Cryptocurrency Trading UK: Ultimate UK Guide to Crypto Trading

Contents

Cryptocurrency Trading – Hvordan begynne å handle Crypto i Storbritannia

Vil du lære å handle kryptovaluta i Storbritannia, men vet ikke hvor du skal begynne? Denne ultimate britiske guiden lærer deg alt du trenger å vite om kryptohandel og gjennomgå den beste kryptomegleren i Storbritannia.

I 2020 overgår daglige handelsvolumer i kryptovalutamarkedet ofte £ 70 milliarder. Den mest populære omsettelige krypto-eiendelen Ethereum, Litecoin, Ripple og selvfølgelig – Bitcoin.

Det er en rekke måter du kan handle kryptovalutaer på. Crypto-eiendeler kan handles mot hverandre – men handles vanligvis mot fiat-valuta som amerikanske dollar. Vi forklarer alt om kryptovalutahandel i Storbritannia. Vi dekker handelsopsjoner i detalj gjennom denne guiden.

Først skal vi røpe den viktigste informasjonen du trenger for å hjelpe deg på vei med kryptovalutahandel. Dette inkluderer hva kryptovalutahandel faktisk er, og hvordan det fungerer i Storbritannia. Vi skal også kaste litt lys over typer handelsordre, tips, strategier og hvordan du kan komme i gang med en britisk kryptokurrencyhandelskonto i dag.

Innhold

1. Hva er kryptovalutaer??

2. Hva er Cryptocurrency Trading UK?

3. Hva innebærer handel med kryptovaluta i Storbritannia?

4. Er det mulig å tjene penger når du handler kryptovaluta i Storbritannia?

5. Hvilke kryptovalutaer jeg kan handle i Storbritannia?

6. Fordeler med den britiske Cryptocurrency Trading Scene

7. Ulemper med den britiske Cryptocurrency Trading Scene

8. Cryptocurrency Trading UK: Strategier

9. Kryptovalutahandel i Storbritannia: Potensielle avgifter å forvente

10. Kryptovalutahandel: handelsverktøy og programvare

11. Cryptocurrency Trading UK: Trading Signal Service

12. Topptips for handel med kryptovalutaer

13. Hvordan starte kryptovalutahandel UK – Veiledning

14. Konklusjon

15. Vanlige spørsmål

Hva er kryptovalutaer??

Bare hvis du ikke er helt klar over hva kryptovalutaer er – den enkle forklaringen er at de er digitale valutaer. Den mest kjente valutaen av denne typen er utvilsomt Bitcoin. På tidspunktet for opprettelsen i 2009 – var det verdens første kryptovaluta som nådde sin tilstedeværelse.

Kryptoprissporingsnettstedet CoinMarketCap rapporterte nylig at det nå eksisterer 6955 kryptovalutaer. For 11 år siden kunne ingen ha spådd at digitale valutaer ville bli så populært å handle.

I motsetning til sedler og håndgripelige mynter vi har brukt til å betale for ting hele livet – kryptovalutaer blir ikke opprettet eller skrevet ut av en myndighet.

På samme måte som virtuelle tokens kan du handle, overføre og investere i kryptomynter uten å måtte bruke et kredittkortselskap eller en forretningsbank. Hvis du er innehaver av kryptovaluta-mynter, er sjansen stor for at du vil bruke en virtuell kryptolommebok som kommer med sin egen private nøkkel.

Nå som det ikke er tvil om at du har forståelse for hva kryptovalutaer er, skal vi dykke rett inn i hvordan du kan handle dem.

Hva er Cryptocurrency Trading UK?

Hvis du handler kryptovaluta, prøver du å forutsi riktig fremtidige prisforskyvninger i det relevante markedet. Som med handel med omtrent alle eiendeler, kjøper og selger du kryptovalutaer med håp om å tjene penger. Enkelt sagt er målet å selge eiendelen for mer penger enn du kjøpte den for.

La oss gi deg et eksempel på hvordan det kan se ut:

 • Du er interessert i handelsparet ETH / USD
 • Dette betyr at du handler prisen på Ethereum mot amerikanske dollar
 • Du legger inn en kjøpsordre på £ 350 på paret til en angitt pris på $ 450
 • Et par timer senere lukker du stillingen til $ 480
 • Dette representerer en økning på 6,6% – så en andel på £ 350 ga deg £ 23,10

På den annen side vil noen britiske kryptovalutahandelsplattformer gjøre det mulig for deg å gå kort. Dette betyr i hovedsak at du er i stand til å oppnå gevinster om verdien av kryptoparet faller eller stiger – så lenge du spekulerer riktig i begge retninger, selvfølgelig.

Vi kommer til å dekke ordrer om kryptovalutahandel nærmere nedenfor på denne siden. Trading med kryptovaluta er veldig sammenlignbar med forex trading, i den forstand at markedene er bygget på valutapar – spesielt to valutaer som konkurrerer med hverandre.

Valutakursen til et kryptovalutapar kan svinge på sekund for sekund. Som sådan er din jobb som en britisk kryptotrader å hypotesen riktig om du tror at raten vil stige eller falle takket være moderne teknologi, og tilgjengeligheten til internett – spesielt det siste tiåret eller så – har handel aldri vært enklere for din gjennomsnittlige Joe Bloggs.

Hva innebærer handel med kryptovaluta i Storbritannia?

For å lykkes med å handle kryptoaktiva, bør du først ha en god forståelse av hvordan markedet fungerer.

Selv om det er rikelig med variasjon for deg å velge mellom, anbefaler vi at du leser guiden vår for å sikre at du forstår detaljene i kryptovalutahandel – for å komme deg på rett handelsfot.

Når alt kommer til alt, å utdanne deg om hvordan en eiendel du vil handle, gir deg en mye bedre sjanse til å oppnå dine langsiktige handelsmål.

De aller fleste kryptovalutapar som handles, vil omfatte amerikanske dollar. Dette er ikke et problem som britisk handelsmann, da du enkelt kan sette inn penger i GBP med ditt daglige debet- / kredittkort eller til og med en e-lommebok som Paypal. FCA-megler eToro er for eksempel et godt alternativ i denne forbindelse.

Som vi har sagt, må du prøve å forutsi om prisen vil gå opp eller ned for å oppnå gevinster.

La oss ta en titt på hva kryptovalutahandel i Storbritannia innebærer, så vel som noen av de finere detaljene som parkategorier.

