Aksjehandel: Hvordan handle aksjer, hvordan overleve aksjer

Ønsker du å handle, men er ikke sikker på hvor du skal begynne? Så se ikke lenger, ettersom vi har alt dekket for deg med en enkel og enkel guide til trading aksje og en trinnvis guide for hvordan du kan overleve aksjehandel.

Aksjehandel har tiltrukket millioner av individer over hele verden ettersom de ønsker å være en del av en så rask, dominerende, dynamisk, utfordrende, men likevel betydelig givende vei, en vei som kan skape uendelige mengder muligheter.

Selv om det faktisk kan være enklere enn du kanskje tror å komme inn i trading aksjer, er prosessen med å forstå hvordan du kan handle og overleve aksjehandel mye mer inngående enn du kanskje tror.

Gitt, du kan tro at de fleste investorer vet hvordan de skal handle når de går inn i finansmarkedet eller i det minste har noen forståelse, men realiteten er at noen investorer faktisk ikke vet hvordan de skal handle aksjer og stoler solid på noen få faktorer, faktorer som inkluderer flaks (av hva markedet gjør med aksjene sine), gode tips som blir gitt til dem, eller hvis de virkelig er usikre, dette er når de kan begynne å søke råd hvis de ikke forstår hva som skjer når tallene starter å justere.

Dette er grunnen til at det å ta seg tid til å lære og undersøke så mye informasjon om aksjer og hvordan man kan handle aksjer, er en klok måte å begynne med.

Aksjehandel for nybegynnere er et glimrende utgangspunkt, da det i denne artikkelen vil hjelpe deg å lære og grave dypere som nybegynner i aksjer og hvordan handelsaksjen handler, noe som i tillegg vil gjøre deg klar til å starte reisen

For å være en del av aksjehandel, må du legge ned hardt arbeid, tid og noe av din egen sjarm for å ha en god sjanse til å bli en økonomisk suksess. En påminnelse du må være oppmerksom på, er at kontrollen er ute av hendene dine noen ganger når du investerer, da noe kan ta en overraskende vending som ikke var forventet, med positive og negative effekter..

For å handle aksjer trenger du ikke å bli kastet inn i de travle markedsfeltene i New York Stock Exchange eller London Stock Exchange, du kan starte reisen i komforten i stuen din med all den hjelp og veiledning du trenger tilbudt til deg via online handelsplattformer hvor du kan snakke med en megler, i tillegg til å hjelpe personlig, også å ha alt utdanningsmaterialet du trenger før du starter reisen, som vi har alt dekket for deg og mer.

Klar til å lære å handle aksjer og overleve aksjehandel? La oss hoppe rett inn.

Hva er aksjehandel?

Før vi hopper rett for å lære hvordan vi kan handle, er det først og fremst best å ha en god forståelse av hva aksjehandel er.

Aksjehandel

Aksjehandel, i enklere termer, er kjøp og salg av aksjer i et selskap, for å forenkle enda lenger kjøper du en del av det selskapet.

Når det gjelder aksjehandel, vil du se at det er to typer individer, tradere og investorer.

Hva er forskjellene mellom handelsmenn og investorer?

Aksjeshandlere er profesjonelle som investerer i det finansielle markedet for seg selv, på vegne av et selskap eller enkeltpersoner. Men en viktig faktor for å forstå hva som skiller de to typer individer fra hverandre er handelsmennenes primære mål. Traders mål er å kjøpe og selge aksjer i forskjellige selskaper for å gjøre så mye fortjeneste som mulig av kortsiktige gevinster, samtidig som de utnytter variasjonene i prisene.

Investorer, derimot, er generelt i det på lang sikt. De tar sikte på å søke større avkastning i overskudd over lengre tid med en felles strategi på plass kjent som ‘kjøp og behold’.

Typer av aksjehandel

aksjehandel

Nå er det neste trinnet å lære om de forskjellige typer aksjehandel som skjer.

ActiveTrading

Aktiv handel er ofte knyttet til handelsmenn, som sine stater i navnet, aktive handelsmenn liker å bevege seg raskt og innen en kortere tidsramme for å søke fortjeneste ved å dra nytte av prisbevegelser.

