Hva er de 7 beste telekommunikasjonsbeholdningene å kjøpe i 2021?

Disse topp 7 telekommunikasjonsbeholdningene å kjøpe i 2021 lover et interessant år

Planlegger du å investere i de beste telekommunikasjonsaksjene i 2021? Vil du være i forkant av aksjetrendene? Vil 2021 være et godt år å investere i telekomaksiene? Ønsker du å legge til telekomaksjer i porteføljen din? Ta en titt på 7 av de beste telekommunikasjonsaksjene å investere i og holde tak i fremtiden.

Hva er de beste telekombeholdningene?

Liste over topp 7 telekommunikasjonsaksjer for 2021:

1. Verizon Communications Inc (VZ)

2. Comcast Corporation (CMCSA)

3. Alphabet Inc (GOOGL)

4. PÅ&T Inc (T)

5. Facebook Inc (FB)

6. Zoom Video Communications Inc (ZM)

7. Yandex N.V. (YNDX)

Du kan kjøpe alle disse topp Telecom-aksjene, så vel som mange andre, på eToro og betale 0% avgifter!

Telekomaksjer holder oss koblet i våre digitale liv etter hvert som verden utvikler seg mer til det online-digitale rommet.

I fjor så både kommunikasjons- og teknologilager betydelige resultater i løpet av året på grunn av at enkeltpersoner hadde mer fritid og ble mer aktive på nettet.

Bruk av forskjellige plattformer gjorde det mulig for enkeltpersoner å være aktive for å få sosial kontakt med familie og venner, både lokalt og internasjonalt ettersom Coronavirus-infeksjonen spredte seg over hele verden.

For å gi deg en kort oppsummering består telekommunikasjonssektoren av tre undersektorer innen bransjen som inkluderer telekomutstyr, teletjenester og trådløs kommunikasjon.

Innenfor de tre undersektorene har telekommunikasjonsindustrien en blanding av forskjellige selskaper som forbinder enkeltpersoner over hele verden med en blanding av forskjellige måter å nå ut, inkludert via telefon, internett, luftbølger, kabler og trådløs.

Selv om telekomindustrien i nyere tid blir mer fokusert på video- og lydforbindelser.

Telekommunikasjonsaksjer er kjent for å trekke inn investorer for deres vanlige inntekt. Ettersom de fleste telekomaksjer på markedet er gode utbytteaksjer, har de imidlertid fortsatt gode kapitalgevinster.

Hvis du går til utbytteaksjer, kan du her lese topp 5 utbytteaksjer for 2021 for å finne ut hvilke selskaper som er satt for god vekst med god utbytteutbytte for 2021.

Flytter raskt tilbake til telekommunikasjonsaksjer, i en uttalelse Phillip Nattermann, seniorpartner i McKinsey & Selskapet oppsummerte effekten COVID-19 har hatt på telekomindustrien.

I sin uttalelse rådet han også til at telekombransjen viser ‘motstandskraft’ midt i krisen, sammen med at bransjen utvider sine tjenester for å bli sterkere i årene fremover.

“Den største innvirkningen som COVID-19-krisen så langt har hatt på telekomindustrien har vært at industrien har blitt stadig mer sentral i hvordan det moderne samfunnet fungerer.

Tenk på hvor mange mennesker som hadde behov for å jobbe hjemmefra og å logge seg på systemet – videokonferansen har blomstret; fildeling har blomstret. ”

Når 2021 begynner å utfolde seg, er telekommunikasjonssektoren generelt en stabil langsiktig vekstsektor, som både analytikere og vi tror at disse telekomaksjene ser ut til å fortsette å trives.

La oss se nærmere på utsiktene og statistikken til hver aksje for å finne ut hva som ligger foran disse sammenkoblede aksjene.

Topp 7 telekommunikasjonslagre å vurdere i 2021:

1. Verizon Communications Inc (VZ)

Verizon Communications kommer først på listen over en av de beste telekomaksiene å se etter å kjøpe i 2021.

VZ er for tiden USAs største trådløse operatør på markedet.

Det multinasjonale teleselskapet ble grunnlagt i 1983 og har hovedkontor i New York City, og har vokst godt gjennom årene med kontorer fordelt på 148 lokasjoner med 135.300 ansatte per juli 2020..

Selv om selskapet er kjent innen bransjen, har Verizon fortsatt ikke klatret til suksessen det er ute etter, og helt ærlig fortjener det.