Omsettelige kryptopar

Britiske handelsplattformer for kryptovaluta har en tendens til å dele par i to forskjellige kategorier. Dette skaper en universell måte å skille mellom deres kvaliteter.

Vi skal starte med Crypto to Cross Pairs.

Kryssparter for kryptovaluta

Krysspar består av to konkurrerende virtuelle valutaer – for eksempel, BTC / ETH (Bitcoin / Ethereum). Her er Bitcoin basisvalutaen, og Ethereum er kursvalutaen.

I vårt eksempel er dette kryssparet du har valgt å handle – og slik ser handelen ut:

 • Crypto cross pair BTC / ETH er sitert på 32,50
 • I dette eksemplet for hver Bitcoin får du 32,50 verdi av Ethereum
 • Du må spekulere i om denne prisen vil stige eller falle

Hvis du ikke har brukt kryptovalutaer spesielt, så kan du ærlig talt finne kryptopar par litt for komplisert. Noen nybegynnerhandlere synes det er vanskelig å beregne tap og gevinster, hovedsakelig på grunn av fraværet av en kjent valuta (for eksempel det britiske pundet eller den amerikanske dollaren).

Som vi nevnte kalles ‘ekte’ penger også ‘fiat’. Med det i tankene skal vi løpe gjennom kryptovaluta til fiat-par og hvordan den handelen fungerer.

Par til Fiat-til-kryptovaluta

Som du kanskje har gjettet, inkluderer et fiat til kryptokurverpar alltid en fiat-valuta (tenk USD eller GBP for eksempel) – og selvfølgelig en kryptovaluta, som Ethereum.

På samme måte er eiendeler som olje og gull vanligvis sitert i amerikanske dollar – fiat-til-kryptopar er ofte også i USD. En veldig populær måte å handle disse parene på er via CFD-er (Contract For Difference).

Generelt sett, ved å bruke CFD-er, har investorer tilgang til stramme spreads og i de fleste tilfeller provisjonsfri handel. Du har også tilgang til innflytelse på opptil 1: 2 – som vi dekker senere.

La oss gi deg et eksempel på hvordan fiat-til-kryptopar fungerer:

 • La oss anta at du er interessert i å handle Ethereum mot amerikanske dollar
 • Dette paret er illustrert som ETH / USD
 • Din britiske nettmegler angir en parpris på $ 300
 • Du tror at paret er undervurdert
 • Med det i tankene legger du en kjøpsordre til en verdi av £ 1000
 • Noen dager senere er ETH / USD verdsatt til $ 350
 • Her har prisen på paret steget med 14,28%
 • Forutsigelsen din var korrekt, så du oppretter en ”selge” ordre
 • Din fortjeneste på 14,28% pluss din første innsats på £ 1000 tilsvarer nå £ 1.142,50
 • Du tjente et overskudd på £ 142,50 fra denne handelen

Vi brukte Ethereum mot amerikanske dollar i vårt scenario, men det er mange andre fiat-valutaer og kryptovalutaer å velge mellom.

Bare noen eksempler på denne typen par er som følger:

 • ETH / GBP (Ethereum / britisk pund)
 • BTC / JPY (Bitcoin / japansk yen)
 • XRP / USD (krusning / dollar)
 • Og dynger mer

Les mer: 5 populære kryptovalutaer å kjøpe og selge i britiske pund

UK Crypto Trading Orders

For å begynne å handle kryptovaluta, må du først velge et par å handle. Som du kan se fra eksemplene ovenfor, er det mye å velge mellom.

Når du har valgt kryptopar og føler deg klar til å ta steget, må du fortelle megleren din hvordan du skal fortsette – ved å gjøre en bestilling.

I denne delen av vår guide for kryptovalutahandel, kommer vi til å gå gjennom de forskjellige ordretypene du vil kunne sette opp via din valgte handelsplattform..

Kjøp ordrer og salgsordrer

Vi har sagt at du må forutsi om et kryptopar vil stige eller falle i verdi senere på linjen. Vi har også fortalt deg at denne prisen kan skiftes sekundvis. Tross alt er en av de viktigste drivende faktorene i verdien av en eiendel tilbud og etterspørsel.

Kjøp og selg ordrer er noe du vil utføre regelmessig når du handler kryptopar.

Her er et eksempel på hvordan ‘kjøp’ og ‘selg’ ordre spiller ut, og begynn med en ‘selg’ ordre:

 • La oss si at du er interessert i å handle crypto cross pair BTC / JPY
 • Du spår at prisen på paret vil falle
 • Med dette i bakhodet legger du en ordre om å “selge”
 • La oss forestille oss derimot at du tror det motsatte
 • Det betyr at du mistenker at verdien av BTC / JPY vil øke
 • I dette scenariet legger du inn en “kjøp” -ordre

Begrens bestillinger og markedsordrer

I tillegg til å bruke kjøps- og salgsordrer, er det andre ordrer som kan forbedre handelsstrategiene dine.

La oss forklare forskjellen mellom markedsordrer og begrensningsordrer, og når du kan bruke dem når du handler kryptovaluta i Storbritannia.

 • La oss si at kryptoparet du vil handle er priset til £ 235
 • Du ønsker å delta i en handel til en bestemt pris – si £ 220
 • Dette er når du trenger å legge inn en “begrensning”
 • Når målprisen på £ 220 er nådd, vil megleren utføre bestillingen din til den prisen

Nå, i tilfelle en ”markedsordre”

 • Skulle du ønske at bestillingen din skal gjennomføres til løpende markedspris
 • Du legger inn en ”markedsbestilling”
 • Megleren din vil utføre bestillingen din til neste tilgjengelige pris

Når det gjelder begrensningsordrer, på grunn av den prisspesifikke karakteren til handelen, er disse ordrene bedre egnet til kortsiktige handelsstrategier. Hovedsakelig på grunn av det faktum at du i det vesentlige lager en veldig spesifikk inngangsstrategi og får planen. Det er viktig å huske at bestillingen forblir slik den er til målprisen din er nådd.

Stop-Loss-ordrer og ta profittordrer

Stop-loss og take-profit ordrer anses å være noe av en risikostyringsstrategi blant det britiske kryptovalutahandelssamfunnet. Selv om det ikke er obligatorisk, er disse ordrene ekstremt nyttige i din situasjon for å begrense tapene dine og låse gevinstene dine.