Aktive handelsmenn, på grunn av deres mål er å tjene mye på en raskere omgang, har de en tendens til å være smarte og bruke kunnskapen sin klokt i hvilke investeringsfelt de går inn i, for eksempel aksjer som er ustabile (kan endres når som helst ) eller utenlandsk valuta, som i disse to kategoriene kan alt endres i løpet av kort tid, og det er en mye raskere snuoperasjon, for å si det sånn enn andre kategorier.

Daghandel

En av de mest populære og velkjente handelsstiler er Day Trading. Day trading er kjøp og salg av verdipapirer innen samme dag.

Denne handelsstilen er jeg sikker på at du kanskje eller ikke vil være litt kjent med, som du ser i forskjellige filmer. En dagshandler har som mål å søke hver tomme av fortjeneste som kan oppnås før dagen er ute ved å kjøpe, selge og stenge sine posisjoner som oppgitt innen samme dag, og handelsmenn er ikke i stand til å ha noen posisjoner å gå videre med, det alt må gjennomføres i singelsesjonen.

Posisjonshandel

Posisjonshandel er en handel som du mer sannsynlig vil se at investorer foretar, selv om handelsmenn bruker denne strategien, selv om den anses å være mer på lang sikt, kan den langsiktige definisjonen starte fra uker som en næringsdrivende potensielt kan holde fast i, imidlertid måneder eller lenger, noe som mer enn sannsynlig er rettet mot og utført av investorer, ettersom de bruker denne strategien oftere.

Som du kanskje har gjettet, er posisjonshandel mer det motsatte av daglig handel, ettersom handelsmennene er mer bekymret for den langsiktige ytelsen til en investering i stedet for den kortsiktige.

Swing Trading

Swing trading er en handelsstil som holdes lenger enn en dag, vanligvis i en uke eller potensielt lenger av handelsmenn, da dette er riktig tid til å generelt se en prisbevegelse.

Den næringsdrivende vil se for å se hvor en pris mer enn sannsynlig kommer til å gå videre, de vil da bli en del av den eiendelen og deretter se etter å oppnå økonomisk overskudd hvis et trekk skal skje.

Swing trading blir vanligvis beskrevet som en mellomhandelsstrategi og sitter mellom Day trading og Trend trading.

For å oppsummere vil swinghandlere sitte på aksjen i et par eller tre dager, noe som fører til potensielt uker til tiden er riktig med prisen, og det er derfor swinghandel er det midterste kontinuumet mellom dagshandel og trendhandel..

Klar til å dykke ned i Aksjemarked?

Hvordan handle aksjer

Så nå forstår du forskjellene mellom handelstrender. Nå er det på tide å gi deg de enkle trinnene i hvordan du kan begynne å handle aksjer.

Som nybegynner i å handle aksjer er det best å holde ting så enkle som mulig mens du finner føttene.

For å gjøre reisen din enkel fra starten, er alt du trenger å gjøre bare å sørge for at du er et skritt foran, utføre omfattende undersøkelser for å utdanne deg selv i alle områder av finansmarkedene, så vel som den mest vitale delen av læringsprosessen. , øve, øve, øve, som ordtaket gjør praksis gir mester, og fordelene ved å øve vil tillate deg å få en videre og dypere forståelse av aksjemarkedet, og vil også gjøre det mulig for deg å teste teorier mens du ikke forplikter midler med en gang og til slutt kan du kanskje finne eller se hvilken handelsstrategi du mer enn sannsynlig går i retning av.

Slik handler du aksjer: Steg for trinn guide

Trinn 1. – Åpne en meglerkonto

Det første trinnet i prosessen er å åpne en meglerkonto. Det anbefales, og det er best å holde dine profesjonelle investeringstransaksjoner atskilt fra dine personlige kontoer, så den beste måten å gjøre dette på er å finne en megler på nettet som vil hjelpe deg med å bli satt opp, og de vil også være tilgjengelig når du er klar å handle.

Det er ikke nødvendig å få panikk, du trenger ikke å investere med en gang, du kan åpne kontoen din og fortsette å øve til ditt hjerte, hvis du vil, men med den enkle å vite at alt er klargjort når du er.