For å se tilbake på historikken til Verizon Communications, kjøpte Verizon AOL i 2015 og la i 2017 Yahoo! til miksen for å danne Verizon Media.

Mens oppkjøpet var satt til å få stor innvirkning, kom det ikke under forventningene. Imidlertid har det hjulpet selskapet å gå videre til dato.

Verizons aksjekurs har underprestert gjennom årene og har økt marginalt fra aksjene som stengte 9. januar 2019. Verizons aksjekurs ligger på $ 57,80 noe opp fra $ 56,37 i 2019.

Selskapets økonomiske tall over 2020 har sett en nedgang i forskjellige veier på grunn av pandemien som har tatt over hele verden.

Q3 2020-resultatene viste at driftsinntektene for selskapet var redusert med 4,1% fra tredje kvartal i 2019, selskapets EPS (resultat per aksje) på $ 1,05 sammenlignet med $ 1,25 i tredje kvartal 2019.

På en positiv note er imidlertid selskapets årlige kontantstrømoperasjoner oppe til $ 32,5 milliarder dollar sammenlignet med $ 26,8 milliarder dollar i 2019, sammen med selskapets totale trådløse inntekter som kom inn på $ 16,4 milliarder dollar opp 0,3% år -over-året.

Verizon har også et sterkt utbytte, siden dagens utbytteutbytte er på 4,27%, som er høyere enn både det amerikanske detaljhandelsnæringen og høyere enn det amerikanske gjennomsnittet.

På vei inn i fremtiden har Verizon sitt solide fokus på det nye 5G-nettverket som har blitt sluppet løs for verden, som VZ driver det raskeste mobilnettet i USA..

I en uttalelse uttalte Verizons styreleder og administrerende direktør Hans Vestberg:

“Vi fortsetter å demonstrere vår styrke og motstandsdyktighet ved å levere meget sterke økonomiske resultater for tredje kvartal. Vi får energi av den transformasjonsteknologien som 5G Ultra Wideband og 5G landsomfattende gir. Vår formålsdrevne kultur sammen med vårt nettverksledelse vil forme fremtiden, til det bedre."

Prognosene for fremtiden ser alle lovende ut, ettersom analytikere har spådd en lys og sterk fremtid fremover.

9 Wall Street-analytikere av 16 har gitt selskapet en “Strong Buy” -rating med 1 “Buy” og 6 “Hold” -rangeringer.

I tillegg til Wall Street-spådommene har selskapet også en Zacks Rank-rangering på # 3 (Hold) med VGM-poeng som A for verdi, B for vekst, C for momentum.

VZs prognoseinntekter vil også øke pent i løpet av året og de kommende årene, med gjennomsnittlig forventet inntekt for år 1 på $ 138,2 milliarder dollar og en gjennomsnittlig prognoseinntekt over 3 år, satt til $ 136,0 milliarder dollar opp med + 5,94%.

Verizons EPS-prognose er også satt for vekst med et års gjennomsnitt på $ 5,02 og opp til $ 5,34 + 20,52% i den gjennomsnittlige 3-årsprognosen..

Ser vi på 2021, vil selskapets 5G-nettverk være den vellykkede drivkraften for selskapet i å oppnå suksess det kommende året og i flere år fremover, noe som gjør Verizon til en aksje å kjøpe inn.

Verizon er satt til å offentliggjøre resultatene for første kvartal 21. april 2021.

2. Comcast Corporation (CMCSA)

comcast prisdiagram

Hvis du er ny i å investere, har du kanskje trodd at Comcast Corporation bare var en medieaksje.

Imidlertid vil du ta veldig feil, siden selskapet også er en telekommunikasjonsaksjon, så vel som selskapet som sitter i den globale medie- og teknologisektoren..

CMCSA er det nest største kringkastings- og kabel-tv-selskapet i verden, basert på inntektene.

Selskapet har også blitt rangert som den største kabel-TV og Internett-internettjeneste og er den tredje største telefontjenesteleverandøren i USA.

Det mange kanskje ikke også vet er at Comcast også eier SKY Group, det britiske medie- og telekommunikasjonsselskapet som er en styrke i seg selv.

Sammen med å eie noen av verdens mest beryktede kabelkanaler, inkludert NBC, CNBC og Bravo for bare å nevne tre.

Comcast er en sterk konkurrent i USA for sine bredbåndstjenester og har sett en økning i løpet av det siste året og vil fortsatt øke når året og de kommende årene går fremover..

I selskapets tredje kvartalsrapport rapporterte Comcast to store positive resultater.