Med det i tankene skal vi gi deg et par eksempler for å fjerne tåken på hva de er – så vel som når de kan brukes.

La oss starte med stopp-tap-ordrer, se et eksempel nedenfor:

 • La oss forestille oss at du handler ETH / GBP
 • Du legger inn en bestilling på £ 2000
 • Det maksimale beløpet du er villig til å tape er 10% av investeringen din
 • Du bestemmer deg for å legge inn en stop-loss-ordre på £ 1.800
 • Verdien av ETH / GBP faller til £ 800
 • Fordi du bestilte en stop-loss-ordre, avslutter megleren din handelen til den prisen

Når du går videre til ordrer med overskudd, er dette en god ordre for å låse inn handelsfortjeneste automatisk. Nedenfor finner du et praktisk eksempel på hvordan og når en profit-ordre vil bli brukt:

 • La oss anta at du handler ETH / GBP
 • ETH / GBP-kjøpsordren er £ 1500
 • Målet ditt med denne handelen er å tjene 15% i gevinster
 • Med tanke på overskuddsmålene dine, legger du en ordning med overskudd til £ 1.725
 • Skulle verdien av ETH / GBP nå £ 1725 – vil megleren stenge posisjonen umiddelbart

Som vi har sagt, vil bruken av disse ordrene gi dine handelsoppgaver en tilstrekkelig skadebegrensning og muligheten til å gå bort fra en posisjon i fortjeneste når du ikke er din enhet..

Ikke bare det, men det eliminerer behovet for deg å avslutte handler manuelt, da ordren utføres av megleren din på et punkt som er spesifisert av deg. Dette gir deg større kontroll over din egen risikostyring.

Er det mulig å tjene penger når du handler kryptovaluta i Storbritannia?

trading kryptovaluta i Storbritannia

Ja, det er mulig å tjene penger når du bruker et britisk kryptovaluta-handelssted. Det er imidlertid ingen garantier. Alle handler har en viss risiko.

Når det er sagt, er det noen nyttige strategier du kan dra nytte av for å gi deg den beste sjansen til suksess.

La oss ta en titt på hvordan du potensielt kan gjøre gevinster ‘lange’ og ‘korte’ når du handler kryptovaluta online.

Eksempel 1: Går lenge på ETH / USD, basert på parets verdi som stiger

 • ETH / USD er sitert til $ 400
 • Du bestemmer deg for å legge inn en kjøpsordre på £ 500
 • Noen timer senere er ETH / USD sitert til $ 420
 • Den nye prisen illustrerer en økning på 5%
 • Med dette i tankene legger du en ordre for å selge
 • £ 500 har økt til £ 527,75 – viser et overskudd på £ 27,75

Eksempel 2: Gå kort BTC / USD, basert på at parets verdi faller

 • La oss si at mandag er BTC / USD verdsatt til $ 15 000
 • Du bestemmer deg for å legge inn en salgsordre på £ 500
 • Innen torsdag er BTC / USD verdsatt til $ 12 000
 • Dette prisskiftet viser at paret har falt med 20%
 • Fordi du gikk kort på BTC / USD – spådde du riktig
 • Du legger nå inn en kjøpsordre for å lukke handelen.
 • Du gjorde om den opprinnelige innsatsen på £ 500 til £ 600 – noe som betyr at du har tjent £ 100 (20%).

Det er viktig at du husker at hvis du kan bli utsatt for finansieringsgebyrer over natten for å holde kryptovalutahandelen åpen lenger enn en dag. Vi skal diskutere gebyrer senere. Dette er fordi de fleste CFD-handelsplattformer i kryptovaluta i Storbritannia tar en liten daglig avgift – så sjekk alltid dette før du registrerer deg.

Hvilke kryptovalutaer jeg kan handle i Storbritannia?

Som vi berørte tidligere, er Bitcoin den mest kjente av alle kryptomynter. Ikke bare det, men det er den mest handlede globalt. Når det gjelder paret BTC / USD – gir dette mest handelsvolum, likviditet og strammeste spread.

I likhet med forex, har kryptokurver også et bredt spekter av markedsinteresse og verdi. Et flott sted å finne den oppdaterte verdien av kryptomynter, er å gå over til CoinMarketCap, eller en handelsplattform som eToro.

Siden det er nesten 7000 omsettelige kryptovalutaer, kunne vi umulig liste hver eneste. Imidlertid har vi listet opp en haug nedenfor for din vurdering.

 • Bitcoin
 • Ethereum
 • Fantastisk
 • Binance Coin
 • ZCash
 • Bitcoin kontanter
 • Ethereum Classic
 • Ripple
 • IOTA
 • Litecoin
 • EOS
 • Cardano
 • NEO
 • Bindestrek
 • Tron

Alle de ovennevnte kryptovalutaene er tilgjengelige hos britisk megler eToro – og kan handles kommisjonsfritt. Selv om de alle er priset mot den amerikanske dollaren – tilbyr eToro også flere parkurser i GBP, EUR, AUS og JPY.

Fordeler med den britiske kryptovalutahandelsscenen

Det er massevis av omsettelige eiendeler tilgjengelig i det online handelsområdet. I disse dager kan du handle varer som olje og sukker, forex, aksjer og indekser ved å trykke på en knapp

Med det i tankene, la oss kaste litt lys over de viktigste fordelene ved å handle digitale valutapar i Storbritannia spesielt.

✅ Bruke løftestang – forsterkende fortjeneste

Når du handler kryptovalutaer via CFD-er, vil du bli tilbudt bruk av gearing. For de uvitende, gir gearing deg muligheten til å handle med mer enn du har for øyeblikket – kaller det et lån fra megleren din.

Løftestang er illustrert som et forhold. I Storbritannia kan for eksempel handelsmenn få tilgang til så mye som 1: 2 når de handler kryptovalutaer.

La oss gi deg et eksempel:

 • Du har £ 1000 i meglerkontoen din som du vil bruke til å handle ETH / USD
 • Megleren din gir deg innflytelse på 1: 2
 • Du kan nå handle ETH / USD med £ 2000

Skulle du ha et sterkt ønske om å handle med litt mer innflytelse enn det, vil noen offshore handelsplattformer tilby så mye som 1: 100 – noen ganger mer. Som du uten tvil kan se fra eksemplet vårt ovenfor, vil dette gjøre din innsats på £ 1.000 til en innsats på £ 100.000.

