Hva er de 7 beste aksjevalgene for 2021?

Topp lagervalg for 2021

Ønsker du å komme inn på aksjemarkedet innen 2021? Ønsker du å finne de beste aksjene du kan kjøpe for 2021?

Ta en titt på 7 av de beste aksjene som er fantastiske tillegg å være en del av i år.

7 aksjevalg for 2021

Nytt eventyr i aksjehandel?

Da har du kommet til rett sted ettersom vi har de 7 beste aksjevalgene du kan investere i for 2021, som er blendende tillegg for deg å holde tak på på lang sikt.

Fra å ta seg opp fra det turbulente året 2020 til å gå videre inn i den nye virkeligheten, her er de beste aksjene du bør se på å eie i 2021 og utover.

Topp 7 aksjevalg for 2021:

1. Morgan Stanley (MS)

2. Amazon (AMZN)

3. PayPal Holdings Inc (PYPL)

4. Pinterest (PINS)

5. Etsy (ETSY)

6. Teladoc Health Inc (TDOC)

7. Harvest Health & Recreation Inc (HARV)

Du kan kjøpe alle disse toppaksjene, så vel som mange andre, på eToro og betale 0% avgifter!

Hva er de 7 beste aksjevalgene for 2021?

Listen over 7 av de beste aksjene på markedet i dag som kan være smarte tillegg i porteføljen din i 2021.

1. Morgan Stanley – MS

Den amerikanske multinasjonale investeringsbanken viser tillit når den går inn i 2021.

MS har for tiden en Zacks-rangering på # 2 a (Buy) og har fått en god konsensusrangering av ytterligere 27 forskningsfirmaer. Investeringsbanken er en bank som leder an mot noen av konkurrentene på vei inn i det nye året.

I desember ble det ryddet og gitt muligheten til å gjenoppta tilbakekjøpsprogrammer, som Morgan Stanley hoppet rett inn i og et tilbakekjøp på 10 milliarder dollar ble godkjent, og det er planlagt å betale aksjonærene fra januar 2021.

Disse nyhetene vil selvsagt øke selskapets aksjetall fremover, og dette ble bekreftet etter at nyheten brøt ut i desember, da aksjekursen i MS økte med 5,2% og er 25% oppover året..

Per i dag ligger selskapets aksjekurs på $ 76,47.

I de siste kvartalsresultatene rapporterte MS en økning på 25% i nettoinntektsveksten sammen med at omsetningsveksten økte like over 16% da vi kom inn i 2021.

Selskapet har også et pålitelig og godt utbytte med et utbytte på 2,04%.

Fremover gir analytikere også MS en gjennomsnittlig konsensus om ‘Outperform’, noe som indikerer at analytikere mener at aksjen forventes å gjøre det bedre enn markedsavkastningen som er spådd.

Morgan Stanley projiserer en sterk V-formet utvinning for 2021 og de kommende årene, basert på selskapets resultater i 2020, som setter scenen for å oppnå og levere sin BNP-vekst på 6,4% i 2021, som er over forventet prognose på 5,4%.

Ettersom verden sakte begynner å åpne seg som forventet i år, vil veksten for MS over hele verden øke.

Den amerikanske økonomien ifølge Morgan Stanley-forskningsrapporten indikerer at USAs statistikk har klart å forbli på plass og forventes en BNP-vekst på 5,9% i 2021.

Selv om Europa er det største fokuset for merkevaren, da nye infeksjonsrater øker betydelig og økonomien har en lavere vekst, har MS et prognose for en BNP-vekst på 5%.

Med et PE-forhold på 12,32%, gir det fremtidsutbyttet på 2,04%, sterke analytikerspådommer, Morgan Stanley-aksjen en toppvalg for 2021.

2. Amazon – AMZN

Amazon, det globale multinasjonale teknologiselskapet som er så mye mer. Å ha hendene involvert i forskjellige veier, inkludert e-handel, digital streaming, cloud computing for å nevne noen.

Utpekt som en av de 5 største selskapene i USAs informasjonsteknologiindustri, sammen med andre globale smash-hit-merker som Microsoft, Google, Apple og Facebook.

Amazon er uten tvil og har blitt kåret til det ‘mest verdifulle’ merket i verden.

Når du ser på Amazons finansielle tall, vil du se at AMZN ikke er den billigste av aksjer å investere i, men på lang sikt er selskapets stabilitet og vekst to nøkkelfaktorer for å peke på denne utførende aksjen..