Det ble bekreftet at Total High-Speed ​​Internet Customer Net Additions nådde det høyeste antallet som noensinne har blitt arkivert i en kvartalsresultatrapport på 633.000.

Inkludert var også Cable Communications Total Customer Relationship Net Additions, som også var de beste kvartalsresultatene som ble registrert på 556.000.

Og til slutt økte EBITDA med kabelkommunikasjon med 10,5%, som ble drevet av styrken i høyhastighetsinternett. I lys av disse resultatene har det investorer som ser på selskapet for fremtiden.

Gitt, utsiktene til det større bildet viser at selskapet fortsatt trenger mer forbedring.

Comcast Corporation bekreftet at selskapets inntekter i tredje kvartal gikk ned til $ 25,5 milliarder dollar ned 4,8%, nettoinntekten reduserte til $ 3,0 milliarder dollar ned med -18,2%, Justert EBITDA reduserte med 11,3% og Justert nettoinntektsattributt reduserte til $ 2,0 milliarder dollar, – 37,2%.

Selskapets resultat per aksje (EPS) for tredje kvartal var også ned med 37,1% til $ 0,44 sammenlignet med 2019.

Men selskapet står stabilt og sterkt når det gjelder utbytte.

I tredje kvartal betalte selskapet totalt 1,1 milliarder dollar og har for året frem til september 2020 utbetalt 3,1 milliarder dollar i utbytte..

Så hva kommer for selskapet fremover?

60% av Wall Street-analytikerne har vurdert aksjen et “Strong Buy”, 35% gir aksjen “Hold” og 5% en “Buy” -rating..

Et 1-årig kursmål er også satt for Comcast med det gjennomsnittlige kursmålet satt til $ 54,37 med en prognose for selskapets aksjekurs som varierer fra $ 65,00 på sitt høyeste og den laveste aksjekursen er satt til $ 45,00.

Da den nåværende aksjekursen for selskapet ligger på $ 51,54, utgjør dette en økning på 5,49% hvis den forventede prognosen blir nådd det kommende året.

Ved siden av telekommunikasjonssiden av virksomheten har selskapet en veldig sterk medieside som også har hatt gode resultater i 2020.

Sky-kundetrender forbedret seg og Premier League Viewership nådde rekordhøyde når nasjonen overholder sikkerhetstiltakene hjemme.

Dette er bare to elementer i selskapets medietilstedeværelse.

Med Comcast som en stor styrke i telekommunikasjons- og mediemarkedet i dag, kan vi ikke se at denne aksjen ikke trives ettersom den fortsetter å få fart fremover i årene fremover.

3. Alphabet Inc (GOOGL)

google aksjekursdiagram

Alphabet Inc, forelderen til Google, er en aksjekapital som fortsetter å overgå mange analytikers spådommer og fortsatte innen 2020, og vil gjøre det i 2021 og utover.

Alphabet som også eier andre kjente selskaper som YouTube, Wave og Nest får investeringsoppmerksomhet fra alle kanter.

Per i dag har selskapets aksjekurs fått selskapet til å motta en konsensus ‘Buy’ -vurdering av tretti forskningsfirmaer den siste uken. Sammen med en Zacks-rangering på # 2 (Kjøp) med en ‘B’ -poeng for Growth når selskapet går videre.

Aksjekursen for Alfabet-aksjen i dag er $ 1.797,83 ettersom analytikere har spådd en forventet aksjekursøkning på 3,4% til $ 1 859,00 innen januar 2022.

GOOGL har slått alle inntektsforventningene som var og har blitt spådd for selskapet i 2020.

Alfabetet fortsetter fortsatt å ha sterk vekst til tross for alle utfordringene 2020 brakt, og når det fortsetter å gjøre det med COVID-19-pandemien.

29. oktober 2020 var utgivelsesdatoen for selskapets resultater for tredje kvartal, og Alphabet skuffet ikke da alle områdene lyste grønt.

Per 30. september 2020 viste selskapets inntekter 46 173 dollar opp med 14% i forhold til året før over analytikernes spådommer på 42,90 milliarder dollar, inntjening per aksje på 16,40 dollar over 11,29 dollar forventet, og selskapets driftsinntekter økte til 11 213 dollar og viser en driftsmargin på 24%. , med Google Cloud, koster YouTube-annonser og trafikkanskaffelse alt over forventning.

I selskapets rapport delte administrerende direktør for Alphabet og Google sine tanker om GOOGLs resultat for tredje kvartal.