Å åpne en konto hos en megler kan ta minutter, eToro, et ledende meglerfirma på nettet har alt tilgjengelig for deg når du starter reisen, eller hvis du er en investor som leter etter en ledende online handelsplattform, er eToro en av de beste handelsplattformene å være en del av.

Trinn 2. – Undersøk, lær og les, les, les

På starten av reisen din til aksjehandel kommer dette neste trinnet ikke som noen overraskelse, jo mer forskning du vil utføre, jo raskere og mer sannsynlig er det å oppnå suksess.

Å lære triksene i handelen med aksjemarkedet er ditt største mål når du vil være bortsett fra slik bransje, og ikke bare fokusere bare på å lære på aksjehandel, men markedet som helhet, som det du vil finne er at du kan avslutte går opp en rute som du ikke med vilje hadde til hensikt å gå ned i starten, så det å lære for mye er ikke en dårlig ting, ikke sant?

Det er store mengder handelsutdanningsinformasjon innen fingertuppene, som vi kan tilby og få dekket for læringsreisen din, og den må-lese artikkelen som nevnt ovenfor, er en perfekt start for deg.

Det er også fantastiske lesninger med eksempler på råd skrevet i The Wall Street Journal, hvor du kan abonnere på nettet eller få tilgang til ulike økonomiske nyhetssider, inkludert Yahoo! Finance og Google Finance for å holde deg oppdatert med de siste økonomiske nyhetene for å hjelpe deg med å lære dine erfaringer med den nåværende virkeligheten.

Når det gjelder læring, er forståelse og å studere den tekniske analysesiden av investering også et godt poeng å nevne.

For ikke å få panikk, trenger du ikke å være ekspert, men det er bra hvis du vet og forstår hva som skjer og hva det grunnleggende er når du ser på et pristabell eller flere diagrammer. Men som for de fleste av oss, vil din fulle forståelse komme med tid og praksis.

Fortsett å lære, se på og studere hva som skjer i markedet når du kan og på fritiden, ettersom dette ikke bare vil være til stor nytte for deg, det gjør også prosessen raskere til å bli en del av aksjemiljøet og lykkes med å gjøre så.

Trinn 3. – Angi ditt personlige aksjehandelsbudsjett

Når du har fått din bedrift til å forstå hvordan finansmarkedet fungerer, og spesielt aksjehandel, er det verdt at du nå setter deg ned og lager et aksjebudsjett for deg selv før du starter reisen, slik at du har en plan i aksjon.

Å investere uten å si det åpenbare er bare verdt å delta i hvis du har råd til det. Å ha eller sette et budsjett for hvor mye du ønsker å investere er det første utgangspunktet, og ideelt sett er disse midlene tilgjengelige midler og midler som ikke er viktige utgifter som må dekkes, som husk med å investere, du er ikke garantert noe.

Når du har en god forståelse av hvordan handel med aksjer fungerer, kan du til og med ta med i budsjettet hvilken eiendel eller eiendeler du ønsker å kjøpe, og du vil kanskje legge et grovt tall ved siden av hver aksje du ønsker å inngå.

Tross alt handler budsjett også om å være organisert.

Trinn 4. – På tide å øve

Nå begynner reisen din å føles ekte. Det er på tide å gå inn i verdenen med å praktisere aksjehandel.

Det er forskjellige online handelsplattformer for deg å øve på din forståelse av aksjehandel, og med den ekstra lettelsen å bruke virtuelle penger i stedet for dine egne penger mens du lærer tauene.

Online virtuelle handelsplattformer eller papirhandel som er en annen terminologi, gjør det mulig for enkeltpersoner å se, føle og oppleve hvordan handel fungerer og viser hvor variert og raskt markedet kan endres innen en periode, noe som er en ideell måte å involvere seg uten risiko av å miste dine egne penger.

Å øve på nettet vil også gjøre det mulig å finne din foretrukne stil som passer deg, og som du kan ta med deg når du går inn i den virkelige verden av aksjehandel.

Trinn 5. – Forsøk alltid å ha et klart, kult perspektiv

Å investere for noen kan bli frustrerende hvis de ikke har rammet den store tiden eller det de ønsker å oppnå, og dette er naturlig. Men den beste måten å gå gjennom reisen din er å alltid ha et kjølig, rolig, samlet, men sterkt perspektiv på målet ditt som du ønsker å arkivere.