Imidlertid ville vi sterkt fraråde å bruke en offshore, uregulert kryptovaluta megler. I stedet foretrekker vi fullt lisensierte, FSCS-samarbeidede og FCA-regulerte plattformer som eToro.

Det er veldig viktig å merke seg at selv om du gir økt innflytelse, kan det øke fortjenesten din – det kan også virke mot deg og multiplisere tapene dine..

✅ Handle 24 timer i døgnet, 7 dager i uken

Alle eiendeler har åpningstider på markedet. For eksempel vil noen børser bare være åpne i løpet av uken mellom 08.00 og 17.00.

Hvis du handlet på det aktuelle markedet og ønsket å ‘utbetale’, vil du sannsynligvis måtte vente til påfølgende mandag når markedene åpnes igjen. Dette er fordi de aller fleste britiske handelsplattformer ikke tillater kunder å handle aksjer over en helg.

Kryptovalutamarkedene er imidlertid åpne for handel 24 timer i døgnet, 7 dager i uken. Hvis du liker ideen om å kunne handle når som helst stemningen tar deg – vil kryptohandel gjøre det mulig for deg å gjøre det.

Klar til å dykke inn i kryptomarkedet?

✅ Valg av langsiktig eller kortvarig handel

Når det gjelder handel, er det hver for seg – det betyr, som folk er forskjellige, det samme er handelsmenn. Noen foretrekker å investere på lang sikt, mens noen foretrekker å være inn og ut og handle på kort sikt.

Vi har fokusert mer på kortsiktige handelsstrategier så langt i denne guiden, men det er fullt mulig å investere i kryptovalutaer også på lang sikt.

Det er her “buy and hold” -strategien spiller inn. I et nøtteskall gjør dette at du kan holde på kryptomyntene dine i flere måneder av gangen, eller til og med år. Hvis dette er noe du kan være interessert i, må du helt omgå de nevnte CFD-ene.

Årsaken til å unngå CFD-er når du bruker en langsiktig handelsstrategi, er å la posisjoner være åpne i lange perioder av gangen. Denne typen handel inviterer til daglige finansieringsgebyrer over natten som legger opp.

Igjen, eToro er et godt alternativ hvis du vil investere i kryptovalutaer som Bitcoin og beholde myntene i flere måneder eller år. Dette er fordi – og med forbehold om at du ikke går kort eller bruker gearing, tillater eToro deg å kjøp Bitcoin provisjonsfri og uten finansieringsgebyrer over natten.

✅ Kjøp og selg – Profitt uansett

Hvis du noen gang har handlet aksjer før, vil du vite at du kjøper aksjer fordi du tror verdien av aksjene kommer til å stige.

Hvis du spekulerer riktig, flott – du tjener penger. Men når du investerer i tradisjonelle aksjer, er du ikke i stand til å oppnå gevinster når markedene går den andre veien.

Når det gjelder kryptovalutahandel i Storbritannia – kan du dra nytte av begge veier ved å velge å gå lenge eller kort. Selvfølgelig må du forutsi retningen på markedet riktig.

Som vi berørte tidligere, hvis du tror at verdien av et kryptopar kommer til å falle, kan du ganske enkelt legge inn en salgsordre. Du har bare ikke det alternativet når du investerer i aksjer.

Ulemper med den britiske Cryptocurrency Trading Scene

Nå som vi har gått gjennom fordelene med kryptovalutahandel i Storbritannia, er det bare rettferdig at vi også røper ulempene.

❌ Handel med uregulerte valutaveksler

Hvis du er ny med ideen om handel med kryptovaluta, er det sjansen for at ordet ‘uregulert’ ringer alarmklokker. Dette er forståelig, men faktum er at kryptovalutahandel ikke kan ‘reguleres’ i Storbritannia – i det minste ikke på samme måte som tradisjonelle markeder. Mens det britiske regimet har antydet å utvikle kryptovaluta-spesifikke lover og regler, gjenstår det å se når dette vil være tilfelle.

Mangelen på regulering i dette rommet skyldes hovedsakelig at det ikke er fiat valuta. Som vi forklarte mer detaljert tidligere – kryptovalutaer er ikke lovlig betalingsmiddel som har blitt sirkulert av en monetær myndighet. Dette betyr at verdien av kryptoaktiva bestemmes av tilbud og etterspørsel i det bestemte markedet.

På den annen side kan du like lyden av et uregulert marked, tross alt foretrekker noen handelsmenn å fly under radaren.

For eksempel er det investorer som helst ikke vil overlevere ID, eller som ønsker tilgang til superhøy gearing. Noen handelsmenn ser til offshore meglerplattformer, ikke bundet av de strenge grensene for britisk regulering.

Hvis du som oss ser regulering som noe av et sikkerhetsnett, anbefaler vi på det sterkeste bare å registrere deg til FCA-godkjente CFD-meglere. Dette betyr at pengene dine er beskyttet opp til et beløp på £ 85 000 via FSCS – hvis plattformen skulle kollapse.

Ikke bare det, men den aktuelle krypto-CFD-handelsplattformen vil ha hoppet gjennom bøyler for å få lisens.

❌ Potensielt ultrahøy volatilitet

Handel med kryptovaluta kan være svært volatil, spesielt når det gjelder par som anses å være mindre flytende. Digitale valutaer kan svinge med over 10% på en enkelt handelsdag.

Det er her det tidligere nevnte utvalg av ordrer kan være veldig nyttig. For eksempel – stop loss and take profit orders kommer til å myke tapene dine, noe som betyr at du kan låse inn eventuelle gevinster – uten å måtte utføre ordren manuelt på et høydepunkt.

På baksiden ønsker erfarne kryptovalutahandlere faktisk volatilitet, da dette gir mange muligheter til å gjøre større gevinster!

Cryptocurrency Trading UK: Strategier

strategier for handel med kryptovaluta i Storbritannia

Nå skal du være fullt bevæpnet med all informasjonen du trenger – når det gjelder hvordan kryptovalutahandel i Storbritannia fungerer.

Men det er ikke alt, bak enhver god kryptovalutahandler er det en god strategi – eller flere. Nedenfor har vi beskrevet noen av de mest nyttige og populære strategiene som brukes av kryptohandlere i dag.