Amazon har for tiden fått en Zacks Rank-rangering på # 3 Hold. Dette betyr imidlertid ikke å si at aksjen ikke er verdt å kjøpe seg inn; det betyr ganske enkelt at det anbefales at det ikke anbefales hvis du er en nåværende aksjonær som holder din stilling til videre bevegelse skjer.

Når det er sagt, har AMZN-aksjen blitt vurdert til en ‘Strong Buy’ buy 35 Wall Street-analytiker med en som råder aksjen til å være et ‘hold’. Analytikere har også tilbudt et 12-måneders kursmål de siste 3 månedene med et gjennomsnittlig prismål på $ 3,810,18, som er en økning på 21,41% fra forrige pris, med et høyt forventet prismål på $ 4,350,00.

Ved utgangen av 6. januar var Amazons aksjekurs $ 3 138,38 og står i dag på 3 186,02 dollar..

Gitt at 2020 har sett selskaper over hele verden og i alle bransjer ta en stor suksess, har Amazon tjent enormt. Med sin imponerende og synlige vekst og utvikling til nye teknologier, inkludert nye musikkstrømmetjenester som går inn i det nye året.

AMZN har også bekreftet i de siste nyhetene at det registrerte sin hittil største rekord på over 1,5 milliarder leveranser globalt i løpet av høytiden, og forventer å se selskapets resultater i fjerde kvartal klatre imponerende med forventede 38%.

Forutsigelser er satt høyt for selskapet på lang sikt, og det er grunnen til at Amazon er et varmt stort aksjeandel å ha i din voksende portefølje.

3. PayPal Holdings Inc – PYPL

PayPal Holdings, det elektroniske betalingssystemet har hatt nytte og blitt mer populært enn noen gang før. Gitt, den nåværende pandemien har oppmuntret selskapet til å bli mer populært ettersom enkeltpersoner henvender seg til betalinger på nettet på grunn av låsemålinger og enkeltpersoner krever å kjøpe online, med sine umiddelbare pengeoverføringer som en stor fordel.

Igjen, som Amazon, kan PayPal-aksjene være dyre, men hvis du ser på selskapets statistikk, er det virkelig så dyrt som enkeltpersoner har anbefalt? Vi tror ikke dette er tilfelle.

Storkapitalaksjen har en nåværende Zacks rating på ‘Hold’ med 23 av 29 Wall Street-analytikere som anbefaler aksjen som et ‘sterkt kjøp’, 3 som råder aksjen et ‘kjøp’ og 5 gir er en ‘hold’ -rating..

Når det gjelder analytikerprognoser for de kommende årene, har PayPal fått en gjennomsnittlig 3-årsprognose på $ 34,4b, som er opp 63,39%. Selskapets resultat per aksje har også fått en gjennomsnittlig økning til $ 4,77, en økning på 78,65%.

Paypal samlede inntjening i 2020 var $ 3,142b, og basert på 13 prognoser fra Wall Street-analytikere, har selskapet fått potensiell inntjening for 2021 til $ 4,084b og lener seg inn i 2022..

PYPLs aksjekurs per dags dato ligger på $ 233,86.

PayPal’s økonomiske helse er også i grønt, selskapets eiendeler til forpliktelser er over og godt dekket, og PYPLs EBITDA på $ 4.06b er komfortabelt i stand til å holde selskapets gjeldsrentenivå på $ 8,94b.

I PayPals siste kvartalsresultat i november viste selskapet seg å ha overskredet alle forventede prognoser, og hadde en omsetning på $ 5,46 milliarder dollar i forhold til det forventede tallet på $ 5,41 av analytikere og dets EPS (inntjening per aksje) på $ 1,07 opp over analytikernes spådommer om $ 0,94.

Fremover i 2021 og årene fremover er PayPal en aksje som kommer til å eksistere på lang sikt, og en aksje som vil gi stor vekst sammen med verdi når selskapet fortsetter å ekspandere og enkeltpersoner fortsetter å trives og handle på nett.

4. Pinterest – PINS

Pinterest Inc, uten tvil en av de mest kreative sosiale medieplattformene tilgjengelig til nå til verden. Selskapets originale, unike, kreative design for å kunne knytte kreative bilder og videoer som skal deles til deres eget bildebrett, tiltrekker seg milliarder å bli en del av og styre unna negativiteten som noen sosiale plattformer utgjør og fokuserer utelukkende mot positivitet..