Kanskje du hele tiden ser etter den neste store aksjen som kommer til å overgå alle forventninger, og du vil ikke være den eneste investoren som ønsker dette, men du må være tålmodig og holde deg oppdatert med alle de økonomiske oppdateringene i tillegg til dine egen forskning og se på aksjemarkedet for å være på toppen av spillet, og det er derfor det er viktig å holde et kult perspektiv og ikke bli et hothead, ettersom å skynde seg inn vil potensielt se deg gjøre feil trekk og være kostbar.

Hvordan overleve aksjehandel

Når du er klar til å komme inn i en aksjehandel, er det alltid tips som hjelper deg med å overleve og gir bare de beste opplevelsene når du handler. Her er en oversikt over de 5 beste nyttige takeaway-tipsene du alltid kan ha med deg.

5 tips for hvordan du kan handle aksjer kan hjelpe deg med å overleve aksjehandel:

1. Velg riktig megler for deg

Å velge riktig megler intelligent er det klokeste trekket du kan gjøre når du starter reisen til aksjehandel, ettersom det er tusenvis eller flere meglere over hele verden som dessverre noen kanskje ikke har din beste interesse, og det er grunnen til at dette nøkkelpoenget kommer først på de beste tipsene for takeaway.

eToro

Den globale lederen for sosial handel, eToro er en online handelsplattform som gjør det mulig for deg ikke bare å ha tilgang til å finne en megler som passer for dine interesser i løpet av din aksjehandel, men det kan også ta minutter å gjennomføre, men det er ikke det eneste fordel, den elektroniske handelsplattformen gir deg også tilgang til alle de beste aksjene du kanskje ønsker å investere i, noe som gjør det til en av plattformene i vekst for handelsmenn og investorer over hele verden for å skape en trygg, enkel, tilgjengelig over hele verden aksjehandel.

eToro – Topp aksjemegler, kjøp aksjer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

2. Unngå potensielle feil – ‘hot tips’

Fra enkeltpersoner på forumsider til annonseringsannonser på nettsteder som annonserer for den neste “sikre” aksjen, er det lurt å ikke tenke for mye grundig på informasjonen de gir uttrykk for og annonsere, ettersom de fleste av disse annonsene vises oftere fra ‘pump-and-dump’ selskapene som søker deg til å hoppe ombord med aksjene de annonserer under falske eller misvisende anbefalinger, i det større bildet ser de bare etter nummer én og dessverre er det dem.

Så vær forsiktig når du blir rådet, og hold deg enten med dine egne erfaringer, pålitelige personlige råd og meglere om nødvendig og gitt.

3. Ta deg god tid

Det er ikke nødvendig å gå for fullt, det er ikke et løp, og det er pengene du investerer i, enten det er på kort sikt på lang sikt, det er ikke nødvendig å skynde deg og få noen stilling bare fordi du er enten bekymret for at du kan gå glipp av det, eller kanskje nervene dine kryper litt inn.

Det beste rådet er å ta plass, puste, slappe av og deretter velge klokt som det siste du vil gjøre er å ta noen rasjonelle valg som potensielt, som anbefalt, kan ende opp med å bli kostbare for deg.

4. Ikke bare fokuser på pengene

Dette viktige punktet kan virke litt bakover, men det er veldig viktig og gjør smart investering. For eksempel, hvis du skynder deg å kjøpe bare i forkant av å ha penger utelukkende og fast i tankene dine, kan du 9 ganger av 10 sette deg opp til å mislykkes ved å utføre tankeløse trekk. Den beste veien videre er å fokusere på strategien din og fortsette å lære, ettersom strategien din og læringen din er de to viktigste egenskapene som får deg til å tjene penger.

5. Lær av feilene dine

Akkurat som i livet, gjør vi alle feil, og den viktigste delen er at vi lærer av dem og innen handel er dette ikke annerledes.

Å ta feil og ta ansvar for dine egne handlinger er en takeaway å alltid ha med deg, da det vil hjelpe deg å lære på en hard og konstruktiv måte for å forhindre eller unngå å gjøre slike feil i fremtiden.