Bruke markedskorrigeringer

Markedskorrigeringer brukes i alle markeder og kan vare alt fra dager, uker eller til og med noen få måneder av gangen. Fundamentalt er det når en trend (går i begge retninger) ‘stoppes’ midlertidig.

For å gi deg et eksempel:

 • La oss si at BTC / ETH har opplevd en oppadgående trend de siste ukene – med gevinster på 30%,
 • Denne svingen oppover kunne umulig fortsette i den hastigheten på ubestemt tid
 • Tross alt kommer store investorer til å tjene penger på gevinsten på et eller annet tidspunkt
 • Når de gjør det, vil prisen på BTC / ETH midlertidig bevege seg i den andre retningen

Årsaken til at BTC / ETH gikk i motsatt retning er at antall selgere oppveier antall kjøpere. Igjen, tilbud og etterspørsel har en direkte innvirkning på verdien av et hvilket som helst kryptovalutapar.

Den nevnte markørkorreksjonen er ikke en indikasjon på at den oppadgående trenden på dette paret er død. Faktisk indikerer det ganske enkelt et kort avbrudd. Derfor kan du bestemme deg for å plassere en ‘kjøp’ ordre når markedskorrigering på BTC / ETH handles. Denne handlingen lar deg delta i den stigende trenden til en lavere pris.

Swing Trading Strategi

Mange kryptovalutahandlere i Storbritannia bruker swinghandel. Det er flott for nye handelsmenn, så vel som folk som bare foretrekker å handle på kort sikt.

Ideen med swing trading er å kjøpe og selge kryptopar når og når du oppdager nye trender. Kryptovalutatrender kan vare alt fra timer til uker. I motsetning til dagshandelsstrategier, vil du kunne holde en handel åpen i flere dager eller til og med uker av gangen.

For eksempel kan BTC / USD holde seg i en oppadgående eller nedadgående trend over lengre tid. Hvis følelsen er at BTC / USD er bullish – vil du holde handelen åpen gjennom den oppovergående banen.

Skulle markedet gjenspeile at BTC / USD-trenden ikke lenger er gunstig – vil du sannsynligvis velge å lukke BTC / USD-handelen og legge inn en “selge” ordre. Ved å utføre denne bestillingen sørger du for at du som svinghandler fanger markedskorreksjonen i tide.

Teknisk analyse

Enhver erfaren britisk handelsmann vil fortelle deg at teknisk analyse og indikatorer er en ypperlig måte å avsløre markedssentimentet til kryptopar.

Dette kommer til å indikere for deg om du har å gjøre med et ‘bjørnemarked’ eller et ‘oksemarked’. Hvis det ser ut som om paret ditt er i kategorien ‘overkjøpt’, er dette en indikasjon på at det er stor mulighet for at en markedskorreksjon er nært forestående.

Det kan ta mange år å fullstendig mestre tekniske indikatorer. Men ved i det minste å prøve å få en solid forståelse av de viktigste verktøyene – vil du finne beslutningsprosessen for kryptovalutahandel i Storbritannia mye enklere..

Nedenfor finner du en liste over de viktigste tekniske indikatorene som er tilgjengelige for kryptovalutahandlere. Vi har satt sammen en kort forklaring på hver type indikator, men vær oppmerksom på at det er mange flere tilgjengelige.

Flytte gjennomsnitt

Det overordnede målet med et glidende gjennomsnitt er å filtrere ut tilfeldig prisskiftstøy – som igjen bidrar til å utjevne prisutviklingen. Du har en mye bedre sjanse til å forutsi prisretningen for en kryptovalutapartrend ved å studere denne indikatoren.

Det er 4 forskjellige typer glidende gjennomsnitt:

 • Enkle glidende gjennomsnitt
 • Lineært vektet glidende gjennomsnitt
 • Utjevnede glidende gjennomsnitt
 • Eksponensielle glidende gjennomsnitt

Bollinger Bands

bollinger-band, kryptohandelsstrategier

Selv om det realistisk sett ikke er noen enkel måte å vite hvilken vei en eiendels verdi vil gå – ‘Bollinger-bånd’ kan absolutt hjelpe deg med å identifisere situasjoner der du sannsynligvis vil lykkes.

 • Denne indikatoren består av to forskjellige linjer.
 • Når de to kommer nær hverandre i nærheten av et glidende gjennomsnitt – dette illustrerer lav volatilitet – med høy volatilitet forventet senere.
 • Hvis linjene imidlertid er bortsett fra hverandre – ser du på høy volatilitet – med lav å følge.

Som du ser gjør dette Bollinger-band til et flott verktøy for handelsmenn når de prøver å forutsi volatiliteten til et kryptovalutapar.

Du er i stand til å bruke andre indikatorer i forbindelse med Bollinger-bånd, som BBTrend og BandWidth – på jakt etter inngangs- og utgangspunkter ved bruk av markedsvolatilitet.

Retningsbevegelsesindeks

Directional Movement Index er en kombinasjon av tre indikatorer; Minus retningsindikator (-DI), pluss retningsindikator (+ DI) og gjennomsnittlig retningsindeks (ADX).

Målet med retningsbevegelsesindeksen er å identifisere trender. Forskjellen mellom dette og noen andre indikatorer er at det ikke vurderer retningen til en trend. Retningen til en trend er definert av de ovennevnte + DI og -DI. Dette betyr at både retning og styrke blir ivaretatt.

Stokastisk oscillator

Denne indikatoren sporer kryptovalutamomentet og sammenligner prisområdet for den digitale eiendelen, og den lukker prisen over en bestemt tidsramme. Som sådan illustrerer den stokastiske oscillatoren for handelsmenn hva veksten og styrken til en bestemt kryptovaluta er.

Moving Average Convergence Divergence

macd, kryptovalutahandel i Storbritannia

Denne spesielle tekniske indikatoren er bra for både nye tradere og erfarne. Årsaken er at det er enkelt og gir sterke signaler.

Den glidende gjennomsnittlige konvergensdivergensen er en annen indikator som fokuserer på følgende trender, noe som betyr at det er et nyttig verktøy for en rekke måter.

Ikke bare vil det gi deg en god indikasjon på en overhengende trendendring, men det kan også vise om kortsiktig og langsiktig prismoment går i samme retning som hverandre..

Relativ styrkeindeks (RSI)

Å vite når man skal inngå eller avslutte en handel er vanskelig nok som det er, men disse tekniske indikatorene ble opprettet for å hjelpe handelsmenn med å forutse markedsstemningen til eiendelen.