I 2020 ble enkeltpersoner tvunget til å bli hjemme eller være begrenset på grunn av Coronavirus-pandemien, sett individer over hele verden logge seg på den sosiale plattformen for å skape og få kreativ inspirasjon.

I tillegg til å bli inspirert, kan du også kjøpe de valgte kreative designene dine via sosiale medier-appen, med selskaper som IKEA og Shopify og legger til shoppingkatalogene sine på den sosiale plattformen..

Pin-board sosiale app-aksjen ble rapportert å være opp med hele 290% i 2020, som har tiltrukket investorer over hele verden til å se nøye og fokusere intensivt på den kreative sosiale plattformen..

Ved utgangen av sluttdatoen 31. desember var PINS-aksjekursen $ 65,90, og hittil er den nåværende aksjekursen for selskapet $ 67,11..

Som mange mener at selskapet kommer til å forbedre utsiktene for digital annonsering er en av fordelene sammen med de økonomiske elementene som den sosiale plattformen drar nytte av.

19 Wall Street-analytikere har spådd at PINS-aksjen er en å være involvert i, med 14 som gir aksjen et ‘sterkt kjøp’ for tiden. Zacks Rank-rangering for Pinterest er bekreftet som et ‘hold’ for aksjen.

Ser vi på selskapets 2020-tall, har selskapets inntekter vokst raskere enn både USAs markedsgjennomsnitt med 36,5% og USAs internettinnhold. & Informasjonsbransjens gjennomsnitt.

I motsetning til 2021 er det forventet at selskapet vil vokse med en fantastisk hastighet på 64,96% per år, og i selskapets fjerde kvartal er det også spådd av eksperter å øke for å klatre til rundt 60% året før..

Når det gjelder selskapets helårsvarsel, har eksperter spådd en økning på 43% i 2020/2021 med en ytterligere økning til $ 2,4 milliarder det neste året.

PINSs gjeldsgrad anses også for å være rimelig når den beregnes til 0,19.

Å få grønt lys fra analysen på lang sikt og det lykkes i 2020 etter hvert som folk blir stadig mer kreative og de blomstrende tallene gjør dette sprudlende lageret til et perfekt tillegg for langsiktige investeringer.

5. Etsy Inc – ETSY

Det populære netthandelsnettstedet Etsy har vært en kraftig styrke i 2020 og vil fortsette å gå videre inn i det nye året og de kommende årene.

Igjen, som andre e-handelsbedrifter på listen, har Etsy også dratt nytte av pandemien ettersom forbrukerne har hatt den ekstra tiden til å kunne handle for unike, håndlagde design fra produkter til anledningsdesign til brudekjoler, Etsy har alt.

Etsy opererer fra hele verden og forbinder de spesialdesignede designerne med sine forbrukere fra hvor som helst i verden.

Tilleggsprodukter som det har vært etterspurt i år er de unike ansiktsmasker som er designet av skapere som har fått godt salg over hele verden..

Som en aksje som er klassifisert som undervurdert med 4,92% på grunn av virkelig verdi og med kontantstrøm, vil du kanskje se etter å være involvert i når du ser hvordan aksjen har hatt det ytterligere med prognosene for aksjer. dette voksende selskapet.

En Zacks Rank-rangering har vurdert ETSY-aksjen for øyeblikket som et “Buy” sammen med 11 av 13 Wall Street-investorer som har vurdert aksjen som “Strong Buy” fremover med 1 “Buy” og 1 “Hold”.

Og det er en grunn til at analytikere forutsier slike prognoser, ettersom selskapets bruttovarer bare nådde 10 milliarder dollar i 2020, noe som er nesten det dobbelte av året før..

I følge The Wall Street Journal så Etsy også en bedre vekst på digitalt salg på Cyber ​​Monday med 73% som slo noen av de større merkenavnene, inkludert Amazon.

Fra selskapets tredje kvartalsrapport viser det positive utsikter.

Per 30. september var selskapets inntekter på $ 451.478 opp med 128,1% i forhold til året, med en markedsinntekt på hele $ 341.623 opp med 141.2% fra 2019.

Ved siden av selskapets økonomiske økninger, så Etsy en økning på 55,4% i sine aktive kjøpere opp fra 44 807 i 2019 til 69 649 i 2020.

