet i 2021? Ønsker du å oppdage hvilke største britiske aksjer det er verdt å investere i for det nye året og for lang tid? Vi har de beste britiske spillerne du kan vurdere i 2021 og inn i fremtiden.

Før vi tar en nærmere titt på disse beste britiske aksjene for 2021, er dette våre toppvalg:

1. AO World Plc (LON: AO)

2. Vodafone Group Plc (LON: VOD)

3. Premier Foods Plc (LON: PFD)

4. Taylor Wimpey Plc (LON: TW)

5. Burberry Group Plc (LON: BRBY)

6. JD Sports Fashion (LON: JD)

7. Ocado Group Plc (LON: OCDO)

Du kan kjøpe alle disse beste aksjene i Storbritannia, så vel som mange andre, på eToro og betale 0% provisjon!

Det er ikke noe spørsmål om det, 2020 har vært et år der ingen kunne ha spådd.

I lys av årets betydelige utfordringer og ødeleggende resultater, er 2021 ikke bare rundt hjørnet, men blir ønsket velkommen med åpne armer, ettersom det er satt til å bli et comebackår for bedrifter over hele verden.

Selv om aksjemarkedet er vant til overraskelser her og der, da det gir både positive og negative nyheter for både handelsmenn og investorer over hele verden, har denne overraskelsesfaktoren i 2020 vært en stor.

To faktorer har spilt en stor rolle i år, en som er åpenbar og en som har styrt verden vår slik vi kjenner den uventet, Covid-19.

Sammen med den andre nøkkelfaktoren som inngår i det britiske og det britiske aksjemarkedet, Brexit.

Når vi går inn i det nye året, vil begge nøkkelfaktorene fortsette å spille en ledende rolle i 2021, ettersom selskapene fortsetter å tilpasse seg de nye endringene på både kort og lang sikt..

Bedrifter som har kunnet tilpasse seg de nye normale tiltakene som Covid-19 har påtvunget oss, inkludert merkevarer som har vært innenfor forbrukernes økonomiske rekkevidde, har naturlig nok vært de beste aksjene i Storbritannia i 2020.

Men i lys av vaksinenyhetene ser 2021 ut til å bli et comebackår for virksomhetene som har blitt rammet voldsomt hardt i alle bransjer, ettersom den britiske økonomien starter den etterlengtede helbredelsesprosessen.

Vi er imidlertid ikke i det klare ennå.

Starten på 2021 vil bli ytterligere begrenset over hele landet på grunn av sikkerhetstiltak fra Covid-19, potensielle ytterligere låseperioder og økningen i oppsigelser som blir gjort over hele landet, ettersom kloden vil være vitne til at massevaksinasjoner blir registrert.

Når Storbritannia nærmer seg en Brexit-avtale, bruker selskaper også tiden sin på å takle virkningene de for øyeblikket eller vil møte, sammen med det som 2020 har ført.

Sammen med de håpefulle positive nyhetene om at det dødelige viruset blir kontrollert av den nye vaksinen, har Storbritannia også opplevd andre positive faktorer. Bedrifter over hele landet har opplevd og vist vellykkede tall i sine årsrapporter og er spådd å videreføre sine suksesshistorier fram mot 2021 og utover.

Så la oss gå rett inn for å utforske Storbritannias 7 beste best aksjer fra nå og frem til 2021 og videre.

7 best aksjer i Storbritannia for 2021 og utover

I år, sammen med viktige butikker, har det vært et år for teknologiindustrien, e-handelsindustrien og eiendomsmarkedet, for å nevne tre.

Men ettersom vi dykker inn i de beste britiske aksjene som har en sterk resultatbakgrunn, til tross for årets utfordringer, også har fått de fleste av Storbritannias beste aksjer til å underprestere, utelukker vi heller ikke disse aksjene, ettersom disse aksjene får fart. og skal gjøre det bra å bevege seg inn i fremtiden.

Så la oss starte med 7 britiske toppaksjer å være en del av i 2021, som er store potensielle aksjer å legge til i porteføljen din, sammen med å holde tak i disse store merkene for de forventede.