Relative Strength Index (RSI) har blitt brukt mye av handelsmenn til å analysere finansmarkedene siden 1970-tallet. Dette er en annen indikator for fart på listen vår – beregner betydningen av nylige prisendringer. Dette gjør det mulig for den tekniske indikatoren å bestemme oversolgte eller overkjøpte kryptokurver (og andre eiendeler).

Indikatoren er enormt populær blant erfarne britiske handelsmenn og er ypperlig for å hjelpe deg med å oppdage muligheter for å tjene penger.

Britisk kryptovalutahandel: Potensielle avgifter å forvente

Bortsett fra kjærlighet og latter, er ikke mye i livet gratis. Meglere må ta avgifter for å tjene penger, det er tross alt en virksomhet, og de tilbyr en tjeneste.

Med det i tankene er det viktig at vi løper gjennom gebyrer du kan være ansvarlig for når du blir med på en online handelsplattform for kryptovaluta i Storbritannia.

Sprer seg

Når du handler kryptovaluta, er det avgjørende at du forstår hva et spredning er. For å si det på lekmannens vilkår, er spredningen kontrasten mellom kjøpesummen og salgsprisen på et kryptopar.

Enhver megler som tilbyr deg en tjeneste, vil inkludere et spredning i prisen for å plassere en handelsordre. Spredningen vises ofte i prosent, så se nedenfor for et eksempel på dette.

 • La oss si at du handler BTC / GBP
 • Kjøpesummen for denne krypto eiendelen er £ 9 700
 • Salgsprisen er £ 9,850
 • Spredningen i dette scenariet er 1,54%

Som du kan se, må du oppnå gevinster på 1,54% for å komme i mål. Eventuelle gevinster over 1,54% kan du telle som faktisk fortjeneste

Kommisjonsgebyrer

Noen handelsplattformer krever provisjonsgebyrer for hver handel. Dette betyr at enten du kjøper eller selger en eiendel, betaler du en prosentandel til megleren. Noen britiske meglere tar et fast gebyr, mens andre tar et variabelt gebyr som vil bli bestemt av din handelsandel.

Slik ser det ut i reelle handelsforhold:

 • Du satser £ 500 på BTC / GBP
 • Megleren din krever 3% provisjon på alle handler, så du betaler 15 £ ekstra i gebyrer
 • Senere bestemmer du deg for å lukke BTC / GBP-handelen
 • Etter avslutning er BTC / GBP-handelen verdt £ 800
 • Som sådan betaler du de nødvendige 3%, som utgjør £ 24 (£ 800 + 3%)
 • Dette betyr at du bare i kommisjon har betalt £ 39 – bare for å åpne og lukke en stilling.

Når det er sagt, er det noen gode britiske handelsplattformer som tilbyr kunder nullprovisjon. Som vi har berørt, tar ikke den populære FCA-regulerte plattformen eToro noen provisjon for handel.

Gebyrer for inaktivitet

Det er verdt å merke seg at noen handelsplattformer tar gebyr for inaktivitet – det vil si at hvis du ikke har brukt kontoen din i en bestemt periode, vil du bli belastet et fast gebyr.

Ingen meglere er like i denne forbindelse. Noen kan kreve et gebyr hvis du går en måned uten å delta i noen handelsaktiviteter. Andre kan gi deg lengre tid. For eksempel krever eToro $ 10 hver måned – men bare etter et helt år med inaktivitet.

Med dette i bakhodet, bør du alltid sjekke vilkårene for megleren.

Finansieringsgebyrer over natten

Vi har nevnt finansieringsgebyrer over natten et par ganger. Avgjørende, hvis du aktivt handler kryptovalutaer via CFDer, må du betale en daglig avgift.

La oss gi deg et raskt eksempel på finansieringsgebyrer over natten, noen ganger kalt bytteavgifter:

 • På mandag legger du inn en $ 1.000 ‘short sell’ ordre på ETH / USD
 • Du holder stillingen åpen til søndag morgen.
 • I skrivende stund belaster meglere som eToro kunder $ 0,23 på en ukedag – og $ 0,69 i løpet av helgen
 • Du vil bli belastet $ 1,15 i avgifter som dekker mandag til fredag
 • Lørdag kommer til å koste deg $ 0,69 – det vil si at din mandag til søndag koster deg $ 1,84

Det er viktig å gjenta at hadde du gått ‘lenge’ på ovennevnte posisjon uten innflytelse, ville eToro ikke ha belastet deg noe i det hele tatt

Depositum og uttaksgebyrer

Innskudds- og uttaksgebyrene varierer fra megler til megler, og kan være avhengig av hvilken betalingsmåte du velger.

Du vil komme over handelsplattformer som tar betalt for hvert eneste innskudd og / eller uttak – mens noen ikke tar noe i det hele tatt. Sjekk alltid den viktigste gebyrtabellen før du registrerer deg.

Cryptocurrency Trading UK: Handelsverktøy og programvare

Lenger opp på denne siden forklarte vi fordelene ved å bruke teknisk analyse og indikatorer. Nå skal vi kjøre gjennom algoritmisk programvare og nyttige handelsverktøy.

Kryptovaluta-programvare er ikke i stand til å ta emosjonelle beslutninger om handel, og er i stedet designet for å overholde forutbestemte handelsforhold. Denne avanserte programvaren er i stand til å skanne flere globale markeder, 24 timer i døgnet, 7 dager i uken.

For de som foretrekker å handle passivt, eller rett og slett ikke har tid til å ta handelsbeslutninger – er denne programvaren uvurderlig. Ikke bare det, men automatisk handel er også veldig nyttig for nybegynnere.

Det kan ta år å bli en vellykket handelsmann, fra å lære hvordan markedene fungerer, til å lære å bruke teknisk analyse. Derfor er det nå massevis av selskaper som tilbyr automatisk programvare for kryptohandel.

La oss gi deg et eksempel på hvordan bruk av kryptovaluta-programvare fungerer:

 • Du registrerer deg og kjøper programvaren fra selskapet du velger
 • Deretter følger du lenken og laster ned programvaren
 • Velg en online megler i Storbritannia som er MetaTrader4 (MT4) kompatibel
 • Last ned MT4
 • Logg på den nye MT4-plattformen din ved hjelp av megleropplysningene dine
 • Deretter må du legge til den nevnte kryptovaluta-programvaren til MT4
 • Til slutt, gi tillatelse til at kryptovaluta-programvaren kan handle for deg

Nå vil kryptovaluta-programvaren din kjøpe og selge kryptovalutapar slik at du ikke trenger å gjøre det. Målet er at du kan oppnå gevinster, på en passiv måte. Noen plattformer kaller denne programvaren kryptovaluta-handelsroboter, eller EA-er (Expert Advisors).