“Vi hadde et sterkt kvartal, i samsvar med det bredere nettmiljøet. Det er også et bevis på de dype investeringene vi har gjort i AI og annen teknologi, for å levere tjenester som folk henvender seg for å få hjelp, i store og små øyeblikk.”

Når vi gikk inn i selskapets 4. kvartal, ble det bekreftet at telekombeholdningen vil motta inntekter fra Google-skyvirksomheten.

For å dykke videre inn i selskapets fremtidige spådommer satt av analytikere, er alle områdene opplyst i en farge og alle går i en retning, opp.

Sett med et fast ‘Strong Buy’ av ytterligere 80% av Wall Street-analytikerne, er storaksjes forventede gjennomsnittlige 1-års omsetningsvekst satt til $ 179,7 milliarder med en 3-årig gjennomsnittlig inntektsprognose satt til $ 240,7 milliarder dollar + 40,17% fra år 1.

GOOGLs inntekt per aksje vil også øke med 20,62% per år.

Det blir ikke større og bedre enn Alphabet Inc. Ettersom denne aksjen fortsetter å vokse, er det også en fantastisk aksje å være en del som en langsiktig investering.

4. AT&T Inc (T)

på & amp; t kurskart

Ok, selv om AT&Det kan hende at T Inc ikke er den første aksjen som kan komme i tankene over andre for å kjøpe med en gang, på grunn av de nylige tallene. Imidlertid er denne aksjen faktisk et godt kjøp når man ser på aksjepotensialet lys og sterk fremtid.

Ettersom selskapet er i ferd med å utvikle seg videre til sin kommunikasjon og tilkobling med sitt 5G-nettverk, er selskapets tidligere forestillinger også noe å vurdere når man ser på denne aksjen.

PÅ&T er verdens største telekommunikasjonsselskap som også er den største leverandøren av mobiltelefontjenester og de største fasttelefonitjenestene i USA.

I tillegg til å være en solid aktør innen telekommunikasjonsindustrien, deltar T også i teknologi-, massemedie- og underholdningsindustrien og er morselskapet til WarnerMedia..

Fortsatt fra selskapet har selskapet en solid rekord.

I løpet av det siste året har imidlertid AT&T har hatt et opp og ned år når det gjelder aksjekursen som startet i begynnelsen av 2020 med en rimelig plassering på rundt $ 40. Selv om selskapets aksjekurs falt og spratt tilbake gjennom året til den kom til 29. desember med en kurs på $ 28,54.

Per i dag, AT&T-aksjens aksjekurs er $ 29,02.

I selskapets tredje kvartalsrapport bekreftet T-aksjen solide abonnentgevinster på sine trådløse og fiberbredbåndstjenester. Sammen med at selskapet bekreftet at gjeldsnedgangen også var en nøkkelfaktor i aksjene som utførte tredje kvartal.

Selskapet bekreftet også sin justerte EPS på $ 0,76 sammenlignet med $ 0,94 YoY og dens fortynnede EPS på $ 0,39 sammenlignet med $ 0,50 YoY.

I tillegg til å ha en fri kontantstrøm på 8,3 milliarder dollar og en sterk utbyttegrad på 45%.

Per i dag, AT&T har et utbytte på 7,23%, som er en av de høyeste utbyttene i bransjen, og som det ble bekreftet i tredje kvartalsrapport, ser T-aksjen nå på et utbytteutbytte på de høye 50-årene.

Ser på de forskjellige andre økonomiske resultatene, AT&T bekreftet at selskapets inntekter gikk ned med 5,1% i år til 42,3 milliarder dollar sammen med andre sektorer som viste en nedgang.

  • Entertainment Group – redusert med 10/2% året før
  • WarnerMedia – redusert med -10% i forhold til året før
  • Business Wireline – redusert med 2,5% i forhold til året før
  • Latin-Amerika – redusert med 19,3% året før

Ettersom det ivrige 5G-nettverket blir tilgjengelig for oss alle, AT&T står fast med sitt raske, pålitelige og sikre 5G-nettverk som de forventer å sveve i 2021.

Jeff McElfresh, AT&Ts administrerende direktør i AT&T’s Communications delte hans syn på det nye 5G-nettverket i juli 2020.