Prognosen som beveger seg til fremtiden som er spådd av analytikere, ser lys ut for ETSY.

Selskapets inntekter forventes å vokse med 24,72% per år, med en gjennomsnittlig 3-års prognoseinntekt som er satt til $ 2,7 milliarder, som er + 99,2% fra årets spådommer..

ETSYs resultat per aksje-prognose har også generøse utsikter, ettersom det har en gjennomsnittlig 1-års prognose på $ 2,04, noe som fører til sin gjennomsnittlige 3-års prognose på $ 4,55 opp med + 135,65%.

For å konkludere forventes Etsys inntjening å vokse med 31,81% per år.

Ettersom selskapets inntekt forventes å vokse 24,72% raskere enn det amerikanske markedsgjennomsnittet, vil inntektene glitre i de kommende årene og lockdown-målinger projiseres over hele verden som vil skape mer salgsdrevet online, gjør Etsy-aksjen til et investeringstillegg til kjøp og oppbevar i overskuelig fremtid.

6. Teladoc Health Inc – TDOC

Teladoc Health Inc var på rett sted til rett tid i 2020 da telemedisinindustrien strever for å bevege seg fremover i fremtiden.

Det multinasjonale telemedisin- og virtuelle helsevirksomheten som ble grunnlagt i 2002, har eskalert gjennom 2020, ettersom folk ble hjemme og fortsatt fortsetter å gjøre det over hele kloden med låsepåvirkninger på plass som er satt til å gripe spredningen av Coronavirus-infeksjonen.

Siden enkeltpersoner ikke kunne sees i fysiske avtaler, gå inn i Teladoc Health for å redde dagen, ettersom merkevaren gjør det mulig for folk å ha medisinske avtaler med helsepersonell praktisk talt online.

I fjor økte Teladoc-aksjen med 139%, ettersom telemedisinemarkedet begynte å ekspandere for fremtiden.

Slik det ser ut, har selskapet omtrent 51,5 millioner aktive medlemmer over hele verden som kan dra nytte av selskapets tjenester.

Selv om selskapets suksess gjennom året kan stille spørsmål til folk om å tro at selskapet bare har hatt fordeler på grunn av Covid-19-utbruddet, er dette faktisk ikke tilfelle.

TDOC har vokst i mange år ettersom bransjen leder inn i fremtiden med sin virtuelle medisinske tilstedeværelse. I 2005 gjennomførte Teladoc flere virtuelle avtaler enn noe annet selskap i bransjen på 15 millioner virtuelle avtaler.

Zacks Rank-rangering er satt som et ‘Hold’ for selskapet med en ‘A’ -grad for vekst, sammen med 15 av 24 Wall Street-analytikere som gir karakteren ‘Strong Buy’ og 9 som gir merket en ‘Hold’ -vurdering..

De forventede vekstinntektene for selskapet ser sterke ut med en eksepsjonell vekstrate på 76,31% per år.

Førsteårs gjennomsnittlig vekstrate for medisinsk aksje er satt til $ 2.0B opp med + 125.44% og ser frem til den 3-årige gjennomsnittlige prognosen som er satt til $ 3.5B opp med + 307.4%.

Wall Street-analytikere har også spådd at Teladocs aksjekurs potensielt kan øke til $ 230,04 innen januar 2022, mens selskapets aksjekurs i dag ligger på $ 219,29..

Selv om Teladoc Health fortsatt venter på at selskapet skal bli lønnsomt, viser det seg hvor merkevaren leder.

Denne aksjens ytelse er langt fra over og vil vokse i løpet av årene fremover når vi går inn i en digital fremtid. Som gjør Teladoc Health til en aksje å kjøpe i 2021.

7. Høsthelse & Recreation Inc – HARV

I 2021 vil den valgte presidenten Joe Biden overta roret i Det hvite hus, og cannabisindustrien vil potensielt sveve.

HARV, et kanadisk selskap, er en av aksjene med mindre selskaper sammenlignet med andre cannabisaksjer på markedet i dag, men har betydelige fordeler fremfor andre.

Handler for øyeblikket til $ 2,56 per aksjeanalytiker og investorer som allerede er i cannabismarkedet, råder aksjen til å være et ”stjele kjøp” på grunn av selskapets potensielle vekst de neste årene.

