Invester i disse fem største aksjene kan gjøre deg til en formue i 2021

Aksjemarkedet er fullpakket med utallige muligheter for å sikre deg en velstående fremtid. Å bestemme hvilken aksje du skal investere i er ikke en cakewalk, men krever god forskning, kunnskap og kapital. For å hjelpe deg, er dette de fem beste aksjene du kan kjøpe nå, som kan bane veien til din millionær fremtid.

Beste aksjer å kjøpe nå for lønnsom fremtidig avkastning

Det er fem gode aksjer som er klare til å belønne investorene i år. Hver av disse aksjene er det mest overbevisende kjøpet, og er klar til å belønne deg med en kjekk fremtidig avkastning på lang sikt.

Her er de fem beste aksjene som kan gjøre deg til en formue i 2021:

# 1: Walt Disney (DIS)

Disney skyter på alle sylindere for øyeblikket, og hvis du er ute etter en av de beste aksjene å kjøpe nå som vil hjelpe deg med å sikre en velstående fremtid, ikke tenk mer. Investorer er veldig begeistret for Disneys fremtid på grunn av lanseringen av den fantastiske rookiesesongen i Disney +.

Pandemi-bølgen legger seg, og Disney ser frem til å gjenåpne parkene, feriestedene og cruiselinjene med alle sikkerhetstiltak. Når den åpnes igjen, er det ingen tvil om at den vil være fullpakket med flokker av Disney-elskere, som til slutt vil øke inntektene og fortjenesten. Den neste virkelige vekstdriveren for Disney-aksjer kommer til å bli teatralsk utgivelser med stort budsjett.

Disney + kommer til å drive mer enn forventet inntekt ettersom abonnentene har steget til nesten 86 millioner nå. Hvis dette tallet fortsetter å stige, forventer ledelsen å se et tall så høyt som 260 millioner innen 2024, noe som gjør det til en av de beste lønnsomme aksjene på lang sikt. Disneys streamingtjeneste vokser betydelig, og det er ingen tvil om at det kommer til å bli en av de beste aksjene å eie i 2021.

# 2: Lemonade (LMND)

Lemonade er et forsikringsteknologiselskap som har steget til 1 million kunder med litt over fire års virksomhet. Ved å utnytte kunstig intelligens, teknologiske fremskritt og en kundevennlig tilnærming, har de til hensikt å skape en forsikringsopplevelse sømløs og mer avansert. Kravprosessen deres er rask og smertefri, og det er bare 90 sekunder å lage en personlig forsikringsplan med deres AI-drevne applikasjon.

Lemonade vinner raskt andel i huseiere, leietakere og dyreforsikringsmarkeder midt i disse uvanlige tider og kostnadsbesparelser. Selskapet kunngjør at det nettopp har begynt å teste et livsforsikringsprodukt. Hvis produktet med suksess skaper en kvalitetsopplevelse for mer enn 1 million mennesker, kan denne aksjen være en spillveksler og en av de beste aksjene å kjøpe nå..

Lemonade har ingen planer om å stoppe veksten, noe som gjør den til den beste aksjen for fremtiden. Produkter som bilforsikring forventes å være i horisonten, som ledelsen nevner. I tillegg utvider selskapet sine grenser internasjonalt med en vellykket lansering i Frankrike i 2020. I de kommende månedene har denne forstyrrende oppstarten flere planer om å gå inn på $ 800 milliarder sikt livsforsikringsmarked som vil hjelpe dem å stige til fortjeneste. Det er nesten sant her at når livet gir deg "sitroner," klem dem for å eie din fremtidige formue med denne lønnsomme aksjen.

# 3: Avanserte mikroenheter (AMD)

Avanserte mikroenheter har steget til rampelyset på aksjemarkedet med sine unike egenskaper og proprietære produkter med galopp av teknologi og innovasjoner. Denne Silicon Valley-oppstarten er en global produsent av halvledere som brukes til høyytelses databehandling i systemer som stasjonære PC-er, arbeidsstasjoner osv. AMD var i stand til å øke sin vekst under pandemien med flere som jobbet og lærte hjemmefra. Det var et betydelig salg av personlige datamaskiner, og de verdensomspennende PC-forsendelsene klatret over 13% i løpet av året til 300 millioner i 2020.