Beste britiske aksjer å se etter i 2021:

 1. AO World PLC (LON: AO)
 2. Vodafone Group Plc (LON: VOD)
 3. Premier Foods Plc (LON: PFD)
 4. Taylor Wimpey Plc (LON: TW)
 5. Burberry Group Plc (LON: BRBY)
 6. JD Sports Fashion (LON: JD)
 7. Ocado Group PLC (LON: OCDO)

1. AO World PLC (LON: AO)

AO World Plc lager

For de som kanskje ikke har hørt om AO World, er det nå på tide å bli kjent med denne britiske elektroforhandleren.

Hovedkontoret i Bolton, Stor-Manchester, og ble grunnlagt i 2000 av John Roberts, har siden blitt notert på London Stock Exchange og er en ledende aktør innen FTSE 250..

Med en markedsverdi på 1,93 milliarder £ og inntektene går fra styrke til styrke, viser denne elektroniske forhandleren ikke bare sin evne til å bli en av de sterkeste elektroniske forhandlerne i dag, men fører også til 2021 og videre.

Å være Storbritannias største elektroniske og hvitevareforhandler på nett, setter standardene høyt, og for alle konkurrenter som ønsker å komme i ligningen, må de tilby noe spesielt for å være i samme kategori som dette merket.

I tillegg til merkevaren som opererer fra Storbritannia med sitt prisbelønte kundeserviceteam som kjører ved siden av, opererer selskapet også i Tyskland.

Et annet unikt salgsargument og en stor attraksjon for selskapet er at virksomheten gjør sitt for å gi et grønnere miljø, ettersom det er eieren av Europas sofistikerte kjøleskapanlegg..

I selskapets FY21-delårsrapport ble det bekreftet at selskapets vekst vokste med enorme resultater.

Fra april til 30. september så selskapet en økning på 53,2% i total omsetningsvekst til £ 717,0 millioner, sammenlignet med 2019 i samme periode, og innbrakte 468,2 millioner £..

Et fantastisk resultat fra Storbritannias og tyske forbrukernes etterspørsel i lys av nylige hendelser.

Og det har ikke stoppet der for det glødende selskapet.

Selskapet rapporterte også konsernets resultat før skatt, som ble 18,3 millioner pund, som kom fra et tap på 5,9 millioner i 2019.

I en økonomisk sammenbrudd viste selskapet en inntekt på 85,2% fra det tyske markedet, noe som viser seg å være en ustoppelig kraft.

Grunnlegger og administrerende direktør, John Roberts, uttrykte sine tanker om årets resultater og tilliten som beveger seg inn i fremtiden:

“Dette har vært et halvt år som ingen andre. Jeg tror markedet vårt har endret seg som et resultat, for alltid. Online er nå den dominerende detaljhandelskanalen for både kunder og produsenter, og jeg er glad for hvordan våre AO-er har kommet til utfordringen med dette strukturelle skiftet i atferd. ”

Ytterligere ytterligere kommentarer ga uttrykk for at konsernet har tatt ”store fremskritt” for å fikse og styrke sin europeiske tilstedeværelse.

Ettersom den europeiske siden av virksomheten nå er snudd på hodet til en lønnsom plattform, som er satt til å “akselerere i vekst” over hele Tyskland og fortsette over hele Storbritannia og potensielt utover.

Ettersom selskapets aksjekurs er økende, sammen med de spektakulære resultatene i år og er ferdig med å gjøre det, gjør dette selskapet til en britisk aksje å kjøpe inn for 2021, men å holde tak i det det vokser inn i fremtiden.

2. Vodafone Group Plc (LON: VOD)

Det britiske flerkulturelle telekommunikasjonsselskapet hvis tilstedeværelse føles på forskjellige kontinenter, inkludert Asia, Afrika, Europa og Oseania, er på vei til å få mer av den anerkjennelsen det fortjener..

Vodafone har hatt opp- og nedturer gjennom årene, med dette året ikke noe annerledes for selskapet.

Men ting tar potensielt en tur til det bedre å gå inn i 2021 og på lang sikt for virksomheten av mange attraktive grunner.

Selskapets aksjekurs har vært ganske lav gjennom årene, men før 2021 er potensialet for vekst stort for det britiske teleselskapet.