Cryptocurrency Trading UK: Trading Signal Service

Mens noen handelsmenn liker ideen om et helt automatisert handelssystem, foretrekker andre å ha litt mer kontroll. Det er her handelstjenestene kommer inn. Den største forskjellen mellom programvaren og signalene er at kjøp og salg av eiendeler ikke skjer automatisk.

Der den ovennevnte programvaren skal kjøpe og selge kryptoaktiva mens du setter føttene dine, vil signaltjenesten sende deg en sanntidsmelding som informerer deg om potensielt lukrative handler.

Tjenesten skanner massevis av markeder døgnet rundt og skaper signaler ved hjelp av algoritmer.

Nedenfor ser du noen av signalene du kan forvente å motta når du bruker en kryptovalutasignaltjeneste.

 • Det første du vil se er eiendelen signalet henviser til – for eksempel ETH / USD
 • Deretter vil signalet indikere om det er en god ide å kjøpe eller selge
 • En indikasjon på grensen for bestillingsprisen den anbefaler deg å bruke (dvs. $ 9,123)
 • Stopp-tap prisforslag (dvs. $ 9000)
 • Forslag til prisgevinst (dvs. $ 9 300)

Signalet gir informasjonen, alt du trenger å gjøre er å plassere de respektive bestillingene på den valgte britiske kryptovalutahandelsplattformen!

Cryptocurrency Trading UK: Topptips

tips for handel med kryptovaluta i Storbritannia

Du har holdt fast ved oss ​​til dette punktet i vår britiske kryptovalutahandelsveiledning, så du er klar over at handel med digitale eiendeler ikke er risikofri.

For å gi deg best mulig sjanse for å være i greenen når du handler kryptopar, har vi satt sammen 6 tips for deg å vurdere.

Tips en: Lær alle aspekter ved kryptovalutahandel

Det er en god ide å gå inn på noe nytt med litt kunnskap bak deg, spesielt når det er penger involvert.

Med det i bakhodet anbefaler vi kanskje å ta et kurs i kryptovalutahandel eller lese en av hundrevis av bøker som er fokusert på dette markedet..

Kursmessig er det massevis å tilby i det elektroniske rommet – noe som betyr at du kan lære å utføre handelsordrer, styre risiko, lese diagrammer og strategisere – fra ditt eget hjem.

Avgjørende er at du også finner et betydelig bibliotek med tradingressurser for kryptovaluta her på nettstedet vårt. Vi tilbyr kurs om alt du trenger å vite for å få kryptohandelskarrieren din på høyre fot. Enten det er strategier for handel med kryptovalutaer, implementering av teknisk analyse eller hvordan du kan få øye på trender – vi har dekket deg!

Tips to: Bruk en regulert megler

Hvis du noen gang har googlet ‘kryptokurrencymegler’, vil du ha oppdaget at det er hundrevis som tilbyr sine tjenester til innbyggere i Storbritannia.

Noen handelsplattformer kan tilby deg månen på en pinne, men hvis megleren ikke er regulert, kan du aldri være sikker på at det er et pålitelig selskap. Det er av denne grunn at vi bare anbefaler å registrere deg hos en megler som har lisens fra et reguleringsorgan som Financial Conduct Authority (FCA).

Ved å velge en FCA-godkjent megler, gir du deg et sikkerhetsnett. Med britiske meglere lisensiert av FCA, er handelsfondene dine beskyttet opp til £ 85.000, og meglerfirmaet må adskille pengene dine fra sine egne.

Tips tre: Få god forståelse av kartlesing

Kartlesing kan være uvurderlig når du handler kryptovaluta. Som vi har sagt, gjør handelsverktøy beslutningsprosessen mye enklere.

For ikke å glemme, ved å bruke en enkel “buy and hold” -strategi betyr at du ikke trenger å fokusere på kortsiktige trender når det gjelder prisaksjon. På denne måten betyr det at du kan holde på krypto eiendelene dine i flere måneder eller til og med år av gangen.

Med det sagt vil de aller fleste erfarne kryptovalutahandlerne ikke holde handelen åpen lenger enn en enkelt handelsdag. Selv om du bestemmer deg for å delta i en swinghandel, vil du sannsynligvis stenge posisjonene dine innen en uke eller to.

Uansett hvilken strategi du har, er det veldig viktig at du har oversikt over diagrammer og teknisk analyse. Tross alt, hvordan vil du ellers oppdage mulige digitale valutatrender?

Tips fire: Bruk kopihandel

handel med kryptovaluta-kopier

Kopihandelfunksjonen som tilbys av noen få handelsplattformer er en spillveksler. Funksjonen lar deg i hovedsak velge en kryptovalutahandler med god track record, og kopiere porteføljen sin for lignende.

Hvis den næringsdrivende investerer 1,8% eller investeringsporteføljen i Ethereum, vil din egen portefølje speile den prosentandelen – men i forhold til din innsats og kontosaldo. Uansett ville 1,8% av investeringsporteføljen din være i Ethereum.

La oss gi deg et eksempel på hvordan kopihandel ser ut i praksis:

 • I dette scenariet sier vi at investoren tildeler 20% av kontofondene sine til å kjøpe Ethereum
 • Du investerte først £ 400 i kopihandleren
 • Dette betyr at £ 400 verdt av £ 400 er investert i Ethereum (20% av £ 400)
 • Hvis eller når investoren bestemmer seg for å selge Ethereum – vil dette gjenspeiles i din egen portefølje.

eToro har en av de mest populære kopihandlerfasilitetene i rommet. Ikke bare er nettstedet super brukervennlig, men du kan kopiere hele porteføljen til en investeringsproff for så lite som $ 200. Best av alt: plattformen er hjemmet til over 700 000 verifiserte kopihandlere – så du er sikker på å finne en som oppfyller dine økonomiske mål og ambisjoner.!

Vil du gjerne kopier topphandlere på eToro?