“Akkurat som livene våre har skiftet de siste månedene, har også forventningen vår om trådløs teknologi blitt. Med AT&T 5G når landsomfattende, og nettverket vårt begynner reisen for å transformere tilkobling slik vi kjenner den, ved å sette en ny linje med fantastiske opplevelser og forbedret effektivitet. ”

Etter McElfreshs syn, Chris Sambar, konserndirektør for teknologioperasjoner delte sine synspunkter på hvor AT&T sitter blant sine konkurrenter med det futuristiske nettverket.

“Våre konkurrenter jobber fremdeles med å tilby den samme blandingen, som for dem kan ta måneder eller til og med år. Det vi tilbyr er tilgjengelig for forbrukere og bedrifter i dag, og vi bremser ikke ned. Som vi har gjennom vår 144-årige historie, vil vi fortsette å innovere og investere i vårt nettverk for å utvide 5G-dekningen til flere forbrukere og bedrifter over hele landet. “

I lys av selskapets 5G-nettverksutgifter, hva har den økonomiske fremtiden for T-aksjen?

Ser inn i fremtiden, AT&T har fått en solid konsensus ‘Hold’-rangering rangert av 40% av 15 Wall Street-investorer, med 33,33% som vurderer aksjen som’ Strong Buy ‘, 6,67% a’ Buy ‘og 20% ​​a’ Strong Sell ‘.

Når det gjelder forventede inntekter for aksjer, forventes T-aksjen en års gjennomsnittlig omsetningsvekst på $ 172,9 milliarder dollar + 0,0,2% sammen med selskapets inntjening per aksje (EPS) som forventes å øke med en gjennomsnittlig 3-års prognose på $ 3,50 + 129,97%.

Når vi går inn i 2021, AT&T har lovet både bedrifter og forbrukere ”en helt ny type nettverk” med sitt 5G-nettverk.

Når vi ser på selskapets imponerende styrke gjennom årene sammen med den sterke økonomiske helsen, tror vi det gjør T-aksjen til en aksje å passe på og til aksjekursen, for å legge til porteføljen i 2021.

5. Facebook Inc (FB)

facebook aksjekursdiagram

Facebook, en aksje som trenger ingen eller liten introduksjon, kommer inn på listen over å være en av de beste kommunikasjonsaksjer å kjøpe i 2021.

For det første, hvis du er ny i å investere, har du kanskje ikke visst at Facebook faller inn under denne sektoren sammen med teknologisektoren, men FB er tung i begge.

Med sine samlinger av sosiale medieplattformer, inkludert Instagram og Facebook og Whatsapp, har selskapet hatt og har fortsatt rom for kontinuerlig vekst.

Til tross for ujevnheter som tycoon-selskapet er og vil mer enn sannsynlig fortsette å møte år nedover linjen.

Liker det eller ikke, genererer selskapet imponerende inntekter inkludert fra sine digitale reklametjenester på både Instagram og Facebook.

Ser vi på selskapets resultater i løpet av 2020, økte FBs inntekter, som i stor grad består av annonsesalg, til $ 21,47 milliarder dollar i 3. kvartal, noe som slo analytikernes spådommer.

Facebooks nettoinntekt var også opp til 7,85 milliarder dollar sammenlignet med 6,09 milliarder dollar i 2019.

Selskapets månedlige aktivitet overgikk også forventningene da enkeltpersoner over hele verden måtte plasseres hjemme, og førte til at de aktive brukerne økte til 2,74 milliarder kroner sammenlignet med 2,70 milliarder dollar.

Facebook beveger seg godt inn i 2021 og bekymrer seg for potensialet merkevaren kan gjøre i år på grunn av den pågående COVID-19-pandemien..

Annonser på sosiale plattformer er et av hovedfokusene for 2021, da det har blitt bekreftet av flere analytikere, som vil vise hvor motstandsdyktig merkevaren er..

Ser vi på FB når det gjelder tall, har mega-merkevaren fått en sterk konsensus ‘Strong Buy’ -vurdering av 28 av 32 Wall Street-analytikere med 2 ‘Buy’ og 2 ‘Hold’ -rangeringer..

Zacks Rank-rangering er også satt # 2 (Kjøp) for aksjen med en B for vekst fremover.

Når det gjelder inntektene til facebook, har du forventet å vokse de neste årene, som du kanskje har gjettet.

Facebook har en vekstrate på 22,87% per år med en 1-års gjennomsnittlig vurdering på 104,9 milliarder dollar, og ser ut til en gjennomsnittlig 3-års inntektsprognose på 146,7 milliarder dollar + 85,7%.