I selskapets første økonomiske rapport rapporterte telekonsernet en omsetning på £ 19,2 milliarder (€ 21,4 milliarder) innen en seksmånedersperiode som endte i 30. september..

Det ble rapportert at € 3 milliarder av selskapets inntekter kom fra det britiske markedet, mens de resterende kommer fra andre kontinenter der selskapet handler.

Ettersom dette året så verden bevege seg raskere og med rask hastighet inn i den digitale verden, var etterspørselen tydelig fra forbrukere som sakte tilpasser seg de håndhevede hjemmefra tiltakene.

På grunn av nye tiltak, var antallet rapportert fra kunder som tok ut mobilkontrakter med nesten 145.000.

Selskapets store ambisjon er å “forbedre en milliard menneskeliv og halvere miljøpåvirkningen innen 2025” som selskapet får styrke til å arkivere denne ambisjonen.

5G er det siste tilskuddet til teleselskaper, som selskapet har fått strålende anmeldelser med å være en av de beste og sterkeste nettverksleverandørene for sitt 5G-tillegg.

Med tanke på årets utfordringer hadde Vodafone fra begynnelsen av året til august sett omsetningen vokse med 3%, EBITDA opp med 2,6% og selskapets frie kontantstrøm økte med 4,7% til € 5,7 milliarder..

Når vi gjør oss klare til å gå inn i 2021, har analytikere spådd gode resultater for selskapet for neste år, noe som potensielt vil øke ytterligere de neste årene, alt sammen bra.

Selv om Vodafone viser volatilitet, er det fortsatt mange positive ting å ta bort og være en del av.

Med selskapets oppnåelige ambisjoner, økte inntekter og positiv etterspørsel på tvers av forskjellige kontinenter, er Vodafone en britisk aksje som skiller seg ut for å være en del av langdistansen.

3. Premier Foods Plc (LON: PFD)

fremste matlager

Premier Foods er hjemmet til noen av Storbritannias mest populære og mest elskede merkevarer, som inkluderer Mr Kipling, Angel Delight, Bird’s Custard og mange flere toppnavnmerker.

Med slike toppmerker under sin vinge pryder Premier Foods FTSE 250 med sine jevne inntekter fra år til år mens salget svever innen hvert merke under navnet.

2020 har vært et år for viktige detaljhandelsbedrifter, ettersom de så salget økte og fortsatt økte, noe som viste at inntektene steg, og PFD var en av de beste spillerne.

Ettersom nasjonen har inngått flere nasjonale og lokale lockdowns, vil selskapets endelige konserninntektsresultat være forbløffende ettersom midtveisresultatene allerede har vist økningen.

I september økte merkeinntektene med 18,6% i første halvår til £ 367 millioner. Etterfulgt av et enormt tall på £ 40 millioner som ble fjernet fra selskapets netto debet som nå ligger på £ 429 millioner.

Ettersom flere mennesker over hele landet har og fortsatt fortsetter å bake og lage mat hjemme i hjemmet, har det hatt en “eksepsjonell” positiv effekt for merkevaren, uttalte administrerende direktør, Alex Whitehouse..

Fremover når usikkerheten fremdeles fortsetter inn i 2021, vil etterspørselen etter populære produkter fortsatt være like populær som i år, ettersom de strenge sikkerhetstiltakene potensielt vil være på plass en stund til ennå.

Whitehouse snakket om årsresultatet for selskapet og ga råd “Vi forventer at handelsresultatet for hele året vil være over dagens markedsforventninger”.

Ettersom meglere og analytikere forventer at merkevarens popularitet vil fortsette å gå i spiral, og tror at de nåværende tiltakene fortsatt vil være på plass (i det minste i begynnelsen av året) vil forbedre ikke bare selskapets årlige resultater, men det langsiktige vekstpotensialet.

Ettersom aksjekursen ligger på 102,20, er dette en matvarebeholdning i Storbritannia å kjøpe inn i 2021 og setter en fantastisk vekst på lang sikt ettersom kundene fortsetter å hengi seg til de populære matvarene vi elsker.