AMDs hovedfokus er på grafikkbehandling, forbedring av gjengivelse av bilder og databehandling for store sky- og datasenterapplikasjoner. Det hadde en inntektsøkning på 56% i løpet av året til 2,8 milliarder dollar i tredje kvartal.

Ettersom teknologien fremdeles er i sin fremrykkende fase, er selskaper som AMD betydelig den beste aksjen å kjøpe for å sikre lykke i fremtiden. Bortsett fra dette produserer AMD også sjetonger til Sonys PlayStation 5 og Microsoft Xbox Series X-konsoller. Med PC-markedet forventet å sveve sterkere de neste årene og det raske salget av spillsystemer over hele verden, kan investorer forvente god avkastning ved å investere i denne lønnsomme aksjen.

# 4: Moderna (MRNA)

Pandemien var virkelig et praktisk og lønnsomt år for Moderna, bioteknologiselskapet. Moderna var ikke et populært navn i farmasøytisk sektor før den introduserte sin messenger RNA (mRNA) teknologi og utviklet en vaksine som kunne spille en viktig rolle i å bremse spredningen av COVID-19. Coronavirus-vaksinen fikk autorisasjon i et bredt område av land, og det ble det andre selskapet som fikk godkjenning i et konkurranseløp på dusinvis.

Modernas coronavirus-vaksine er unik i innholdet fordi den inneholder mRNA som presser kroppen vår til å produsere en struktur som ligner virusets piggprotein. Dette vil ytterligere utløse immunforsvaret vårt til å skape sykdomsbekjempende antistoffer og T-celler som vil beskytte oss mot viruset.

Denne aksjen utvikler nå 24 andre legemiddelkandidater, inkludert potensielle vaksiner mot sesonginfluensa og humant immunsviktvirus (HIV), med kontanter generert fra COVID-vaksinen. Moderna er en så visjonær i farmasektoren, og er en av de beste aksjene å kjøpe nå for fremtidig avkastning.

# 5: Square (SQ)

Square er et betalings- og salgsstedsselskap som har vist en enorm vekst de siste årene. Selskapet hadde en enorm etterspørsel i løpet av pandemien og leverte tjenester som kredittkortbehandling, nettstedsbygging og forretningsfinansiering. I tillegg til å hjelpe sine handelskunder å utvide virksomheten, øker Square fortjenesten ved siden av.

Holdbarheten til økonomisk ekspansjon når det gjelder sammentrekninger, noe som vil love godt for forbrukerutgiftene, og det faktum at Square mottar sin GPV fra større virksomheter med en årlig GPV på minst $ 125.000, gjør det til en av de beste aksjene å kjøpe nå og for det forventede framtid.

Squares omfattende populære peer-to-peer-betalingsplattform, Cash App, spiller en viktig rolle som vekstdriver. Mellom desember 2017 og juni 2020 økte Cash Apps månedlige aktive bruker (MUA) fra 7 millioner til mer enn 30 millioner mennesker. Med den nye normen for kontantløse transaksjoner som baner vei og veksten av Cash App, vil Square generere en stor del av overskuddet i de kommende årene, og aksjonærene er klare til å dra nytte av det.

Bunnlinjen

2021 har ført med seg en mengde lønnsomme muligheter i aksjemarkedet. Hvis du planlegger å investere dine hardt opptjente penger i en drøm for å sikre en velstående fremtid. Tenk ikke mer fordi dette er de beste aksjene å kjøpe nå som er klar til å vokse eksplosivt i fremtiden.

eToro – Kjøp aksjer med 0% provisjon

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i aksjemarkedet gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

Kapitalen din er i fare. Andre avgifter kan påløpe

Les mer:

Topp 15 aksjer vil eksplodere i 2021

5 ustoppelige aksjer ved høyeste høyder du fortsatt kan kjøpe

Topp 9 aksjer satt til å gjøre deg rik

Topp 10 britiske aksjer å vurdere i 2021

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me