Slik det ser ut er Facebooks nåværende resultat per aksje (EPS) $ 8,87, som det er spådd å gå videre i år til $ 10,51 med en lav EPS på $ 8,83 og den høyeste EPS-prognosen på $ 12,94..

Ser man på 2022 har analytikere spådd at FBs gjennomsnittlige EPS vil være $ 12,86. Med den laveste EPS var $ 10,67 og den høyeste prognosen på $ 14,11.

I dag eier Facebook en aksjekurs på $ 267,57, som er blitt spådd av Wall Street-analytikere å øke til $ 308,44 innen januar 2022, opp med 15,27% fra 2021.

Så som du kan se, er Facebook fortsatt i strid om å gjøre det bra i 2021, til tross for de utfordringene selskapet er og kanskje står overfor linjen.

Facebook-aksjer er en aksje som vil gi deg veksten ettersom den fortsetter å utvikle seg til forskjellige veier og sin sterke balanse.

Dette er bare to viktige viktige faktorer for å legge til resonnementet om hvorfor du bør se på å kjøpe inn denne aksjen for det neste tiåret.

6. Zoom Video Communications Inc (ZM)

zoom aksjekursdiagram

Zoom Video Communication Inc med hovedkontor i California har vært en stor avtale i 2020, da verden raskt tilpasset seg hjemmebegrensningene som ble tvunget til blant oss alle.

Selv om kommunikasjonsteknologiselskapet allerede var populært før pandemien, gikk ZM-aksjen til en ny høyde i 2020 med sine fantastiske forestillinger som fortsetter frem mot 2021 og potensielt lenger inn i fremtiden..

Kommunikasjonsselskapet tilbyr moderne videokommunikasjon med en enkel og pålitelig skyplattform for video- og lydkommunikasjon på tvers av forskjellige systemer.

Fra en-til-en-samtaler til ZoomRooms for konferanser, opplæringsrom, klasserom og sosiale sammenkomster, setter det sitt preg på verdensbasis.

Ser vi på ZMs resultat i selskapets siste tredje kvartalsrapport utgitt 30. november 2020, er det ingen tvil om at denne aksjen vil fortsette å bølge og føre investorer til å kjøpe seg inn i aksjen..

Selskapet rapporterte en total omsetning på $ 777,2 millioner, opp med 367% i forhold til året, et fantastisk resultat for selskapet.

Sammen med at kunder bidro til TTM-inntekter over $ 100.000, økte de med 136% i forhold til året, sammen med 433700 kunder med 10+ ansatte som deltok i handlingen og økte med imponerende 485% året før..

Det er ingen tvil, COVID-19-pandemien har ført mange negativer til oss alle, bortsett fra Zoom-aksjen, den har ikke ført noe annet enn positivitet.

Ser vi på selskapets prognose for fremtiden, blir den også satt sterkt. 7 Wall Street-analytikere har vurdert aksjen et ‘Strong Buy’, men flertallet har gitt konsensus ‘Hold’ -rating for aksjen.

Zacks Rank har også gitt en rangering # 3 (Hold), men med A-poeng for vekst.

Når det gjelder selskapets økonomiske helseprognoser, har selskapet en gjennomsnittlig 1-års inntektsprognose på 2,6 milliarder dollar + 31,72% med en gjennomsnittlig 3-års omsetningsvarsel satt til 4,3 milliarder dollar + 120,95%.

Når det gjelder selskapets aksjekurs i dag på $ 349,61, har det blitt prognostisert av Wall Street-analytikere at ZMs aksjekurs kan nå $ 468,00 innen januar 2022.

Zoom har også en sterk avkastning på avkastning på egenkapitalavkastning satt til 41,97%.

Med verden fremover i det digitale rommet, er Zoom et telekommunikasjonsselskap som kommer til å være der for å koble oss alle uansett hvor vi er i verden.

Gjør ZM til en god aksje å kjøpe i 2021 og en lys investering på lang sikt.

7. Yandex N.V (YNDX)

yandex aksjekursdiagram

Yandex N.V, det russiske multinasjonale selskapet med hovedkontor i Moskva, Russland. Yandex tilbyr internettprodukter og tjenester og har over 70 flere tjenester under merket.

Selv om Yandex i forhold til noen av navnene på denne listen er en ganske ny ankomst til bransjen som ble grunnlagt i 1997, er du kanskje ikke så kjent med merkevaren hvis du er i USA..

Selskapet har nå kontorer på 17 steder over hele Europa og er også det største teknologiselskapet i Russland, sammen med den største markedsandelen av en hvilken som helst søkemotor i Europa og Commonwealth..