4. Taylor Wimpey Plc (LON: TW)

En bransje innen 2020, bortsett fra dine åpenbare virksomheter, har vært et år for husbyggingsselskaper innen eiendomsbransjen, sammen med selve eiendomsmarkedet.

Sammen med Persimmon har Taylor Wimpey hatt et utfordrende år, men selskapet har sine fotspor satt fast med sin positive økonomiske stilling og ser ut til å ha en lys langsiktig fremtid.

I år har Taylor Wimpeys aksjekurs vært billig å kjøpe, fra de 100-tallet som hittil har steget til 161,50 på grunn av etterspørselen innen eiendomsbransjen.

Ettersom etterspørselen etter boliger er åpenbar over hele landet og med mangel på å være tilgjengelig, inkludert lave renter og frimerkeavgiften som er i spill frem til mars 2021, ønsker å fortsette sin store løpetur inn i 2021 og for lang sikt.

I første halvdel av året stoppet Covid-19 alle bransjer og stoppet all virksomhet, noe som fikk de aller fleste bransjer, inkludert eiendomsbransjen, til å oppleve tristende tørre staver.

Da ukene utviklet seg og regjeringens tiltak begynte å lette litt over hele landet, så eiendomsbransjen sakte.

I mellomtiden kom boliglånsrentene til et historisk lavt, hånd i hånd med kunngjøringen fra regjeringen som bekreftet at frimerkeavgiften begynte å se forbrukernes etterspørsel var sterk.

Firmaets siste handelsoppdateringsrapport ser en sterk balanse og kontantstrøm. Med en forventet netto kontantbalanse mellom £ 500 millioner – £ 750 millioner.

Siden etterspørsel og utvinning har dominert eiendomsbransjen i andre kvartal, overgår den alle forventninger.

Selskapet ønsker allerede å nå toppen av markedets forventninger med selskapets inntekter.

Med boligmarkedet etterspurt og går fra styrke til styrke, har selskapet også forventet å se deres tomt på tomt øke med rundt 10 000 tomter de neste 12-18 månedene.

Sammen med sin sterke tilstedeværelse i det britiske eiendomsmarkedet, har boligbyggerne også en tilstedeværelse i Spania, noe som har blitt en langsommere bedring på grunn av et forbud og begrensninger av internasjonale reiser.

Imidlertid ser selskapet etter at det skal normaliseres i løpet av det nye året, i lys av vaksinasjonsnyhetene.

Med en anslått 85-90% komplikasjonsgrad satt for 2021 sammen med en sterk ordrebok som går inn i det nye året med fortsatt kundebehov, beviser at Taylor Wimpey satser på stor suksess innen 2021 og i flere år fremover.

Derfor er TW en av de beste aksjene i Storbritannia å kjøpe for langdistanse.

Sammen med Taylor Wimpey er Persimmon også en topp-britisk aksje som er satt til et sterkt 2021.

Her har vi brutt sammen og delt eiendomsvirksomhetene positive fra dette året, som vil gi gode resultater for fremtiden, sammen med 9 andre toppresterende britiske aksjer for deg å se etter å kjøpe inn for 2021.

Vi har alt dekket og etterlater ingen stein urørt på din britiske aksjehandel.

5. Burberry Group Plc (LON: BRBY)

Burberry, det luksuriøse eksklusive motehandelsmerket som fortsetter å hente inntekter fra hele verden, selv i usikre tider.

Selv om motemerket ikke har hatt et skinnende år, for å si det mildt, som mange selskaper over hele verden fører frem mot 2021 og ser på selskapets dokumenterte rekord, er dette resonnementet om at denne aksjen kommer på listen som en av de beste britiske aksjene å kjøpe i 2021 og utover.

Det populære motemerket har ikke bare en sterk etterspørsel innen Storbritannia, men har en langvarig etterspørsel fra merkevarens asiatiske marked.

Til tross for den globale pandemikrisen, er mote en bransje som aldri går av moten. Når det gjelder det ikoniske varemerkedesignet, har Burberry Group vist seg å være populært blant alle arbeiderklasser.