Tips fem: Handle en kryptovalutaportefølje

kryptovaluta kopiportefølje

Hvis du ikke har lyst til å handle kryptoer manuelt eller alene eller kopiere andres handler, kan du vurdere å handle eller investere i en av kryptovalutaporteføljene som tilbys av eToro.

Du kan investere i eller handle med to typer kopiporteføljer: Topp handelsporteføljer som består av de mest effektive og mest bærekraftige handelsmennene på eToro, og Markedsporteføljer som kombinerer CFD-kryptoer, aksjer, råvarer eller ETFer under en valgt markedsstrategi.

Klar til å velge CopyPortfolio som passer din strategi?

Tips seks: Øv deg på en demo-konto

Flertallet av meglere på nett gjør det mulig for kunder å handle med ‘papirfond’. For de som ikke er klar over, er dette demo-penger.

Demokontoer er vanligvis helt gratis å bruke, og gjenspeiler fullt ut de virkelige markedsforholdene for kryptovaluta-paret – inkludert trender, handelsvolum og prissvingninger.

Demokontoer er ikke bare gode for kryptovalutahandlere med liten erfaring, men også erfarne investorer som vil prøve en ny strategi. En av de største fordelene med demo-konto er at du er i stand til å øve til ditt hjerte og ikke risikere en krone når det gjelder kalde harde kontanter.

Hvordan starte kryptovalutahandel UK – Veiledning

I denne delen av vår Uk-guide for handel med kryptovalutaer, skal vi lede deg gjennom prosessen med å åpne en tradingkonto for kryptovaluta.

Eksemplet vårt er basert på en FCA-megler eToro, ettersom plattformen lar deg handle og investere i kryptovalutaer og andre markeder uten å betale noen provisjon.

Trinn 1 – Åpne en Cryptocurrency Trading Account

Gå over til eToro handelsplattform du valgte, og velger å åpne en konto. Fordi du blir med i en regulert kryptokurrencymegler, må du oppgi fullt navn, bostedsadresse, fødselsdato, mobilnummer og e-postadresse.

Ikke bli for overrasket hvis du også blir bedt om å oppgi en kopi / fotografi av myndighets-ID-en din – dette er vanlig praksis.

eToro – Beste Cryptocurrency Trading Platform i Storbritannia

etoro megler

eToro har vist seg å være pålitelig i bransjen gjennom mange år – vi anbefaler at du prøver dem.

75% av detaljistinvestorkontoer taper penger ved handel med CFD-er med denne leverandøren.

Trinn 2 – Sett inn på kontoen din

Selv om alle meglere er forskjellige, Når det gjelder innskuddsmetoder, støtter eToro: kreditt- / debetkort og bankoverføringer, e-lommebøker som Paypal og Skrill.

Velg det foretrukne alternativet fra rullegardinmenyen og sett inn minimumsbeløpet som kreves på kontoen din.

Trinn 3 – Velg et kryptovalutapar å handle

hoose crypto for å handle, cryptocurrency trading i Storbritannia

Før du kan legge inn en bestilling, må du tenke på hvilket kryptovalutapar du vil handle.

På de fleste handelsplattformer vil du finne denne prosessen veldig enkel, da det enten vil være en søkefeltfunksjon eller en eiendomsmeny med en seksjon for kryptoaktiver å velge mellom.

Trinn 4 – Bestill en Cryptocurrency Order

Nå som du vet hvilket kryptovalutapar du vil handle, kan du fortsette og legge inn bestillingen. Vi dekket ordrer gjennom denne guiden, så du bør nå vite hvordan du setter opp en med eToro.

Når du har sendt inn alle nødvendige elementer i bestillingen din, vil innsatsen bli tatt fra handelskontofondene dine slik at handelen din kan utføres. Forhåpentligvis er din første britiske kryptovalutahandel lønnsom!

Handel med kryptovaluta i Storbritannia: Konklusjon

Når du handler kryptovaluta i Storbritannia, har du tilgang til nesten 7000 digitale eiendeler. Når det er sagt, vil de fleste holde fast med veldig flytende par som inneholder Bitcoin eller Ethereum. Ikke bare det, men de fleste britiske meglere vil tillate deg å handle med innflytelse på opptil 1: 2. Dette betyr at du kan handle med 2 ganger beløpet du har på handelskontoen din.

Det er ikke lett å handle, og tillit kan bare ta deg så langt. Med dette i bakhodet anbefaler vi at du lærer deg fullt ut om inn og ut av kryptovalutahandel før du risikerer dine egne penger.

Forhåpentligvis har guiden din fått deg av på høyre fot. Vi mener imidlertid at du alltid bør utføre mye forskning, fra forskjellige kilder – i tillegg til å lære å nå diagrammer og forstå analyse.

Når du føler deg klar til å registrere deg hos en megler, vær forsiktig og prøv å bare holde deg til FCA-godkjente handelsplattformer som eToro. Dessuten er det alltid verdt å dra nytte av gratis demo-konto når du registrerer deg, slik at du kan finne føttene på plattformen uten å bruke en krone av din faktiske saldo på handelskontoen.

Vanlige spørsmål

1. Hvordan kan jeg handle kryptovalutaer i Storbritannia?

For å handle kryptovalutaer må du først registrere deg hos en megler som tilbyr kryptopar. Du må da spekulere i om prisen kommer til å stige og falle.

2. Vil jeg bli tilbudt gearing når jeg handler kryptovalutaer i Storbritannia?

Ja, du vil sannsynligvis bli tilbudt innflytelse. Selv om du må registrere deg med en plattform som tilbyr CFD-er. Britiske handelsmenn har lov til å utnytte inntil 1: 2 når de handler kryptovalutaer. Det er opp til FCA-megleren å gi deg denne innflytelsen.

3. Kan jeg korte Bitcoin?

Hvis du tilfeldigvis tror at et bestemt kryptopar er for dyrt – bare legg inn en salgsordre med CFD-handelsplattformen din

4. Hva er det mest populære kryptovalutaparet å handle?

Utvilsomt er det mest populære kryptoparet Bitcoin mot den amerikanske dollaren. Vist som BTC / USD, dette paret tilbyr enorm likviditet og supertette spread.

5. Hvordan kan jeg være sikker på at en megler er ekte?

For å sikre at en handelsplattform er legitim, bør du sjekke at den har lisens fra et reguleringsorgan som FCA, ASIC eller CySEC.

Mike Owergreen Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me