Selskapet er nå offisielt bekreftet som den 5. største søkemotoren i verden bak andre ledende kraftverk for søkemotorer.

Yandex går også over noen av konkurrentene, ettersom selskapet er en stor aktør innen sosiale medier og e-handel.

Men hvordan har aksjen prestert i løpet av året?

YNDX-inntektene økte med 30% fra fjorårets 3. kvartalsresultater i 2019 til $ 732,1 millioner, og selskapets nettoinntekt gjorde også en stor uttalelse på 356% fra 3. kvartal 2019 til $ 275,0 millioner.

Foreløpig er selskapets aksjekurs på $ 70,90 med en 52-ukers høyde på $ 72,95 og en 52-ukers lav på $ 27,93.

Selskapet har også et P / E-forhold på 51,01.

Så hva forutsier analytikere for fremtiden?

I følge 5 Wall Street-analytikere har de delt, men 60% gir Yandex-aksjen en konsensus ‘Hold’ -vurdering og resterende 40% gir aksjen et ‘Buy’..

Zack Rank-rangering har også vært rettferdig og har gitt aksjen en # 3 (Hold) med en B for vekst.

Så når vi går inn i det nye året, ettersom selskapet søker videre vekst, vil det trolig fortsette aksjonærverdien.

Nå er det et godt tidspunkt å se etter å legge til ‘Google of Russia’ i aksjesamlingen din.

Annet telekommunikasjonslager på vår radar for 2021

T-Mobile US Inc lager (TMUS)

T-Mobile-aksjen blomstrer akkurat nå, og det viser at hvis du ikke var en del av denne aksjen, må du eller se ut til å være da aksjen steg 67% i fjor.

Når vi går inn i 5G-nettverket, ser T-Mobile sterkt ut på denne fronten ettersom inntektene vil øke ytterligere ettersom utvidelsen av 5G-nettverket ser ut til å løpe gjennom de kommende årene.

Sammen med selskapets positive økonomiske rapporter i fjerde kvartal, så T-Mobile en økning på 5,5 millioner etterbetalte kunder som ble lagt til i 2020, det mest selskapet noensinne har lagt til på ett år..

I tillegg til 1,6 millioner etterbetalte kunder i 4. kvartal alene. T-Mobils kundebase ligger nå over sine konkurrenter på 102,1 millioner.

På vei inn i det nye året har selskapet sin sterke og aggressive tilnærming med å utvide sitt 5G-nettverk, som ønsker å gjøre det mulig å koble til over 280 millioner kunder og tillate at over 100 millioner kunder kan koble seg til 5Gs superraske bredbånd..

Slik det ser ut er T-Mobile leder med 5G-nettverket foran Verizon (VZ) og AT&T (T) som gir mer dekning for å nås.

Administrerende direktør i T-Mobile Mike Sievert, delte sine tanker om teleselskapet i Q4-rapporten.

"Vårt fokus på å gi uovertruffen verdi og erfaring til kunder mens vi bygger og leverer landets beste 5G-nettverk, lønnet seg med rekordhøye resultater i 2020 – og vi fortsetter å være vekstledende innen trådløs. ”

"Vår 5G-lederposisjon blir sterkere for hver dag. Vi fortsetter å demonstrere at vi er langt foran konkurransen på 5G og klar til å bli landets overordnede nettverksleder. Nettverksytelsen vi leverer akkurat her, akkurat nå, setter scenen for det neste."

Hvor står T-Mobile-tallene i dag og hva som forventes for fremtiden?

T-Mobils aksjekurs er $ 135,06 i dag, med en prognose som analytikere forutsi på $ 145,25 i januar 2022, en økning på 7,54%.

14 Wall Street-analytikere har også gitt aksjen en konsensusrating på ‘Strong Buy’ fremover med en Zacks-rangering a # 3 (Hold) for aksjen.

Selskapets EPS-prognose er satt positivt med et gjennomsnittlig 1-års prognose satt til $ 3,10 + $ 0,32 med et 3-års gjennomsnitt på $ 6,96 + 125,35%.

Det forventes at selskapets inntjening vil vokse med 28,83% per år.

I dag er selskapets EPS positive 31,66%, og i selskapets fjerde kvartalsrapport ble det rapportert at T-Mobile kom ut med $ 1,17 per aksje, noe som også var over markedsprognosene..