Med en markedsverdi på £ 7,397 millioner ønsker Burberry Group å vokse med sin nåværende strategi som anbefalt av selskapets styreleder, Dr Gerry Murphy og administrerende direktør Marco Gobbetti.

Fra selskapets årsrapport for 2019/20 viser det at dette året på grunn av Covid-19-utbruddet har hatt stor innvirkning på selskapet.

Selskapet sto på £ 2,6 milliarder i omsetning, som er redusert med 3%, og rapporterte at driftsresultatet var nede med 57% i mars.

Til dags dato ligger selskapet fortsatt bak hvor de ønsket å være på grunn av pandemien.

Men på begynnelsen av året da flertallet av verden begynte å gå inn i tøffere låsingstiltak, begynte Kina og Sør-Korea fast igjen og opplevde en “positiv vekst” ifølge årsrapporten..

Etter hvert som verden presser på for å bli mer digital, har Burberry en sterk etterspørsel gjennom sin online tilstedeværelse, som i løpet av sommeren så merkevaren holde vår / sommerbeholdningen tilgjengelig lenger enn forventet for å gjøre det mulig for kunder å kjøpe disse sesongmessige designene online for å gjøre opp for tapt inntekter.

Burberry har som mål å begynne på det nye regnskapsåret, og fortsette å utvikle og spre sin britiske unikhet over forskjellige kontinenter. Med fortsatt suksess innen det asiatiske markedet.

Med håp om normalitet som kommer tilbake i 2021, søker Burberry å klatre oppover stigen med salg, med en stor del av merkets salg fra reisende forbrukere..

Som gjør merkevaren til en britisk aksje å kjøpe og være en del av i 2021 og inn i fremtiden.

6. JD Sports Fashion (LON: JD)

JD Sports, den britiske sportsmoteforhandleren som har et glødende år til tross for effektene som Covid-19 har sprengt på detaljhandelen.

Sports detaljhandel kraftverk har ikke bare levert resultatene innen sitt merke, selskapet ønsker også å utvide horisontene for å utvide navnet sitt, da det nylig var knyttet til det potensielle kjøpet av moteforhandleren, Debenhams.

Inntil forhandlingene avsluttet i begynnelsen av desember på grunn av den ekstra ødeleggelsen av at Acadia-gruppen hadde falt i administrasjon som hadde og spilte en nøkkelrolle i Debenhams Groups inntekter.

Som ble vist seg å være for mye av en stor risiko å ta for sportsbedriften.

Med en markedsverdi på £ 7,65 milliarder og aksjer fra år til år til rundt 7,30%, gjør ikke merkevaren det i det hele tatt med tanke på.

JDs aksjer økte med 147% det siste året, sportsmerkenes nettoinntekt falt med rapporterte 6%. Selv om inntektene fra sportsmerker har økt til £ 6,11 milliarder GBP innen 2020 fra $ 4,72 milliarder dollar ved inngangen til året.

Merkbart er at JDs aksjekurs er kjent for å være høy, den har absolutt rom for å stige opp igjen.

I lys av at den britiske regjeringen løfter de lokale låsingstiltakene over hele landet, kan vi se denne populære sportsforhandleren vise enda større resultater når vi kommer nærmere festtiden.

Ettersom butikker åpent over hele landet og over hele verden, som inkluderer over 600 butikker spredt over hele kloden og for ikke å glemme selskapets sterke digitale inntekt, er dette detaljhandelsmerket et lager å se etter å kjøpe og holde øye med i 2021.

7. Ocado Group PLC (LON: OCDO)

Sist til å komme inn på listen vår, er Ocado Group PLC et britisk online supermarked som er stolt av å være et ‘ikke-tradisjonelt supermarked’.

Den elektroniske forhandleren sender sine leveranser rett fra selskapets lagre uten å ha sin tilstedeværelse i supermarkedet hos en butikkjede over hele landet..

Det elektroniske dagligvareselskapet har sett en betydelig økning i inntektene, som ble dokumentert i den siste rapporten, som endte til 29. november..

En detaljinntekt på £ 579,6 millioner, opp over £ 100 000 fra året før, bare 430,0 millioner.