Selv om du føler at utfallet var ute av hendene dine, se nærmere på det for å se om det var noen advarselstegn på dette utfallet som ble oversett, da dette vil være en av de beste læringskurvene å ta videre med deg gjennom hele handelsreisen din.

Viktige takeaway poeng

Hvis du husker noe fra Lagerhandel: Hvordan handle, Hvordan overleve, gjør det til disse viktige punktene.

  • Velg riktig megler for deg med omhu
  • Undersøk og studer så ofte og så mye du kan, slik at du forstår finansmarkedet, det vil gjøre det jevnere for deg
  • Ikke rush inn i den dype enden, ta deg tid til å forstå hva du går inn i når du kjøper aksjer
  • Unngå falske råd eller ofte kjent som ‘hot tips’
  • Lær av dine valg som kanskje ikke har fungert, og se om det var noe å lære
  • Og til slutt, invester alltid i dine økonomiske midler, og invester penger du er i stand til å bruke uten å ha en økonomisk innvirkning på ditt personlige liv.

Vanlige spørsmål

Hvor gammel må du være for å investere i aksjer?

Den lovlige alderen for å investere i aksjer i Storbritannia er 18 år. Den lovlige alderen i USA er 18 år, men i de fleste stater krever den en lovlig alder på 21 år.

Kan jeg begynne å handle når som helst på dagen?

Det korte svaret på dette spørsmålet er ja, men innen åpningstidene. New York Stock Exchange (NYSE) er typiske åpningstider fra 9:30 til 16:00, dette inkluderer også Nasdaq Stock Market og andre amerikanske aksjemarkeder..

Innen Storbritannia er de vanlige åpningstidene i London Stock Exchange (LSE) mandag til fredag ​​kl. 08.00 til 16.30 ET.

Kan jeg handle aksjer uten provisjon?

Ja, du kan, så lenge du velger din megler klokt. EToro er ikke bare en online plattform med tilgang til det hele, den tilbyr også 0% provisjon når det gjelder å kjøpe favorittaksjen din, noe som betyr at det ikke er noen ekstra avgifter For å bli belastet åpner du ganske enkelt en konto, gjør ditt første innskudd fa minimum $ 200, og så kan du velge toppaksjer fra verdens beste børser og deretter alt klart.

Er det en foretrukket aksjehandelsstrategi for nybegynnere?

Det rette svaret på dette spørsmålet er nei. Hver strategi er avhengig utelukkende av deg som individ og hvordan og hvilke strategier eller strategier som fungerer best for deg når du begynner å handle.

En god måte å lære din foretrukne strategi på er å trene på en virtuell online plattform. Her vil du finne din stil med handel sammen med å forstå måten aksjehandelsmarkedet fungerer.

Hvor mange aksjer skal jeg kjøpe?

Det er ikke noe riktig svar på dette spørsmålet, men det anbefales som nybegynner å starte med en mindre portefølje.

Når du ønsker å kjøpe flere aksjer, anbefales det å ha en diversifisert portefølje ved å kjøpe flere aksjer innen ulike bransjer. Dette er av forskjellige grunner, den første er å ikke bare binde alle eggene i en kurv i bare en aksje, da dette utgjør en større risiko i motsetning til å investere i flere aksjer, og for det andre anbefales det å ikke investere i mer enn 8-10 aksjer som en nybegynnerinvestor.

Blir jeg skattlagt på aksjene mine?

Innen Storbritannia mottar hver enkelt en skattefri personlig godtgjørelse som er økt til £ 12,500 for skatteåret 2020/21. Som i utgangspunktet betyr at alle penger som blir gjort fra investeringene dine for både aksjer og aksjer er inkludert i denne godtgjørelsen, men også inkludert i denne godtgjørelsen, vil være eventuelle tilleggsformer for inntekt, for eksempel lønn til ansatte, inntekter og annen form for ekstrainntekt.

Over den personlige godtgjørelsen på £ 12,500 vil hver person skattlegges med 20%, som er den grunnleggende satsen for inntektsskatt i Storbritannia. Hvis din årslønn overstiger £ 50 000, vil du bli underlagt 40% inntektsskatt og underlagt 45% inntektsskatt hvis du tjener og overstiger £ 150,001 per år.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me