Inkludert de fleste av de økonomiske veiene, vil T-Mobile-aksjen gå sterk de neste årene, basert på aktiviteter innen merkevaren, inkludert den utvidende utviklingen av 5G-nettverket, som igjen vil øke en mer positiv økonomisk helse for telekommunikasjonsaksjen..

Sammendrag

Oppsummert har disse topp 8 telekomaksiene vært gode i 2020 og ser ut til å bli ytterligere etablert med sin vekst og økonomiske gevinster i år, sammen med å gå fremover i årene som kommer mens verden fortsetter å koble seg.

Hvis du ønsker å legge til flere ledende aksjer i porteføljen din for 2021, kan du se på 7 aksjevalg for 2021 og 10 undervurderte britiske aksjer for 2021.

Her finner du de beste britiske og internasjonale aksjene som hver investor må vurdere og legge til sin portefølje i 2021.

Hvordan se på å investere i telekommunikasjonsaksjer?

Investering i telekommunikasjonsaksjer er like rett fram, enkelt, raskt og enkelt enn det noen gang har vært før.

For det første er det første trinnet å finne og skaffe megler for å kunne starte din investeringsreise.

Det anbefales når du søker etter en megler at du tar all den tiden du trenger og velger fornuftig.

Det er mange meglere tilgjengelig online, men ikke alle meglere du kan komme over vil ha de riktige lisensene til å operere, i henhold til regulerte lover.

Det er mange online handelsplattformer på markedet i dag som alle tilbyr forskjellige kvaliteter som passer dine investeringsbehov.

Etoro, den ledende online handelsplattformen som vi sterkt anbefalte, gir deg tilgang til alt. Inkludert den fantastiske fordelen med å tilby gebyrer uten provisjon.

Hvis du er nybegynner for å handle aksjer, eToro er en strålende online handelsplattform der du vil kunne åpne en konto, velge megler og være klar til å handle på bare noen få minutter. Etter den enkle og jevne veiledningen, vil du være klar til å starte handelsreisen på kort tid.

Når du har åpnet en handelskonto, er du klar til å slippe løs på aksjemarkedet.

Hvis det er mer forståelse av hvordan handel fungerer som du trenger, vil du, når du har åpnet kontoen din, få tilgang til en demo-handelskonto der du vil kunne øve på å handle med et gratis virtuelt fond på $ 100.000 og være i stand bygge en demoportefølje. Mens det er en annen fordel, vil du kunne få en dypere forståelse av forskjellige handelsstrategier.

Med tilgang til over 16 internasjonale aksjemarkeder, vennlige nettmeglere og med over 8000 aksjer å investere i, er eToro den ledende online handelsplattformen som er perfekt for å få din handelsreise fra bakken og oppnå et stort potensial.

eToro – Topp aksjemegler, kjøp aksjer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Viktige takeaways:

  • 7 Telecom-aksjer med topp ytelse for 2021 er stabile og vekstaksjer å investere i på lang sikt.
  • Telekommunikasjonsaksjer er satt for et voksende år i 2021 sammen med teknologisektoren, og det er derfor å legge til en av de 7 valgte telekomaksiene vil være ekstremt gunstig for deg og vil også legge til et godt mangfold i din voksende portefølje.
  • Telekomaksjer er gode og attraktive utbytteaksjer for investorer som ønsker å få en vanlig inntektskilde som betales kvartalsvis.
  • Telekomaksjer sammen med deres glødende positive følger med sine egne risikoelementer.
  • Det er lurt og anbefales å utføre ytterligere undersøkelser av de valgte aksjene før du investerer.
  • Til slutt er det viktig å velge megler klokt når du går inn i handelsverdenen. Sørg for at du tar deg tid til å forstå alle detaljene før du velger megler og inn i hver investering du gjør.

Les mer:

7 beste britiske aksjer å se etter i 2021 og videre

De beste 15 mid-cap-aksjene å kjøpe i 2021

Prediksjon for Apple-aksjekurs for 2021 og videre

Hvordan velge aksjer: En komplett guide for nye investorer

Tesla-aksjekursforutsigelser for 2021 og utover

Merk: Tidligere resultater er ikke en indikasjon på fremtidige resultater. Verdien av investeringene kan både gå ned og opp. Eventuelle meninger, nyheter, undersøkelser, analyser, priser eller annen informasjon på dette nettstedet er gitt som generell markedskommentar, og utgjør ikke investeringsrådgivning. Trading Education er ikke ansvarlig for tap som skyldes investeringer basert på anbefaling, prognose eller annen gitt informasjon.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me