2020 har uten tvil vært et gjennombruddsår for selskapet, ikke fordi de har prestert dårlig tidligere, men i lys av årets hendelser har selskapet blitt mer kjent for forbrukerne med sine tilpasningsdyktige tiltak Covid-19.

Å tilby sin egenart med produkter som kommer direkte fra selskapets lagre, blir i stor grad e-kjøpmann å se etter når vi går inn i den nye normalen.

Med selskapets aksjekurs som holder opp i en imponerende hastighet, selv om det har hatt sine øyeblikk av volatilitet og med salget i styrke, er det ikke rart at investorer holder øye med denne blomstrende britiske aksjen.

Med Brexit rundt hjørnet fører det naturlig til at investorer har bekymringer. Ikke bare innen denne bransjen, men over hele linja som et kollektiv.

Men hvilken innvirkning vil Brexit ha på Ocado Group PLC?

Det lange og korte av det, Brexit vil selvfølgelig ha innvirkning på selskapet, men det kan bare være kortvarig i forhold til selskaper innen andre bransjer.

Ettersom fersk produksjon kommer inn i lagrene fra forskjellige land rundt om i verden, kan dette holde opp eller se selskapets vekst bli tregere på grunn av mangel på produksjon og også ventetiden det kan ta å ankomme lagrene..

Men ærlig talt vil det mer enn sannsynlig ikke forårsake et stort problem for selskapet på lang sikt, og realistisk sett er selskapet mer enn sannsynlig et skritt foran dette potensielle problemet som kan føre til forsinkelse.

Som nevnt ovenfor blir verden mer og mer digitalt drevet av dagen. Som for den langsiktige effekten, er fantastisk for dette voksende selskapet ettersom verden tilpasser seg den nye normalen til den populære digitale verdenen på forespørsel.

Ikke bare er selskapet ledende med sin digitale e-dagligvareselskap, merkevaren samarbeidet også med M&S, et av Storbritannias beste luksusmatfirmaer som økte selskapets vekst med 52% i august.

Med utsiktene som ser ut til å være strålende langsiktige investeringer, sammen med de strålende inntektsresultatene det har vist i år, er dette selskapet satt til å være et av selskapene som leder inn i den nye fremtiden og definitivt en å være en del av i 2021.

Nok en populær britisk aksje å se i 2021

Boohoo Group PLC (LON: BOO)

boohoo gruppelager

Boohoo, den elektroniske moteforhandleren, har hatt en blanding av det hele i år, inkludert aksjekursen nesten tredoblet innen sitt høydepunkt.

Moteforhandleren er populær blant de fleste generasjoner som tilbyr de nyeste stilene og trendene og dens viktigste attraksjon, merkets rimelige mote.

I begynnelsen av året fikk motemerket en hit i begynnelsen av pandemien, men merket fikk snart fart på å være en ledende digital utøver, da låsingstiltak begrenset enkeltpersoner fra å handle i butikker..

Selv om Boohoos aksjekurs kan være uforutsigbar, har selskapet vokst de siste 5 årene, og det ser ut til 2021 å vokse ytterligere med spektakulære resultater investorer forutsier.

Selskapets aksjekurs ligger for tiden på 311,80 per aksje som analytikere anbefaler at det er en stjele som det potensielle vekstrommet som er synlig for selskapet å arkivere i fremtiden, er motivasjonen ikke bare å kjøpe, men å holde denne aksjen inne. porteføljen din.

Til tross for mediets tilbakeslag rundt merkevarens fabrikker i Leicester i år, som så at selskapet ble kastet i søkelyset og ble merket med å forsømme og underbetale sine ansatte.

Selskapets administrerende direktør, Mahmoud Kamani, adresserte rapportene og la i tillegg til at han fokuserer på Leicesters ytelse i stedet for å utvide merkevaren til andre kontinenter..

I følge August-rapportene er selskapet opp med 44,54% i fjor til £ 408,25 millioner til tross for den globale pandemien og undersøkelser av merkevarens etniske bakgrunn..

Sammen med selskapets inntekter, nettoinntekt, netto endring i kontanter og alle andre økonomiske områder innen merkevaren, står alle for tiden i det grønne.