7 Wall Street-analytikere har gitt en gjennomsnittlig konsensus ‘Buy’ -rating med en målpris på 4,29 CAD for aksjen i dag, i lys av selskapets økonomiske tall.

I 2020 økte salget med $ 229 millioner, selv om nettoomsetningen var noe lavere med – $ 45,5 millioner med selskapets nettogjeld beregnet til $ 167 millioner.

I HARVs finansrapport for andre kvartal økte selskapets inntekter med $ 55,7 millioner med 109% fra 2019, hvor det var på 26%.

Fra selskapets tredje kvartalsrapport rapporterte HARV omsetningen for tredje kvartal til 61,6 millioner dollar, en økning med 86% fra 2019 sammen med en justert EBITDA på 10,5 millioner dollar sammenlignet med resultatet for andre kvartal på 4,1 millioner dollar..

Selskapets nettotap var også betydelig opplysende i rapporten da HARV rapporterte et nettotap på $ 2,1 millioner i tredje kvartal sammenlignet med et nettotap på $ 39,1 millioner i tredje kvartal 2019.

Fremover, Harvest Health & Rekreasjon stoppet noen av planene sine i 2020 for å redusere kostnadene på grunn av pandemien, men utvidelser er for tiden planlagt til å bli utført i 2021 ettersom industrien får mer vekst og den oppmerksomheten den fortjener.

Når det nye året kommer i full gang, er cannabisindustrien en bransje som er satt til å sveve med Harvest Health & Recreation Inc er en av de beste aksjene å kjøpe i den ganske nye cannabisindustrien.

Lagervalg: Sammendrag

Disse utvalgte topp 7 beste aksjevalgene for 2021 tilbyr et mangfold av mangfold da disse aksjene er fordelt på ulike bransjer, har og arkivert fantastiske vekstresultater og er satt for mer suksess på lang sikt, som forutsagt av analyser og hvert selskap.

Hvordan investere i de 7 beste toppaksjene?

Når du er fornøyd med de valgte aksjene, er det neste trinnet i handelen din å se på å få den rette megleren som passer for dine investeringsbehov..

Investering er enkelt, raskt og enkelt når du har de rette forbindelsene.

Nei, du trenger ikke å sette opp fysiske møter eller pågående telefonsamtaler, du kan ganske enkelt gjøre alt fra hjemmets komfort online.

Den ledende online handelsplattformen eToro har alt og mer tilgjengelig for din investeringsreise. Hvis du er nybegynner for å investere, er det ikke en bedre plattform på markedet hittil.

Med over 12 millioner kunder over hele verden, tilgang til over 800+ aksjer å investere i, tilgang til over 16 internasjonale markeder, inkludert de to største markedene Storbritannia og USA, alt sammen med den ekstra store fordelen ved å tilby null provisjon– avgifter.

Hvis det er mer tid og forskning du trenger, tilbyr eToro online kurs for deg å polere på aksjekunnskapen din, sammen med kollisjonskurs om nødvendig med en personlig veileder for å kunne svare på spørsmål og spørsmål du kan ha.

Når du har åpnet handelskontoen, er det på din egen fritid når du ønsker å starte handelen.

Hvis du leter etter veiledning underveis, mens det er lurt å ikke ta enkeltpersoner fra ord til bokstav, gir eToro deg fordelen av å kunne se og få tilgang til andre investorers porteføljer hvis du ønsker å ha ytterligere inspirasjon.

eToro – Topp aksjemegler, kjøp aksjer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Viktige takeaways:

  • De 7 beste aksjevalgene for 2021 er også aksjer for å holde tak på lang sikt.
  • De valgte 7 beste aksjene har fortsatt sine egne risikoelementer, noe som er lurt å utføre ytterligere undersøkelser når du ser på de valgte aksjene.
  • Hvis du er nybegynner, anbefales det å ha et stort mangfold av aksjer når du lager porteføljen din.
  • Velg megleren med omhu når du ønsker å starte handelsreisen, da dette kan være kostbart.
  • Ha alltid en mild påminnelse om at ingenting er garantert når du investerer, så det er lurt å alltid være klar over hva du går inn i før du plasserer pengene dine.

Vi håper listen vår over de beste aksjevalgete å investere i 2021 har vært nyttig. Uansett hvilken investeringsstrategi du har, er å holde styr på dagens trender og spådommer den beste måten å bygge en sterk portefølje full av de beste aksjene.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me