Med de økonomiske tallene for merkevarene som viser veien for selskapet, sammen med positive tilbakemeldinger fra analytikere og dets attraktive aksjekurs, gjør Boohoo til en aksje å kjøpe i 2021 og ønsker å gi vekst på lang sikt.

Beste britiske aksjer å kjøpe 2021 – The Verdict

Og der har du det, 7 av de beste britiske aksjene som gir deg en lysere fremtid innen 2021 og utover, som også gir et stort utvalg til din ekspanderende portefølje.

I tillegg til det positive er det viktig å nevne at alle virksomheter har sin egen risiko, ettersom det ikke er noen garanti når man investerer.

Ønsker å investere i Storbritannias beste aksjer for fremtiden?

Etter å ha sett på 7 av de beste britiske toppaksjene å være en del av for 2021 og utover, er det nå på tide å begynne å bli involvert i handlingen, som tar bare noen få minutter før du blir en del av en så spennende og givende handel reise.

Før du begynner på investeringen, er det viktig at du vet at ingenting er garantert når du investerer pengene dine. Det er derfor det er lurt å gjennomføre og utføre så mye forskning som mulig på alle områder der du tenker å plassere pengene dine.

Du kan starte handelsreiser fra hjemmet ditt med all hjelp og veiledning innen fingertuppene.

Ditt første skritt for å handle i britiske aksjer, må du opprette en handelskonto og finne en megler som passer for deg.

Selv om det er mange online handelsplattformer tilgjengelig for deg å utforske på nettet, er det best å velge med omhu og sørge for at plattformen du velger har de nødvendige lisensene sammen med meglerlisenser.

eToro, verdens ledende sosiale og handelsplattform tilbyr alt på din fritid. Den elektroniske handelsplattformen gjør din start på aksjehandel enkel, stressfri, effektiv og rask.

Å åpne eToro-kontoen din kan gjøres i løpet av få minutter, sammen med å åpne en meglerkonto, som anbefales å holde pengene dine atskilt fra dine daglige kontoer..

Etter at du har åpnet kontoen din og valgt en megler som passer for dine behov, er det siste poenget å sette inn penger for å starte reisen din.

Det er ingen tidsbegrensning, du kan ta så mye tid og utføre så mye forskning du trenger før du investerer pengene dine i noe, da det alltid er lurt å vite hva du går inn i.

Inkludert i alle fordelene som eToro har å tilby, inkludert 0% provisjon, tilgang til alle de ledende toppaksjene og mer, eToro tilbyr også handelsutdanning for å forstå og starte reisen din til aksjehandel.

Uten oppstartkostnader kan du bare registrere deg gratis for å oppleve førstehånds for å se hvordan en handelskonto ser ut og fungerer, så når det gjelder den virkelige avtalen, vil du føle deg tryggere på hvordan du handler.

Enten du er nybegynner på lager eller nybegynner å investere, kan du lære alle triks i handelen gjennom denne enkle, rett frem, moderne plattformen.

eToro – Kjøp de beste britiske aksjene uten provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Viktige takeaways

 • Topp 7 beste britiske aksjer har alle begge eksepsjonelle positive men balanserer med sine egne risikofaktorer.
 • I tillegg til de beste britiske aksjene som er nevnt ovenfor, må du holde øye med det britiske aksjemarkedet da det er flere eksepsjonelle selskaper som kan ‘boom’ innen 2021.
 • Før du investerer, er det lurt å undersøke nærmere dine valgte aksjer.
 • Øvelse gjør mester og er en fin måte å forstå og lære handelsverdenen før du investerer dine egne penger.
 • Invester alltid klokt, i enklere termer, invester med dine midler.

Hvis du likte å lese 7 beste britiske aksjer å se etter i 2021 og videre vennligst del med noen andre du tror det vil være av interesse for.

Merk: Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater. Verdien av investeringene kan både gå ned og opp. Eventuelle meninger, nyheter, undersøkelser, analyser, priser eller annen informasjon på dette nettstedet er gitt som generell markedskommentar, og utgjør ikke investeringsrådgivning. Trading Education er ikke ansvarlig for tap som skyldes investeringer basert på anbefaling, prognose eller annen gitt informasjon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me